Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Law

langepino schreef:

Ik hoop dat Martin Jol een team voor ogen heeft en realiseerd!! Als China met Jol samenwerkt gaat het goedgekomen!! Slechter dan vorig seizoen kan het niet gaan!
Dat zou zeker heel mooi zijn als ze dat voor elkaar kunnen krijgen. Daar teken ik nu gelijk voor. Het voetbal van dit jaar ( zo zou je het eigenlijk niet eens mogen noemen) deed regelmatig echt pijn aan ons ogen. Hoop op wat verzorgder voetbal en strijd.
Zondag 31 mei 2020 om 23:59 uur Quote

Advertentie

Ooievaar

De man steekt een prima verhaal af. Hij geeft duidelijk blijk dat hij er zit voor de club en niet voor zichzelf. Een hele rustige, betrouwbare en naar mijn smaak kundige man.

Kundig in de zin van dat hij louter mensen met verstand van zaken binnen haalt en die op hun vakgebied mandaat verleent. Duidelijkste voorbeeld is het binnenhalen van Jol. Waardoor ook automatisch de jeugdopleiding wordt aangepakt.

Heb zo de indruk dat UVS heeft gezegd, als jullie maatregelen nemen - salarisplafond - dan zullen wij dat op onze beurt ook doen. Om de continuïteit te waarborgen. Lees middelen beschikbaar stellen om de selectie te versterken.

ADO zet in op jonge spelers samen met ervaren krachten.

Geen opgezwollen verwachtingspatroon ventileren, maar ben er van overtuigd dat hij lang niet alles heeft gezegd van wat men intern voor doelstellingen heeft. En dan denk ik niet bepaald aan handhaving.

Ben er echt van overtuigd dat we een leuk seizoen tegemoet gaan, dus geen degradatievoetbal en dat op een geweldig veld. Van gras.

Te ridicuul voor woorden dat je blij bent dat je weer voetbalt op echt gras.

En nee, ik verwacht echt niet dat ADO hoger dan plek 10 gaat meedraaien. Gewoon voetbal waar een kop en een staart aan zit.

In de overtuiging dat er een selectie staat waarbij dat verwachtingspatroon realistisch is. Daar hebben we nu na vele vele jaren dan eindelijk wèl de expertise voor in huis.

Dat dan weer wel (...)
Zondag 31 mei 2020 om 12:52 uur Quote

LeB

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Akkoord over salarisverlaging bij ADO
De spelersgroep van ADO Den Haag is akkoord met een salarisverlaging.
Lees het nieuwsbericht
Leuk, maar er staat precies niets.

Wat is `De uitgangspunten van het collectieve akkoord van de Federatie Betaald Voetbal Organisaties (FBO), de spelersvakbonden VVCS en ProProf en de CBV (Coaches Betaald Voetbal) vormen de basis van de afspraken`?

Is het loonoffer van 20% voor grootverdieners gehanteerd, of is dit uitonderhandeld tot 0,01%?

Overigens ben ik het überhaupt oneens met een loonoffer alleen voor voetbalclubs. Er zijn wel meer grootverdieners in Nederland. Maar een nieuwsbericht uitvaardigen waar niets in staat is ook zo knullig.
Vrijdag 29 mei 2020 om 15:26 uur Quote

Nees

Wordt het niet eens tijd dat er nieuws komt dat ook onze spelers geld inleveren? Afgelopen seizoen schandalig voetbal gezien, maar wel offers vragen van de seizoenkaarthouders, ik heb nog niets gelezen over het offer van de spelers, of heb ik dit gemist?

Daarnaast een prima set om jeugdspelers te contracteren, deze
Leveren tenminste nog wat op in de toekomst. Voorbeeld zijn Koopmans en pinas, zijn de enige twee die geld op kunnen leveren in de hele selectie.
Vrijdag 29 mei 2020 om 12:22 uur Quote

grijze gek


Talenten uit de regio kiezen voor Jong Katwijk Onder 23


LAATSTE NIEUWSWOENSDAG 27 MEI 2020
Talenten uit de regio kiezen voor Jong Katwijk Onder 23
Geplaatst op woensdag 27 mei 2020 om 21:42 uur

Voor volgend seizoen zijn er een 8 nieuwe spelers vastgelegd om uit te gaan komen voor het nieuwe talenten team Jong Katwijk dat getraind gaat worden door Danny Voskuil. Bij deze 8 spelers zitten 7 spelers uit de regio en waarvan er 5 uit Den Haag komen.

Even voorstellen:

Foto 1: Eddie Kaffa, centrale verdediger van 18 jaar debuteerde op jonge leeftijd in het eerste zondag team van Velo en kwam dit seizoen uit voor Scheveningen waar hij een prima indruk achterliet en zo in de belangstelling kwam bij Katwijk.

Foto 2: Justin van Otterlo, zoon van de niet onbekende haagse voetballer Raymond van Otterlo en oom John van Otterlo is een aanvallende middenvelder van 19 jaar debuteerde ook op jonge leeftijd in het eerste zondag team van Velo en ook hij kwam dit seizoen uit voor Scheveningen in de uitwedstrijd tegen Katwijk 2 maakte hij grote indruk waardoor ook hij in de belangstelling kam te staan.

Foto 3: Jermy Keus, 18 jaar en is al 3 jaar eerste keeper van Duindorp sv hij debuteerde op 15 jarige leeftijd onder Roel Zandbergen een keeper met een veel talent die graag nu een stap wil maken in zijn nog jonge voetballoopbaan .

Foto 4: Carlo de Gelder is een rechtsback van 18 jaar komt van ADO Den Haag onder 19. Ook dit talent had Katwijk gauw op de radar toen bleek dat ADO Carlo geen contract aanbood. Carlo heeft in het verleden gespeeld bij Sparta , Haaglandia .

Foto 5:Boyd Roodnat is 18 jaar en komt ook uit de opleiding van Velo net als Eddie en Justin debuteerde ook hij in hetzelfde seizoen voor Velo 1. Boyd die daarna is verkast naar Alphense Boys en heeft daar gespeeld in de onder 19 die op eerste divisie niveau spelen. Boyd is een spits met een geweldige drive om te slagen in het voetbal. Boyd had meerdere optie maar koos voor Jong Katwijk om daar zijn voetballoopbaan voort te zetten

De andere 3 zijn (foto 6) Dave Star 17 jaar komt van ADO Den Haag onder 19 en woont in Valkenburg .Dave is een speler die op de hele linkerkant uit de voeten kan. Hij stond bij meerdere clubs in de belangstelling maar heeft uiteindelijk gekozen voor vv Katwijk.

Foto 7: Daan Hartemink komt uit Leiderdorp is 18 jaar en komt ook van ADO Den Haag onder 19. Daan is een middenvelder die al vanaf seizoen 2013 in de jeugdopleiding zat van ADO Den Haag.

Foto 8: Illias Boudouni 21 jaar uit Hoorn is een aanvallende middenvelder die overkomt van Ajax Amateurs. Illias die uitkwam voor Hollandia, Afc 34, Volendam onder 17, Zeeburgia onder 19,Almere City onder 19, Rio Ave onder 19 hoogste Divisie in Portugal heeft zijn zinnen gezet om te slagen bij Katwijk. Illias had meerdere keuzes in 2 en 3 divisies maar kiest ervoor om via Jong Katwijk een vaste plaats af te dwingen bij Kawijk 1.

Het opleidingsteam jong Katwijk valt direct onder het eerste team en zal zijn wedstrijden spelen om 12 uur op spelen Sportpark de Krom in Katwijk.

Totaal zal de selectie bestaan uit 18 spelers met daarbij nog dat er maar liefst 10 spelers van de A selectie mee kunnen doen met Jong Katwijk omdat zij jonger zijn dan 23.
Donderdag 28 mei 2020 om 09:29 uur Quote

ghostdrift

rd.. schreef:

Halen we hier nu onze neus op voor van Rhijn? Nee toch...
inderdaad,jij hebt totaal geen verstand van voetbal:pinocchio:
Zaterdag 23 mei 2020 om 19:51 uur Quote

Bollie74

Tommy schreef:

Mag hopen van niet want hij komt echt tekort.
Helemaal gelijk in, als ze goed doorpakken dan is het voor Beugelsdijk ook bedankt voor je inzet en de groeten. Leuke haagse jongen maar qua voetbal niveau 3e klasse zaterdag.
Zaterdag 23 mei 2020 om 13:09 uur Quote

rd..

ADO LAAK schreef:

Een jongen met zo ado hart en inzet verdient het niet om te worden uitgelachen.
Het is nog altijd de trainer die spelers opstelt.
Eens! Uit het juiste hout gesneden en altijd een portie gif. Ranko zal hem er toch wel bij willen houden, denk ik. Bijzonder dat sommigen zich alweer te groot voelen voor dit soort spelers bij de club. Groot ambassadeur van het Haagse voetbal. Sympathiek bovendien.
Zaterdag 23 mei 2020 om 11:31 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

pwr, Peter87, ADO LAAK, Rossi, Superjantje, R.E., Heino, Erik070, Tante Wil, Wallace, Rob2002, daveadodh, LB, FCDHZwoude, T3 en 37 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15