Pagina 12

Bleek

Stadion is op een goede dag net voor de helft gevuld en wij krijgen het voor elkaar om moeilijk te doen over de indeling..
7
Zondag 14 januari 2024 om 10:10 uur

Dappere dodo

Lichtshow: net een kinderdisco, zoals het publiek op midden noord wat ook met de wedstrijd meer kids-vak publiek aantrekt
De sfeer was ver te zoeken, en elke keer dat mega kansloze pleuris liedje: zingen voor je K….. club, daar gaan mijn nekharen echt van overeind staan!
Ik heb het al eerder geroepen, maar dat massaal op die stoeltjes staan moet echt een verbod op komen! De andere supporters die wel normaal op de betonnen balken staan hebben hier last van en zien het gewoon niet meer door een paar gastjes die nog na de eeuwwisseling zijn geboren maar wel een bek hebben alsof ze al vanaf het Zuiderpark komen

Verder heerlijke pot voetbal gezien, vooral de tweede helft, 1e helft was je ook beter, alleen je maakt de kansen niet af! Dat deed de graafschap wel.
3
Zaterdag 13 januari 2024 om 09:37 uur

DenHaagFC17

Sprinkhaan070 schreef:

Na 1 helft is Surneli de beste rcv, aha!
Siereveld heeft het erg goed gedaan daar en ik zou graag hem terug zien.

Waar waren Hamdaoui en Werker? Mogen zij vertrekken?
Nee niet de beste hoor. Maar die positie naast Waem ligt redelijk open. Ik ben het met je eens dat Siereveld de laatste weken voor de winterstop een hele goede indruk maakte.

Maar als je zoals gisteren Surmeli daar neer kan zetten en hij staat op die manier op te bouwen de tweede helft, vind ik dat wel gaaf om te zien en ook echt een compliment waard naar hem.
2
Zaterdag 13 januari 2024 om 09:24 uur

Sprinkhaan070

DenHaagFC17 schreef:

Het is wel jammer dat Surmeli de snelheid mist, want de wijze waarop hij de 2de helft die rol centraal achterin invulde was echt heel erg sterk.
Hij lijkt mij op dit moment de beste oplossing voor die positie naast Waem (in ieder geval beter dan Buijs en Wormgoor).
Dan heb je met Vigen, Klas, Esajas en hopelijk een aanwinst nog genoeg opties over daarvoor.

Maar zoals gezegd, ik denk dat hij de snelheid mist om daar vast te gaan spelen.

Superfan schreef:

Eerste helft bagger? Er werd prima gespeeld maar je benut de kansen niet en je krijgt twee zeperds om je oren omdat je alleen maar aan aanvallen denkt en vergeet geconcentreerd te verdedigen. Dat doet wel wat met een team.
Na rust scoor je gelukkig snel en word je beloond voor je inzet en spelvreugde. Een genot om te zien
Wel apart dit; blijkbaar hebben wij heel anders naar de eerste helft gekeken. Uiteindelijk ben ik gefocust op het resultaat; ik wil dat we zsm uit die KKD ontsnappen en in de ED komen en dan is een 0-2 achterstand tegen een directe concurrent eigenlijk al redelijk ‘bagger’ voor mij. Kijkend naar het spel zag ik met name wederom een zeer weifelende en dat ondermaatse achterhoede op wederom Waem na (volgens mij 1e goal fout van Assante en 2e fout van Granli). Verder verloren we bijna alle duels en 2e ballen, liepen de combinaties niet, speelden we in een te laag tempo en creëerden we volgens mij 1 kans en 1 mogelijkheid. Volgens mij creëerde de Grafschaap meer in de eerste helft ook omdat hun positiespel makkelijker was in de counter. Maar ja het zij zo; blijkbaar hebben we dus die eerste helft anders gezien en beleefd. Dat kan maar denk dat we het over de geweldige 2e helft het wel eens zijn.
2
Zaterdag 13 januari 2024 om 00:21 uur

BLEISWIJK-1

FC Den Haag! schreef:

De eerste helft vond ik niet eens zo bagger qua veldspel. Alleen verdedigend zag het er een paar keer slecht uit met grote fouten bij de tegendoelpunten.
Ihet probleem de eerste helft was zeker niet het middenveld. Surmeli en Esajas zaten bijvoorbeeld prima in de wedstrijd.

Alleen voorin kwamen ze niet in het spel voor. En achterin zorgde Granli voor ontzettend veel onrust. Daarbij zaten v. Hintum en Assante er toen ook nog niet goed in.

De tweede helft was gewoon een fesst. Ik heb er van genoten.
1
Vrijdag 12 januari 2024 om 23:10 uur

Superfan

TheMariner schreef:

Inderdaad wat een wereld van verschil; de passie en de wil om te winnen spat er vanaf. De duels en de tweede ballen worden nu wel gewonnen. Maar waarom kan er niet zo begonnen worden en speel je weer zo’n bagger eerste helft…? Maar ja laten we positief afsluiten omdat de tweede helft wel gespeeld werd om te winnen, en ik kreeg weer herinneringen aan die 2e helft thuis tegen Groningen in die PO-wedstrijd in mei 2011.