Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

TB

Kees schreef:

In het AD een werkelijk uitstekend artikel over het ongeduld van de fans, trainers en wie dan ook tijdens de transfermarkt.

Er wordt nogmaals haarfijn uitgelegd hoe de markt in elkaar steekt en hoe belangrijk het is om geduld te bewaren. Daarnaast wat de mogelijkheden zijn (op dit ogenblik) voor clubs als ADO.

Enkel Utrecht heeft zijn selectie al grotendeels op de rit. Wel met dank aan de transferinkomsten van Haller.
Naast Utrecht en de top 3 hebben ook clubs VVV, Zwolle en Twente de selecties al aardig op de rit. Dat was voorgaande jaren minder het geval.

Engelse ploegen hebben al een paar grote transfers gedaan voor komend seizoen (Bentaleb, Bernardo Silva, Ederson, Salah, Lindelöf, Pickford, Klaassen)

Kortom, de transfercarrousel is momenteel eerder aan het draaien dan het in het verleden wel eens het geval was toen vaak alles op het laatste moment moest gebeuren.
Vandaag, om 13:05 uur Quote

Advertentie

Vlakko

KR96 schreef:

Wil niet lullig doen, maar Zwolle is gewoon onder ons geëindigd. Vind het zelf onzin dat het zoveel invloed moet hebben, bij ons ging het opeens aan het einde van het seizoen lopen op het moment dat er een totaal nieuw gezicht voor de groep staat en een hele buts nieuwe spelers zijn binnengekomen.
Klopt maar wij zijn door het oog van de naald gegaan (alweer) terwijl Zwolle niet echt in de problemen is geweest laatste jaren. Kunnen wij weinig nazeggen.

Ik geloof absoluut dat daar een verband in zit.

En eens houdt ons geluk op. Want statistisch gezien helpt een trainerwissel nauwelijks bij ons al 2 keer van dood en begraven naar goede eindklassering. Ben zelf wel klaar met eerste divisie te lang en te veel van moeten meemaken. Was geinig en ons kent ons maar liever nooit meer.
Vandaag, om 01:37 uur Quote

Haagse Roel

KR96 schreef:

Wil niet lullig doen, maar Zwolle is gewoon onder ons geëindigd. Vind het zelf onzin dat het zoveel invloed moet hebben, bij ons ging het opeens aan het einde van het seizoen lopen op het moment dat er een totaal nieuw gezicht voor de groep staat en een hele buts nieuwe spelers zijn binnengekomen.
Dat wat Zwolle afgelopen seizoen betreft klopt ( dit keer) wel maar daar gaat het niet om. Succes , en dat hoeft niet eens altijd EL voetbal te zijn maar wel je vroegtijdig veilig spelen, linkerrijtje enz bereikbaar je alleen met een structueel beleid met de juiste mensen op de juiste plek. Enfin , meer hoef ik niet te zeggen.

Het is altijd gezeik bij de club , ben je al jaren van dat hooligan gezeik af , op kantoor hebben ze al tig jaar dat feilloos overgenomen.

Al die randzaken , groot en klein ,hebben een negatief effect op je uitstraling naar sponsors en (potentieel) publiek.

Je hoort mij niet zeggen dat anders de boel iedere thuiswedstrijd vol zou zitten maar met leuk voetbal en geen gezeik zit je gewoon op 13000 man en de topwedstrijden uitverkocht.
Vandaag, om 00:06 uur Quote

Vlakko

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Groenendijk baalt van onrust bij ADO
De flink uitgedunde selectie van ADO kan momenteel nauwelijks worden aangevuld.
Lees het nieuwsbericht
En hier heeft Groenendijk 100% gelijk in en mee.
Belachelijk dat het bij ADO alleen maar over de randzaken gaat in de preseizoen periode.

Dat is nu precies het verschil waarom clubs als Zwolle en Heracles meer punten halen met een leuke speelstijl.

Die hebben gewoon voor 95% de selectie rond voor de 1e training al jarenlang. Je kan nu al uittekenen dat die weer boven je gaan eindigen.

We weten niet eens beter bij ADO, kan me de afgelopen jaren 1 seizoen herinneren dat we een complete selectie hadden aan het begin van het seizoen. Andere jaren elke keer onrust of geen voetbal mensen aan het roer.
Zondag 25 juni 2017 om 23:42 uur Quote

kojak1

ik vond het toch wel een geslaagde quizvraag.en geniet er al jaren van samen.word dit jaar 70,en verwacht wel iets leuks van jullie.
Zaterdag 24 juni 2017 om 18:34 uur Quote

Petah

janfcdh schreef:

De grootste Pleuris krant van Nederland schrijft eindelijk eens iets wat op de waarheid lijkt? Begrijp er niks van waarom ze ADO niet de schuld geven
Driessen is gewoon een liefhebber van onze club komt er al jaren woont in onze achtertuin snap vaak niet die haat naar die man
Zaterdag 24 juni 2017 om 14:16 uur Quote

Petah

Max schreef:

De Bruijn heeft volgens mij niet zoveel politieke ambities. Met straks vier partijen in een kabinet, is er ook geen stortvloed aan ministerposten te verdelen. Het stuk van de Telegraaf bevat zeker een kern van waarheid. Als ik de gemeente was, zou ik tot het bittere eind de nagel van de doodskist van Wang zijn geweest. De verbondenheid met de club blijft toch wel. En tien jaar geleden zijn er te weinig voorzorgsmaatregelen genomen om een toekomstig Wang-scenario te voorkomen.

Maar het was toch echt de gemeente die een half jaar geleden intervenieerde met een juridisch schaakspel wat ervoor gezorgd heeft dat Wang voor de poorten van de hel uiteindelijk toch zijn schuld heeft ingelost. En de gemeente is natuurlijk geen beleidsvoerder bij ADO. De puinhopen zijn toch echt door Wang veroorzaakt.
Er waren al puinhopen al jaren rommelt het intern het verschil was dat we een scherpe eigenaar hadden wie erop zat in de persoon van der kallen

Maar toen hadden we ook elke maand een andere algemeen directeur problemen met scouting en jeugd

De club is al jaren een openwond en van der kallen heeft gefungeerd als pleister
Zaterdag 24 juni 2017 om 13:22 uur Quote

Max

De afgelopen jaren zijn er verschillende schuldigen aangewezen waarom Wang steeds maar niet zijn plannen kan waarmaken en hij met die zak geld blijft zitten die hij dolgraag in ADO wil stoppen. In 2015 was het de schuld van Fontein. In 2016 was het de schuld van Wigt. En in 2017 is het de schuld van de gemeente. Maar, nu heeft Wang echt, echt vrij spel en gaat het gebeuren. Kunnen we niet alvast een weddenschap afsluiten over wie het volgend jaar gedaan heeft?
Vrijdag 23 juni 2017 om 19:09 uur Quote

GreenYellowTheHague

DHFC070 schreef:

Eindelijk zijn ze er weer de nieuwe shirts. Er is altijd veel kritiek op de shirts van Errea maar kwa ontwerp (vrijheid) vind ik het altijd zeer goede shirts.
Ook nu weer 3 mooie shirt waarbij de sponsor mooi is verwerkt. Waar zijn de tijden van de Hommerson / fit for free plakplaatjes gebleven? Haha
2 minpuntjes vind ik inderdaad het fade away effect bij het thuisshirt en het ontbreken van kraagjes maarja je kunt niet alles hebben.

Hopelijk keurt de KNVB de begroting snel goed zodat de rust een beetje terugkeert. Overigens maar goed dat het nu zo onrustig is en niet missen in het seizoen. We weten onderhand wel wat dat voor effect heeft op het veld.
Ik vind het "Juve" uit shirt van afgelopen seizoen veruit de mooiste van de laatste jaren
Vrijdag 23 juni 2017 om 17:11 uur Quote

frans swa

gillah schreef:

Dat `fade away` effect bij de thuisshirts vind ik niet mooi, het uitshirt daarentegen ga ik sowieso kopen. Prachtig.
dat fade-effect vind ik ook lelijk. en verder vind ik iets van een kraag ook altijd mooier staan... wat mij betreft niet geslaagd, nadat Errea de laatste jaren imo goed bezig was
Vrijdag 23 juni 2017 om 14:32 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

TB, Tante Wil, Aad, FC Jeff, Peter87, Marijn, oodh, gillah, Franky, Ronaldo, Tiberya, Alfista60, janfcdh, D.H.zuid-west, China Town, Ferdy, iDaan, FCDHZwoude, Ricardo Smit, Thehague070, Jordy, Jurriën, JeffreyP, Ado Vakkie S, KR96, kipf, pwr, poemba, Jos Raaf, Tikki Takka en 63 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Aaron Meijers Ernestas Setkus Edouard Duplan

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
4-1
14 mei 2017

Volgende wedstrijd

Logo Lugdunum Logo ADO Den Haag
1 juli 2017 om 14:30 uur
Sportpark Kikkerpolder

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -