Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: termijn

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 11
Volgende pagina

MichelAdamsMatje

Eeuwig Den Haag schreef:

Pff heel vervelend inderdaad. Joris gaf aan te willen delen wat ze nog zochten en uiteindelijk horen we enkel een rechter CV voor Alberto in de reden valt. Hoe kan die host er ook niet meer over beginnen?
Is jammer dat die host inderdaad er niet iets strakker in zit, heb ik vorig seizoen ook vaak zat dat gedacht. Strakheid is echt wel nodig als je met Alberto en soms ook andere chaoten in die podcast zit. Luister er overigens wel graag naar!

Net begonnen met luisteren; hoor dat ze Natas via LinkedIn hebben benaderd, en ze gaf aan dat het niet meteen duidelijk was om welke club het ging, en dat ze oorspronkelijk van plan was AD bij Telstar te gaan worden. Waarom wil ze dan overstappen, als andere clubs ook interesse hadden geboden, en ze toen juist bij Telstar wilde blijven?

Doet mij denken dat zij ook wel de ambitie heeft om op termijn, nadat ze een paar jaar hopelijk succesvol bij ons gezeten heeft, binnen Bolt nog een paar stapjes omhoog gaan te doen.
0
Zondag 6 augustus 2023 om 23:57 uur

BLEISWIJK-1

Bleek schreef:

Voortaan graag pas achteraf je mening geven over de club. Als je zeker weet dat je gelijk hebt. Sommige shouters hebben kennelijk wat moeite met je mening..
Onzin toch? Op dit moment leven we op de mooie woorden van Mathijsen. Meer niet.

We hebben vier spelers vastgelegd. Waarvan twee huurspelers. Wat ook niet echt ideaal is voor de lange termijn.
Ja, we hebben bij Veerman een optie tot koop. Maar dat hadden we ook bij Zwarts. Alleen was dat een miljoen! Dan heb je er ook niks aan.
Voor de rest staat er een uitgeholde selectie.

Mensen die ongeduldig worden snap ik dan ook helemaal. Al probeer ik zelf het geduld op te brengen om nog even te wachten met een oordeel. Maar het duurt wel ontzettend lang Joris!!
0
Woensdag 2 augustus 2023 om 20:25 uur

FC Den Haag!

BLEISWIJK-1 schreef:

De woorden van Mathijsen zijn goed en komen prima over.
Maar daarmee is hij er nog niet.

Als je kijkt wat er vorig jaar gebeurde. De mooie woorden van Kuijt, direcht Verheydt z'n contract opengebroken, een paar aardige spelers vastgelegd.. En ga zo maar door. We hadden hoge verwachtingen.

De afrekening voor Mathijsen zal daarom gedurende het seizoen komen. Oo dit moment zijn we nog niet veel. En daarom blijft het voor ons supporters ook afwachten. Ook omdat we nul zicht op het budget hebben.

Het blijft nog steeds.....eerst zien.

Prima nuances Bleiswijk! Het voordeel is nu wel dat er een TD is en dat niet zoals vorig jaar een beginnende trainer als Kuijt het bij transfers grotendeels voor het zeggen had. Daarom er nu wel meer vertrouwen in dan vorig jaar dat er nieuwe spelers bij worden gehaald op basis van een (lange termijn) visie.
0
Zaterdag 29 juli 2023 om 11:58 uur

Johan vakkie M

GroenGeelHart070 schreef:

Ik zette het verkeerd in. Van A (wij) naar B (SCH) kregen we een gedrukte transfersom (500k?) omwille van een doorverkooppercentage. Van B naar C (Cov) krijgen we 20%.
Omdat B weer een eigen deal met C heeft gemaakt, daardoor de transfersom gedrukt zoals al afgesproken was tussen A en B, zijn wij (A) dus genaaid.
Ik vroeg me af of we van C naar D enz. ook nog zouden ontvangen van B. Maar niet dus
Idd. Ze hebben waarschijlijk de transfersom kunnen drukken in ruil voor het doorverkooppercentage. Direct iets minder opbrengsten voor Heerenveen maar ook minder kosten (aan ons) en een goed percentage dus op termijn als de verwachtingen worden waargemaakt. Onder de streep zijn ze dan beter uit waarschijnlijk dan nu een hogere transfersom. Slim.
0
Donderdag 27 juli 2023 om 19:16 uur

opper

Brian schreef:

Je selectie nog niet op orde hebben voor de start van de competitie betekent dan toch niet dat ze alle 8-10 erna pas komen ?

Snap überhaupt nu het nut niet ervan om op trainingskamp te gaan enz... aangezien je bekent met jong ado speelt.

Kijk als ze talenten willen opleiden dat snap ik wel maar als je alle spelers met een beetje kwaliteit weg doet dan vraag ik me af waar ze dan mee bezig zijn en waarom het zo lang duurt ?
Ik snap de gedachtegang best. Spelers als Kishna, Breinburg, Bilate en in mindere mate Verheydt en Sleegers hebben nauwelijks restwaarde als je die nog een (paar) jaar houdt terwijl ze wel relatief veel moeten verdienen. Dan kun je beter spelers halen die wat jonger als Waem halen waarvan je hoopt dat die op termijn geld gaan opleveren in combinatie met bruikbare spelers uit het Bolt netwerk als Koudossou en transfervrije jongens als Surmeli die waarschijnlijk veel minder kosten dan de jongens die vertrokken zijn.
0
Woensdag 26 juli 2023 om 14:51 uur

opper

Vink schreef:

Het hoofddoel is een stabiele eredivisie club met een goede opleiding en scouting. Iets wat je van alle clubs zou verwachten en toch blijkt de realiteit veel lastiger te zijn.

Wij zijn geen uitzondering. Kijk bijvoorbeeld naar Helmond Sport.. heeft als doel promotie naar de Eredivisie. Zij zijn vorig jaar al begonnen met veel nieuwe spelers, de een duurder dan de ander. Een ding is zeker, zij hebben al het nodige al uitgegeven met geen resultaat.

Als een gek spelers binnen te halen zonder er goed naar te kijken kan iedereen. Veelal zonder resultaat of je moet als club het niet erg vinden om ieder jaar in de min te staan.
Als je eigenaar lef en diepe zakken heeft kan het natuurlijk ook investeren in goede spelers en zo direct meedoen om promotie. De weg die wordt gekozen is van de geleidelijkheid. Op korte termijn veel goede resultaten zijn daarom minder te verwachten.
0
Woensdag 26 juli 2023 om 14:31 uur

slash070

Supporters maken zich drukker als de club lijkt het. Beleidsbepalers verbinden zich beroepsmatig hooguit een paar jaar, supporters emotioneel levenslang.

We hebben ze, die het voor het zeggen hebben, zien komen en gaan. Allemaal hadden ze zoiets als 'sleeping giant, jeugdopleiding, derde stad' bla bla, enz. Inmiddels zou je bij ons met die halfjaarlijkse grote schoonmaak onderhand van de grond moeten kunnen eten.

Uit de eredivisie degradeerde we door jaarlijks korte termijn politiek, en als je wilt promoveren werkt lange termijn weer niet. Lastig.

0
Woensdag 26 juli 2023 om 13:54 uur

Advertentie

Lellow

Langebach2 schreef:

Vrijdag is er een interview van RTV West met Mathijsen, althans dat is aangevraagd door Jim van der Deijl lees ik net op zijn twitter.
Ben benieuwd wat hij te vertellen heeft.
Korte samenvatting:

Vissen meer clubs in dezelfde vijver .
We gaan zorgvuldig te werk , geen overhaaste beslissingen.
Geen paniek aankopen
Eigenaar Bolt heeft lange termijn strategie.
Spelers moeten zelf natuurlijk ook willen .

Het woord “promotie “ valt niet tijdens het interview .


Eerlijk is eerlijk die samenwerking met de overige clubs begint nu wel zijn vruchten af te werken , we hebben een 4e rechtsback uit Duitsland met ervaring in Oostenrijk.

Geef ADOZoetermeer een busje en laat hem langs Lisse , Rijnsburg en Katwijk rijden en hij pikt zo 5-6 talenten op .
0
Maandag 24 juli 2023 om 21:37 uur

opper

Madmax schreef:

Waar is @Sprinkhaan .... Laat je niet verdelgen joh. Hup met die onzin, dat praten we allemaal. Laat je niet gek maken, Bleiswijk was ook een week stil "Waarom"

PS: Vandaag ff met Kalezic gesproken, die man wordt liever 14e met een talent die 3 ton waard is, dan net een Dekker 10e die niks meer oplevert.
Dan weten we dat ook weer.
Dan is het doel van Bolt op de middellange termijn spelers met winst verkopen. Komend jaar presteren is dan alleen maar mooi meegenomen.
0
Donderdag 20 juli 2023 om 19:02 uur

rd..

rd.. schreef:

Huren gebeurt op ieder niveau. Bij Twente, RKC, Cambuur en ook bij ons.
Het is zaak om vooral te kijken of je er zelf op korte termijn beter van wordt. Ik hoop dat we nu een technisch directeur/technische staf hebben die dat goed kan inschatten.
0
Zondag 9 juli 2023 om 08:34 uur

Nu online

Raoul88, jbdh, Franky, Alle ballen op Jort, john 147, RickZ, Lellow, morley, JB96, Sprinkhaan070, malle eppie, BLEISWIJK-1, purnie&pino, tjapi01, FC Den Haag! en 113 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 11
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
20 juli 2024 om 14:00 uur
Besloten

Advertentie