Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X (Twitter)

Volg Cadd op X  (Twitter)

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: kalezic

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Kalezic beloont de ploeg
Darije Kalezic was blij met wat zijn team had laten zien tegen MVV, maar weigerde een man van de wedstrijd te kiezen.
Lees het nieuwsbericht
4
Gisteren om 23:23 uur

Eeuwig Den Haag

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Franken heeft hoogste trainersdiploma
Giovanni Franken heeft zijn UEFA Pro-opleiding afgerond.
Lees het nieuwsbericht
Dan weet je in ieder geval al wat er straks gaat gebeuren als Kalezic drie wedstrijden op rij niet wint…
0
Donderdag 28 september 2023 om 10:05 uur

rd..

TheMariner schreef:

Ben het deels met je eens; natuurlijk had van Hintum dit beter moeten doen; desnoods peurt ie die bal de tribune in. Maar het kan ook niet zo zijn dat je bij zo’n dooie lange bal (waarvan er per wedstrijd minstens 10 naar voren worden gevuurpijld) je gelijk achterin zo kwetsbaar op een 1-op-1 komt te staan.
Tot dat moment hadden we de druk er aardig op staan bij ze. Maar dit was teveel van het goede qua vooruit geschoven staan. Kalezic zal het hem ook wel verteld hebben inmiddels waar die bal naartoe moest. Dit zijn allemaal dingetjes die ons op termijn alleen maar beter maken. In die hoek mag het inderdaad niet 1 op 1 komen bij een voorsprong. Er was geen vuiltje aan de lucht.

Maar laten we ook Telstar niet tekort doen. Hansie zei het ook nog: ze voetballen echt niet onaardig bij Telstar. Gaan nog wel wat klimmen, maar geen wonderen. Gaan her en der nog wel voor een verrassende uitslag zorgen.
0
Zaterdag 23 september 2023 om 14:04 uur

Barend

Vermoedelijk werd gewisseld omdat Kalezic voorzag dat we gingen verliezen van Telstar. Hij wilde in ieder geval 1 punt overhouden.
1
Zaterdag 23 september 2023 om 11:14 uur

rd..

yesyes schreef:

2 hele domme wissels . 2de helft het begin vond ik echt heel sterk, tikten ze helemaal zoek. Dan valt er echt een lullig tegengoaltje . Maar dan die wissel ideho eruit was onbegrijpelijk enige met snelheid en gevaar. Hij ging eruit en het was aanvallend gelijk klaar. Ook die wissel van Che begrijp ik echt niet … kwam ook van zijn kant veel drang naar voren. Ook daar was het gelijk klaar met die aanvallende drang. Jammer van die wissels. Maar toch wel een leuke wedstrijd gezien zat alleen veel meer in
Dat lijkt inderdaad wel een beetje op statements maken. Houd ik niet zo van, als dat zijn (Kalezic) stijl is... Dan vind ik daar wat van...

Je moet je speler wel een fout kunnen maken en niet direct geslachtofferd worden alsof je in een of ander schrikbewind zit. Daar gaan spelers dikwijls niet beter van spelen of harder van lopen, want de onzekerheid wordt daarmee ook gevoed. Gaan ze dadelijk alleen nog veilige balletjes geven ed. Moet je niet willen.
0
Zaterdag 23 september 2023 om 09:11 uur

purnie&pino

Hoe kan Kalezic nou die Ideho eruit halen ? De enige met snelheid en dreiging...daarna geen kans meer gecreerd met alleen maar langzame voorin
4
Vrijdag 22 september 2023 om 22:18 uur

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Wissels ADO komen weinig aan bod
Darije Kalezic wisselde in de wedstrijden tegen FC Groningen en FC Eindhoven in totaal slechts drie keer.
Lees het nieuwsbericht
1
Vrijdag 22 september 2023 om 09:10 uur

Barend

slash070 schreef:

ADO Den Haag - SC Telstar
Voorspel deze wedstrijd:

Prognose
Winst ADO Den Haag: 100%
Winst SC Telstar: 0%
Gelijkspel: 0%
Wijze woorden van Kalezic & Van Hintum.
De dag dat Telstar punten gaat pakken, komt steeds dichterbij...

Laat het niet tegen ADO zijn.
0
Donderdag 21 september 2023 om 17:00 uur

Rob2002

Stuk in het AD:

ADO heeft een luxeprobleem en Kalezic zorgt voor rust in de tent: vier conclusies na de veelbelovende start
TUSSENBALANSNa twee zware uitwedstrijden in vier dagen tijd staat ADO Den Haag op de vierde plek in de competitie. Hoe staat de ploeg van Darije Kalezic ervoor? Vier conclusies na de veelbelovende seizoensstart.

Maarten Teunisse 19-09-23, 090
Kan de vlag uit?
Nee, de vlag kan nog niet uit. Alles is nog nieuw bij ADO. ‘Hard werkende spelers’, dat is volgens trainer Darije Kalezic het einge dat fans in dit stadium mogen verwachten van zijn ploeg, die afgelopen zomer door technisch directeur Joris Mathijsen bij elkaar werd geraapt. Grote namen met veel ervaring kwamen binnen en het lijkt redelijk snel in elkaar te klikken. Maar ondanks de huidige vierde plek is het te vroeg om na te denken over de play-offs of zelfs promotie.

Er wordt nog stevig vastgehouden aan het idee dat de spelers nog op elkaar ingespeeld moeten raken en de wisselvallige resultaten daaraan te wijten zijn. Maar dat geldt ook voor veel tegenstanders. Er is nog geen enkele garantie dat wanneer de spelers langer met elkaar voetballen, alles wel soepel gaat. De eerste wedstrijden bieden hoop, maar de vlag hoeft nog niet de mast in.

Een luxeprobleem
Je had het eind juni niet verwacht, maar ADO heeft een klein luxeprobleem in het centrum van de verdediging. Met aanwinsten Matteo Waem, Daniel Granli en Bart van Hintum erbij en Tyrese Asante van het ‘oude’ ADO, zijn er vier spelers die in de driekoppige centrale verdediging kunnen spelen. De laatstgenoemde zou ook op rechts kunnen spelen, maar dan sluit je Justin Ché uit, die tot nu toe als flankspeler een puike indruk maakt.

Ja, ik wil elke dag een nieuwsbrief ontvangen met de belangrijkste online artikelen van 11 kranten.
E-mail
De tekst gaat verder onder de foto.

Asante is een van de vier centrale verdedigers die Kalezic kan opstellen. De jeugdinternational kan ook nog op rechts uit de voeten
Asante is een van de vier centrale verdedigers die Kalezic kan opstellen. De jeugdinternational kan ook nog op rechts uit de voeten © Pro Shots / Johan Manders
Dus dan is de vraag: wie speelt er als iedereen fit is? Kalezic wil voorlopig nog niet spreken over basis- en wisselspelers en zolang Granli niet fit is, hoeft dat ook nog niet. Maar als ze alle vier kunnen spelen, levert dat een gezonde concurrentiestrijd op, waarbij Asante en Van Hintum tot nu toe het sterkst ogen. Wat wel duidelijk is: Kalezic houdt veel vertrouwen in de wisselvallig spelende Henri Koudossou op links.

Veerman vindt zijn draai
Waar in de verdediging nog onduidelijkheid heerst, zijn de aanvallers onomstreden. Jort van der Sande en Daryl van Mieghem kunnen voorlopig een basisplek rekenen en Henk Veerman blijft voorlopig de spits. Met snelle en behendige aanvallers om zich heen, functioneert de boomlange aanvaller ook als aanspeelpunt, spelverdeler en bliksemafleider.

Waar Veerman in de eerste wedstrijden vooral een stoorzender was bij vrije trappen, liet hij het verhaal dat hij niet zou kunnen koppen gisteravond in de 37ste minuut tegen FC Eindhoven met de 1-1 ook achter zich. Misschien niet een kopper als voorganger Thomas Verheydt, maar hij is duidelijk multifunctioneler. Veerman zal - zolang hij fit is - in de punt van de aanval blijven staan. Kalezic heeft daarbij ook weinig andere keuzes voor de spitspositie.

Kalmte van Kalezic
In tegenstelling tot deze site trekt trainer Darije Kalezic in deze eerste fase nog geen conclusies. ADO zit volgens hem in een overgangsfase en is bezig met ‘een proces’. Zonder veel poespas predikt Kalezic rust. Precies wat ADO nodig heeft. Een minder bekende trainer dan zijn twee voorgangers die zo min mogelijk aandacht naar zichzelf trekt en nergens over wil speculeren.

Het klinkt saai, maar het is voor de club een zegen. De afgelopen jaren voerde chaos de boventoon, zowel op het veld als naast het veld als in de bestuurskamer. Met Kalezic is het vuur nog niet helemaal geblust, maar is er in ieder geval ook geen nieuwe brandje gesticht.
4
Dinsdag 19 september 2023 om 12:24 uur

slash070

rd.. schreef:

Maar is ook niet gek toch op ons niveau? Door fouten ontstaan tegendoelpunten en die krijgt iedereen. Het is de kunst het tot een minimum te beperken. We hebben lange tijd onze wil kunnen opleggen tegen een goed georganiseerde en voetballende ploeg. Van waar we vandaan komen is het echt ontzettend knap en belooft het ook het nodige positieve voor de toekomst.
Hoezo ‘vanwaar we vandaan komen’ en ‘ontzettend knap’? Er is ten opzichte van vorig seizoen een ander bestuur, andere trainersstaf, én er was budget beschikbaar gesteld om de hele selectie te vernieuwen wat voor promotie kan gaan. De mensen die er nu zitten hebben niks met het verleden te maken en kunnen nu wél sinds jaren samenwerken met een eigenaar. Voor zowel het bestuur als trainers zijn er nu voorwaarden om te kunnen functioneren, en om er wat van te maken.

Vorig seizoen was er trouwens ook spelersbudget om ergens om mee te doen, werd alleen toen aan en door de verkeerde mensen besteed. Zowel voor de competitie begon als tijdens de winterstop.

En zou zomaar kunnen dat het nog niet eens klaar is, Van Grinsven is de organisatie nog steeds aan het inventariseren.

In elk geval hulde voor Mathijsen en Kalezic die het Bolt-ambitie-budget goed hebben besteed. Vorig seizoen was zowat elke tegenstander voetballend beter, dat is nu totaal anders. Ook tijdens het eerste rommelige bagger halfuur gisteren had ik het gevoel dat we nu een ploeg hebben die orde op zaken gaat stellen. Gisteren waren we weer ADO Den Haag, tegen een tegenstander die in een fietsenstalling speelt met dug-outs hoger dan die paar tribunes.

Ik verheug mij nu zelfs op een volgende wedstrijd, dat is weleens anders geweest.
10
Dinsdag 19 september 2023 om 10:23 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 57 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Daryl van Mieghem Jort van der Sande Hugo Wentges

Laatste wedstrijd

Logo MVV Maastricht Logo ADO Den Haag
0-3
29 september 2023

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo TOP Oss
6 oktober 2023 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Roda JC 8 - 19
2 ADO Den Haag 8 - 15
3 FC Emmen 8 - 15
4 VVV-Venlo 7 - 14
5 Graafschap 8 - 14
6 FC Groningen 8 - 13
7 SC Cambuur 8 - 13
8 Jong PSV 8 - 13
9 FC Eindhoven 7 - 11
10 Willem II 7 - 11
11 FC Dordrecht 8 - 11
12 Jong AZ 8 - 11
13 Jong Utrecht 7 - 10
14 FC Den Bosch 8 - 9
15 MVV Maastr. 7 - 7
16 NAC Breda 7 - 7
17 Helmond Sp. 7 - 7
18 TOP Oss 7 - 4
19 Telstar 8 - 4
20 Jong Ajax 8 - 2