Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: mogelijkheden

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

grijze gek

Nog effe een terugblik van 24 mei J.L ......


Kalezic zinspeelt op verrassing
24 mei 2024 8 reacties
Darije Kalezic heeft zaterdag tegen Excelsior weer meer mogelijkheden.Volgens het AD wil de ADO-trainer nog niet prijsgeven welke spelers in de return in Kralingen aan de aftrap staan. Mogelijk tovert Kalezic wel een verrassing uit de hoge hoed. In de strijd om de finale van de play-offs moet ADO een 2-1-achterstand goedmaken.Uit tegen Excelsior kan Amir Absalem in elk geval weer meedoen. De verdediger ontbrak in de heenwedstrijd vanwege een schorsing. Of Alex Schalk hersteld is van zijn blessure die hij een week geleden tegen De Graafschap opliep, is nog niet duidelijk.,,Welke keuzes ik ook maak, de spelers accepteren het”, aldus Kalezic in de krant. ,,Het zijn professionele gasten met een ADO-hart. Iedereen heeft dit seizoen een teleurstelling meegemaakt, ook in deze fase. Maar ze gaan er als soldaten mee om.''Aanvoerder Kursad Sürmeli speelt sowieso. Volgens de coach heeft ADO dankzij hem stabiel gespeeld tegen Excelsior. Hij is de leidinggevende die achterin nodig is met jonge jongens als Tyrese Asante, Silvinho Esajas en Gylermo Siereveld, zo licht Kalezic zijn keuze toe.
3
Zaterdag 22 juni 2024 om 19:21 uur

BLEISWIJK-1

BLEISWIJK-1 schreef:

Geen aanvaller. Maar ik zou Finn Dicke terug halen.

En Lynden Edhart heeft bij Utrecht ook nog maar een jaar contract. Misschien dat je die met meer dan 1 seizoen visie, en een kleine transfersom, kan overhalen terug te komen.
Ook handig bij een eventueel vertrek van Ideho.

Gewoon terug naar Haagse branie gastjes!!
2
Donderdag 13 juni 2024 om 13:07 uur

Edwin Post

Hou toch op met die Stein kan je nu echt niet wat originelers verzinnen. Zijn zijn is een klasse apart maar hij is een hele matige trainer die ook met pek en veren is weggestuurd bij ons. Wij hebben een trainer nodig die speelt naar de mogelijkheden van zijn selectie en aanvallend denkt. Daarom lijkt mij Grunholz met Polak en het liefst ook Lee de beste combinatie om de club naar de eredivisie te loodsen en daarbij worden ook de jeugdspelers een keer niet vergeten want daar hebben Stein, Fraser, Groenendijk, Kuijt enzovoort en uiteraard onze huidige trainer nooit iets mee gedaan.
6
Woensdag 12 juni 2024 om 14:36 uur

R.E.

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

'Drie spelers in de belangstelling'
Drie spelers van ADO Den Haag zouden in de belangstelling staan van andere clubs.
Lees het nieuwsbericht
Asante gauw verkopen. Heeft te veel kostbare (en domme) fouten gemaakt en heeft te weinig zelfkritiek om het optimale uit zijn mogelijkheden te halen. Heeft ook nauwelijks of geen progressie getoond. Als er dan nog iemand verkocht moet worden, dan maar Esajas, hoewel ik liever zou hebben dat zijn contract nog zou worden verlengd en dat hij bij ADO verder kan groeien. Hij heeft namelijk wél progressie getoond. Dat geldt echter nog (veel) meer voor Ideho: alles op alles zetten om hem te behouden en om zijn contract nog te verlengen. Als hij dat echt niet wil, dan zal hij (en nou eens echt voor een héél mooie en logische prijs) verkocht moeten worden, maar ik hoop tegen beter weten in dat hij inziet dat het voor zijn ontwikkeling en marktwaarde beter is om voorlopig nog bij ADO te blijven en daar nog veel meer belangstelling (van nog grotere clubs) te wekken.
6
Donderdag 30 mei 2024 om 18:02 uur

fcdh-denhaag

Nu je ook na de wetenschap dat je weer de KKD ingaat Absalem en Klas geen nieuwe aanbieding doet, kan je wel de conclusie trekken dat er toch weer wat mogelijkheden ontstaan voor investeren, deze 2 zijn normaliter goed genoeg voor top 6 KKD waarbij Absalem wel heel ver bij zijn eigen '16 weg moert blijven dan.
2
Donderdag 30 mei 2024 om 17:06 uur

Advertentie

BLEISWIJK-1

DenHaagFC17 schreef:

Ik denk inderdaae wel dat Jeffrey van As meer auto's had verkocht ja..


Maar even serieus. Mathijssen heeft toch best een knappe selectie neergezet. Hij heeft in de zomer gegokt op kwantiteit (moest ook wel, we hadden niks) en in de winter gegokt op kwaliteit.
Uiteindelijk vind ik zijn winter aankopen 50/50. 2 totaal overbodig (Derijck en Marsman), 2 die volgend jaar gewoon nog onder contract staan en prima spelers voor ons zijn. Ik was geen fan van Schalk, maa4 die heeft zich in het tweeluik met de Graafschap wel dubbel en dwars bewezen.

Mathijssen mag nu laten zien dat hij ook durft in te grijpen en dus Kalezic wegstuurt. Het enige wat je kan zeggen is dat hij dit eerder had moeten doen, maar op basis daarvan hoeft hij van mij echt niet weg. Her valt en staat wel met hoe hij nu doorpakt qua trainer en hoe hij een nieuwe verdediging gaat neerzetten.
Hij had best een aardige selectie neergezet? Knap hoor als je zo'n zak met geld mag uitgeven. Dat mag je niet vergeten.

Hij had echt veel meer mogelijkheden dan bij bijvoorbeeld Groningen, Willem II, Cambuur, Roda en noem maar op. Sterker nog......hij had veel meer spelersbudget dan ren club als Excelsior.

Ik heb genoeg gezien. Hij heeft nul visie. En alles is gericht op snel succes.
1
Zondag 26 mei 2024 om 22:41 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Kalezic zinspeelt op verrassing
Darije Kalezic heeft zaterdag tegen Excelsior weer meer mogelijkheden.
Lees het nieuwsbericht
1
Vrijdag 24 mei 2024 om 20:34 uur

BLEISWIJK-1

DH1905 schreef:

Ik zie een hoop positieve berichten. Ik zie het minder positief in.

Tot de tegengoal geen vuiltje aan de lucht. Daarna volledig de kluts kwijt. Veel trage spelers, weinig druk op de tegenstander en de bal. Laf verdedigend voetbal. Bewegelijkere, explosievere spelers bij Excelsior tegen trage stront van Den Haag.

Laatste 20 minuten maakt een hoop goed. Maar dan komt het aan op het maken van doelpunten en die kwaliteit ontbreekt. Veerman wil er zo nu en dan een maken, maar verder heb ik mijn twijfels wie de goals verder moeten maken.

Hopelijk krijg ik ongelijk…
Standaard situaties verdedigen is echt wel een zwak punt bij Excelsior. Daar liggen mogelijkheden.
0
Donderdag 23 mei 2024 om 09:14 uur

James

slash070 schreef:

En het ergste is dat we gewoon echt behoorlijk kunnen voetballen op kkd niveau. Tegenstanders zien op tegen onze aanvallers. Gewoon echt. Maar die Napoleon heeft na de winterstop eigenhandig rechtstreekse promotie naar de klote geholpen. Ik begrijp er echt geen ene hol van dat een directie dat accepteert. We kunnen ons het niet eens veroorloven wat er geïnvesteerd is.
Je gaat voor schut door die trainer. Je hebt voldoende mogelijkheden qua spelers om Excelsior van de mat te spelen. Trainer had natuurlijk allang weg gemoeten na de winterstop. Die vent is knettergek
4
Maandag 20 mei 2024 om 10:13 uur

Lellow

Vooropgesteld ben super blij met de overwinning maar het moet echt veel beter want dit spel gaat je geen promotie opleveren.

Zo’n klassieke vraag is,waren wij nou zo goed of zij zo slecht.
Ik had als coach van de Graafschap Seuntjes al in de eerste helft gewisseld die heeft niets goed gedaan.
Onze coach en ook spelers ontbreekt het aan tactisch inzicht ,ik heb die Fortes wel 10 maal een identieke voorzet zien geven vanaf rechts,hier ook goed opgemerkt Absalem was rijp voor een wissel en Koudossou had met zijn snelheid een prima wapen geweest.
In de counter lagen vanaf minuut 70 zoveel mogelijkheden enkel ontbrak het aan snelheid en rust om dat goed uit te spelen.

Ik hoop dat Vigen fit blijft tijdens de PO by far je beste speler.

Zaterdag wordt nog een spannend wedstrijd want de Graafschap is een alles of niets ploeg en een winnende coach heeft altijd gelijk maar ik had het wel willen zien vanaf het begin met ons kwartet Ideho Veerman Mieghem en van de Sande in de basis en met de wissels zoals Schalk Klas Koudossou Sellouki .
3
Woensdag 15 mei 2024 om 06:10 uur

Nu online

MikeDH, malle eppie, James, Franky, GroenGeelHart070, guru, Alle ballen op Jort, jordydh070, Marinus, Jacco, AussieAdo, Erik070, LeoH en 177 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
20 juli 2024 om 14:00 uur
Besloten

Advertentie