Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Sprinkhaan070

nulzeventig schreef:

Overdreven allemaal over joor en naat. die hebben helemaal niks met ado den haag en gaan ze niet krijgen ook. Als de directie beter kan krijgen zijn ze weer weg. Met zon gevulde portomonnee kan elke td winkelen. Dat is niet bijzonder. en zijn netwerk valt ook vies tegen. En wat naatje heeft gedaan weet geen mens. Die roep alleen maar waar ze vandaan komt. wat haar opleiding is. en dat er nu een eigenaar is die wel betaald. o ja en dat ze het leuk vind hier. Dat de trainer er geen klote van kan ziet iedereen. nou ja behalve op kantoor dan. Maar ja binnekort weer lekker sjoelen op de open dag achter half gesloten deuren.
Je hebt geen idee man! Bekijk eens wat Mathijsen destijds allemaal naar Willem II heeft gehaald. Met dit materiaal had elke andere trainer het gewoon beter gedaan. Kalezic is de enige schuldige voor deze wanprestatie!!
3
Zondag 12 mei 2024 om 14:57 uur

BLEISWIJK-1

Mooi de shouters die het voor Mathijsen en v. Grinsven opnemen. Maar als ze nu eens beginnen met het communiceren naar hun achterban. Dan geef ik jullie mogelijk gelijk.

Tot dat moment stemt Mathijsen in met een falende trainer. En hij accepteert ook dat Haagse talenten als 2e rangs selectielid worden gezien. Ja.....ze krijgen de laatste weken wat meer kansen. Maar dat is ook alleen maar omdat onze trainer zijn lievelingetjes wil sparen voor de playoffs. Dat voelen de jongeren echt wel.
2
Zondag 12 mei 2024 om 13:12 uur

BLEISWIJK-1

Edje schreef:

Gewoon volgend jaar eens beginnen met het inpassen van de eigen jeugd.

Zie Groningen, begin was bagger, eigen jeugd ingepast en het ging op de ene of andere manier lopen.

Ik kijk regelmatig bij de jeugd en er lopen best wel bijtertjes rond.

Volgens mijn geheugen, hadden we eens de beste jeugdopleiding, waar vele andere clubs uit visten.

Maar wat gebeurt er nu sl een aantal jaren, ze mogen eens op de bank bij het eerste plaatsnemen, ze mogen een keer 5 minuten in sken en voor de rest verpieteren.

Ik zit ook liever een wedstrijd te bekijken waarbij het stront uit de ogen loopt, er bloed aan de schoenen zit en waar we dan alsnog verliezen dan een wedstrijd die we verliezen zonder enige vorm van strijd.

En nog eerlijker, liever KKD en meedoen om de bovenste plaatsen, dan eredivisie en elke wedstrijd een afgang.
Ik denk er hetzelfde over. Overigens kregen de talenten 2 jaar geleden wel de kans. En ondanks dat we promotie miste, was dit wel een van de leukste jaren die ik de afgelopen 20 jaar meegemaakt heb.

Daarom vind ik ook dat Mathijsen het niet goed doet. Alles wat Haags was, moest weg. Want wat Haags is, is chaos en onrust. Voor een gedeelte zeker waar. Maar als ik naar de huidige selectie kijk, zijn er gewoon maar weinig spelers waar ik wat mee heb. En dat zegt alles.

Volgend jaat een trainer en TD die het gewoon wel aandurven met Wentges, Asante, Waem, Esajas Ideho, De Bruin, Kolmjenovic,, Gustina en Struick. En met Siereveld verlengen. Met daar omheen 3 tot 5 ervaren spelers. Die echt wat extra"s brengen.

En ondanks een doorlopend contract afscheid nemen van Surmelic, Vigen, Granli en Schalk. Die brengen niks extra's.
Ook afscheid nemen van Marsman, Derijck, Absalam, Werker, V. Hintum, Hamdaoui, v. Wolfgang en Sellouki.
3
Zondag 12 mei 2024 om 13:02 uur

Lellow

Het enige respect wat ik kan opbrengen voor Kalezic is dat hij instapte op het moment dat we 5 veldspelers en 3 keepers hadden.

Dat brengt mij bij het volgende: schijnbaar kon Mathijsen andere trainers niet overhalen om te tekenen en dat het te bestede budget (nog) niet bekend was, waarbij in de eerste weken er niet echte versterking kwam,deze gasten kwamen pas in de laatste week van de transferperiode.

Al en met al heeft Joris gewoon een prima selectie bij elkaar gebracht, in februari stonden wij op plek 2 .In de winterstop is er nog een bedrag beschikbaar gekomen van 1-1,5 Miljoen euro en met die actie was je verplicht geweest om tot aan de laatste speelronde mee te dingen voor directe promotie.

Voor seizoen 24/25 hoop ik op een verjonging van de selectie en een ploeg die Haagse onverzettelijkheid uitstraalt met een dosis Haagse bluf.
Die 2e ring hoef ik niet eens en 3e club ook niet.
Ik wil op een vrijdagavond een vechtmachine zien die het gras opvreet en dat iedere tegenstander van Top Oss tot PSV met angst naar Den Haag afreist .

Al die coaches die jarenlang in de schoolbanken hebben gezeten nou eens eindelijk onze wensen en verwachtingen kunnen weerspiegelen op het veld en spelers kunnen motiveren dan hebben we al de helft gewonnen en zal het stadion vanzelf volstromen minus de eretribune.
10
Zondag 12 mei 2024 om 11:54 uur

Bergman

Rooie91 schreef:

Zou fijn zijn als de eigenaar naast Kalezic het hele bestuur eruit flikkert.
Wat gaan we daar precies mee bereiken? Mathijsen heeft toch over het algemeen prima werk verricht bijvoorbeeld? Kalezic out sowieso mee eens, maar het hele bestuur vervangen zorgt ervoor dat de onrust langer en langer duurt vind ik..
5
Zondag 12 mei 2024 om 11:38 uur

Sprinkhaan070

pajam schreef:

Ik hoop dat onze Amerikaanse eigenaar schoon schip maakt.

Ik reken onze directie de grove fout aan om Kalezic in de zadel te houden, terwijl in januari al duidelijk was dat hij de target die gesteld was (promotie) niet ging behalen.

#KalezicOUT #DirectieOUT
Dit horen we dus al 10 jaar elkaar jaar. Wat mij betreft blijft Mathijsen gewoon zitten. Evenals onze AD.
7
Zaterdag 11 mei 2024 om 21:56 uur

BLEISWIJK-1

DHFC070 schreef:

Lekkere uitspraken van Kalezic, volgens mij heeft hij niet helemaal door dat het hier geen klein lokaal gemoedelijk provincie clubje is. Je eigen supporters zo tegen je in het harnas jagen en op de tenen trappen is op zijn zachts gezegd niet heel slim en kan echt heel naar uitpakken.
Daarnaast ook nogeens volledig misplaatst met het 11e budget van het Nederlands voetbal en dan wekelijks thuis verliezen tegen laagvliegers (ind de KKD!) en met verschrikkelijk voetbal... dan past alleen maar nederigheid en de hand in eigen boezem.

Ben ik overigens de enige die de non-communicatie vanuit de directie het gehele seizoen al echt werkelijk schandalig vind? De 100 dagen zijn al een tijdje afgelopen en daarna is het zwaar bergafwaarts gegaan sportief en financieel nog meer uitgegeven wat er eigenlijk niet is.

Neem aan dat de evaluatie na dit seizoen duidelijk zal zijn vanuit de Amerikaanse eigenaar.
De communicatie vanuit Mathijsen wn Grinsven is gewoon heel slecht. Zeker als een groot gedeelte van de supporters roept om het vertrek van de trainer. En er gewoon al weken hele slechte resultaten worden geboekt.

Het is niet goed voor de rust in de organisatie. Maar van mij mogen ze allemaal vertrekken. Ze hebben al het Haagse eruit gesloopt. En nul resultaat geboekt.
6
Zaterdag 11 mei 2024 om 13:59 uur

slash070

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Eigenaar en club hebben twee scenario's al klaar
De eigenaar van ADO Den Haag en de leidinggevenden binnen de club hebben de twee scenario's voor eind competitie al klaar.
Lees het nieuwsbericht
Elke keer weer dat 'als je ziet waar we vandaan komen'. Deze directie en trainersstaf waren daar niet eens bij. Die kwamen dit seizoen in vergelijking met hun voorgangers in een gespreid bedje. Mathijsen had een vollle kkd portemonnee om te winkelen, en Kalezic mocht z',n selectie zelf samenstellen, ipv werken met een bagger restant van een ander.

Er is sportief een wanprestatie geleverd, en vooruitgang op kantoor is bijna lange na nog niet zichtbaar.
5
Zaterdag 27 april 2024 om 09:38 uur

Advertentie

Wahter

slash070 schreef:

Met dit budget hadden we nu veilig bij de eerste twee moeten staan. Rest van de kkd clubs hadden in de winterstop afgunst en verbazing, en nu is er alleen nog wekelijks hoongelach. Directie hoor je ook niks van, weten het waarschijnlijk ook niet, of wachten op instructies van eigenaar. Weet ik veel.

Enigste wat Kalezic nog rest is alles terugzetten hoe het voor de winterstop stond, sorry zeggen, en twintig kruisjes slaan en hopen of de spelers er nog zin in hebben. En doe dat 'toetje' maar voor de zekerheid ook achter gesloten deuren, scheelt waarschijnlijk een hoop ellende, en onze Naat in een zenuwinrichting.
En dan zeggen sommige mensen dat een trainer weinig invloed kan hebben.

Deze trainer krijgt het voor elkaar de hele zooi om te gooien en al het goede uit het team te halen. Als speler heb je 100% zeker, geen vertrouwen meer in een trainer die nu nog aan het experimenteren is aan het einde van de competitie om vooral geen tegendoelpunten te krijgen.
In plaats van details aan te brengen of spelers die opzichtig falen te wisselen, is voor hem het systeempje wijzigen veel te belangrijk geworden. Er is geen een nederlandse club die het 1.5.3.2 goed beheerst, maar Kalazic gaat lekker achter zijn bureautje zitten puzzelen met de twee ja-knikkers om hem heen.
Met dit systeem moet je drie CV's hebben die duels kunnen winnen en met ruimte voor en achter hen kunnen omgaan. (noem er maar 1 bij ons)

Als deze trainer volgend seizoen nog voor de groep staat is dat een brevet van onvermogen van Mathijsen. Dit seizoen is al maanden over.
6
Donderdag 25 april 2024 om 12:32 uur

BLEISWIJK-1

Sprinkhaan070 schreef:

Zie mijn bericht hier onder. Zoals jij het beschrijft zo is het absoluut niet gegaan. Mathijsen heeft zoals je weet lang de tijd genomen om spelers te halen. Alles is toen in samenspraak met Kalezic gegaan. Een andere trainer (Steijn, Groenendijk, vd Brom) had 100% meer gehaald uit deze selectie.
Nogmaals.......Mathijsen gaat over de trainer.
2
Zondag 21 april 2024 om 11:45 uur

Nu online

oodh, CrazieD, yesyes, Wahter, derput, DHFC070, troje, Rob2002, Max, Ronaldo, Gambleking070, frans swa en 143 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26