Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: schrijven

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

slash070

Sebastiaan schreef:

Wat zouden zij er voor belang bij hebben dat en wedstrijden zonder publiek worden gespeeld ? Wie zou hier blij mee zijn ? Alleen een burgemeester die de publieke veiligheid niet kan garanderen is blij dat ee geen publiek komt. Tis gelul maar laten we daar eens over gaan nadenken met zen allen. Dat schijnbaar zon burgemeestertje denkt dat er een paar losgeslagen gekken af komen op zen wedstrijd. Nogmaals, tis gelul maar dat beeld ia er dus. Dit heeft tich niets te maken met de directie ? Zij alleen maar luisteren wat anderen beslissen. Ik wil ook graag naar die westrijden en baal er ook van, laat dat duidelijk zijn ! Laten we nou eena als geheel nadenken over een oplossing ipv elkaar in de haren te vliegen.
We zitten hier te schrijven op internet, ieder zijn eigen gedachte, zonder auto-cue van ADOTV. Dus dat.
3
Dinsdag 16 juli 2024 om 22:57 uur

grijze gek

Kassa rinkelt bij ADO vanwege Zirkzee

Moet er wel om lachen, en ja alles is mee genomen, maar als je af en toe toch leest hoeveel er aan transfer bedragen betaald word is dit toch
En ga nou niet schrijven RINKELT, schrijf gewoon bescheiden op dat ADO ook wat krijgt
3
Maandag 15 juli 2024 om 17:39 uur

JP

Plannen en Geheimen bij ADO Den Haag: Wie houdt wie voor de gek?

Ach, ADO Den Haag. De club van het volk, de trots van de Hofstad. We staan er weer gekleurd op. Een lange termijn strategie, hoor ik jullie zeggen? Fantastisch! Maar wat heb je eraan als niemand weet wat die strategie eigenlijk inhoudt? Het lijkt wel een geheim dat strenger wordt bewaakt dan de formule van Coca-Cola.

Onze mevrouw Van Grinsven en directieleden heeft dus een prachtig plan voorgeschoteld. Althans, dat beweren ze. Want wat staat er nou eigenlijk in dat plan? Geen idee! Het blijft een goed bewaard geheim. Zelfs de spelers lijken niet op de hoogte te zijn. Ik zie ze al in de kleedkamer zitten: “Hé, heb jij dat plan gezien?” “Nee, jij?” En zo gaan we vrolijk verder, zonder enig idee welke kant we op gaan.
En dan hebben we nog de supporters, die trouwe zielen die elke week weer komen opdagen, weer of geen weer. Ze leveren informatie aan, tips, suggesties. Ze schrijven brieven, sturen e-mails, maken PowerPoint-presentaties. Maar wat doet de club daarmee? Juist, helemaal niks. Het lijkt wel alsof alles in een grote zwarte doos verdwijnt, nooit meer te zien of te horen.

De Technisch Directeur, laten we hem maar "Mister Mysterious" noemen, regisseert zijn eigen interviews. Je ziet hem al zitten, met een script in de hand, elke vraag en elk antwoord tot in de puntjes voorbereid. En daarna? Weg is hij. Verdwenen naar een tropisch eiland, de zonnebril op en een cocktail in de hand. Ondertussen staan wij hier, te wachten op enige vorm van communicatie. Maar nee hoor, geen enkel teken van leven.

Ondertussen blijven we dromen van die glorieuze terugkeer naar de Eredivisie. Maar laten we eerlijk zijn, met zoveel plannen en geheimen die niet worden gedeeld, ziet het er somber uit. We hebben meer kans om een schat te vinden in Scheveningen dan om de inhoud van dat mysterieuze plan te ontdekken.
Misschien is het allemaal een briljante zet. Misschien willen ze ons gewoon nieuwsgierig houden, de spanning erin houden. Maar laten we wel wezen, als we echt terug willen naar de top, moeten we open en transparant zijn. De supporters willen weten waar we naartoe gaan, wat de doelen zijn, hoe we die willen bereiken.

Dus, beste ADO, als jullie dit lezen vanaf jullie zonnige strandstoel, denk aan ons. Deel die strategie, laat ons weten wat het plan is. Want zolang wij in het duister tasten, blijft het een sprookje zonder happy ending. En we willen toch allemaal dat ene sprookje waarin ADO weer schittert in de Eredivisie?
Tot die tijd blijven we hopen en dromen. En wie weet, misschien zien we op een dag die Technisch Directeur weer opduiken, met het plan in zijn hand en een zongebruind gezicht. Tot die tijd, laten we het beste ervan maken en blijven lachen, want bij ADO weet je één ding zeker: saai wordt het nooit.
10
Dinsdag 25 juni 2024 om 11:37 uur

Aad

Ronaldo schreef:

Hoe vaak zal Chris Willemsen nog op de aftrap komen?
Een hoop wikipedia-wijsheid en wat open deuren. Meer is dit stukje niet. Ik ken de jeugdopleiding (ook) niet maar had dit artikeltje moeiteloos kunnen schrijven. Dus inderdaad, op de Aftrap hoef je niet te komen om dit te schrijven. En of hij het bij het juiste eind heeft doet er hem niet toe. Hij heeft zijn 5 minutes of fame weer.
2
Donderdag 20 juni 2024 om 14:04 uur

Lellow

Er is toch wel 1 helderlicht te vinden die een statement kan schrijven met mandaat van de diverse supportersgroepen om het aftreden van Kalezic te adviseren.
Eén van de 5 sponsors zal ook wel aansluiten.

Of er komt nog een spandoek,of een pop aan een touw , of toch vuurwerk, eigenlijk alles wat vrij kansloos is.

Seizoenskaarten kunnen formeel worden opgezegd.
De supportersvereniging kan zich uitspreken.

Zoals vroeger op het veld staan dat is niet de oplossing,ook niet naar toekomstige trainers die anders elders aan de slag gaan omdat ze geen zin hebben in gekkies in hun achtertuin.
18
Zaterdag 8 juni 2024 om 19:03 uur

Advertentie

GroenGeelHart070

Law schreef:

Volgorde klopt niet helemaal. Chronologisch gezien op de bewuste dag:

Een ploeg die zijn trouwe supporters en de club heel erg in de steek lieten. Hadden vanaf vertrek prinses irenepark de volle steun van de supporters.

Gedeelte van supporters besluit uit protest de tribunes te verlaten als protest.

Een ander deel wilde niet en daar ontstaat een paar schermutselingen onder elkaar.

Verzoek van deel supporters word neergelegd bij organisatie en lokale driehoek. Laat de bussen komen wij gaan naar huis. Wie wil blijven kan blijven en gaan met de overige bussen naar huis.

Bussen komen niet.

Categorie A vuurwerk word gebruikt helaas niet op het moment waarvoor het zou zijn en ook niet op de locatie waar het zou moeten zijn. Gekke is dat dit spul dus volledig legaal is en dat politie daar eigenlijk niets mee kan straftechnisch gezien. Mbt knvb huisregels ben je overigens wel in overtreding

Dus voorop gesteld sfeer verhogend materiaal is helaas gebruikt voor protest situatie.

Klote dat het op een plastic veld is gekomen en deze schade heeft doen ontstaan.

Ik ga niets recht praten maar laten we a.u.b. niet doen alsof de pleuris uitgebroken is met geweldsexplosies…slopen…vechtpartijen en gevaarlijk vuurwerk schieten en of gooien. We hoeven niet alles goed te keuren want wat fout is fout maar wat niet zo groot is moet ook niet groter gemaakt worden. We zijn en of waren 1 van de enige bvo’s die voor deze wedstrijd niet door toedoen van eigen supporters gestaakt
Is. Over het algemeen hebben de supporters zich heel goed gedragen en waren een hoop mensen verbaast dat er bij ons nog niet gestaakt was door ons toe doen.

En dan worden de supporters zo allereerst op 1 hoop gegooid en dan ook nog zo overdreven groot gemaakt.
De samenloop is triest en hopelijk komen de bewijzen feitelijk op tafel zodat ook niet weer makkelijk o.a. stadionverboden worden uitgedeeld.
Het is alleen wel een feit in NL dat als een fan van Den Haag een scheet laat, de voorpagina's van media hierover volstaan en dat ze bij pak 'm beet een overwinning van 020 in Europa, waarbij de halve stad wordt gesloopt, een kleine column op pag.8 erover schrijven.
Een naam positief opbouwen kost decennia en het opgebouwde vernielen kost 2 minuten. Dat is oneerlijk, maar zo gaat het nou eenmaal.
Het enige waar ik een stellige mening over heb is het te vlugge statement van onze AD, namelijk dat zij het op haar conto mag nemen dat het allemaal extra negatief belicht is
4
Zondag 2 juni 2024 om 17:19 uur

Wahter

Het hele verhaal bevestigd wat wij al maanden zagen. Een groep spelers die helemaal uit elkaar gevallen is.
Ideho is Joris mee aan het praten. Voor de bühne zeker.
Ook die jongen zal niets met deze trainer hebben denk ik.
Heb het maanden geleden wel eens hier geschreven: waarom gaan de routeniers niet met Kalezic om de tafel.

Bij aanblijven van deze slechte trainer kan je enige ambitie wel op je buik schrijven.
Dat worden weer dure afkoopsommen voor Joris en die kwibys.
Pipo de tweede.
3
Vrijdag 31 mei 2024 om 16:17 uur

grijze gek

Huh is Max niet vergeten de punten bij te schrijven van de voorspellingen? Of telt de playoffs niet meer mee😳
Ik had een overwinning voorspeld 😎
1
Woensdag 15 mei 2024 om 11:25 uur

pajam

Ano-Niem schreef:

Het heeft echt geen zin om weer te beginnen met een nieuwe directie en ook weer een nieuwe trainer.
Dat Kalezic eruit moet is een no-brainer. Maar laat Joris en Naat gewoon zitten, die hebben het prima gedaan. We weten niet wat er intern verder speelt, wellicht zegt de Amerikaan wel tegen Joris dat Kalezic er pas na de play-offs uitgedonderd mag worden.
Verder heeft Joris initieel een prima selectie neergezet.

De grootste idioot is Kalezic. met z'n "kijk waar we vandaan komen".
Dat zal ik je zeggen beste Darije:
We kwamen van een tweede plaats bij het begin van de winterstop. We hadden een elftal vol met spelers die blaakten van het zelfvertrouwen, die vochten voor elke bal en die wedstrijden wonnen. Ja; we kwamen vaak op achterstand, maar maakten dat altijd goed.

Toen ging onze Oost Europees meesterbrein zich focussen op het feit dat we niet meer achter mochten komen en werden er spelers gehaald die weinig to niets toe hebben gevoegd.

Kalezic heeft in een ding niet gefaald. We zijn inderdaad minder vaak op achterstand gekomen, maar we hebben door zijn vreemde omzettingen ook veel minder wedstrijden gewonnen. Typisch geval van: Operatie geslaagd, patiënt overleden...!

Maar het allerergste is dat hij het zelfvertrouwen van de spelers tot nul heeft gereduceerd.

En dan krijgen we als supporters "aan de overkant" de melding dat we te negatief zijn of niet realistisch kijken. We zijn de enigen die de wedstrijd op de best mogelijke manier zien en ja, er komt emotie los als we voor de zoveelste keer worden weggespeeld door een stel pubers.
Daarnaast hoor je Vak G toch al nooit en Krullenbol Koos zal zich nooit negatief uitlaten over de club omdat ie bang is dat z'n privileges worden afgenomen en dat ie z'n dagbesteding niet bij ADO mag doorbrengen.

Op naar de Play-Offs, we zien wel wat die gaan brengen en dan hopelijk voor de eerste training op 1 juli een nieuwe trainer voor de groep.
Misschien ben ik te kritisch, maar als je kijkt naar de gehaalde spelers, is er veel op basis van naam en ervaring binnengehaald. Uiteindelijk zijn er te veel veteranen, waarbij van Hintum en helaas Derijck het meest tegenvallen van de ervaren spelers.

Granli, Marsman en Schalke zijn ook geen topversterkingen gebleken. Specifieke wensen van Kalezic zijn naar mijn inzien ook te makkelijk ingewilligd met Surmeli, Wolfgang en Hamdiiou.

Vlak is in een lastig elftal terechtgekomen; daar durf ik geen oordeel over te vellen.

Veerman, Van der Sande en Van Mieghem zijn absolute versterkingen, maar niet altijd goed gebruikt door Kalezic.

De technisch directeur heeft met het beschikbare geld hooguit redelijk ingekocht. We vergeten iets te gemakkelijk hoeveel budget hij blijkbaar kreeg van de Amerikanen. Ik vraag me oprecht af of een technisch directeur zoals Van As het met dit budget minder had gedaan...

De directrice heb ik in ieder geval niet kunnen betrappen op open communicatie, een duidelijk beleid of visie. Feit is dat we op het gebied van sponsoring nog geen mega-deals hebben behaald en op ieder ander gebied ook geen noemenswaardige ontwikkelingen hebben gezien die aan haar toe te schrijven zijn.

Laat ik het zo zeggen, zo aan het einde van het seizoen haal ik de balans op en geef ik onze beleidsmakers een dikke onvoldoende:

Kalezic: 2
Mathijssen: 4,5
Van Grinsven: 4
6
Zondag 12 mei 2024 om 14:36 uur

Aad

slash070 schreef:

Titel vergeten:

'Financiële situatie voetbalclubs niet florissant: 'Te veel focus op korte termijn'
Op zich niets nieuws. Wij hadden het hier allemaal kunnen schrijven. Zeker clubs als de onze moeten een keer het roer omgooien. In eerste instantie de aspiraties wat lager leggen (bij voorbeeld: "meedoen in de nacompetitie KKD is al erg leuk", werken met eigen relatief goedkope jeugd met meerjarige contracten en alleen essentiële overhead.

Daarbij heb je bestuurders nodig die standvastig zijn in hun beleid en zich niet laten leiden door de sentimenten van de supporters, want die zullen altijd meer en beter willen. En werken met beginnende trainers die nog overlopen van ambitie en die kunnen bouwen.

Dat een paar jaar volhouden en dan heb je een kans dat je een jong ingespeeld team hebt dat a la Excelsior financieel het hoofd boven water houdt en dan moet je af en toe promoveren en af en toe degraderen voor lief nemen.

En ondertussen hopen dat je een toppertje voor een hoop euro's kan verkopen zodat je vlees op de botten krijgt en/of kan investeren in jonge talenten van andere clubs.

Moeilijk voor de supporters maar beter dit dan helemaal geen club.
7
Vrijdag 26 april 2024 om 10:43 uur

Nu online

James, Johan vakkie M, Marcie, GroenGeelHart070, Sebastiaan, Lellow, Alle ballen op Jort en 182 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
1-2
20 juli 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo SV Zulte Waregem
24 juli 2024 om 17:00 uur
Besloten

Advertentie