Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: pastoor

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

slash070

Kees schreef:

Mooiste is op termijn Andries Jonker als trainer. Prima trainer en is ook nogeens niet te verstaan.
Dat kan best prettig zijn.
Gadverdamme, dat vind ik zo'n druiloor, net als die Alex Pastoor.
2
Maandag 15 april 2024 om 18:44 uur

Vak_W

Ranthehague schreef:

Denk dat vd Sande als enige wel zijn mond heeft opgetrokken en meteen op de bank gezet werd. Enge man die trainer van ons…. En laf ook dat de directie niet meteen na Helmond hem op non actief heeft gezet. Ongekend dat een trainer eigenhandig een goed systeem de nek omdraait en met droge ogen zegt dat we nooit een ‘echte ploeg’ waren om 2e te staan. Eruit met die mafkees!!
Alex Pastoor is vrij na dit seizoen. Ik zeg: kom maar door!
5
Maandag 15 april 2024 om 16:15 uur

Barend

Kees schreef:

En Wilhelmus komt eraan.
WILHELMUS
Het is allemaal een beetje geheimtaal, die shouts van Kees, maar laat mij dan een klein tipje van de sluier oplichten. 'Wilhelmus' is de oudste voetbalvereniging van Voorburg, oorspronkelijk rooms-katholiek, want op 1 augustus 1913 opgericht door pastoor John van Houten en bisschop Monseigneur Wilhelmus van Stee. Als je bisschop bent dan ben je wat, want niet alleen de club is naar hem vernoemd, hij kreeg ook nog een straatnaam.

'Wilhelmus' speelde oorspronkelijk eigenlijk net buiten Voorburg, voorbij het viaduct in het Oosteinde: Veursestraatweg. Richting Veur.

Aad de Mos, Nathan Aké en - last not least - onze eigen Thomas Verheijdt leerden daar de beginselen van het spel.
1
Donderdag 14 maart 2024 om 18:19 uur

Sprinkhaan070

BLEISWIJK-1 schreef:

Waarom liever Alfons dan Franken hoofdtrainer?

Waar schiet Franken te kort? Hij heeft duidelijk een binding met jongere spelers in de selectie. Ook de oudere lopen met hem weg. Van de 17 wedstrijden die hij in de competitie de leiding had, werden er twee verloren. In de playoffs won hij er vier. En speelde hij er twee gelijk. Oprecht.....wat kan Alfons beter doen?

Overigens lijken Buijs en Grim afgehaakt te zijn op de plannen van ADO. Grote kans daarom dat Alfons het ook niet aandurft.
Niet dat ik zeg dat ik liever Groenendijk als Franken wil hebben maar Groenendijk heeft zich net even wat langer bewezen dan dat Franken dat heeft gedaan. Die heeft een half seizoen vechtvoetbal bij ons gespeeld waarin de puzzelstukjes behoorlijk goed in elkaar vielen. En met de selectie die we hadden was je dat ook wel aan je stand verplicht.

Of Buijs en Grim afgehaakt zijn op de plannen dat is puur gissen. Zelfs of zij daadwerkelijk in beeld zijn/waren weten we niet. Er lekt namelijk niets uit.

Dat Joris Mathijsen voor 3 jaar bij ons tekent zegt denk ik wel dat er voldoende mogelijkheden zijn. Hij zal denk ik anders ook niet getekend hebben.

Overigens zie ik een Alex Pastoor ook wel graag komen.
0
Zondag 11 juni 2023 om 22:30 uur

Johannes

Bolskie schreef:

Dat heb ik niet gezegd dat ik het vroeg vind voor nieuwe trainers en spelers. Jij had het over het oefenprogamma (voorbereiding) voor het nieuwe seizoen.

Een trainer is een must lijk mij, zeker voor oa spelers die je eventueel wilt behouden die zullen toch graag willen weten wat dan de plannen zijn en wie er voor de groep komt te staan.

Dat het zolang duurt kan 2 dingen betekenen, 1 dat de toekomstige trainer nog niet beschikbaar is. Of 2 dat ze wel achter de feiten aanlopen en hun huiswerk niet hebben gedaan.
Als het over Nederlandse clubs gaat, is Jans zondagmiddag uitgespeeld en Pastoor, Lukkien en Steijn zijn sowieso niet vrij.

Er worden in elk geval geen overhaaste beslissingen genomen, zoveel is duidelijk.
0
Vrijdag 9 juni 2023 om 11:46 uur

Langebach2

James schreef:

Ik denk dat we volledig mis zitten qua trainer. Buijs, Franken en grim hadden al gepresenteerd kunnen worden want die zijn allemaal vrij van werkgever. Ik denk dat er gewacht wordt tot de beoogde kandidaat klaar is met zijn ploeg in de competitie.
Hyballa gaat het zeker niet worden neem ik aan.
Pastoor zou kunnen, al past die niet echt bij ons.
Kruys van VVV zie ik ook niet gebeuren.
Ron Jans zou een opvallende keuze zijn.
0
Zaterdag 3 juni 2023 om 10:18 uur

Rob2002

Ik ben voor Franken. Eventueel met die Feyenoorder of Groenendijk als TD.

Als je echt wat wil en een kans op promotie wil maken zou je naast een redelijke selectie echt heel veel strijd, passie en bluf in wedstrijd moeten brengen. Dat laatste willen wij toc zien!

Je zag aan Franken dat ie een elftal harder kon laten werken en strijden, iets wat Kuijt en Advocaat (op het begin na) niet gelukt is. NAC doet het nu hetzelfde met die Hyballa (ook zo'n komediant), die met matig materiaal en een hoop werklust toch mooi de nacompetitie en misschien wel meer haalt.

Wil Bolt/Globalon op een langere termijn wat doen, zou je ook een ander type trainer moeten zoeken. Een typetje Alex Pastoor ofzo, iemand met een uitgesproken visie. Ik denk dat een Buijs niet voor de lange termijn zou zijn.
0
Zondag 7 mei 2023 om 17:22 uur

Advertentie

Sprinkhaan070

BLEISWIJK-1 schreef:

Hij heeft altijd bij clubs gewerkt met geld. Dan kan je spelers kopen. Bij Sparta moest hij het doen met een gebrekkige selectie en heeft hij het slecht gedaan.

Ik wil er alleen mee zeggen.....hier ging de eerste shout over....dat hij niiet zondermeer, minder,getalenteerde spelers beter laat voetballen.
Slecht gedaan? Sparta stond stijf onderaan toen hij kwam. Heeft de play offs nog weten te halen en helaas deze niet weten te winnen. Met Pastoor hadden ze geen enkele wedstrijd meer gewonnen. Dick won er nog 5 en zat tegen lijfsbehoud aan. Dus zeker niet slecht gedaan met het materiaal wat hij had.
0
Maandag 19 december 2022 om 13:08 uur

Sprinkhaan070

Sprinkhaan070 schreef:

Gedegradeerd na dat hij in de winterstop was gekomen. Selectie was destijds slecht en spelers die in de winterstop werden gehaald waren ook niet best. Via de play offs gedegradeerd.
Zijn voorganger Alex Pastoor won er tevens maar 2 voor de winterstop. Dickie won er 5 na de winterstop.
0
Zondag 18 december 2022 om 20:15 uur

FJDH

De spelers liepen/lopen weg met Franken, ondanks die black-out tijdens Excelsior.
‘Tactisch ijzersterk, jongen van de straat, vechter.”

Wat niet mee helpt is de publieke opinie; de man word door de buitenwereld bestempeld als dorps idioot.
Met een ervaren assistent naast m die m emotioneel kan beteugelen neemt hij hopelijk snel t stokje over van onze pastoor. En reken maar dat hij ook wel geleerd heeft van vorig seizoen.
0
Dinsdag 13 september 2022 om 08:00 uur

Nu online

BigMac, Aad, bert1953, sanndraa, MichelAdamsMatje, KaleHans, James, poemba, Bolskie, Ronaldo, vakkiel, TheMariner, RF, VakkieJ, Madmax, Brian, morley, Bleek, Haraldberg1, Superjantje, Grijns, JeffreyP, Rikkie1, Erwin vm, Grimm en 154 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26