Lekker fel ingestapt en verdedigd weer. Keeper bal recht op hem af. …pffff

1
Vrijdag 10 mei 2024 om 21:32 uur

slash070

Barend schreef:

Ik weet niet waar ik naar heb zitten kijken. Eerste helft tegen NAC ging nog wel, met doelpunten uit standaardsituaties (corner; penalty).
Tweede helft was alleen tegenhouden en lange ballen peren op Veerman., die er ook niks mee kon. Verheijdt II.
De ploeg die combineerde, tempo maakte, kansen creëerde - dat was niet ADO. Een 2-0 voorsprong verspelen binnen 45 min.- waar ben je dan mee bezig, in deze fase van de competitie.
Een van de weinigen die iets met een bal kan, Sellouki, veel te laat ingebracht.
Groot gedeelte eerste helft werd er vooral vooruit verdedigd, groot gedeelte tweede helft werd er vooral tegen de eigen zestien verdedigd. Dat kwam niet alleen door nac, maar volgens zijn eigen zeggen, vooral door de taktiek van Kalezic zelf. De spelers kregen dus opdracht daar toe.

Proberen om meerdere systemen in één wedstrijd te spelen is de grootste bullshit in de kkd. En vooral als je al met een gemankeerde verdediging moet spelen, wat zelfs in de tweede helft nog zo nodig opnieuw door elkaar moest worden gegooid.

En wat je Kaars betreft, die kreeg dat doelpunt kado, net als veel tegenstanders punten kado kregen door ons idiote gewissel, gespaarde spelers, taktieken door onze stratego coach Kalezic. Omgba is trouwens een geweldige speler, niks mis mee dat hij orofiteerde.

Conclusie Barend, pak je potlood en blocnote; --> Resterende wedstrijden is ons grootste gevaar waar we op moeten letten onze eigen trainer. Dat is de oorzaak dat we niet rechtstreeks promoveren, ondanks alle investeringen in de selectie. Punt.

adonees_015

Slecht verdedigd, uiteraard, maar petitie om Marsman op de bank te zetten mag van mij gestart worden
0
Vrijdag 16 februari 2024 om 20:14 uur

supporter-noord

Wat slap verdedigd, nog steeds kut achterin.

R.E.

Ongelofelijk slecht verdedigd door Waem bij de 1-0. Kijkt bij de corner totaal niet naar de bal, draait zo om zijn tegenstander heen dat hij achter zijn tegenstander komt te staan en komt geen centimeter van de grond af. Amateuristisch is een te positief woord voor die belachelijke actie.