Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: sande

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

R.E.

John Wright schreef:

Maar onze geniale trainer zag dat anders.
Precies, hoewel die zwakte van Excelsior bij voorzetten en corners dus al algemeen bekend was. Oplossing: Ideho en Van Mieghem op de flanken voor de voorzetten op Veerman en Van der Sande (en in noodgevallen op Esajas, die twee koppen groter is dan elke verdediger van Excelsior).
3
Dinsdag 28 mei 2024 om 22:01 uur

Thehague070

Ideho Struijck Van Mieghem
Vd Sande
Esajas Vlak
- - - Asante
Wentges
Dit is toch zo ongeveer hoe je volgend seizoen wel ken gaan spelen...in ieder geval lijkt mij vrij aannemelijk dat deze spelers blijven...waem vind ik persoonlijk niet enorm sterk ofzo maar die kan er nog bij...blijft absalem of die granli? Qua keepers hebben we genoeg denk ik moet toch ook weg die Marsman...Coremans nog? Maar nikiema ook... Wij moeten eens verdorie genoeg gasten kunnen verkopen zoals wel al na zowat een half seizoen kon met die gozer die naar basel vertrok waar k de naam zelfs geen eens meer van weet...maar levert je wel miljoen+ op ...
1
Maandag 27 mei 2024 om 23:18 uur

DenHaagFC17

opper schreef:

De weg van geleidelijkheid werkt niet in de KKD. Dan word je met alle respect een soort Telstar gericht op het opleiden van een speler die je voor een leuk bedrag kunt verkopen om zodoende in leven te kunnen blijven.

Niet te lang lopende contracten en af en toe wat risico durven nemen. Bouwen doe je maar weer als je in de Eredivisie speelt.
Het is nu ook niet zo heel moeilijk in mijn ogen.

Doel
Je start gewoon weer met Wentges, Nikiema, Coremans en vd Riet.

Verdediging
Asante, Waem en Granli blijven. Surmeli (als je hem niet kwijtraakt) kan je gebruiken als backup centrale verdediger, want die moet echt van dat middenveld wegblijven. (Ik zal wel de enige zijn, maar vind hem als CV best bruikbaar, maar geen basisspeler)
Devin Payne en Owusu kunnen wellicht door naar 1. Dan ga je gericht zoeken naar een versterking op Linksback en Cenrraal achterin

Middenveld
Esajas, de Bruin, Vlak, van den Sande en Vigen blijven. Komljenovic zal weer aansluiten.
Ik zou nog een creatieve 10 zoeken.

Aanval
V Mieghem, Ideho en Schalk blijven. Struijck is er nog en wellicht kan Velland door vanuit O21. Dus misschien een jonge buitenspeler erbij en er moet zeker een spits bij.

Dus wat is er nodig?
Centrale verdediger (versterking)
Linksback (versterking)
Een 10 (versterking)
Spits (versterking)
Evt. Buitenspeler (breedte)

Ohja en een trainer.
1
Maandag 27 mei 2024 om 15:30 uur

Wahter

opper schreef:

Volgens mij kwam hij blessurevrij. In mijn herinnering waren de eerste paar duels nog wel okay, daarna kwam de eerste blessure, toen speelde hij een paar ongelukkige wedstrijden en kwam een tweede blessure. We zullen het nooit zeker weten, maar al met al wel een miskoop.
Staat mij bij dat Kalezic aan heeft gegeven dat Vigen en Granli bij hun vorige club niet veel hebben gespeeld. Dus moesten worden opgetraint. Begrijp Mathijsen in deze wel want die leeftijds categorie rond de 25 zouden in een team zeer belangrijke spelers worden. Het is bij beide niet goed gegaan in ieder geval.

Toch nog even ter verdediging van Waem:
Een Waem heeft met, god weet niet meer, samen in het centrum gespeeld. Dan weer drie centrales, dan weer twee. Er zijn geen vastigheden geweest en dat is voor een speler als Waem juist belangrijk. Kalezic heeft veels te veel van opstelling gewisseld. Een Vlak moet bijv. op 6 spelen, nu liep hij maar te zwemmen zonder duidelijke afstemming. Assante, wel, niet, dan weer redelijk, dan weer goed, dan weer paar weken op de bank.
Zelfde verhaal Vigen, Sande, Klas, Koudouso en als klap op de vuurpijl Ideho als wing back. Hou op asjeblieft.

Kalezic weet nog steeds geen normale opstelling te maken met deze groep.
4
Maandag 27 mei 2024 om 10:43 uur

opper

GroenGeelHart070 schreef:

Het meeste? Heb ik geen idee van hoe het in de zomer ervoor stond. Duidelijk was dat een heel salarisbudget beschikbaar was vanwege het vertrek van een heleboel spelers waarbij i.p.v. Verheijdt -volgens zeggen hier- 2/3 spelers betaald konden worden.
Joris heeft ook spelers aangetrokken die uit de koker van Kalezic kwamen, w.o. Waem en Sürmeli.
Door een complete selectie opnieuw samen te moeten stellen werd ook het 2-jarenplan genoemd.
Iedereen (ik ook heus wel) lijkt deels te zijn vergeten hoe het er voor afgelopen zomer voor stond
Ben ik eens. Deze zomer was er een totale leegloop. Van de spelers van vorig seizoen hebben eigenlijk alleen Asante, Absalem, Siereveld en Esajas veel gespeeld dit seizoen. Logisch dat je dan veel nieuwe spelers moet halen en niet alles een voltreffer kan zijn.

Aankopen als Ideho, Vlak en Waem zijn toekomstgericht. Met van Mieghem, Veerman en Van der Sande is voor dit niveau bewezen kwaliteit ingekocht/gehuurd. Qua huurlingen hadden we pech met Che die na zijn blessure weinig meer bracht. Koudossou vond ik nuttig en een prima invaller door zijn inzetbaarheid op beide flanken. Surmeli is geen gekke speler om in je selectie te hebben, je moet hem alleen niet als eerste op je formulier zetten. Zelfde voor van Hintum, Vigen en Schalk.

Derijck, Granli, Marsman, Hamdaoui, van Wolfgang waren niet nodig geweest.
8
Maandag 27 mei 2024 om 09:57 uur

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Jort van der Sande geschorst
Jort van der Sande is geschorst door de KNVB.
Lees het nieuwsbericht
2
Maandag 27 mei 2024 om 09:53 uur

BLEISWIJK-1

guru schreef:

Man heeft 8 miskopen gedaan. Alleen daarom al is het tijd om te wandelen.
Ĺos van de doelstelling. Onderstaande spelers komen uit zijn koker. Wie hebben voldaan?

Goed:
Veerrman, v. Mieghem, Coremans, Che, Ideho,

Twijfel:
Waem, Koudossou, Vigen, vd. Sande, Schalk

Slecht:
Vlak, Derijck, v. Hintum, Granli, Surmeli, Hamdaoui, v. Wolfgang, Marsman
0
Maandag 27 mei 2024 om 08:23 uur

Lellow

BLEISWIJK-1 schreef:

Zullen we gewoon beginnen met een twee a drie keer per jaar naar je achterban communiceren? Of zal dit te veel gevraagd zijn voor Joris?

Jij wil dat hij blijft zitten. Prima! Ik hoop dat onze eigenaar wel inziet dat het hele management gefaalt heeft. Dus ik hou hoop dat ze inclusief trainer ontslag krijgen.
De doelstelling was promotie dan wel direct of via de PO.
Dat is niet gerealiseerd en daar hangen consequenties aan vast,plus dit resultaat is niet bereikt met een veredeld jong elftal met minimaal budget ,waarbij diverse talenten zich hebben ontwikkeld en je daarmee waarbij creëert.
Joris heeft gewoon een prima selectie afgeleverd,hij had enkel Kalezic de zak moeten geven rond of in Maart.

Verloren seizoen wat dat betreft op Finn de Bruijn na.

Mieghem,Schalk ,van der Sande en Surmeli het is allemaal weer een jaartje ouder.

Nogmaals een verloren seizoen door te gokken op de korte termijn.

Om resultaat te boeken zul je moeten putten uit spelers in de leeftijdscategorie van 23-27 jaar oud en maximaal 1 speler van 30+ per linie.

Had ik al gezegd een verloren seizoen in alle aspecten.

Scoutingsapparaat moet aan het werk :
Jeugd / Bolt groep / Nederland/ Buitenland.
1
Maandag 27 mei 2024 om 06:32 uur

kako

Zondagochtend 5.00 uur, kan niet meer slapen, is het mijn dagelijkse ritme of is het omdat ik zo heb liggen woelen in bed, de hele nacht een beetje “unheimisch” gevoel. Stap mijn bed uit richting mijn koffie en kook er maar een eitje bij, een zacht gekookt eitje, moet gelijk aan gisterenavond denken, Kalezic, is in mijn ogen ook een zacht gekookt eitje. Hoe kon het toch zo vreselijk mis gaan?

Halverwege het seizoen hadden we het nog in eigen hand al zaten er toen ook al wedstrijden bij die niet om aan te gluren waren, maar omdat de meeste ploegen ook punten lieten liggen viel het allemaal nog wel mee. Oké, de eerste twee wedstrijden moest het team nog vorm krijgen omdat her en der nog spelers vandaan moesten komen maar in september / oktober liet de ploeg al weer acht punten liggen middels vier gelijke spelen tegen zwakkere broeders. Een bekerwedstrijd in Noordwijk ging ook nog maar net goed via de kleinst mogelijke overwinning.

Vervolgens was Jong PSV zo aardig om ADO op mijn verjaardag te laten winnen maar van de vijf daar opvolgende wedstrijden weer twee nederlagen, twee gelijke spelen en maar een overwinning op Jong Utrecht. De opleving kwam met een overwinning op NAC thuis en een bekeroverwinning op Sparta terwijl de laatste wedstrijd voor de winterstop Jong AZ nog op een nederlaag werd getrakteerd.

De positie op de ranglijst zorgde er voor dat promotie nog steeds in eigen hand lag. De andere ploegen lieten ook zat punten liggen. Tot aan de winterstop speelde ADO in ieder geval herkenbaar voetbal, raakte op elkaar ingespeeld en haalde het de meeste punten na een achterstand ( 27 ) Analisten wisten het zeker en de supporters toch ook, dit moest promotie op kunnen leveren.

Daarnaast zal de eigenaar gedacht hebben, poeplap trekken, want met een paar versterkingen moest een plek bij de eerste twee toch zeker mogelijk zijn. Eerst werd er een keeper gehaald ( ? ), mocht Timothy maar weer eens terugkomen op het oude nest, want we hadden een leider nodig achterin en werd Vlak als duurste aankoop ooit gepresenteerd. De keeper ( dat was toch bekend ? ) was en bleek een chaotische en onrust zaaiende en geen punt pakkende Messi fan. Vlak heeft na zijn doelpunt alleen nog maar in de weg gelopen en Timothy was tot aan zijn blessure ook verre van gelukkig, maar waarom gehaald, we hadden toch Sürmeli, waarvan het zacht gekookte eitje zei dat die altijd moest spelen door zijn ervaring?

Na de winterstop ging het vreselijk bergafwaarts. Er werd bijna niets meer gewonnen, ja de bekerwedstrijd in Maassluis met de hakken over de sloot maar de volgende ronde tegen NEC waren we kansloos, het voetbal verder leek nergens meer op. De coach maakte de spelers niet beter, ze gingen stuk voor stuk slechter spelen, het zelfvertrouwen was helemaal weg.

Na de bekernederlaag tegen NEC moest ADO nog veertien competitiewedstrijden spelen. Daar werden er maar vier van gewonnen. Henk bleef nog wel zijn doelpuntjes meepakken maar daar was ook alles mee gezegd. Na de nederlaag tegen Groningen ging ons zacht gekookt eitje het een en ander uitproberen, hij ging 5-3-2 spelen, nou nou, het was niet meer om aan te zien. Spelers die eigenlijk zouden moeten spelen zaten op de bank, spelers die hopeloos uit vorm waren liet hij gewoon staan en spelers werden op de verkeerde plek gezet. De man was echt de weg kwijt maar mocht van Joris gewoon doorgaan, wat Naat er van vond geen idee, die was met een 100 dagen plan bezig of zo en zag ik alleen maar de burgermeester een bakkie pleur geven tijdens het uitbrengen van ons mooie dikke ADO jubileumboek.

Kalezic werd een karikatuur van zichzelf, kraamde de meeste onzin uit en je zag en hoorde ( Ideho ) dat zijn spelers hem ook niet meer snapte. Kalezic zelf snapte het wel en legde nog maar eens uit dat hij aan het zoeken was naar de beste ploeg voor in de NC, het seizoen was bijna klaar maar de trainer wist nog niet hoe
hij het meeste rendement uit zijn team kon halen. Onbegrijpelijk, hij probeerde van alles, zette Henk zelfs op de bank, Ideho werd als wingback neergezet en de keeper zorgde er voor dat er totaal geen rust in de verdediging zat. O ja, hij ging ook nog besloten trainen, tuurlijk, de concurrentie mocht niets zien van wat hij uit de hoge hoed ging toveren.

Gelukkig was De Graafschap zo slecht dat daar nog een overwinning behaald werd maar thuis met zijn 5-3-2 was het wederom met de hakken over de sloot.

Wat ik miste was een trainer die, net als Francken, zijn team kon ophitsen in de juiste zin van het woord, oftewel schuim op die bekken. Maar in plaats daarvan liep men er bij alsof men hoopte dat het seizoen snel afgelopen zou zijn. Nou dat zou het ook. Trauma ploeg Excelsior kwam als nummer zestien van de Eredivisie op bezoek. Ondanks de kansen van ADO werd het een kleine nederlaag en mocht Excelsior van geluk spreken dat het met een overwinning naar Kralingen kon terug reizen.

Kalezic wist het zeker, ADO had haar beste wedstrijd gespeeld en ging vol vertrouwen naar wedstrijd nummer twee. Nog even deze horde pakken en dan zou via NAC de doelstelling gehaald kunnen worden.
Het trauma van Excelsior van 29 mei 2022 werd niet weggepoetst maar er kwam gewoon een tweede trauma bij, die van 25 mei 2024. Na een goede start, hahaha, dat kan dan maar maximaal twee minuten zijn geweest, keek men al weer tegen een achterstand aan. Waem liet zijn man weer eens lopen, Marsman lag al weer op de grond zodat een stiffie gegeven kon worden en de koppen gingen hangen. Jort van der Sande die geen schim meer was van de Jort van het begin gaf Excelsior de kans op de twee nul. Het zacht gekookt eitje zat er bij en keek er naar ( al liet hij al snel zijn hoofd overduidelijk in zijn twee handen rusten als teken van capitulatie ).

Dat het trauma uitliep op een 7-1 eindstand was vreselijk. Erger vind ik het dat een bestuur een trainer zo zijn gang heeft laten gaan zonder ingrijpen. De man was al maanden de weg kwijt. Na afloop had hij het ineens over een twee jaren plan en was hij trots op waar zijn ploeg nu stond. Ach ach, waar hebben we dit toch aan te danken. Helaas lieten “wij” ons weer eens van onze slechtste kant zien door net als De Graafschap vuurwerk op het veld te moeten gooien. Dat men nog steeds niet begrijpt dat als “wij” dat doen dit veel erger op de samenleving overkomt dan wanneer die superboeren dat doen is jammerlijk.

Naat gaf een statement op ESPN waarop ze alle supporters van ADO met de grond gelijk maakte en gaf aan dat keiharde actie zou volgen. Fijn, hoop dat ze woord houdt maar een vraag heb ik wel aan haar…..waarom nam je niet samen met Joris een statement in tegen Kalezic? Man had allang ontslagen moeten worden. Dan had het nieuwe hoofdstuk aan ons mooie Jubileumboek er heel anders uit gezien.

2024 – 2025 nieuwe kansen, we blijven ADO toch wel trouw, zeker zo lang we blijven bestaan. Hopelijk volgend seizoen met een andere trainer, voor comedy ga ik wel naar het theater. Ik wens u sterkte met het verwerken van dit nieuwe trauma.
34
Zondag 26 mei 2024 om 08:50 uur

opper

grijze gek schreef:

https://www.espn.nl/video/clip/_/id/13706582

Zo te horen is Kalizec dik tevreden over dit seizoen
Vorig jaar werden we nog twaalfde en haalden we geen play offs. Nu vijfde en worden we helaas uitgeschakeld door de nummer 16 van de Eredivisie. Meneer vergeet alleen dat hij in tegenstelling tot vorig jaar met Van Mieghem Veerman Ideho Van der Sande de beste KKD aanval had in jaren en hij in de winterstop een voor ADO ongekend bedrag mocht investeren om de selectie verder te 'versterken'. Maar goed het ligt aan iedereen behalve Kalezic.
12
Zondag 26 mei 2024 om 08:34 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 65 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26