Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: termijn

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 12
Volgende pagina

opper

Vink schreef:

Het hoofddoel is een stabiele eredivisie club met een goede opleiding en scouting. Iets wat je van alle clubs zou verwachten en toch blijkt de realiteit veel lastiger te zijn.

Wij zijn geen uitzondering. Kijk bijvoorbeeld naar Helmond Sport.. heeft als doel promotie naar de Eredivisie. Zij zijn vorig jaar al begonnen met veel nieuwe spelers, de een duurder dan de ander. Een ding is zeker, zij hebben al het nodige al uitgegeven met geen resultaat.

Als een gek spelers binnen te halen zonder er goed naar te kijken kan iedereen. Veelal zonder resultaat of je moet als club het niet erg vinden om ieder jaar in de min te staan.
Als je eigenaar lef en diepe zakken heeft kan het natuurlijk ook investeren in goede spelers en zo direct meedoen om promotie. De weg die wordt gekozen is van de geleidelijkheid. Op korte termijn veel goede resultaten zijn daarom minder te verwachten.
0
Woensdag 26 juli 2023 om 14:31 uur

slash070

Supporters maken zich drukker als de club lijkt het. Beleidsbepalers verbinden zich beroepsmatig hooguit een paar jaar, supporters emotioneel levenslang.

We hebben ze, die het voor het zeggen hebben, zien komen en gaan. Allemaal hadden ze zoiets als 'sleeping giant, jeugdopleiding, derde stad' bla bla, enz. Inmiddels zou je bij ons met die halfjaarlijkse grote schoonmaak onderhand van de grond moeten kunnen eten.

Uit de eredivisie degradeerde we door jaarlijks korte termijn politiek, en als je wilt promoveren werkt lange termijn weer niet. Lastig.

0
Woensdag 26 juli 2023 om 13:54 uur

Lellow

Langebach2 schreef:

Vrijdag is er een interview van RTV West met Mathijsen, althans dat is aangevraagd door Jim van der Deijl lees ik net op zijn twitter.
Ben benieuwd wat hij te vertellen heeft.
Korte samenvatting:

Vissen meer clubs in dezelfde vijver .
We gaan zorgvuldig te werk , geen overhaaste beslissingen.
Geen paniek aankopen
Eigenaar Bolt heeft lange termijn strategie.
Spelers moeten zelf natuurlijk ook willen .

Het woord “promotie “ valt niet tijdens het interview .


Eerlijk is eerlijk die samenwerking met de overige clubs begint nu wel zijn vruchten af te werken , we hebben een 4e rechtsback uit Duitsland met ervaring in Oostenrijk.

Geef ADOZoetermeer een busje en laat hem langs Lisse , Rijnsburg en Katwijk rijden en hij pikt zo 5-6 talenten op .
0
Maandag 24 juli 2023 om 21:37 uur

opper

Madmax schreef:

Waar is @Sprinkhaan .... Laat je niet verdelgen joh. Hup met die onzin, dat praten we allemaal. Laat je niet gek maken, Bleiswijk was ook een week stil "Waarom"

PS: Vandaag ff met Kalezic gesproken, die man wordt liever 14e met een talent die 3 ton waard is, dan net een Dekker 10e die niks meer oplevert.
Dan weten we dat ook weer.
Dan is het doel van Bolt op de middellange termijn spelers met winst verkopen. Komend jaar presteren is dan alleen maar mooi meegenomen.
0
Donderdag 20 juli 2023 om 19:02 uur

rd..

rd.. schreef:

Huren gebeurt op ieder niveau. Bij Twente, RKC, Cambuur en ook bij ons.
Het is zaak om vooral te kijken of je er zelf op korte termijn beter van wordt. Ik hoop dat we nu een technisch directeur/technische staf hebben die dat goed kan inschatten.
0
Zondag 9 juli 2023 om 08:34 uur

Sprinkhaan070

Mooie uitshirts!

Betreft Verheydt stond het misschien wel in zijn contract dat hij gratis naar een land als Turkije kon vertrekken. Of dat zo is word binnenkort vast wel bekend.

Ik had toch stiekem wel gehoopt dat er al 1 of 2 nieuwe spelers zouden zijn deze week. Nog niet gebeurd. Toch vertrouw ik erop dat er op korte termijn goede spelers worden gehaald.

Als het aan mij ligt vertrekken Daryl Werker en Amir Absalem ook nog.
0
Donderdag 6 juli 2023 om 21:08 uur

Baco070

Bolskie schreef:

Geen idee of hun eredivisie salarissen betalen? Heracles en Zwolle weet ik en Emmen toen ook, die hadden alles op op gezet om direct terug te keren, wel groot risico mocht het mislukken zit je direct met een probleem. Het eerste jaar kan je dit opvangen nog omdat je soort vangnet heb maar daarna vervalt dat en zit je als club toch met een probleem.
Pak dan de clubs als Willem II en NAC er als voorbeeld bij. Al meedere jaren in de KKD en betalen gewoon dikke salarissen in vergelijking met de onderste 4-5 ploegen van de Eredivisie.

Het blijft eeuwig zonde dat wij geen 3e prof niveau hebben. Ben er van overtuigd dat het niveau van het Nederlandse voetbal er op de langere termijn op vooruit gaat. Clubs als Katwijk, AFC, Quick Boys doen niets onder voor clubs als Dordt, Telstar, Oss etc.
0
Donderdag 6 juli 2023 om 12:03 uur

BLEISWIJK-1

Bolskie schreef:

Ook weer niet goed. Nemen ze een keer de tijd en blijkt er een gedachten achter te zitten is het ook niet goed. Trainer geeft aan 3 a 4 weken al gesproken te hebben dus hebben alles besproken lijk mij dan positief dan toch ipv overhaasten beslissingen omdat er druk is van buiten af?
Of het positief gaat zijn moeten we toch echt afwachten. Waar ze mee bezig zijn is duidelijk. In alle rust hun poppetjes neerzetten.

Maar met weer een verloren seizoen, na een historisch slecht seizoen, kan dit de organisatie ook enorm onder druk zetten.
De lange termijn is daarom net zo belangrijk, als de korte termijn. We kunnen daarom echt (nog) niet stellen dat het goed is wat er nu gebeurd.
0
Dinsdag 4 juli 2023 om 09:05 uur

Advertentie

rd..

Kees schreef:

Professioneel neerzetten???

Trainer op het aller- allerlaatste moment. Nog geen assistent-trainers, volledig uitgeholde selectie en ga zo maar door.

Vroeger noemden we dat amateuristisch. Echter de gemiddelde amateurclub heeft zijn zaken tegenwoordig eerder en beter op orde!
Sorry Kees, maar zie toch graag dat ze (en daar lijkt het nu op) een plan uitvoeren. Als daar een grote schoonmaak bij hoort, dan is dat maar zo. Gedemotiveerde spelers en medewerkers die de kantjes eraf lopen, heeft de club op welke termijn dan ook, niks aan.

Dat spelers en trainers niet staan te trappelen om bij ons aan de slag te gaan, kan. Zeker op basis van de resultaten van vorige seizoenen en de onrust die ermee gepaard ging.

Het proces om de open plekken in de organisatie op te vullen, duurt dan wat langer. Dat is niet zo gek. Beter dan weer achterblijven met de brokken van vorig seizoen.

Ik hoop oprecht dat er gebouwd wordt aan het fundament wat we zo nodig hebben. Ik heb een piepklein beetje hoop dat dat nu gebeurt.
0
Dinsdag 4 juli 2023 om 08:19 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Verlenging contract Komljenovic dichtbij
ADO Den Haag hoopt op korte termijn het contract van Sacha Komljenovic te verlengen.
Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 28 juni 2023 om 12:33 uur

Nu online

Edwin, Franky, malle eppie, poemba, Anne van Schuurman, Priapus Rex, ADOZoetermeer, Bleek, den haag en 300 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 12
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo KMSK Deinze
27 juli 2024 om 14:00 uur
Besloten

Advertentie