Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

D.H.zuid-west

Reswek schreef:

rado morgen weer basis

smolarek lalkovic op de bank

immers ruzie gehad met steijn is reden aanvoerdersband weg, niet zoals media beweren in goed overleg...

Smolarek en Lalkovic starten weer op de bank ? Wil Steijn zo graag weg dan...... ongelofelijk. Waarom haal je 2 spelers voor een half jaar en stel je ze niet op? Verhoek / Ali en Chery laten starten op de bank zou ik zeggen. Rado + Smolarek en Lalkovic laten starten plzzzz.

Ik hoop dat je ernaast zit maar na het zien van het adojournaal vrees ik dat je gelijk hebt.

0
Zaterdag 11 februari 2012 om 20:05 uur

fcthehague

hjfff schreef:

Dit komt vanuit jouw bron;

De Grote Duim ??

Hij heeft wel gelijk.. Immers heeft inderdaad ruzie met Steijn gehad.
Toevallig de twee mensen die ik het liefste zsm zie vertrekken
0
Zaterdag 11 februari 2012 om 18:52 uur

Aad

Ferdy schreef:

Feit blijft wel dat er voor Immers niks mooier is als aanvoerder van ADO te zijn en de kulreden dat ie m nu afgeeft is natuurlijk vreemd.

Een daarom geloof ik Reswek onmiddellijk, want in mijn ogen is Steijn zo`n figuur die, wanneer hij tegengas krijgt, niet zijn persoonlijkheid maar zijn gezag in de strijd gooit.
"Ik ben de baas en anders .........."

Een people-manager zou juist Immers betrekken bij opstelling en taktiek. Hem mede-verantwoordelijk maken.
Nu wordt Lex getreiterd door hem zijn aanvoerdersband in te nemen. Als Steijn denkt dat dat bij Lexe een stimulans betekent gaat hij voor de zoveelste keer in de fout.

Ik zeg: Steijn, ga jij de onder 21 - selectie maar trainen.
0
Zaterdag 11 februari 2012 om 18:29 uur

Reswek

teeg28 schreef:

voor mij hoeft die wormgoor ook niet te komen heb hem een paar keer gezien maar het is net een houtenklaas .ps volgens mij staat visser er weer in morge pffffffffffffffffffff
rado morgen weer basis

smolarek lalkovic op de bank

immers ruzie gehad met steijn is reden aanvoerdersband weg, niet zoals media beweren in goed overleg...

0
Zaterdag 11 februari 2012 om 18:02 uur

Kees

Ooievaar schreef:

Zit er zo veel geld dan in Almelo? Alkmaar? Rotterdam Zuid? Groningen? Heerenveen? Waalwijk of Kerkrade? De vraag stellen is hem tegelijkertijd beantwoorden. Nee dus.

Maar daar zitten dus wèl mensen met verstand van zaken en betrokkenheid bij hun club. Dat betaald zich dus uit.

Waar van der Kallen nou echt is ingestapt daar kan je naar raden.
Feit is dat we onder het bewind van Van Der Kallen met een comateus scoutingapparaat zitten, de jeugdopleiding gewoon brandhout is, het 1e en 2e bijna uit de krant vallen, de publieksservice gewoon slecht is te noemen, en de toekomstperspectieven gewoon somber zijn. En dat allemaal de recessie? Ja zie ik zo bleek? Dit is louter te wijten aan mismanegement, vriendjespolitiek en des interesse.

Overigens laat een ooievaar zich niet in de hand houden, daar zijn ze veel te eigengereid voor.





Je onderbouwing is deze keer een stuk beter dan in het verleden en ik kan je ook grotendeels geen ongelijk geven. Dan ga ik iets recht lullen wat krom is om maar mijn gelijk te krijgen.

Van der Kallen was de man die in eerste instantie de benoeming van Steijn nog niet als zeker bestempelde. Echter een groot leider/directeur omringt zich met persoonlijkheden en heeft een hekel aan ja-knikkers.

Van der Kallen heeft bewezen dat hij in meerdere branches de boel opnieuw leven heeft ingeblazen. Kennis kan hij niet allemaal hebben van restaurant, autobedrijven, media en ga zo maar door. Daar heeft dus kennis voor ingekocht. Niks mis mee en begrijpelijk. Je moet je niet bemoeien met zaken waar je geen kennis van hebt.

Vriendjespolitiek en des interesse kan het van hem niet zijn. Daar is ie teveel zakenman voor. Ik raak er steeds meer van overtuigd dat het met name op het technische vlak (helemaal) scheef zit. Tenslotte ligt daar de kern van de zaak.

Als het met het eerste goed gaat dan raakt de gehele club in een opwaartse flow en ligt de "rest" van de organisatie minder onder vuur en sowieso staat men dan minder in de schijnwerpers. Ter wille van het resultaat raakt men bedrijfsblind en vergeet mee te groeien.

De term doorpakken heb ik een hekel aan (ik heb het hier te vaak gelezen) echter die term snijdt wel hout. Vele bedrijfsonderdelen van ons zijn nog niet meegegroeid.

Misschien is het wel zo dat Van der Kallen een te grote kennisvoorsprong op de rest van zijn medebestuurders heeft. Tsja, heeft Van der Kallen zijn mede-directieleden niet goed genoeg "gescout" of moeten we blij zijn dat hij er tenminste is? Ik denk zeker het laatste.

0
Zaterdag 11 februari 2012 om 12:13 uur

Advertentie

super fc denhaag

treb gaf aan dat ie denkt dat steijn NAAR DE ACHTERGROND ZAL VERDWIJNEN. ik hoop dat ie snel zn gelijk gaat krijgen.
0
Zaterdag 11 februari 2012 om 11:19 uur

super fc denhaag

D.H.zuid-west schreef:

Mr. FC DEN Haag, ik geniet van je reacties hier, laat dat duidelijk zijn (net zoals de reacties van ) maar laten we wel realistisch blijven :

- Recessie- wie gaat de kar trekken / investeren wanneer vd Kallen opstapt? De gemeente is blut en de meerderheid van de lokale politieke partijen zal een nieuwe geldinjectie in ADO niet steunen. Bedrijven stonden al niet te springen om bij ons geld te investeren en dit zal na het vertrek van vd Kallen zeker niet veranderen. We krijgen de dure stoelen nu al niet verkocht...........

- Met een TD voor de voetbalzaken en vd Kallen voor de infrastructuur binnen de organisatie ben je m.i. al een heel eind. Ons probleem ligt op voetbaltechnisch vlak, geen goede trainer en een wanstaltig aankopbeleid (met als dieptepunt een middenvelder die als verdediger is aangekocht). Ik zwijg maar over een belachelijke opstelling en dito wisselbeleid.

Laat het bestuur zitten en richt je op wat echt belangrijk is: voetbalkennis en een goed netwerk.... m.a.w. haal een TD en een ervaren trainer!
ik hoop dat ze er optijd achter zullen komen dat steijn naar de achtergrond moet verdwijnen, een td moeten halen en een ander aankoop beleid moeten gaan voeren. maar voor alsnog heb ik er een hard hoofd in. als tegen utrecht en excelsior niets pakt worden de problemen erger. en ga je ook nog een hoop inkomsten missen, want ik denk dat veel publiek dan ook gaat wegblijven.
0
Zaterdag 11 februari 2012 om 11:14 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Christian Kum nieuwe aanvoerder
Christian Kum draagt vanaf zondag de aanvoerdersband bij ADO Den Haag. Dat liet trainer Maurice Steijn weten tegenover Omroep West.
Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 10 februari 2012 om 20:22 uur

Ferdy

Ooievaar schreef:

Kiekeboe.

Ik verwacht zondag een regelmatige nederlaag. Dit elftal is geen team en heeft totaal geen kwaliteit. Natuurlijk is Steijn te licht voor deze job. Maar dit bestuur heeft helemaal niets gedaan om de selectie te versterken. Integendeel. Dus de gevolgen laten zich dan ook raden.

De pleuris moet dan maar eens goed uitbreken. Wellicht rot dit bestuur met wat uit golddiggers en onbenullen bestaat dan voor goed op.

Beter dan.

Gedeeltelijk met je eens..
-`n regelmatige nederlaag: wat is dat nou weer?
-dit elftal heeft wél kwaliteit als je een goeie trainer bent en t uitnut!
-Steijn is inderdaad te licht
-Schuld richting bestuur leggen is je zoveelste zwaktebod. Bestuur maakt geen opstelling.


`t wordt weer n lang avondje...supporters onderling!


0
Vrijdag 10 februari 2012 om 19:48 uur

Ooievaar

Aad schreef:

Roel, waarom zou Toornstra niet meer bij ons spelen? Kijk, Lex wil persé weg. Nou dan gaat hij maar. Ik heb het Toornstra nog niet met zoveel woorden horen zeggen.

En daarnaast, wie zou hem voor veel geld (doorlopend contract) willen hebben? Is hij nou echt zo bijzonder? Ik vind van niet.
Hij is hier wel eens vergeleken met Strootman. Nou, sorry hoor, maar dan komt Toornstra heéééél erg veel tekort.

Wel met je eens dat er door de leiding (Ooievaar kom er maar in ....) niet adequaat wordt gehandeld. Teveel afwachten, teveel koopjesjagers.
Wanner je vis wilt kopen en je wacht tot het einde van de markt krijg je alleen die die al rotten.

Laten van der Kallen c.s. dat in hun oren knopen.
Kiekeboe.

Ik verwacht zondag een regelmatige nederlaag. Dit elftal is geen team en heeft totaal geen kwaliteit. Natuurlijk is Steijn te licht voor deze job. Maar dit bestuur heeft helemaal niets gedaan om de selectie te versterken. Integendeel. Dus de gevolgen laten zich dan ook raden.

De pleuris moet dan maar eens goed uitbreken. Wellicht rot dit bestuur met wat uit golddiggers en onbenullen bestaat dan voor goed op.

Beter dan.

0
Vrijdag 10 februari 2012 om 19:27 uur

Nu online

rh_vakm en 126 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26