Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: play

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Dappere dodo

GroenGeelHart070 schreef:

Kan iemand een beeld schetsen van de situatie in het uitvak?
Wat bekend is (en zwaar veroordeeld wordt) is dat een klein groepje supporters meerdere mede-supporters dwong het vak te verlaten en met de bussen terug te gaan en dat er vuurwerk op het veld is gegooid. Vergeet ik dan iets?
Nee je vergeet niks, zo is het en niet anders! Het stelde eerlijk gezegd niet zo heel veel voor. Het was meer een soort vulkaanuitbarsting bij sommige supporters die het ineens helemaal zat waren en daarom met harde hand wilde regeren om de andere supporters er vanaf te krijgen. Er is nog een vlag of iets in de fik gestoken, verder weinig te beleven.
Ik vind het ook allemaal zwaar overtrokken, ook als je het vergelijkt met wat de Graafschap bij ons deed! Die hoefde ook niet weg uit het vak, maar het grote verschil is toch wel dat wij zelf van het vak af wilde gaan.

Saillant detail is zelfs ook nog dat ze de pyro actie van de Graafschap maar wat graag bij Espn gebruiken om promotie te maken voor de play-offs op de socials… heel krom allemaal en duidelijk weer roeptoeteren dat het bij Den Haag allemaal zooooo erg is… echt waar, geloof me, er is echt niet heel veel gebeurd! Als je zegt van wel: was je er niet bij of ben je een sensatie zoeker
2
Vandaag om 15:43 uur

Haagse070_

Wat was het klote gisteren, Kalezic is de grote boosdoener voor alle omstandigheden wat er binnen en buiten het veld is gebeurd. Fans die mateloos aan hem hebben geïrriteerd spelers die de hoop na de winterstop beetje voor beetje hadden veloren. Gisteren zag je geen hecht team geen strijd niet de wil om wat van te maken en dat komt allemaal door onze grote vriend uit Bosnië. Als bestuur niet zo snel mogelijk stappen gaat nemen vrees ik dat we de volgende seizoen niet eens de play offs gaan halen. Omtrent de gebeurtenissen in de uitvak is niet goed te praten maar als je onze algemene directrice hoorde praten gisteren schaam ik me kapot over haar uitspraken waarom word er altijd met 2 maten gemeten als Den Haag iets doet?
2
Vandaag om 14:51 uur

FC Den Haag!

Vanuit een artikel op vi:

Welkom in de play-offs’, concludeerde Marinus Dijkhuizen. Vier dagen laten hadden de Rotterdammers nog geen helft nodig om duidelijk te maken hoe de verhoudingen werkelijk lagen. Het surplus aan kwaliteit werd nu wel in cijfers omgezet. Met een ontketende Troy Parrott als grote roerganger – niet alleen qua goals, maar ook door zijn arbeid - sneed de thuisclub kinderlijk eenvoudig door de Haagse defensie.

Dat wat alle ADO-volgers en ADO-fans al een heel seizoen hadden gezien, werd nogmaals onderstreept. Na de 1-2 in het Bingoal Stadion hadden trainer Darije Kalezic en verdediger Tyrese Asante nog het hoogste woord. ‘Het had wel 5-1 kunnen worden’, zei de trainer met enig gevoel voor overdrijving. ‘Ze schijten in de broek voor ons’, had Asante gemeend te moeten melden. Het was misplaatste grootspraak voor een ploeg die alleen door opportunistisch te spelen met de lange bal richting spits Henk Veerman gevaarlijk kon worden. Bij ADO Den Haag hadden ze zichzelf wijs gemaakt dat ze nog een kans hadden, maar die hoop was ijdel en helemaal nergens op gebaseerd.

De aanhang van de residentieclub bezoedelde de naam van de club nog verder door zich weer eens te misdragen. Na de vorige escalatie in de play-off tegen Excelsior is het lange tijd goed gegaan, maar de frustratie over de wanprestatie van het elftal kreeg de overhand.

Kalezic en zijn spelers dropen na afloop met gebogen hoofd af. Voor praatjes was geen plek meer, de realiteit is dat ADO Den Haag weer opnieuw moet beginnen en dat de eigenaar ongeduldig begint te worden. Wat de spelers van ADO Den Haag in de return lieten zien had veel weg van een spelersstaking. Het is een publiek geheim dat het grotendeel van de selectie – en met name de bepalende spelers – al een tijd klaar zijn met de grillen en fratsen van Kalezic. Off the record bevestigen ze dat, het woord is aan technisch directeur Joris Mathijsen en de directie van de club.
2
Vandaag om 13:11 uur

opper

grijze gek schreef:

https://www.espn.nl/video/clip/_/id/13706582

Zo te horen is Kalizec dik tevreden over dit seizoen
Vorig jaar werden we nog twaalfde en haalden we geen play offs. Nu vijfde en worden we helaas uitgeschakeld door de nummer 16 van de Eredivisie. Meneer vergeet alleen dat hij in tegenstelling tot vorig jaar met Van Mieghem Veerman Ideho Van der Sande de beste KKD aanval had in jaren en hij in de winterstop een voor ADO ongekend bedrag mocht investeren om de selectie verder te 'versterken'. Maar goed het ligt aan iedereen behalve Kalezic.
12
Vandaag om 08:34 uur

yesyes

Mathijsen ik hoop dat je het leest!!! Maar je hebt echt gefaald
met het blijven aanhouden van die nietsnut trainer, hoe verzint die het om toch weer een plekje voor surmeli te creëeren echt bizar . Ook absalem waarom speelde die in godsnaam niet vandaag . De enige die er echt voor ging deze play-offs.
Het opstellen van Asante als wingback…. Hoe dan die jongen heeft niets goed gedaan.
3
Gisteren om 22:35 uur

Brian

Het is echt zonde ... maar het is toch ongelooflijk dat je na 3 minuten al achter staat en dat die speler zo vrij staat.

Hoe kan het dat kalezic niet eerder tot de orde is geroepen want het gaat al weken slecht !

De frustratie zit zo hoog en dan is vuurwerk gooien wel minder slim natuurlijk maar dat er een spandoek komt en dat de supporters echt een statement willen maken door te vertrekken kan ik begrijpen

Maar Joris & Naat valt ook het nodige aan te rekenen want er had eerder ingegrepen kunnen worden.

Maar de supporters hebben zich denk ik nu eigenlijk te laat laten gelden .

Had beter voor de Play-offs dan kunnen gebeuren maar het is heel vreemd !
2
Gisteren om 21:35 uur

frans swa

Sürmeli in de basis
Aanvoerder Kürsad Sürmeli kan in elk geval rekenen op een basisplek. Hij kampte in aanloop naar de play-offs met een blessure en was vorige week ook nog ziek. Tegen Excelsior nam hij zijn post in de vijfmansverdediging weer in. ,,Hij gaat starten”, gaf Kalezic vrijdagmiddag toe. ,,Dankzij Sürmeli hebben we een heel stabiele wedstrijd gespeeld tegen Excelsior. Hij is een leidinggevende die we achterin nodig hebben. Met alle respect, maar met Tyrese Asante, Silvinho Esajas en Gylermo Siereveld hebben we jonge jongens. Dan is wat ervaring broodnodig.”

http://https://www.ad.nl/regiosport-den-haag/ado-trainer-darije-kalezic-zorgt-mogelijk-voor-verrassing-tegen-excelsior-spelers-accepteren-het~a94b8b70/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR234jDHFzjD55RLrgAI66CbE2YRFshIfJYRPtD3hzLgTRoEWwGVt73yp0g_aem_AQkOc282eYKC31nmBb4lptWBPWMxKxuiNu0CYjHSRzvWTRgwy6vu_FuQQVmzrLKf3Q6P23c_uF30D-iAHE9Xo4L6
2
Vrijdag 24 mei 2024 om 14:32 uur

Advertentie

Ano-Niem

Kees schreef:

Exact. Als we het deze nacompetitie redden , waar ik vanuit ga, ben ik nog ff voorstander van die nacompetitie.

Maar sportief gezien is het oneerlijk. Roda en NEC hebben het beste gepresteerd en de meeste punten behaald.
En zeker bij die play offs over één wedstrijd kan van alles gebeuren.
Die play-offs zijn er al een tijdje en wees blij dat het hier in Nederland alleen maar gaat om het laatste ticket voor een plekje in Europa of promotie.
In Nederland is het best eerlijk verdeeld; de strijd wordt beslist in de reguliere competitie voor de directe plaatsen tot promotie en Europees, het laatste plekje wordt verdeeld in de Play-Offs.

In Belgie kun je gewoon aan het einde van het seizoen een straatlengte voor staan in punten en dan door die gekke Play-Offs naast de titel grijpen.
3
Vrijdag 24 mei 2024 om 08:32 uur

Kees

kojak1 schreef:

alleen als het je uit komt Kees.
Exact. Als we het deze nacompetitie redden , waar ik vanuit ga, ben ik nog ff voorstander van die nacompetitie.

Maar sportief gezien is het oneerlijk. Roda en NEC hebben het beste gepresteerd en de meeste punten behaald.
En zeker bij die play offs over één wedstrijd kan van alles gebeuren.
1
Donderdag 23 mei 2024 om 21:39 uur

Kees

Die play offs en nacompetitie mogen ze van mij afschaffen. De clubs die het meest recht hebben op promotie (Roda) en Europees voetbal (NEC) vissen achter het net. Soort van competitievervalsing.

Overigens was ik in het seizoen 2007-2008 wel voorstander van de nacompetitie.
1
Donderdag 23 mei 2024 om 21:09 uur

Nu online

JB96, vakkiel, ADO079, grijze gek, JoostJ, jbdh, Alle ballen op Jort, Bleek, kipf, Superjantje, DHFC070, guru, Edje, Rikkie1, Madmax, Marcie, GroenGeelHart070, Anne van Schuurman, Johan vakkie M, ADOZoetermeer, Marcush, Lellow, opper, Haraldberg1 en 157 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26