Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: pand

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Vakkie-G

Lifeofyvonne wist eerder te melden dat oud-prof Daryl Janmaat in de problemen zit. Volgens het bekende roddelkanaal is er een tijdje geleden een grote zoekactie geweest naar de vermissing van de 34-voudig international in Den Haag wat te maken zou hebben met drugsgebruik. Inmiddels zit Janmaat in een afkickkliniek in Zuid-Afrika, samen met BN’er Dave Roelvink. Vanuit Zuid-Afrika heeft de voormalig speler van onder andere Feyenoord, Newcastle United en ADO Den Haag, zijn luxueuze kantoorpand in Ugchelen te koop gezet.

Janmaat kende een mooie carrière. Zo debuteerde hij in 2007 voor ADO Den Haag, vertrok hij een jaar later naar SC Heerenveen en pikte Feyenoord hem in 2012 transfervrij op. Twee jaar later klopte Newcaste United aan bij de Rotterdammers voor de diensten van de rechtsachter en vervolgens kwam hij nog uit voor Watford. In 2021 keerde hij terug bij ADO Den Haag, waarna hij in 2022 een punt achter zijn carrière zette. Janmaat schopte het onder andere tot 34 interlands en 145 wedstrijden in de Premier League. In 2020 wist Janmaat beslag te leggen op het grote kantoorpand, voor een bedrag van 1,4 miljoen euro. Drie jaar later heeft de oud-prof het pand te koop gezet voor een vraagprijs van 1.875.000 euro. Dit weet voetballershuizen.nl te vertellen. Het pand is 1781 vierkante meter groot en is verdeeld over twee gebouwen, met een kelder. Daarnaast is er parkeerruimte voor 17 auto’s. Janmaat verhuurt het pand aan tien huurders en beschikt daarnaast nog eens over 15 andere panden, die zich nagenoeg allemaal in Den Haag bevinden. De foto’s van het luxueuze kantoorpand bekijk je op voetballershuizen.nl.
0
Dinsdag 26 september 2023 om 09:47 uur

pajam

James schreef:

Geef mij eens een link van een mooi woon project van hem? De uitdrukking huisjesmelker kan wellicht fout in de oren klinken maar dat is hij toch ook gewoon?
het pand van NV Handelmaatschappij De Veluwe bijvoorbeeld?

ik ga niet zijn woordvoerder spelen, maar studenten kamers en/of short stay ruimtes creëren is niet gelijk aan huisjesmelker.

0
Dinsdag 23 mei 2023 om 13:06 uur

Max

R0n3d schreef:

Waarom moet het allemaal zo lang duren?

Als ik naar de Mediamarkt ga en en zie een TV staan. Prijs 500 euro. Dan is het afrekenen en wegwezen.
Omdat je de ADO-tv zelf in elkaar moet zetten voordat deze beeld geedt en de tv ook nog eens 1000 euro stroom per jaar kost. Daarnaast wil de koper die bij de kassa staat de tv alleen kopen als hij het pand van de Media Markt ook kan kopen.
0
Woensdag 15 september 2021 om 10:40 uur

Broekhoest

rd.. schreef:

Vragen om een marktconforme prijs is alleszins redelijk van de twee.

Ander verhaal, maar als je een monumentaal pand voor 1 eu weg doet aan Omar Munie die je als gemeente zijnde `s maand erna keihard naait met een verkoop achter je rug om, dan moet dit toch vlot in kannen en kruiken zijn?
Klopt niet. Munie heeft € 1,7 miljoen voor het pand betaald. Nog veel te weinig, maar heel wat meer dan 1 euro.
0
Vrijdag 3 september 2021 om 15:53 uur

rd..

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Petitie gestart: gemeente verkoop het stadion
Supportersgroepen zijn een petitie begonnen: laat de gemeente in actie komen om het stadion te verkopen.
Lees het nieuwsbericht
Vragen om een marktconforme prijs is alleszins redelijk van de twee.

Ander verhaal, maar als je een monumentaal pand voor 1 eu weg doet aan Omar Munie die je als gemeente zijnde `s maand erna keihard naait met een verkoop achter je rug om, dan moet dit toch vlot in kannen en kruiken zijn?
0
Vrijdag 3 september 2021 om 11:30 uur

rd..

Bolskie schreef:

Naja ado heeft weinig te knipperen. Het lot ligt in andermans handen.
Die zijn lijdend voorwerp inderdaad.

Het is Jol cs of de gemeente.

De ene kan nergens anders heen met zijn aanstaande voetbalclub, de ander wil pertinent geen leeg stadion.

Ik begrijp alleen niet dat ze te weinig afgeschreven hebben en dat ze het pand met een groot boekverlies gaan moeten verkopen. Dat zal wel meevallen toch? Het kost meer als je de boel leeg hebt staan en er geen inkomsten meer op zijn. Bovendien bepaalt de boekwaarde de verkoopprijs niet, dat is de waarde van zo`n vehikel. Dat zal indd niet makkelijk zijn vast te stellen. Andere jaren heb je een wat rooskleuriger resultaat gehad, nu krijg je een kutresultaat. Maar wel een incidenteel kutresultaat, als gemeente zijnde.

Dus verkopen lijkt simpelweg dé oplossing. Niet de grond. Wel het stadion? Zeg `t maar.
0
Donderdag 19 augustus 2021 om 20:28 uur

marcellino

DHFC070 schreef:

Je moet wat toch? Wil je pas seizoenskaarten verkopen als de nieuwe eigenaar er is, de KNVB dit allemaal heeft goedgekeurd, en we de eerste wedstrijd gaan spelen? Stel je verkoopt eind juni / begin juli zo`n 2.000 seizoenskaarten a €150 gemiddeld heb je toch weer 3 ton in het laadje die mooi meegenomen zijn om wat salarissen weer te betalen.

In dit economische stelsel is alles ge-ent om zo snel mogelijk geld binnen te krijgen (het liefst nog geleend geld) zodat je dit weer kunt laten rollen. Daarom is het ook zo fout gegaan bij UVS die jaarlijks wel een handtekening zette onder een dik tekort en dat hun dit gingen aanvullen. Maar vervolgens werd dit pas aangevuld aan het eind van het seizoen en dan soms zelfs nog met maanden vertraging. Had je ieder jaar 3 miljoen aanvulling aan het begin van het seizoen gehad, had je transfersommen kunnen betalen van 2 ton + 1 ton salaris aan KKD spelers met potentie en restwaarde ipv 3 ton aan oude spelers zonder restwaarde.

Met die seizoenskaarten is ook zo`n voorbeeld. Liever een cashflow, geld direct aan het begin van het seizoen binnen en continuiteit kwa inkomsten dan losse ticket verkoop. Met losse ticketverkoop pak je natuurlijk verhoudingsgewijs veel meer binnen per ticket maar wel pas gedurende het seizoen en er kleeft een risico aan als het even wat minder gaat, het slecht weer is etc.
Deze snap ik even niet.
Je maakt een begroting aan,het begin van het jaar waar je de in en uitgaven in verrekend.
Waar precies komt dan die 3 miljoen voor die uvs vooruit had moeten betalen?

In elk bedrijf werkt het zo dat je kijkt wat je inkomsten zijn bijvoorbeeld toeschouwers aantallen,sponsors ,tv gelden etc...
Daar tegen over staat het huren van een pand of stadion.spelers contracten en maandelijkse lonen en inkoop etc..

Dat ado misschien niet goed met het geld is omgegaan ,of niet goed met de in en uitgaven is wel duidelijk, dat uvs totaal geen verstand van een club leiden heeft is ook duidelijk.

Ook is duidelijk dat ze er allebij een zooitje van hebben gemaakt.
Mij is echter niet duidelijk waarom uvs 3 miljoen van te voren moet betalen dus hoor graag je uitleg.
0
Vrijdag 4 juni 2021 om 20:04 uur

Mikebroekhuizen

gillah schreef:

Ik lees hier veel over Jacobs Engineering, een groot bedrijf. Maar als ik het goed begrijp wil de familie Demetriou met privévermogen de club kopen. Dat scheelt wel een paar miljoen.

De divisie van Jacobs (Energy, Chemicals and Resources) die in Den Haag zat is overgenomen door WorleyParsons. Jacobs heeft dus geen hoofdkantoor meer in Den Haag.
Jacobs Den Haag is inderdaad overgenomen door Worley. Ik werk binnen het pand van Worley (voorheen Jacobs)
0
Maandag 3 mei 2021 om 13:09 uur

Advertentie

Edwin Post

Het is allemaal prachtig om alle financiële en organisatorische specialisten op de box te horen maar het zijn allemaal aannames want niemand weet wat er precies speelt zelfs Hamdi niet. De Chinese oplichters zijn geheel op hun eigen mysterieuze wijze bezig om een deal te sluiten om de aandelen te verkopen maar helaas zijn ze uiteindelijk volledig afhankelijk van onze vrienden van de KNVB. Het is wel mooi om te zien dat zij net zo snel van de club af willen als de club van deze notoire oplichters. Zwitsers, Amerikanen enz ik had het toch liever dichter bij huis gezocht bij onze echte vermogende Hagenezen dus niet (vd Kallen of van Zweden enz). Louwman heeft een prachtig pand in het forepark waarom zal hij geen interesse hebben. Dat is ook het grote probleem van onze club er word alleen maar het vaste groepje hagenezen gekeken en die doen tot op heden helemaal niks en met vd Kallen wilde sowieso niemand zaken doen gezien zijn reputatie.
0
Dinsdag 23 maart 2021 om 09:32 uur

slash070

fcdh_inside schreef:

Ik hoorde een tijd geleden inmiddels iets over een fanshop in Leidschendam (Mall Of The Netherlands)

Heb je hier nog Info over?
Het pand zou zowel aan de linker- als rechterkant kunnen zijn. Het zou om huur gaan, opties onbekend. Maar nog even geduld, alles kan zomaar morgen weer veranderd zijn. Later meer.


PS ...
0
Zondag 30 augustus 2020 om 21:14 uur

Nu online

wdr, Tante Wil, Lellow, Aad, 070FCDH070, yesyes en 162 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie