Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Ooievaar

R.E. schreef:

Je hebt blijkbaar de talloze reacties niet gelezen van net zo talloze shouters die deze lachwekkende stellingname van jou unaniem de grond in boorden. Ik vond je toen al zo stil! Lees ze dan alsnog even! Anders moeten we alle andere spelers en alle fantastische wedstrijden van dat succesjaar wéér speciaal voor jou op een rijtje zetten ...
Z`on beetje het hele seizoen wat het feest, op de eerste paar wedstrijden na. Eltal klonk als een klok van de prima voorhoede met Don Kozak in een glansrol maar die kon -mede - schitteren omdat Verhoek en Kubik hem in stelling brachten.

Immers, Rado en Toornstra heel goed speelden op het middenveld en heel veel arbeid verrichten en twee uitstekende backs met Pique en Ammi. Centrum was prima met Derijck en een keeper Coutinho die zich ontpopte tot een betrouwbare sluitpost.

Maar de beste van allemaal was de dirigent. John v.d. Brom, die ADO liet swingen. Meer dan uitstekende trainer. Bijna elke wedstrijd was een spektakelstuk. FC Utrecht zal een geweldig leuk seizoen gaan draaien.

Maar sommigen willen dat niet zien, daar moet je geen aandacht aan besteden. Die hebben naar de achterkant van hun TV zitten kijken.

En zijn voorts heel content als je met de 9e begroting 15e wordt en van geen kritiek willen weten. En het aloude mantra blijven herhalen. Het licht aan de supporters(...) Bij Feyenoord, Ajax en Utrecht liepen/lopen uitsluitend dooie dienders rond.
En er is geen geld.

Nee, hoe zou dat nou komen?
Omdat er bij ADO gedacht wordt: geen beleid is ook beleid. Zolang we maar persoonlijkheden met kennis van zaken buiten de deur houden. Dan zit je dus opgescheept met de zonen van en daar weer de vrienden van. Wellicht kan hij je uitleggen wat de meerwaarde is van deze personen. Voor mij weten ze dat zeer goed verborgen te houden. Deze parels onder een meters dikke laag modder.

Dan heb je dus inderdaad financieel weinig in de melk te brokkelen. Dit in weerwil, van een sterk verbeterd imago, een nieuw stadion, wat ondanks de verschrikkelijke slechte en saaie wedstrijden toch steeds voller raakt.

Maar het is dweilen met de kraan open, als er op de sleutelposities geen lieden hebt zitten die geen kennis van zaken hebben. En denken dat je achter de Hoornburg je van de planeet afkukelt.

Zolang je deze prutsers aan het roer hebt staan is een leuk seizoen slechts een uitzondering.

Het is niet zo ingewikkeld. De voorwaarden zijn er. Stad, stadion, achterban en exposure.

Dus laat Kees Jansma als directeur a.i. maar een jaartje de zaak in kaart brengen, zich laten omringen door mensen die wèl verstand van zaken hebben, op alle sleutelpostities. En dan maak ik me sterk dat je dan wel ook qua sponsoring en merchandise tot de grotere clubs gaat behoren.

Maar sommige `diepe denkers` willen hier niet aan. Behoren wellicht tot de inner circle van de deze prutsers, of zijn het zelf. En hebben totaal geen argumentie en komen met stompzinnig oneliners als niet zeiken, door de supporters is ADO een kleine club en zal dat altijd blijven.

Persoonlijk ben ik niet zo van de eierschalen. Denk in mogelijkheden en niet in hindernissen, zonder mijn ogen te sluiten voor de werkelijkheid. Dus alle amateurs lekker een scc kopen op de tribune gaat zitten en plaats maken voor mensen met verstand van zaken.
Dinsdag 25 juni 2019 om 18:08 uur Quote

Advertentie

Bolskie

morley schreef:

Vraag ik me ook af. Hij zal toch niet bij Jong in de 3e divisie gaan spelen? En in welk team gaat Havekotte nog kunnen spelen??
Die word denk gwn eerste keeper
Donderdag 20 juni 2019 om 22:14 uur Quote

Kees

Barend schreef:

Terzijde: het verhaal van de lemmingen die massaal van de klif afdonderen, klopt NIET !
Het is verzonnen door Walt Disney, voor zijn film White Wilderness (1958).
Je kunt het lezen in een boekje over biologische lariekoek, getiteld: Plassen over kwallenbeten. (2018; Maartje Kouwen e.a.)
Hoe zit het dan met al die schapen over de dam?

Die trage opbouw van achter zie je geloof ik enkel in Nederland.
Wat mij betreft wordt de regel dat de keeper de bal niet mag oppakken bij een terugspeelbal (koppen uitgezonderd etc.) ook weer afgeschaft. je ziet soms die lange halen van de keeper en dat is echt verschrikkelijk om te zien.
Woensdag 19 juni 2019 om 12:50 uur Quote

JB

Barend schreef:

Ik veronderstel dat een rechtshandige doelman minder goed is in het tegenhouden van ballen aan zijn linkerzijde.
Als dat klopt dien je een penalty altijd aan die linkerkant te plaatsen. Dat is het meest kansrijk. (herhaling)
Zie het antwoord van Kees. Betere sprongkracht in je rechterbeen zorgt er voor dat je krachtiger naar links kunt duiken. Waarmee je de iets mindere kracht in je linkerarm compenseert. Daardoor is er weinig verschil tussen beide kanten.

Veel belangrijker nog dan kracht is techniek.
Duiken doe je met een gebogen arm en je hand. Die strek je uit zodra je de bal raakt, waardoor je de richting van de bal verandert en die (vooral) richting de zijlijn duwt. Helaas duiken veel keepers, zelfs op het hoogste niveau, die met gestrekte armen en handen waardoor je van die ketsers krijgt terug het eigen 5 meter gebied in.

Zolang keepers zich als duikelaars opstellen en maar blind een hoek in duiken is het het meest kansrijk om een penalty gewoon halfhoog door het midden te schieten.

In mijn tijd bij de ADO jeugd leerde je als keeper dat er zoiets als een "groen ei" bestaat. Dat is het deel van het doel dat je als keeper kunt bereiken als je gewoon blijft staan en reageert op de geschoten bal.
Vergis je niet, als je een beetje getraind keeper bent, beslaat dat "groene ei" al gauw zo`n 75% van het oppervlak van het doel.
Als het je het "groene ei" voor je ziet in het doel, kan je ook precies zien wat de "rode vlekken" zijn waar je als keeper altijd kansloos bent bij een goed genomen penalty: de boven- en benedenhoeken en, als de penalty hard genoeg geschoten wordt, de ruimte vlak naast de voeten van een keeper.

Door dit toe toepassen ipv te gaan liggen dweilen in een willekeurige hoek en te hopen dat de bal tegen je aan geschoten wordt, kan je >75% van de niet perfect ingeschoten penalties stoppen. En is een panenka een garantie op een counter.

Als je een mooie toepassing hiervan wil zien moet je penaltyserie van Tim Krul op het WK nog eens terug kijken. Niet voor niets stopte hij een paar penalties en zat hij er bij de rest dichtbij. Maar ook bij de door Oranje genomen penalty`s zie je dit terug: allemaal in de "rode vlekken".

O ja, er was volgens mijn trainer 1 situatie waarin je als keeper wel blind een willekeurige hoek zou moeten kiezen. Als Johan Neeskens achter de bal stond.
Woensdag 19 juni 2019 om 06:41 uur Quote

Bollie74

Goede keeper die van Sparta. Niks voor ons?? Hahahahaha
Dinsdag 28 mei 2019 om 22:36 uur Quote

den haag

Vak B schreef:

Pelle van ametsfoort en asaidi worden genoemd valkenburg verlengd net 1 jaar plus optie groossens zijn ze mee bezig maar heeft hoge eisen waar ado niet aan wil beginnen havekorten gaat nnog niet verlengen die wil eegens basis keepen vandaar dat er al een keeper van willem 2 heeft mee getraint im de laatse week
Assaidi is van harte welkom, houd de verdediging wel bezig met zijn acties.
Pelle van Amsersfoort zal worden gezien als de vervanger van Khayati. Jongen met groot loop vermogen en scorend vermogen, brengt ook lengte met zich mee. Falkenburg is een bruikbare kracht net als Goossens, zorgen voor het nodige ervaring. Havekotte 1x zien keepen kan ik niks over melden. Over het algemeen is een 3e keeper nooit zo heel boeiend.
Maandag 27 mei 2019 om 13:52 uur Quote

Vak B

Pelle van ametsfoort en asaidi worden genoemd valkenburg verlengd net 1 jaar plus optie groossens zijn ze mee bezig maar heeft hoge eisen waar ado niet aan wil beginnen havekorten gaat nnog niet verlengen die wil eegens basis keepen vandaar dat er al een keeper van willem 2 heeft mee getraint im de laatse week
Maandag 27 mei 2019 om 13:16 uur Quote

ADO070FC

Maarten rieder (19) en Hugo Wentges(17) (keeper) hebben hun eerste prof contract getekend
Vrijdag 24 mei 2019 om 17:28 uur Quote

Snorkel

Sprinkhaan070 schreef:

Met Necid heb je een minimaal gelijkwaardige spits als een Te Vrede en Castaignos. Engels heeft denk ik betere opties (subtop) dus die zie ik niet komen. Van Rhijn hoef ik hier niet te zien, mentaal veel te zwak en dat is nou juist wat wij nodig hebben. Van Leer heeft een slecht seizoen gedraaid bij NAC maar was daarvoor wel een goede keeper, maar dat was Jurjus een tijd geleden ook en bakt er ook helemaal niets meer van. Dan kan je beter nog eens Groothuizen de kans geven.

Ik zou toch eerder eens rondkijken bij de topclubs wat daar af gaat vallen. Een Ramselaar, de Wit, Ekkelenkamp, Mauro Junior, Room lijken me wel versterkingen voor ons al dan niet koop of huur.
Als je echt een nieuwe keeper zoekt dan is die Novakovich van Roda een leuke keeper en wellicht volgende week gratis op te halen.
Kortsmit mag weg bij Sparta en de Xavier Maus is ook helemaal geen verkeerde.
Die Per Schuurs zou de opvolger van Mathijs de Ligt moeten worden maar is nog niet zo ver.
Wellicht dat Ajax hem wil verhuren.
Donderdag 23 mei 2019 om 23:26 uur Quote

Sprinkhaan070

GroenGeelHart070 schreef:

Nee echt geen grapje. Pure spelerprofilering (op gevoel). Ik denk dat Te Vrede prima bij ons zou passen, zoals Castaignos die ik vorig jaar noemde voordat Necid kwam. Zo denk ik dat Engels ook prima zou passen, net als Van Rhijn voor het centrum als Kanon eindelijk eens verkocht wordt en ook Van Leer.
Maher past m.i. weer niet bij ons al staan zijn kwaliteiten natuurlijk buiten kijf
Met Necid heb je een minimaal gelijkwaardige spits als een Te Vrede en Castaignos. Engels heeft denk ik betere opties (subtop) dus die zie ik niet komen. Van Rhijn hoef ik hier niet te zien, mentaal veel te zwak en dat is nou juist wat wij nodig hebben. Van Leer heeft een slecht seizoen gedraaid bij NAC maar was daarvoor wel een goede keeper, maar dat was Jurjus een tijd geleden ook en bakt er ook helemaal niets meer van. Dan kan je beter nog eens Groothuizen de kans geven.

Ik zou toch eerder eens rondkijken bij de topclubs wat daar af gaat vallen. Een Ramselaar, de Wit, Ekkelenkamp, Mauro Junior, Room lijken me wel versterkingen voor ons al dan niet koop of huur.
Donderdag 23 mei 2019 om 23:11 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

janjazz37, Thehague070, fcdh17, haagse jr, FCDHZwoude en 1 gast

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -