Tag: derijck

Pagina 10

Barend

Edwin Post schreef:

Zoveel kansen creëren is natuurlijk wel waarvoor je naar het stadion komt. De verdediging is gewoon veruit de slechtste linie maar we moeten het helaas hiermee doen. Derijck gelijk afschieten na zijn eerste wedstrijd slaat natuurlijk helemaal nergens op we hadden moeten winnen maar soms benut je de kansen niet en dan komt de ploeg in de problemen en kost het punten. Maar er is nog hoop want we hebben nog steeds een specifieke kwaliteit die niet een ploeg heeft in de kkd en dat is dat we het in de laatste minuten de wedstrijd nog kunnen beslissen. We zijn moeilijk te verslaan en Ajax is de eerstvolgende dus er is nog hoop. Nog een ding ik las iets met een vergelijking van de jostiband maar als je dat schrijft ben je echt een leegschedel en maar hopen voor degene die dit schreef dat hij er nooit mee te maken krijgt al zal je dat hem natuurlijk wel gunnen.
Derijck werd de hemel in geprezen na de 2de helft tegen W-II.

Barend

Ook Derijck zakt door het ijs. Blijkt niet in staat de verdediging te organiseren.
Perspectief wordt steeds somberder.
Als je verliest van W-II, en ternauwernood gelijkspeelt tegen MVV - hoe zou je dan Roda in eigen huis moeten verslaan?
3
Zaterdag 24 februari 2024 om 11:41 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Derijck: dit gaan we sowieso oplossen
Timothy Derijck speelde tegen MVV voor het eerst weer een volledige wedstrijd en zag dat het verdedigend met ADO niet goed ging.
Lees het nieuwsbericht
1
Zaterdag 24 februari 2024 om 10:41 uur

Brian

Anne van Schuurman schreef:

Wat een positivo's weer allemaal hier. Er zijn verdorie nog 11 wedstrijden te gaan. Van je supporters moet je het maar hebben.
Als 't goed gaat dan krijgen ze de complimenten maar als het slecht gaat al 2 wedstrijden nu dan mag je toch ook wel kritiek geven.

De meeste denken nu steeds makkelijk ik zie staan 10 van de 12 winnen enz...

Maar voorlopig nu 2 wedstrijden 1 punt en je staat nog maar 4 a 5 punten van de nummer 4 en 5 af.

Ik mag toch hopen dat het vanaf volgende week toch wat beter gaat want als eenmaal de klad erin komt dan wordt het steeds moeilijker.

Het is gewoon ongelooflijk dat ze het zo weggeven in 2 wedstrijden en dat moet echt veranderen volgende week want de verdediging en ook de keeper zo van een slecht niveau kijk die eerste goal effe die gozer staat helemaal vrij en die 2e staan derijck en waem te slapen.

Je hebt nog mazzel met de 2-2
0
Vrijdag 23 februari 2024 om 22:05 uur

GroenGeelHart070

Van Hintum linksback en Van Wolfgang linksbuiten, verder zoals verwacht. Hopelijk zet Derijck de verdediging zo neer dat geen kans wordt weggegeven en dan gaat de aanvalsdrang optimaal werken
0
Vrijdag 23 februari 2024 om 19:42 uur

Kalezic en Waem lovend over 'onbetwiste leider' Derijck
Timothy Derijck speelde twee wedstrijden deels mee en dat heeft Matteo Waem en Darije Kalezic een heel goed gevoel gegeven.
1
Donderdag 22 februari 2024 om 13:28 uur

JvDH

Eeuwig Den Haag schreef:

Domper voor ADO: blessure Joel Ideho valt niet mee. De buitenspeler is niet op de korte termijn terug.

Schalk, Hamdaoui en Van Wolfgang trainen op zijn positie.
Dan zsm terug naar 5-3-2!

....................Marsman..........
......Asante......Derijck.....Waem..

...Ché.......Vlak......Vigen.....Koudossou
....................vd Sande.............

.........v Mieghem........Veerman......
7
Woensdag 21 februari 2024 om 13:35 uur

Lellow

Law schreef:

Hé hé er zijn er meer die het zien. Verschrikkelijk hoe hij in de omschakeling speelt. Wil zo min mogelijk ruimte in zijn rug hebben omdat ie het simpelweg niet aan kan lopen. Loopt zonder in te grijpen en zijn behandeling snelheid is vrij beroerd te noemen. Hij had op de man/bal moeten verdedigen, door dat achter uitlopen kan hij ook geen rugdekking toepassen. Als je terug kijkt naar dat moment word een vrije trap heel snel genomen en is Che uit positie en dat moet jij opvangen. Che komt terug van een voorwaartse loop.

Er zijn genoeg situaties aan te wijzen waar hij debet aan is, er zijn ook positieve kanten te benoemen maar onder aan de streep een negatieve balans. Helaas is hij onbetwist een basisspeler voor de trainer en dat heeft je al behoorlijk wat tegen doelpunten gekost
Een type Breinburg wordt gemist.
Sterk in de duels en waardoor zelfs een Klas kan excelleren.

Ik zou er zelfs voor pleiten om Asante op 6 te zetten
Che Derijck Waem Hintum
————-Asante
——Vigen ——Vlak
———van de Sande
——Mieghem Veerman

Ideho ligt er voorlopig nog uit helaas .
3
Maandag 19 februari 2024 om 17:52 uur

Rob2002

Aad schreef:

Ik ben er van overtuigd dat wij zouden hebben gewonnen als Ché niet 2 keer de rechtsback van Bal-op-dak 4 had geïmiteerd.

Maar feit is ook dat er een aantal spelers, vooral voorin, is dat niet meer de vorm haalt van een aantal wedstrijden terug. Veerman, bij voorbeeld, wint nauwelijks kopduels, legt het merendeel van de ballen foutief af en loopt te sjokken of hij geblesseerd is. En dat laatste is misschien ook zo.
Ik denk dat de zaken die je aanhaalt in je laatste alinea vooral de kracht van Willem 2 was. Dat stond verdedigend behoorlijk goed. Wij na de eerste goal tot de rust niet. Dat was het verschil.

Na de rust heeft Willem 2 gecounterd en heb je jammer genoeg je kansen gemist en viel de 2-1 te laat. Duurt de wedstrijd 10 minuten langer had je daar ook kunnen winnen. Dat zegt genoeg tegen een team wat afgetekend op de eerste plaats staat.

Derijck in de basis (wat een rust bracht die man) en gewoon doorgaan. Je hebt kwaliteiten genoeg om de competitie succesvol af te sluiten. Groningen doet het goed maar verliest net als wij tegen VVV gewoon van Dordrecht. Als je niet zulke kinderachtige fouten maakt kun je het echt wel halen.