Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: maanden

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

grijze gek

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Mathijssen komende dagen uit de lucht
Iedere supporter van ADO Den Haag zou nu graag iets van Joris Mathijsen horen, maar de technisch directeur is voorlopig uit de lucht.
Lees het nieuwsbericht
Dagen uit de lucht?????? Al maanden uit de lucht!!!!!!!
0
Vandaag om 17:19 uur

Aad

FC Den Haag! schreef:

Vanuit een artikel op vi:

Welkom in de play-offs’, concludeerde Marinus Dijkhuizen. Vier dagen laten hadden de Rotterdammers nog geen helft nodig om duidelijk te maken hoe de verhoudingen werkelijk lagen. Het surplus aan kwaliteit werd nu wel in cijfers omgezet. Met een ontketende Troy Parrott als grote roerganger – niet alleen qua goals, maar ook door zijn arbeid - sneed de thuisclub kinderlijk eenvoudig door de Haagse defensie.

Dat wat alle ADO-volgers en ADO-fans al een heel seizoen hadden gezien, werd nogmaals onderstreept. Na de 1-2 in het Bingoal Stadion hadden trainer Darije Kalezic en verdediger Tyrese Asante nog het hoogste woord. ‘Het had wel 5-1 kunnen worden’, zei de trainer met enig gevoel voor overdrijving. ‘Ze schijten in de broek voor ons’, had Asante gemeend te moeten melden. Het was misplaatste grootspraak voor een ploeg die alleen door opportunistisch te spelen met de lange bal richting spits Henk Veerman gevaarlijk kon worden. Bij ADO Den Haag hadden ze zichzelf wijs gemaakt dat ze nog een kans hadden, maar die hoop was ijdel en helemaal nergens op gebaseerd.

De aanhang van de residentieclub bezoedelde de naam van de club nog verder door zich weer eens te misdragen. Na de vorige escalatie in de play-off tegen Excelsior is het lange tijd goed gegaan, maar de frustratie over de wanprestatie van het elftal kreeg de overhand.

Kalezic en zijn spelers dropen na afloop met gebogen hoofd af. Voor praatjes was geen plek meer, de realiteit is dat ADO Den Haag weer opnieuw moet beginnen en dat de eigenaar ongeduldig begint te worden. Wat de spelers van ADO Den Haag in de return lieten zien had veel weg van een spelersstaking. Het is een publiek geheim dat het grotendeel van de selectie – en met name de bepalende spelers – al een tijd klaar zijn met de grillen en fratsen van Kalezic. Off the record bevestigen ze dat, het woord is aan technisch directeur Joris Mathijsen en de directie van de club.
Direct gaat, door de vertrekkende spelers, de deksel van de beerput. En zoals ik al een paar maanden terug schreef zal dan duidelijk worden dat Kalezic de sfeer en collegialiteit binnen de selectie om zeep heeft geholpen.

Ik kan mij echt voorstellen dat spelers strontzat worden van een ventje dat langs de lijn constant tegen je staat te ouwehoeren.
1
Vandaag om 13:18 uur

kako

Zondagochtend 5.00 uur, kan niet meer slapen, is het mijn dagelijkse ritme of is het omdat ik zo heb liggen woelen in bed, de hele nacht een beetje “unheimisch” gevoel. Stap mijn bed uit richting mijn koffie en kook er maar een eitje bij, een zacht gekookt eitje, moet gelijk aan gisterenavond denken, Kalezic, is in mijn ogen ook een zacht gekookt eitje. Hoe kon het toch zo vreselijk mis gaan?

Halverwege het seizoen hadden we het nog in eigen hand al zaten er toen ook al wedstrijden bij die niet om aan te gluren waren, maar omdat de meeste ploegen ook punten lieten liggen viel het allemaal nog wel mee. Oké, de eerste twee wedstrijden moest het team nog vorm krijgen omdat her en der nog spelers vandaan moesten komen maar in september / oktober liet de ploeg al weer acht punten liggen middels vier gelijke spelen tegen zwakkere broeders. Een bekerwedstrijd in Noordwijk ging ook nog maar net goed via de kleinst mogelijke overwinning.

Vervolgens was Jong PSV zo aardig om ADO op mijn verjaardag te laten winnen maar van de vijf daar opvolgende wedstrijden weer twee nederlagen, twee gelijke spelen en maar een overwinning op Jong Utrecht. De opleving kwam met een overwinning op NAC thuis en een bekeroverwinning op Sparta terwijl de laatste wedstrijd voor de winterstop Jong AZ nog op een nederlaag werd getrakteerd.

De positie op de ranglijst zorgde er voor dat promotie nog steeds in eigen hand lag. De andere ploegen lieten ook zat punten liggen. Tot aan de winterstop speelde ADO in ieder geval herkenbaar voetbal, raakte op elkaar ingespeeld en haalde het de meeste punten na een achterstand ( 27 ) Analisten wisten het zeker en de supporters toch ook, dit moest promotie op kunnen leveren.

Daarnaast zal de eigenaar gedacht hebben, poeplap trekken, want met een paar versterkingen moest een plek bij de eerste twee toch zeker mogelijk zijn. Eerst werd er een keeper gehaald ( ? ), mocht Timothy maar weer eens terugkomen op het oude nest, want we hadden een leider nodig achterin en werd Vlak als duurste aankoop ooit gepresenteerd. De keeper ( dat was toch bekend ? ) was en bleek een chaotische en onrust zaaiende en geen punt pakkende Messi fan. Vlak heeft na zijn doelpunt alleen nog maar in de weg gelopen en Timothy was tot aan zijn blessure ook verre van gelukkig, maar waarom gehaald, we hadden toch Sürmeli, waarvan het zacht gekookte eitje zei dat die altijd moest spelen door zijn ervaring?

Na de winterstop ging het vreselijk bergafwaarts. Er werd bijna niets meer gewonnen, ja de bekerwedstrijd in Maassluis met de hakken over de sloot maar de volgende ronde tegen NEC waren we kansloos, het voetbal verder leek nergens meer op. De coach maakte de spelers niet beter, ze gingen stuk voor stuk slechter spelen, het zelfvertrouwen was helemaal weg.

Na de bekernederlaag tegen NEC moest ADO nog veertien competitiewedstrijden spelen. Daar werden er maar vier van gewonnen. Henk bleef nog wel zijn doelpuntjes meepakken maar daar was ook alles mee gezegd. Na de nederlaag tegen Groningen ging ons zacht gekookt eitje het een en ander uitproberen, hij ging 5-3-2 spelen, nou nou, het was niet meer om aan te zien. Spelers die eigenlijk zouden moeten spelen zaten op de bank, spelers die hopeloos uit vorm waren liet hij gewoon staan en spelers werden op de verkeerde plek gezet. De man was echt de weg kwijt maar mocht van Joris gewoon doorgaan, wat Naat er van vond geen idee, die was met een 100 dagen plan bezig of zo en zag ik alleen maar de burgermeester een bakkie pleur geven tijdens het uitbrengen van ons mooie dikke ADO jubileumboek.

Kalezic werd een karikatuur van zichzelf, kraamde de meeste onzin uit en je zag en hoorde ( Ideho ) dat zijn spelers hem ook niet meer snapte. Kalezic zelf snapte het wel en legde nog maar eens uit dat hij aan het zoeken was naar de beste ploeg voor in de NC, het seizoen was bijna klaar maar de trainer wist nog niet hoe
hij het meeste rendement uit zijn team kon halen. Onbegrijpelijk, hij probeerde van alles, zette Henk zelfs op de bank, Ideho werd als wingback neergezet en de keeper zorgde er voor dat er totaal geen rust in de verdediging zat. O ja, hij ging ook nog besloten trainen, tuurlijk, de concurrentie mocht niets zien van wat hij uit de hoge hoed ging toveren.

Gelukkig was De Graafschap zo slecht dat daar nog een overwinning behaald werd maar thuis met zijn 5-3-2 was het wederom met de hakken over de sloot.

Wat ik miste was een trainer die, net als Francken, zijn team kon ophitsen in de juiste zin van het woord, oftewel schuim op die bekken. Maar in plaats daarvan liep men er bij alsof men hoopte dat het seizoen snel afgelopen zou zijn. Nou dat zou het ook. Trauma ploeg Excelsior kwam als nummer zestien van de Eredivisie op bezoek. Ondanks de kansen van ADO werd het een kleine nederlaag en mocht Excelsior van geluk spreken dat het met een overwinning naar Kralingen kon terug reizen.

Kalezic wist het zeker, ADO had haar beste wedstrijd gespeeld en ging vol vertrouwen naar wedstrijd nummer twee. Nog even deze horde pakken en dan zou via NAC de doelstelling gehaald kunnen worden.
Het trauma van Excelsior van 29 mei 2022 werd niet weggepoetst maar er kwam gewoon een tweede trauma bij, die van 25 mei 2024. Na een goede start, hahaha, dat kan dan maar maximaal twee minuten zijn geweest, keek men al weer tegen een achterstand aan. Waem liet zijn man weer eens lopen, Marsman lag al weer op de grond zodat een stiffie gegeven kon worden en de koppen gingen hangen. Jort van der Sande die geen schim meer was van de Jort van het begin gaf Excelsior de kans op de twee nul. Het zacht gekookt eitje zat er bij en keek er naar ( al liet hij al snel zijn hoofd overduidelijk in zijn twee handen rusten als teken van capitulatie ).

Dat het trauma uitliep op een 7-1 eindstand was vreselijk. Erger vind ik het dat een bestuur een trainer zo zijn gang heeft laten gaan zonder ingrijpen. De man was al maanden de weg kwijt. Na afloop had hij het ineens over een twee jaren plan en was hij trots op waar zijn ploeg nu stond. Ach ach, waar hebben we dit toch aan te danken. Helaas lieten “wij” ons weer eens van onze slechtste kant zien door net als De Graafschap vuurwerk op het veld te moeten gooien. Dat men nog steeds niet begrijpt dat als “wij” dat doen dit veel erger op de samenleving overkomt dan wanneer die superboeren dat doen is jammerlijk.

Naat gaf een statement op ESPN waarop ze alle supporters van ADO met de grond gelijk maakte en gaf aan dat keiharde actie zou volgen. Fijn, hoop dat ze woord houdt maar een vraag heb ik wel aan haar…..waarom nam je niet samen met Joris een statement in tegen Kalezic? Man had allang ontslagen moeten worden. Dan had het nieuwe hoofdstuk aan ons mooie Jubileumboek er heel anders uit gezien.

2024 – 2025 nieuwe kansen, we blijven ADO toch wel trouw, zeker zo lang we blijven bestaan. Hopelijk volgend seizoen met een andere trainer, voor comedy ga ik wel naar het theater. Ik wens u sterkte met het verwerken van dit nieuwe trauma.
33
Vandaag om 08:50 uur

nulzeventig

Het is optel som. Die naat had maanden geleden moeten ingrijpen. Huisregels worden niet gehandhaafd. Kunnen al maanden andere supporters intimideren. Wc slopen. Stoeltjes staan. Op trappen hangen. Open en bloot n bloot snuiven en pillen in stadion. Eigen supporters bedreigen. En de trainer mag ook al maanden ze gang gaan. Die heb er een zooitje van gemaakt. Eerst gaan we promoveren. Dan weer 2 jaar plan. De directie heb je hele jaar niet gehoord. Je kan niet eredivisie zijn met dat soort softies in directie kamer. Middenoord sluiten. Normale mensen op beste plekken laten. Oprotten met trommelen en megafoon. Het is de ene k naar de andere k. Tot het k meeschrseewen in home toe met zanger ze tekst. En de internetters hier met hun lijstjes na zo verlies hahahaha wat een idioten joh.
10
Vandaag om 08:02 uur

Edwin Post

De onvrede van de supporters is ook onderbouwd in februari nog gelijkwaardig aan NEC en een paar maanden later volledig vernederd door een van de slechtste ploegen met idem trainer van de eredivisie. Het ontslag had ook gisteravond al gelijk moeten worden aangekondigd.
2
Vandaag om 07:01 uur

Edwin Post

Ik ben het met de directeur eens als het gaat over het uitvak. Maar zij moet zich schamen dat ze deze hansworst heeft laten staan voor de groep terwijl iedereen al zag en riep dat hij volledig de weg kwijt was en spelers in een paar maanden tijd volledig had afgebrand en ook spelers wekelijks opstelde die er helemaal niets van konden ik zal geen namen noemen want iedereen weet wie dit zijn. En oh ja ook nog een nieuw systeem bedacht waardoor het spel er helemaal niet meer uit zag en de spelers op een paar vriendjes na hem niet meer serieus namen en dus speelde als een natte krant. En ik hoop dat u verstandig genoeg bent om deze trainer te ontslaan anders zullen er volgen seizoen nog veel meer wanordelijkheden plaatsvinden en de kaartverkoop ( seizoenkaarten verkoop ) zullen geweldig tegenvallen.
4
Vandaag om 06:54 uur

Advertentie

opper

10 schreef:

Ik hoorde een meneer die in de war is. Ernstig in de war, met waanideeën.
Helaas is dat al maanden het geval. Grove fout om hem zo lang te laten zitten. Mathijsen moet zich ook achter de oren krabben. Kalezic heeft de beste aanval van de KKD volledig de vernieling in gebracht en achterin hebben we er meer tegen gekregen dan voor de winterstop.
10
Vandaag om 00:21 uur

Dappere dodo

Ook weer thuis! En net de woorden van Natas aardig op me in laten werken. Zij scheert ons allemaal over 1 kam, en dat waardeer ik niet! Maar goed, je eigen supporters met grof geweld van een tribune of laten gaan waardeer ik ook niet! Vuurwerk op het veld gooien mag ook simpelweg niet, het is een opnieuw zwarte bladzijde tegen Excelsior, 1 waarvan ik de ander nog altijd op mijn netvlies heb staan. En bij het verlaten van het stadion, met zoveel ME om ons heen, kreeg ik echt weer een Deja vu

Natas heeft haar zegje gedaan, je kan er van vinden wat je wil, maar ze had ook wel even mogen beginnen over de wanprestaties die ze al maanden op het veld laten zien, en wat onze vaste supporters week in week uit voorgeschoteld krijgen

Kalezic zal aanblijven, had het alweer over zijn 2 jaren plan. Maar deze man is slechter dan Kuijt, Brood en alle andere minkukels die we gehad hebben!
4
Gisteren om 23:46 uur

Max

Sprinkhaan070 schreef:

Ze heeft gezegd dat het een schande is van de supporters en dat dit keihard zal worden aangepakt. Puur en alleen voor de camera gekomen om een statement te maken naar de supporters. Ik vraag mij dan wel af, wat is het verschil met wat De Graafschap bij ons deed en onze supporters nu bij Excelsior. Ook snap ik dat je niet naar andere moet wijzen maar wat zij bij ons deden ging toch wel een stapje verder toch? Of mis ik iets?
Ze is nou eenmaal niet de AD van De Graafscbap. Tegelijkertijd vind ik het wel bijzonder dat het berhaal vooral om de supporters draait, hoe treueig dat gedrag ook is, terwijl het ook beschamend is wat er de laatste maanden op het veld gebeurt.
5
Gisteren om 23:25 uur

Wahter

Kees schreef:

Een club in een regio met zo'n anderhalf miljoen inwoners moet op alle vlakken zichzelf kunnen bedruipen. Zowel op het technische vlak, bezetting directie en selectie.
Ook voldoende MKB aanwezig.
Is allang bekend. Open deuren avond. Of open huis hoe je het noemen wilt.
Weet je wat ik pas beschamend vindt; tegen Excelsior 7-1 verliezen met on ADO opvatting.
Roep het al 2 maanden: deze trainer is totaal ongeschikt.
BESCHAMEND
1
Gisteren om 22:47 uur

Nu online

MichelAdamsMatje, Aad, ADO079, James, opper, GroenGeelHart070, Bleek, kojak1, morley, Hansiehansie, Marcie, Joo070, Madmax, Rooie91, JoostJ, Langebach2, Mr.070, vakkiel, Ran1972, Huge, Nees en 158 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26