Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X (Twitter)

Volg Cadd op X  (Twitter)

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: vroegah

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

slash070

oodh schreef:

Precies, speel je goed tegen Cambuur en Helmond dan was er veel publiek gekomen. Nu is het meer zo van: Zal wel weer niks worden. Zoals zo vaak wanneer het ‘moet’.
Ik blijf wel gewoon zoveel mogelijk de thuiswedstrijden bezoeken, gewoon omdat het 'mijn aangeboren cluppie' is, en ik daar ouwe maten zie van vroegáh. Al worden dat er ook helaas steeds minder sinds Excelsior-thuis.

En wat de binding betreft, wat mij steeds meer tegenstaat is het enorme verloop van spelers, nu zowat elk seizoen. Zodra je er een beetje aan gewend ben zijn ze alweer pleite. Zijn spelers gekomen en gegaan die ik niet eens zou herkennen als je die ergens zou tegen komen.

De cliché riedeltjes van de steeds nieuwe bestuursleden en trainers doe ik ook al poosje weinig mee. Die teksten ken ik inmiddels wel uit m'n hoofd.

Maar blijft m'n club, dat sowieso.
1
Donderdag 7 december 2023 om 18:55 uur

slash070

rd.. schreef:

Benieuwd of er nog wat bekend wordt van 'het gesprek' gisteren. We hebben de rancuneuze RJ nog niet gehoord! Dat geeft hoop.
Dat een icoon een zaakwaarnemer nodig heeft om aan zijn club verbonden te blijven is toch ook wel apart.

Liefde zit in je hart, niet in je portemonnee.(Alhoewel, mijn ex van heel vroegah dacht daar anders over, maar ja
8
Dinsdag 21 november 2023 om 09:33 uur

James

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Van der Sande mist iets in Den Haag
Jort van der Sande is als ADO-speler inmiddels in de stad geweest, maar toen viel hem wel wat op.
Lees het nieuwsbericht
Niet alleen Jort mist dit, dit is al jaren zo. Vroegah ging er auto op zijn kant als er een vijandig vaantje in hing, nu loopt er 99% in een vijandige outfit door Den Haag heen. Waar is die mooie ouwe tijd !!
4
Maandag 9 oktober 2023 om 16:44 uur

slash070

Aad schreef:

Misschien gratis seizoenkaarten voor Klein Maar Dapper? Even met de pet rond in het stadion en je haalt zo een fanfare binnen
Die zaten vroegáh in Clubhuis De Mussen, Hoefkade
0
Zondag 3 september 2023 om 11:34 uur

Mike

Eeuwig Den Haag schreef:

De hele definitie van supporter zijn is het steunen en bezoeken van je club, daarvoor hoef je niet persé een scc te hebben, maar bezoek je wel wedstrijden. Doe je dit niet ben je wat mij betreft fan.
Die hele discussie over ‘wanneer ben je nu een echte supporter’ is hier natuurlijk al 100x gevoerd. Ik ben het met Slash eens, die zegt dat het in je hart zit.
Wat ik me afvroeg is of we niet teveel hangen aan vroeger. Vroegah is niet meer.
0
Dinsdag 8 augustus 2023 om 16:03 uur

slash070

‘Wat de kenners vinden van de huidige ADO situatie’Hans Kraay Jr: “Dat worden daar dolle duik avonden op de vrijdag met Naat!”
Rene v/d Gijp: “Hi hi hi ja hi hi hi ha ha ha hi hi hi hi”

Daryl Janmaat: “We hadden vrijdag onze avond niet, maarrrr. . . hand in hand kameraden. . . Oh nee, wacht, nee, dat, heb ik niks over te vertellen gehad. . . ”

Jeffey Huf: “Grrrrwwmn mrrgggwwmn grwehwahmngw ja toch?”

Ali Boussaboun: “Ja weetje, dan zzie je, maar dan moet het, weetje, dan zzie je, weetje. . . ”

Michel Adam: “Tsjakka! Kleng! Hakkuh! Zaguh! In hun tas schijtuh! Vroegáh! Strothoogte!

Dick Advocaat: “Vroeger was het goed, nu zijn ze hier, is niet mijn selectie. Hey, waar is Edwin. . .? “
Rene v/d Gijp: “Nee, maar luister nou Dick, hey Dickie, luister nou, (‘hijg hijg’), je had daar wel (‘hijg hijg’), een matige selectie he Dick. . . . “

Aad De Mos: “gaat veel schommelingen geven, aansluiten met 3,4, 5, dus met z’n achten uitmaken, zitten verder tien ploegen in, wordt veldslag voor 5, blijft afstand 3 punten, reken die er ook maar bij, dat zijn er 4 en dan 3 is 7, 21 is 5, dus dan na 14 wedstrijden, zet je een reeks van 6 neer, maar dat geeft wel kleur aan de competitie”

Joris Mathijsen: “Mag er uiteraard nog niets over zeggen, maar wel dit, dat we --→ Alberto: “JÓÓÓH, EN WAT MET BEUGEL DAN?!!! “

Natascha van Grinsven: “Nee hoor, dank je, ik kijk nog even rond”

Burgemeester Van Zanen: “Sja, vergunning moet op den duur wel mogelijk worden, zijn goed op weg, zonder haags publiek en haagse spelers. Krijg best wel weer beetje vertrouwen in de veiligheid voor de gemeente. Met dank aan Edwin uiteraard, mag ook weleens benoemd worden.

Martin Jol: “Joh, dan zie je die gasten, lekkah joh, FC Den Haag joh, maar nee, ik was daar niet bij betrokken joh, en nou ook niet joh. Lekkah joh, zuiderpark, die gasten, FC Den Haag. joh. . ."

Goldband: “De bladeren vallen al van de bomen af. Kan niet geloven dat dit de zomer was. Nog één keer naar buiten het is mijn beurt. Nog één keer ‘dr af. in mijn mooie nieuwe Uit-Shirt, Nog een laatste witte was. . . “https://i.postimg.cc/wRHvHyrC/loco.gif
0
Maandag 7 augustus 2023 om 16:34 uur

DHFC070

Snaak schreef:

Als MN zou weten wie jij bent kwam je het stadion nooit meer in….met je: “laat die trommel maar komen”….
Wat is dit nou weer voor verkapt dreigement? Nergens voor nodig en eigenlijk zelfs misplaatst, heb me jaren actief ingezet voor sfeerverhoging op MN en kennelijk kan ik toch het stadion nog in?

Kom ookal lang genoeg bij Den Haag om te weten waar die aversie tegen een trommel vandaan komt hoor. "Hulpmiddelen" om sfeer te maken en boerenclubs waar het alleen maar bonk bonk is en 2 man die meezingen.

Het geromantiseer van het Zuiderpark en sentiment van vroeger was alles beter kennen we onderhand wel. Want vroeger was niet alles beter en de Engelse sfeer in de geest van de wedstrijd is niet meer. Dat zie je ook bij vergelijkbare clubs met die opvatting mbt een trommel zoals een Feyenoord en Nac Bij tijd en wijlen compleet sfeerloos als er op het veld niks gebeurd.

Ik en velen anderen kjken met veel jaloezie naar andere clubs in Nederland laat staan in het buitenland met een Ultras cultuur. Ergens is het ook wel heel hypocriet want velen hebben het zo hoog op met Legia en daar hebben ze een hele stellage met trommels....

Maargoed voor jouw info als het aan de nieuwe / jonge generatie op MN had gelegen was er al een trommel (sterker nog er was er al eentje in bezit) enkel is dit tegengehouden door de oude garde.

Heel verhaal maar de bottomline is ik heb een bepaalde mening waar je het niet mee eens hoeft te zijn. Dan ben ik maar niet stoer of loop achter de meute aan. Verandering kost tijd en zorgt altijd voor hakken in het zand zeker bij mensen die vroegah anders gewend zijn. Nogmaals tijden veranderen en het is een kwestie van (hele lange) tijd.

Wil je wel oroepen om op te houden met zielige online dreigementen en andere meningen te respecteren. Sterker nog zaken serieus van een andere kant belichten en zonder vooroordelen naar kijken kan je leven verrijken.
0
Vrijdag 10 maart 2023 om 07:08 uur

Advertentie

grijze gek

Eeuwig Den Haag schreef:

Weet iemand of je ook als seizoenskaart houder, die altijd gewoon uitkaarten kon kopen, dat 1 euro proces moet doorlopen om weer uitkaarten te kopen? Er staat nu steeds dat ik geen aankooprecht heb , terwijl ik normaal altijd wel tickets kon halen?
Het vervelende van dit is dat je niet meer kan bellen met Ticketing (Vroegâh) dus wel, maar nu moet je e-mailen, en dan maar wachten tot dat je is een keertje antwoord krijgt, uit ervaring duurt dit best wel even.
0
Donderdag 23 februari 2023 om 06:42 uur

GroenGeelHart070

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Kuyt hard voor ploeg na zeperd in Helmond
,,Een gebrek aan wil om te winnen’`, zorgde ervoor dat Dirk Kuyt zijn spelers voor het eerst publiekelijk verwijten maakte.
Lees het nieuwsbericht
Die eeuwige praatjes, het is geen theekrans.
Na een wanprestatie kregen wij vroegâh de eerstvolgende training de ballenzak alleen te zien en konden we tijdens conditietraining ernaar kijken. `Krijg maar weer honger naar de bal`
0
Zaterdag 29 oktober 2022 om 14:59 uur

slash070

Kees schreef:

Aad de Mos had een mooie uitdrukking (of iets in de trant van):

Het trainersvak is met name een ervaringsvak.
Ik heb vroegah ook nog een kleine twee jaar bij De Valkeniers gespeeld, en daar een seizoen Aad de Mos als beginnend trainer meegemaakt. Droeg toen zo`n lang regenjas, notitieblok in de hand. Precies hoe het in die jaren in de mode was bij trainers die je op studio Sport zag
0
Dinsdag 13 september 2022 om 12:58 uur

Nu online

Jacco, Max, James, Ron001, Rob_dh en 82 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Matteo Waem Daryl van Mieghem Henk Veerman

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
1-1
8 december 2023

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo NAC Breda
15 december 2023 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II 18 - 39
2 Roda JC + 18 - 35
3 FC Emmen 18 - 32
4 ADO Den Haag 18 - 31
5 SC Cambuur 18 - 31
6 NAC Breda 18 - 31
7 Graafschap 18 - 30
8 FC Groningen 18 - 28
9 FC Dordrecht 18 - 27
10 FC Eindhoven 18 - 26
11 VVV-Venlo 18 - 26
12 Jong AZ 17 - 24
13 Helmond Sp. 18 - 24
14 MVV Maastr. 18 - 22
15 Jong Utrecht 17 - 18
16 Jong Ajax 17 - 17
17 Jong PSV 18 - 17
18 Telstar 18 - 14
19 FC Den Bosch 17 - 11
20 TOP Oss 18 - 8