Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 10
Volgende pagina

Aad

Wahter schreef:

Klas is drie jaar bij onze club en heeft bij 3 trainers (Kuijt, Advocaat en Kalezic) vooral als wisselspeler gefunctioneerd. Onder Brood deed hij het niet slecht.

Elke speler waarvan het contract afloopt of formeel is opgezegd zegt natuurlijk niet dat hij zo snel als mogelijk weg wil. Dat hij pas aan het einde van het seizoen nog moet praten met de club (door Mathijsen aangeven) zegt toch genoeg. Alsof ze het nu niet weten.
Dan worden Klas en ook Siereveld (optie wordt niet gelicht) niet echt serieus genomen door de club. Net als Selouki overigens.
Mijn mening is dat de club, overigens net zoals veel van de supporters, de lat veel te hoog legt bij het opnieuw contracteren van spelers of het lichten van opties.

Wij zijn ADO en geen van de top 6 clubs uit de eredivisie. Daarom zullen we het moeten hebben van spelers als Nikiema, Klas, Siereveld, Esajas, Komljenovic, etc. en daar mogen we zelfs blij mee zijn.

Veerman, van Mieghem, Derijck, het is leuk maar je wordt er op de langere duur als club geen cent (letterlijk en figuurlijk) wijzer van.

Maar ja, dan moet je wel een technisch management hebben dat deze potentieel goede voetballers beter kan maken en dat vereist kennis en geduld. En dat ontbreekt al jaren bij de club. Het is niet alleen van nu. Jonge gasten krijgen nauwelijks kansen want 10 of 5 minuten plus extra tijd is natuurlijk veel te weinig om te bewijzen dat je wat kan. Zo'n doelpunt van Klas is dan een toevalstreffer. Steeds worden er plannen gemaakt om jongeren een kans te geven maar als puntje bij paaltje komt valt men terug op elders uitgerangeerde spelers en dan nog vaak tegen huur. Gebrek aan geduld en de druk van buitenaf (supporters) om snel met resultaten te komen.
7
Donderdag 11 april 2024 om 13:35 uur

opper

Bolskie schreef:

Toch apart, heel de voorbereiding mee gedaan en zag er ook echt goed uit. Had gedacht dat dit zijn jaar zou worden.
Staan wat jongens hoger in de pikorde en de eigen jeugd krijgt weinig kansen. Gustina, Houwaart, Struijck en de Bruin maken ook weinig minuten. Alleen Asante en Esajas spelen regelmatig.
2
Woensdag 10 april 2024 om 15:37 uur

opper

Twee mooie goals, de 0 gehouden. Verder heel slecht spel. Cambuur had er ook weinig zin in.
3
Vrijdag 5 april 2024 om 21:54 uur

opper

KR96 schreef:

Ja, Kalezic zit er echt nog bij gratie van de individuele klasse van sommige voetballers (denk ook aan goal van V Mieghem tegen Dordt). Qua systeem is het echt hopeloos.
Op een paar posities hebben we met afstand de beste spelers van de competitie. Teleurstellend dat je dan zo weinig voor elkaar krijgt.
0
Vrijdag 5 april 2024 om 21:16 uur

supporter-noord

Eeuwig Den Haag schreef:

Niet normaal. Wat missen we ook die rooie in het midden die je gewoon de bal kan geven en dan futselt ie zich er toch wel hier en daar eruit. Ideho zelfde verhaal. Staat er iemand op het veld bij ado nu die zijn man kan uitspelen?
Veerman, het is alleen jammer dat hij in dit systeem te weinig ballen krijgt.
1
Vrijdag 5 april 2024 om 21:11 uur

opper

Langebach2 schreef:

Graag Sellouki in de basis voortaan.
Is niks aan zo.
En waarom geen Bart van Hintum in de basis?
Van Hintum mis ik totaal niet eigenlijk. Sellouki krijgt wel veel te weinig minuten naar mijn smaak. Die kan zelf nog iets creƫren.
0
Vrijdag 5 april 2024 om 20:40 uur

grijze gek

https://haaglandenvoetbal.nl/haaglanden-voetbal-tv/99836/video-studio-ado-met-trainer-darije-kalezic-en-captain-kursad-surmeli/

Nou ben benieuwd wat vanavond de opstelling word en of hij inderdaad spelers er in gaat zetten die wij weinig hebben zien spelen
2
Vrijdag 5 april 2024 om 09:57 uur

Aad

Barend schreef:

Het effect van de teruggekeerde trainer van Cambuur, Henk de Jong, is allang weer uitgewerkt.
In dit stadium van de competitie ga je geen trainer vervangen: dat kost alleen maar een hoop geld. Met een heel onzekere uitkomst.
Heeft inderdaad weinig zin, maar nu alvast aan Kalesic vertellen dat we liever hebben dat hij opstapt kan geen kwaad.
1
Woensdag 3 april 2024 om 10:01 uur

Advertentie

slash070

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Kalezic: misschien valt bij spelers nu last van schouders
Doordat ADO Den Haag het zicht op directe promotie heeft verloren, valt bij de ploeg misschien wel een last van de schouders.
Lees het nieuwsbericht
Die interviews van hem viel wel mee te leven toen er gewonnen werd, maar nu is het gewoon belachelijk en irritant. Hij weet het al een poosje niet meer. Na 31 wedstrijden probeert hij nog steeds een organisatie in het veld te krijgen. Hij is zo aan het kutten dat hij zelfs onze sterke aanval Veerman/Mieghem/vdSande heeft verkracht. En dan blijft er weinig overvan ons ja. Veel spelers zijn zichtbaar hun zelf niet meer, maar boeit hun niet echt, zijn over paar maanden toch weer weg.

Kalezic is nu elke wedstrijd maar theatraal aan het gebaren langs de kant, doet vijf wissels in een wedstrijd, wijst na afloop steeds naar spelers zonder namen te noemen.

Joor en Naat geven ook geen kik. Ja, ze zijn daar gek, kijken wel beter uit. Joor vindt het stilletjes best en wacht op nieuw usa shoppingsaldo voor het nieuwe seizoen. En heel soms hoor je Naat uit het niets vanaf Zuid opeens heel hard 'Strafbal!' roepen, of verteld ze ongevraagd aan een willekeurige verbaasd brallende 'dagjesmens' haar achtergrond, en hoe ze hier is terecht gekomen., maar dat was het dan wel.
6
Zaterdag 30 maart 2024 om 21:08 uur

Aad

Edwin Post schreef:

Hoe kan je dat nu zeggen als trainer dat door het behalen van de playoffs er een last van hun schouders afvalt. Ik kan echt niet geloven wat er met deze man in 3 maanden is gebeurt maar dat hij compleet de weg kwijt is dat moge duidelijk zijn. En dan ook nog zijn vriendje Surmeli die het dan allemaal weet hoe het goed komt. Ik ben niet voor het ontslaan van een trainer maar in dit geval zal ik zeggen per direct ontslag die Kalazic. Wat is deze man me tegengevallen nu er meer druk is dan voor de winterstop met dit elftal had je Groningen met 5-0 moeten verslaan.
Man, man man. Wat heb jij weinig verstand van voetbal. En als jij denkt dat ADO voor de winterstop met 5-0 van dit Groningen had gewonnen twijfel ik zelfs of je wel verstand hebt. Dit Groningen handhaaft zich zonder probleem in de eredivisie want als ze zo blijven spelen lopen ze ook over de directe concurrenten heen. Willem II is niet meer in te halen maar Roda kan het schudden. Wat ik je brom.
2
Zaterdag 30 maart 2024 om 10:08 uur

Nu online

Edje, Alexander, Edwin Post en 211 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 10
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
Vandaag om 11:30 uur
Besloten

Advertentie