Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: termijn

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

BLEISWIJK-1

pajam schreef:

Het gaat mij niet zozeer om het aantal fouten die Joris M. heeft gemaakt, maar om de impact van die ene grote fout: Kalezic binnenboord houden en het gegeven budget tot en met de winterstop verkwisten.

Hoe anders had het kunnen lopen als we tijdens de winterstop een trainer met kwaliteit hadden aangesteld, iemand die beter past bij de visie van de club en de kwaliteit van het elftal kon verhogen? Stel je voor dat de nieuwe trainer de €600.000 van Vlak en het salaris voor Marsman en Schalk had toegewezen gekregen. Samen met de TD hadden ze dan de benodigde twee directe versterkingen kunnen aantrekken om in de tweede helft van het seizoen door te stoten.

Het is allemaal achteraf en allemaal theorie, maar het blijft pijnlijk om te zien hoe het seizoen is gelopen en te denken aan wat had kunnen zijn.
Helemaal eens. En van de zijlijn heeft hij onze jeugd zien vertroebelen en misbruikt zien worden, door een trainer die maar wat doet.

Ik verwijt hem ook niet alleen de fout om deze trainer niet te ontslaan. Ook vind ik zijn communicatie naar de supporters om te janken.

Alles was gericht op de korte termijn. Maar wat hebben we nu werkelijk overgehouden aan dit seizoen? In mijn beleving niks. We moeten weer helemaal opnieuw beginnen.

Ik ben eigenlijk wel klaar met het management en deze technische staf.
6
Vandaag om 14:22 uur

Kees

slash070 schreef:

Gadverdamme, dat vind ik zo'n druiloor, net als die Alex Pastoor.
Daarom juist die man op termijn aanstellen.
3
Maandag 15 april 2024 om 19:50 uur

Kees

Mooiste is op termijn Andries Jonker als trainer. Prima trainer en is ook nogeens niet te verstaan.
Dat kan best prettig zijn.
3
Maandag 15 april 2024 om 18:37 uur

BLEISWIJK-1

Eeuwig Den Haag schreef:

Er is gewoon gegokt, verloren en vervolgens niet op je gok teruggekomen door naar het oude recept terug te grijpen.
Gegokt en verloren is er zeker. Maar dat is dus wel een rede om eens kritisch naar Mathijsen te kijken. Bij een normale organisatie draait de leidinggevende het bedrijf de nek om.

En zeg niet dat dit de eerste keer is. Maar hij heeft alleen maar oog gehad voor de korte termijn. Hij had gewoon moeten investeren in spelers die nog in de toekomst kunnen groeien. Meerdere shouters hebben hier maanden geleden al wat over gezegd. Ook toen het nog redelijk ging.

Dit seizoen gaat als een nachtkaars uit. Maar ik mag toch hopen dat Mathijsen een andere trainer binnen gaat halen. En wat jongere spelers.
3
Donderdag 4 april 2024 om 11:12 uur

Kees

oodh schreef:

Dat lijkt me wel. Onze trainer krijgt niets meer voor elkaar en maakt de meest vreemde keuzes.
Normaal ben ik niet zo voor het ontslaan van trainers, maar nu wel. Deze man heeft het al tijden over het feit dat het anders moet, maar het gaat per week slechter.
Als je er nog iets van wil maken, heb je toch nieuw elan nodig. Daar gaat hij niet meer voor zorgen Kees.
Maar ja…. ADO… kerkhof voor trainers.
Keuzes zijn en blijven vreemd maar ik kies voor continuering en de lange termijn.

Niet enkel een kerkhof voor trainers maar ook voor directieleden. En dat laatste is opmerkelijk aangezien er zoveel bestuurlijke ervaring is in deze regio. Blijkt toch maar weer dat een voetbalclub leiden/lijden anders in elkaar steekt.
1
Dinsdag 2 april 2024 om 08:38 uur

GroenGeelHart070

oodh schreef:

Dat lijkt me wel. Onze trainer krijgt niets meer voor elkaar en maakt de meest vreemde keuzes.
Normaal ben ik niet zo voor het ontslaan van trainers, maar nu wel. Deze man heeft het al tijden over het feit dat het anders moet, maar het gaat per week slechter.
Als je er nog iets van wil maken, heb je toch nieuw elan nodig. Daar gaat hij niet meer voor zorgen Kees.
Maar ja…. ADO… kerkhof voor trainers.
Dit jaar is er door TD en Kalezic bewust bepaalde spelers voor bepaalde posities gehaald om een vaste speelstijl te creëren. De sfeer is al jaren (op een enkele periode na) goed en gezellig in de selectie. We hebben een eigenaar die de knipt trekt als weer een specifieke speler losgeweekt moet worden bij z'n club.
Is kerkhof voor trainers nu niet misplaatst?
Ik ben wel van mening dat als er gebouwd moet worden dat je juist voor een langere termijn een samenwerkingsverband moet hebben gezien TD en trainer
0
Maandag 1 april 2024 om 23:24 uur

Advertentie

Wahter

Bleek schreef:

Ben het roerend met je eens Aad. Na decennia van wanbeleid wordt het eens tijd dat we de tering naar de nering zetten.
Ja dat moet gebeuren maar de afgelopen jaren hebben we in de zomer bijna geen spelers en elke september staat er een, uiteindelijk veel te dure selectie. Dit door de blinde ambitie er in korte termijn in te slagen te promoveren of aan te haken bij de subtop.

Met het aantrekken van Waem en Ideho en het huren van Koudoussou en Che kreeg ik er best vertrouwen in. Komst van der Sande begreep ik ook wel.
Hierna is er een vracht aan spelers gekomen waar ik gelijk iets had van waarom en hoe ken dit. Ambities door te roepen dat we moeten promoveren. Vond het zeer bijzonder en was echt verbaasd dat we nog leuk voetbal speelden. Tot aan de winterstop was het een eenheid met soms al hele bijzondere beslissingen van Kalezic. In de wintermaanden is het definitief weer fout gegaan. Een misvatting van jewelste.

Laten we maar weer opnieuw beginnen, iets wat ook wel weer kan omdat er 17 contracten aflopen.
Met Waem, Assante, Wentgens, Ideho en van de Sande heb je al vijf leuke spelers.
en brekebenen Vigen en Granli en Surmeli en Mieghem heb je toppertjes die iets ouder zijn.
0
Zaterdag 30 maart 2024 om 17:10 uur

Lellow

Thehague070 schreef:

Dan starten we een nieuwe club met een mooi stadion in den haag en dan zien we of t klopt
De realisering van het nieuwe stadion en de mogelijke opties qua locaties.


De opbrengsten van het gebied moeten niet alleen gebruikt worden voor de bouw van een nieuw stadion, maar ook voor
de revitalisering van ADO Den Haag.
Het uiteindelijke doel is om ADO in
het linkerrijtje van de eredivisie te laten spelen. In het oorspronkelijke rapport van Boer & Croon (2000) komen de volgende locaties voor het nieuw te bouwen stadion in aanmerking: Vlietrand, Gavikavel, Zuiderpark, Wateringen, Carrefour, Sion-’t Haantje en de Harnaschpolder.
Na onderzoek is dit teruggebracht tot vijf alternatieven (tabel 2).
Voor een geschikte locatie spelen in het rapport van Boer & Croon (2000) de volgende uitgangspunten en criteria een rol: bereikbaarheid, beschikbaarheid, representativiteit, algehele geschiktheid en aantal beschikbare hectares. Van deze locaties worden Vlietrand, Gavikavel en de Harnaschpolder als meest geschikt ervaren, vanwege de bereikbaarheid, beschikbaarheid op middellange termijn en commerciële mogelijkheden (Boer & Croon, 2000).
Lange tijd lijkt het Gavikavel de beste papieren te hebben, maar uiteindelijk valt de keuze op de Foreparklocatie die nooit
eerder genoemd is als mogelijke locatie voor het nieuwe stadion. Dit is vooral omdat de Dienst Stedelijke Ontwikkeling (DSO) het Gavikavel te waardevol vindt en men van mening is dat de Gemeente (DSO) de ontwikkeling beter zelf kan doen. Dit zou tot een veel transparantere financiering van het stadion leiden. DSO komt daarop met de Foreparklocatie
als alternatief, omdat hier volgens de argumentatie in het bestemmingsplan eenzelfde economische stimulans verwacht wordt als rondom de Amsterdam Arena. Daarnaast blijkt het Forepark uit nieuw onderzoek door de Brink Groep en de Gemeente Den Haag beter te scoren op het gebied van oppervlakte, bereikbaar- heid per auto, bereikbaarheid per openbaar vervoer, ligging en beschikbaarheid dan de andere locaties.


Het huidige stadion kwam tot stand door een autoritje langs het prins Clausplein en vroeg aan zijn kind “hoe groot is een voetbalveld “ even een 100 tal stappen zetten en zie hier ons Haags bakkie van blik op een troosteloos industrieterrein.
2
Zaterdag 30 maart 2024 om 16:11 uur

Kees

Wat mij betreft absoluut doorgaan met Matthijsen, Van Grinsven en Kalezic. Laten we eindelijk eens continuïteit binnen de club krijgen en naar de lange termijn kijken.

Overigens druist dit in tegen eerdere meningen van mij maar gezien het verleden mag toch wel duidelijk zijn dat - korte termijn politiek - niet werkt.
Daarnaast hebben ze mij alle drie nog niet kunnen overtuigen maar hoop doet leven!!!
1
Zaterdag 30 maart 2024 om 11:01 uur

Lellow

Ik ben enorm benieuwd wanneer Joris kennis heeft genomen van het budget wat uiteindelijk beschikbaar kwam.

Anders zou ik de keuze van een Hamdaoui Wolfgang Surmeli Hintum niet begrijpen.

Alleen al met het beschikbare geld in de winterstop ( 1-1,5 Miljoen ) had je je op 3 plekken kunnen versterken met jonge talenten voor de lange termijn.
Een linksback, een buitenspeler en een spits.


We kunnen hier allemaal 5 spelers opnoemen die niet leveren dus moeten we rigoureuze maatregelen nemen.
Het trio Veerman Mieghem Sande in ere herstellen en daaromheen een team neerzetten die in dienst spelen van hen.
Esajas geeft daarin het goede voorbeeld en denk dat Finn de Bruijn niet onderdoet voor Surmeli.
Zou Granli dan wellicht het verschil kunnen maken als hij weer fit is.

Kalezic zijn magie is uitgewerkt, feitelijk heeft Veerman in zijn interview hem het laatste zetje gegeven.
Dus als Joris zijn baan wilt behouden dan moet ze afscheid van hem nemen.
Deze selectie is meer dan goed om bovenin mee te kunnen draaien tot de laatste speelronde.
Wijze les voor een TD laat een trainer nooit invloed hebben op het spelers materiaal.
1
Zaterdag 30 maart 2024 om 10:48 uur

Nu online

GroenGeelHart070, bimboembam, Bleek, Edje, JoostJ, kojak1, RickZ, Langebach2, Rob2002, Marcie, viarijn, Vane 01, Nees, Bertdijkhuizen, Mr.070, Superjantje, Max, fcdh-denhaag, kipf, Johan vakkie M, DHFC070, grijze gek, VakkieJ en 149 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26