Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

DHFC070

Nu heb ik jou al eerder aangesproken op de manier van shouten maar ga dat nu nogmaals doen. Mij neerbuigend een "bink" noemen is helemaal nergens voor nodig en daarnaast waarop gebaseerd? Waarom is het zo moeilijk om onbekende die je niets aan hebben gedaan met enige vorm van respect te benaderen?

Ik was gister zelf in het uitvak en in de gracht aanwezig net zoals 400 andere. Dan is het echt niet nodig om openlijk op internet bepaalde namen te gaan noemen van mensen die zich misdragen hebben en daarnaast wat zou de meerwaarde daarvan zijn?

Geef enkel aan dat ik met verbazing heb zitten kijken naar het gedrag van enkele bekende gearriveerde supporters.
4
Vandaag om 16:23 uur

Bolskie

Mr.070 schreef:

Dit schetst al jarenlang de elende bij onze club, supporters die denken dat ze alles maar kunnen doen. Het is van de zotte dat de veiligheid van andere mensen in het geding komen van zulke mensen.

Ik ben bang dat wij de eerste club gaan zijn die de eerste 3 wedstrijden (minimaal) zonder publiek gaan spelen én een heel seizoen geen uitsupporters mogen meenemen.
Waarom? Voor een paar sterretjes op t veld, dat was niets vergeleken de graafschap
1
Vandaag om 15:37 uur

Haagse070_

Wat was het klote gisteren, Kalezic is de grote boosdoener voor alle omstandigheden wat er binnen en buiten het veld is gebeurd. Fans die mateloos aan hem hebben geïrriteerd spelers die de hoop na de winterstop beetje voor beetje hadden veloren. Gisteren zag je geen hecht team geen strijd niet de wil om wat van te maken en dat komt allemaal door onze grote vriend uit Bosnië. Als bestuur niet zo snel mogelijk stappen gaat nemen vrees ik dat we de volgende seizoen niet eens de play offs gaan halen. Omtrent de gebeurtenissen in de uitvak is niet goed te praten maar als je onze algemene directrice hoorde praten gisteren schaam ik me kapot over haar uitspraken waarom word er altijd met 2 maten gemeten als Den Haag iets doet?
4
Vandaag om 14:51 uur

JvDH

Poe poe nou nou. Wat vuurwerk en wat duw- en trekwerk.
Word hier gedaan alsof er iemand is geëxecuteerd..
Waarom niet zo fel reageren als je door Naat en Darije al tijden in je gezicht word gespuugd.

Als men t vak verlaat na de zoveelste wanprestatie moet je solidair zijn aan elkaar en gewoon eraf lopen ipv stug blijven staan en te accepteren wat deze leiding de supporters aan doet.
Huilende kinderen omdat er wat geduw is? Kom ff op. Dan is de ouder verantwoordelijk, t kind is kennelijk niks gewend is. Welkom in Den Haag, de wereld buiten die iPad.
Met jongens die opgevoed zijn met straat hardheid ipv de hedendaagse fluwelen handschoen.
4
Vandaag om 11:47 uur

kako

Zondagochtend 5.00 uur, kan niet meer slapen, is het mijn dagelijkse ritme of is het omdat ik zo heb liggen woelen in bed, de hele nacht een beetje “unheimisch” gevoel. Stap mijn bed uit richting mijn koffie en kook er maar een eitje bij, een zacht gekookt eitje, moet gelijk aan gisterenavond denken, Kalezic, is in mijn ogen ook een zacht gekookt eitje. Hoe kon het toch zo vreselijk mis gaan?

Halverwege het seizoen hadden we het nog in eigen hand al zaten er toen ook al wedstrijden bij die niet om aan te gluren waren, maar omdat de meeste ploegen ook punten lieten liggen viel het allemaal nog wel mee. Oké, de eerste twee wedstrijden moest het team nog vorm krijgen omdat her en der nog spelers vandaan moesten komen maar in september / oktober liet de ploeg al weer acht punten liggen middels vier gelijke spelen tegen zwakkere broeders. Een bekerwedstrijd in Noordwijk ging ook nog maar net goed via de kleinst mogelijke overwinning.

Vervolgens was Jong PSV zo aardig om ADO op mijn verjaardag te laten winnen maar van de vijf daar opvolgende wedstrijden weer twee nederlagen, twee gelijke spelen en maar een overwinning op Jong Utrecht. De opleving kwam met een overwinning op NAC thuis en een bekeroverwinning op Sparta terwijl de laatste wedstrijd voor de winterstop Jong AZ nog op een nederlaag werd getrakteerd.

De positie op de ranglijst zorgde er voor dat promotie nog steeds in eigen hand lag. De andere ploegen lieten ook zat punten liggen. Tot aan de winterstop speelde ADO in ieder geval herkenbaar voetbal, raakte op elkaar ingespeeld en haalde het de meeste punten na een achterstand ( 27 ) Analisten wisten het zeker en de supporters toch ook, dit moest promotie op kunnen leveren.

Daarnaast zal de eigenaar gedacht hebben, poeplap trekken, want met een paar versterkingen moest een plek bij de eerste twee toch zeker mogelijk zijn. Eerst werd er een keeper gehaald ( ? ), mocht Timothy maar weer eens terugkomen op het oude nest, want we hadden een leider nodig achterin en werd Vlak als duurste aankoop ooit gepresenteerd. De keeper ( dat was toch bekend ? ) was en bleek een chaotische en onrust zaaiende en geen punt pakkende Messi fan. Vlak heeft na zijn doelpunt alleen nog maar in de weg gelopen en Timothy was tot aan zijn blessure ook verre van gelukkig, maar waarom gehaald, we hadden toch Sürmeli, waarvan het zacht gekookte eitje zei dat die altijd moest spelen door zijn ervaring?

Na de winterstop ging het vreselijk bergafwaarts. Er werd bijna niets meer gewonnen, ja de bekerwedstrijd in Maassluis met de hakken over de sloot maar de volgende ronde tegen NEC waren we kansloos, het voetbal verder leek nergens meer op. De coach maakte de spelers niet beter, ze gingen stuk voor stuk slechter spelen, het zelfvertrouwen was helemaal weg.

Na de bekernederlaag tegen NEC moest ADO nog veertien competitiewedstrijden spelen. Daar werden er maar vier van gewonnen. Henk bleef nog wel zijn doelpuntjes meepakken maar daar was ook alles mee gezegd. Na de nederlaag tegen Groningen ging ons zacht gekookt eitje het een en ander uitproberen, hij ging 5-3-2 spelen, nou nou, het was niet meer om aan te zien. Spelers die eigenlijk zouden moeten spelen zaten op de bank, spelers die hopeloos uit vorm waren liet hij gewoon staan en spelers werden op de verkeerde plek gezet. De man was echt de weg kwijt maar mocht van Joris gewoon doorgaan, wat Naat er van vond geen idee, die was met een 100 dagen plan bezig of zo en zag ik alleen maar de burgermeester een bakkie pleur geven tijdens het uitbrengen van ons mooie dikke ADO jubileumboek.

Kalezic werd een karikatuur van zichzelf, kraamde de meeste onzin uit en je zag en hoorde ( Ideho ) dat zijn spelers hem ook niet meer snapte. Kalezic zelf snapte het wel en legde nog maar eens uit dat hij aan het zoeken was naar de beste ploeg voor in de NC, het seizoen was bijna klaar maar de trainer wist nog niet hoe
hij het meeste rendement uit zijn team kon halen. Onbegrijpelijk, hij probeerde van alles, zette Henk zelfs op de bank, Ideho werd als wingback neergezet en de keeper zorgde er voor dat er totaal geen rust in de verdediging zat. O ja, hij ging ook nog besloten trainen, tuurlijk, de concurrentie mocht niets zien van wat hij uit de hoge hoed ging toveren.

Gelukkig was De Graafschap zo slecht dat daar nog een overwinning behaald werd maar thuis met zijn 5-3-2 was het wederom met de hakken over de sloot.

Wat ik miste was een trainer die, net als Francken, zijn team kon ophitsen in de juiste zin van het woord, oftewel schuim op die bekken. Maar in plaats daarvan liep men er bij alsof men hoopte dat het seizoen snel afgelopen zou zijn. Nou dat zou het ook. Trauma ploeg Excelsior kwam als nummer zestien van de Eredivisie op bezoek. Ondanks de kansen van ADO werd het een kleine nederlaag en mocht Excelsior van geluk spreken dat het met een overwinning naar Kralingen kon terug reizen.

Kalezic wist het zeker, ADO had haar beste wedstrijd gespeeld en ging vol vertrouwen naar wedstrijd nummer twee. Nog even deze horde pakken en dan zou via NAC de doelstelling gehaald kunnen worden.
Het trauma van Excelsior van 29 mei 2022 werd niet weggepoetst maar er kwam gewoon een tweede trauma bij, die van 25 mei 2024. Na een goede start, hahaha, dat kan dan maar maximaal twee minuten zijn geweest, keek men al weer tegen een achterstand aan. Waem liet zijn man weer eens lopen, Marsman lag al weer op de grond zodat een stiffie gegeven kon worden en de koppen gingen hangen. Jort van der Sande die geen schim meer was van de Jort van het begin gaf Excelsior de kans op de twee nul. Het zacht gekookt eitje zat er bij en keek er naar ( al liet hij al snel zijn hoofd overduidelijk in zijn twee handen rusten als teken van capitulatie ).

Dat het trauma uitliep op een 7-1 eindstand was vreselijk. Erger vind ik het dat een bestuur een trainer zo zijn gang heeft laten gaan zonder ingrijpen. De man was al maanden de weg kwijt. Na afloop had hij het ineens over een twee jaren plan en was hij trots op waar zijn ploeg nu stond. Ach ach, waar hebben we dit toch aan te danken. Helaas lieten “wij” ons weer eens van onze slechtste kant zien door net als De Graafschap vuurwerk op het veld te moeten gooien. Dat men nog steeds niet begrijpt dat als “wij” dat doen dit veel erger op de samenleving overkomt dan wanneer die superboeren dat doen is jammerlijk.

Naat gaf een statement op ESPN waarop ze alle supporters van ADO met de grond gelijk maakte en gaf aan dat keiharde actie zou volgen. Fijn, hoop dat ze woord houdt maar een vraag heb ik wel aan haar…..waarom nam je niet samen met Joris een statement in tegen Kalezic? Man had allang ontslagen moeten worden. Dan had het nieuwe hoofdstuk aan ons mooie Jubileumboek er heel anders uit gezien.

2024 – 2025 nieuwe kansen, we blijven ADO toch wel trouw, zeker zo lang we blijven bestaan. Hopelijk volgend seizoen met een andere trainer, voor comedy ga ik wel naar het theater. Ik wens u sterkte met het verwerken van dit nieuwe trauma.
33
Vandaag om 08:50 uur

Bollie74

Bleek schreef:

Heeft ze ontslag genomen?
Waarom??
0
Gisteren om 23:12 uur

yesyes

Mathijsen ik hoop dat je het leest!!! Maar je hebt echt gefaald
met het blijven aanhouden van die nietsnut trainer, hoe verzint die het om toch weer een plekje voor surmeli te creëeren echt bizar . Ook absalem waarom speelde die in godsnaam niet vandaag . De enige die er echt voor ging deze play-offs.
Het opstellen van Asante als wingback…. Hoe dan die jongen heeft niets goed gedaan.
3
Gisteren om 22:35 uur

FC Den Haag!

Sprinkhaan070 schreef:

Steijn
Ik ben erg benieuwd naar de reactie van Mathijsen en waarom hij Kalezic er al niet eerder uit heeft geknald. Of zal hij er nog van overtuigd zijn dat Kalezic de man is en hem laten zitten.
1
Gisteren om 20:59 uur

Advertentie

Ron001

schreef:

surmeli eraf, absalem erin. Lievelingetje van de trainer kost ons de kop vanavond
Van de Zande ( opa) gooi ideho nu op links zodat hij niet iedere keer 2 man in zij. Nek heeft, en inderdaad waarom sumiel.. nou op vakantie dan maar..
0
Gisteren om 20:31 uur

Ran1972

slash070 schreef:

https://i.postimg.cc/0ysVnsr4/excado.jpg
Waarom Siereveld weer??? En uiteraard Surmeli…
0
Gisteren om 19:50 uur

Nu online

Tante Wil, Haraldberg1, Langebach2, Aad, jamesjones, Marcie, Meeuwsen23, BigMac, JoostJ, Ado Alphen, t e, S.upporter, Max, zuiderwijk, Lellow, Alexander, James, Superfan, ADO079 en 152 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26