Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spelers

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Dappere dodo

Waarom wordt elke keer terug gekeken naar die zwarte dag in onze historie, Excelsior thuis? Waarom zou Francken nu in stappen? Denk je nou echt dat ze nu nog Kalezic eruit gooien? Van mij mag het he, want ik vind het sinds de winterstop een “kat in het nauw die rare sprongen maakt” want zijn interviews worden met de week ongeloofwaardiger en lijken steeds meer op een slechte acteer prestatie.

Maar dan toch ff terug naar die eind mei tegen Excelsior. En daarna wil ik er over op houden.
Denk je ook niet dat het wat met de spelers en hun concentratie deed dat er honderden fans langs de lijn, of zelfs in het veld stonden?
Als…. Als mijn tante wielen had was ze een wagen, maar als er gewoon gefloten werd voor de overtreding die zich afspeelde voor dat Assante aan de noodrem trok, had je met 11 man de wedstrijd geklaard
Als… Verheijdt bij 3-0 de bal had afgelegd en je met 4-0 zou voorkomen, enz enz enz enz enz

Ja Francken had eerder in moeten grijpen toen, maar ik heb onder zijn leiding wel weer een leuk en fris ADO gezien

Ik zeg ook niet dat hij nu weer terug moet komen, want sommige spelers van toen, die hem echt hoog hadden zitten hebben onze club verlaten als passanten, dus prima zo!
5
Vandaag om 08:21 uur

Sprinkhaan070

BLEISWIJK-1 schreef:

Het eerste wat Francken zou doen is Klas en Esajas het vertrouwen geven. Met vd. Sande daar voor op het middenveld.

Hij had ook al lang Marsman op de bank gezet. En Coremans of anders Nikiema basis gezet.

Centraal achterin gewoon Asante en Waem. Linksback v. Hintum (bij gebrek aan beter) En rechts Koudossou.

Voorin Ideho, Veerman en v. Mieghem.

Maar wat lig ik toch te dromen? Mathijsen doet niet aan harde maatregelen. Lulletje rozenwater!
Het elftal veranderen maakt niet zo veel uit. Met een andere trainer had je afgelopen wedstrijd met de zelfde spelers gewoon 3 punten gepakt.
1
Gisteren om 21:55 uur

BLEISWIJK-1

Bolskie schreef:

Zo win je toch ook wedstrijden door meer goals te maken als je tegenstander? Ik heb best goede wedstrijden gezien onder Franken en ook onder brood. Dit jaar Max 3 en dat is denk al teveel.
Voetbal onder Brood en Franken dat jaar, was het leukste na de vd. Brom periode. Misschien een nivo lager maar wel echt hele leuke wedstrijden en spelers gezien.

Overigens.......voor welke speler ga je nu nog naar het stadion? Ik kom niet verder dan Ideho. Als hij weer fit is.
4
Gisteren om 21:39 uur

Aad

derput schreef:

In ieder geval blijkt maar weer dat je promotie niet kunt kopen.
Straks vertrekken er weer een buslading passanten en ik hoop dat de Amerikaanse eigenaar overstapt op normaal beleid en dito begroting.
Lekker verder met de eigen jeugd en de jongens die nu op de bank zitten zoals Assante, Klas, Selouki enz. Lijkt me een stuk leuker
Ik ben bang dat de spelers die je noemt allemaal weg gaan. Een heel seizoen genegeerd en gekleineerd worden maakt je niet enthousiast om te willen blijven
2
Gisteren om 17:38 uur

slash070

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Schalk: moeten door zure appel heen
Alex Schalk stond na de wedstrijd tegen Helmond Sport met een gevoel van onmacht.
Lees het nieuwsbericht
Atsja, als er spelers net zo gaan lukken als de trainer houdt alles op natuurlijk.
2
Gisteren om 12:43 uur

GroenGeelHart070

Barend schreef:

Dat is nou net het verschil met Barend.

Twee keer - 2x! - afgelopen week heb ik hier gewaarschuwd voor Martijn Kaars.
De tweede keer heb ik er zelfs nog een filmpje bij gedaan.

De enige reactie die ik kreeg was van een fan die schreef: Steek die Kaars in je aars.

Kaars scoorde 2x in Helmond.
En ook nu was het teveel gevraagd om deze topscorer 90 minuten lang af te dekken.

De manier waarop het deze keer ging was trouwens wel vermakelijk. Dat debiele kopballetje, en die schitterende manier waarop Kaars profiteerde. Rap, handig.

Kalezic doet het af met "persoonlijke fout". Dat is wel erg makkelijk, met je vijfmans-verdediging.
Tuurlijk was iedereen bedacht op Kaars, hij staat niet voor niks bovenaan de topscorersranglijst. Maar Helmond mag niet eens -zeker niet in ons stadion- lang in balbezit zijn en hem kunnen bereiken, daar zit het vooral in.
Het verdedigende concept werkt prima in uitwedstrijden zoals vorige week in Leeuwarden. In thuiswedstrijden kan je dit gewoon niet maken.
Kaars ging heel slim door, wachtend op dat foutje. Hierna nog 1 jaar onder contract bij Helmond, ontwikkeling in de gaten houden. Dit is een type spits die in de huidige spelopvatting van Kalezic past, i.t.t. Veerman.
Leuk dat veranderen van het systeem, maar je waardevolle spelers kunnen niet meer vanuit hun kwaliteit spelen en dat is een van de verklaringen waarom het zo stroperig gaat
3
Gisteren om 11:26 uur

Advertentie

GroenGeelHart070

Ik zat gisteravond in vak C, kon het eens vanuit een ander perspectief zien.
Los van het veldspel waren veel spelers kort na rust rijp voor een wissel omdat ze geblesseerd waren, onzichtbaar waren of gewoon niet goed genoeg zijn. Wie in welk rijtje hoort zijn de meningen over verdeeld. Absalem, Siereveld, Vigen, Schalk en Van Mieghem.
Vanaf begin 2e helft moesten alle wisselspelers in 2 groepjes al gaan warmlopen. Dat je PAS in de 74e minuut ALLEEN Van der Sande brengt en in de 82e minuut (na het tegendoelpunt die je aan zag komen) nog 3 wissels doorvoert met jongens die eerder het verschil konden maken...
Dat Van der Sanden en Ideho langzamer gebracht worden, oké. Maar bijv. Asante hoort gewoon in de basis i.p.v. Absalem, zeker in het systeem dat Kalezic nu wil hanteren. Een aantal keuzes moet hij echt eens gaan uitleggen want dit valt voor niemand te begrijpen
3
Gisteren om 10:15 uur

fcdh-denhaag

Het moment Kuijt is inmiddels wel bereikt (tactische plannen die onuitvoerbaar zijn en geen resultaat hebben)5-3-2 terwijl je geen killiers achterin hebt maar o.a een aanvoerder waar een plekje voor gecreëerd is is vragen om problemen.
Kalezic heeft een mooie spelers carrière gehad waarin hard werken centraal staat. Prima om die eigenschap over proberen te brengen maar qua tactisch vermogen wordt het inmiddels problematisch.

In de 1e seizoenshelft hebben we regelmatig leuke spectaculaire wedstrijden gezien met een goede amusementswaarde, ondertussen werd onze aanval steeds meer ingespeeld en alom gevreesd en geprezen.

In een aantal wedstrijden zag je het vanaf de tribune misgaan (Willem 2 / VVV)
het patroon hierin was wellicht wel het verdedigende gewissel, waardoor je de tegenstander toestond om de druk op te voeren.

In de winterstop is ervoor gekozen om op te schalen in de breedte en nog meer routine toe te voegen, achteraf is dat verkeerd gebleken.
Gedurende het hele seizoen is er geen duidelijkheid over de poppetjes achterin, nu het chaos blijft en hij dat niet onderkend (blijkt uit zijn interviews) is het tijd om afscheid te nemen, dit betonvoetbal is een kansloze route richting promotie. Bij de vele tegengoals waren het vaak individuele fouten door steeds wisselende spelers en dat los je niet op met een keeper die nog meer onzekerheid brengt en steeds meer mensen rond je eigen '16 te posteren. De trainer is de grip volledig kwijt en het elftal wordt niet meer in de kracht gebruikt.

Terug naar uitgaan van eigen kracht, bluf en met passie spelen, onder nieuwe leiding en gebaseerd op waar de kracht van deze selectie ligt.
6
Gisteren om 10:10 uur

Sebastiaan

Tis heel simpel. Al weken is deze trainer, ik hoop onbewust, bezig met zijn team onzeker te maken. Slechts benoemen wat er mis gaat, meermaals zeggen dat de verdediging ruk is en daar zen taktiek op aanpassen, alles richten op het voorkomen van doelpunten ipv het maken daarvan, Vlak halen maar de identieke maar de slechtere Surmeli kosten wat kost laten staan ( dus plus 1 verdedigend ingestelde speler erbij ) en dit ten kosten laten gaan van een speler die meer dan 10 doelpunten heeft gemaakt ( vd Sande ) maar het aller alarmerende ….. in interviews duidelijk maken dat je het bovenstaande niet erkend en zo doende duidelijk maken dat er dus niets gaat veranderen in de gekozen taktiek. Dat is het grootste gebrek bij deze man. Niet inzien van de door jou gemaakte fouten maakt dat je ze nooit gaat verbeteren en je dus tot stilstand komt. Gaat Joris nu ballen tonen en iets forceren ? Of blijft ie ook stilstaan? Dan zijn alle prachtige aankopen en gewoon goeie spelers voor niets gehaald en zijn alle inspannningen ( ook de financiele ) voor niets geweest. Als Kalezic het niet ziet vestig ik bij deze mijn hoop op Joris en ook Naat. Anders ben je als directeur van hetzelfde niveau als deze armoeidige maar vooral niet van zichzelf en zen team overtuigde bange trainer. En met het bang zijn van Kalezic gaat t niet lukken is gebleken de 2e seizoenshelft ! Hoe bang ben jij Joor ? En jij Naat ? Of zijn jullie wel de trotse Ooievaars geworden die Kalezic niet is en nooit zal worden ?
15
Gisteren om 07:51 uur

pajam

Ik weet nog hoe we met een prima spelers materiaal degradeerden onder Frans Adelaar, maar die werd tenminste nog ontslagen!

Kalezic is de fout van Mathijssen, net als in zijn Willem II tijd houdt hij echter vast aan een trainer; loyaal aan zijn coach.

We gaan weer een seizoen KKD spelen en dan hebben we misschien ook wéér Kalezic als trainer & Vitesse als tegenstander met v/d Brom op de bank....

#KalezicOUT
18
Gisteren om 07:21 uur

Nu online

Tante Wil, Marcie, Bolskie, Johan vakkie M, DenHaagFC17, Bollie74, Anne van Schuurman en 101 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
20 april 2024 om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 33 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 FC Eindhoven 34 - 38
15 Jong Ajax 33 - 36
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 33 - 26
20 Jong Utrecht 33 - 24