Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: termijn

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 14
Volgende pagina

ADOZoetermeer

DHFC070 schreef:

Daar zou ik één makkelijk antwoord op hebben namelijk een realistische begroting opstellen / ondertekenen zonder dat die op voorhand al niet sluitend is. Dus geen post ala garantstelling eigenaar zoals ieder jaar onder UVS en nu het eerste jaar ook onder Bolt. Kortom niet boven je stand leven en problemen als een golf naar de toekomst doorschuiven.

Maarja wie ben ik een nobody op een cadd shoutbox.
In beide interviews hoor ik weer snel en korte termijn promoveren. Dat gaat niet zonder inspringen van Bolt of je moet de tijd nemen zoals jij nu zegt.
0
Donderdag 25 mei 2023 om 14:40 uur

GroenGeelHart070

rd.. schreef:

Een trainer wil met zijn beste opstelling spelen en een speler mag de ambitie hebben ergens anders een hogerop te willen spelen. Wat jij bedenkt kan bij PSG of Real Madrid misschien (en dan nog moet je je afvragen of dit een beleid is wat ok is), maar dat kunnen wij ons echt niet veroorloven. Bovendien levert het doorgaans veel negatieve publiciteit op. Moet je allemaal niet willen.

Je kan volgens mij beter bouwen aan n betere positie van je club in het voetballandschap, zodat je de Severinas wel langer aan je kan binden.

Daarnaast: Lijkt het je, pak m beet, de afgelopen 12 maanden leuk om bij ADO te voetballen? Mij eerlijk gezegd niet. Ik snap wel waar de wil om weg te willen vandaan komt.
Los van de resultaten en bestuurlijke dwalingen zijn er de afgelopen seizoenen heel veel reacties uit de spelersgroep gekomen hoe leuk ze het met elkaar hebben bij de club. Daarnaast gesteund door een trouwe supportersschare, waarvan te hopen is dat deze gaat groeien. En dat lukt nu alleen nog als de eigenaar ineens (en op korte termijn) goede beleidsmatige zaken in orde gaat maken zodat de geel-groen burger weer licht aan het eind van de tunnel ziet
0
Maandag 22 mei 2023 om 07:42 uur

BLEISWIJK-1

Marcelvld schreef:

Wat kan de club daar aan doen dan
Hij wou zelf niet tekenen dus kan de club daar toch niks aan doen
Altijd makkelijk om gelijk de club de schuld te geven
Ik kijk er zelf anders na. Als je een speler hebt die er duidelijk uit springt. Laten we zeggen Steyn. Die echt wedstrijden voor ons won. Dan is het moeilijk om hem op de bank te zetten.

Maar Severina is amper of niet beter dan Catic of Zwarts. Dan moet je hem gewoon op de bank zetten.

Ik snap dat Dick van de korte termijn is. En hier geen boodschap aan heeft. Maar een TD moet hier gewoon duidelijk in zijn.

En dan nog zullen er spelers gratis de deur uit lopen.
0
Zondag 21 mei 2023 om 19:08 uur

ypenburg070

Wat had ik toch graag de "Haagse investeerders" aan het roer gezien. Dan hadden wij wellicht ook een verlies seizoen als deze gehad, maar ik weet zeker dat we dan nog een klein beetje geel- groene identiteit hadden gezien.

Het is nu vooral wachten op een Amerikaan, die - zoals de media doet geloven - voor bezig is met het grote geheel en totaal niet met ons clubbie. Voor mij zijn het tot nu toe alleen maar luchtkastelen en ga toch steeds meer hopen dat de belofte van de Amerikanen om ADO als lange termijn investering te zien - net als de belofte van de Chinezen - snel wordt gebroken.

Vanaf het moment dat Van der Kallen onze club van de hand heeft gedaan, zijn wij in een soap beland, met elk seizoen weer een andere plottwist, cliffhanger, maar vooral hele slechte scenario's. Ook in de van der Kallen tijd was niet alles best, maar met de gedachte van nu verlang ik soms nog wel is terug naar die tijd.

0
Donderdag 11 mei 2023 om 15:45 uur

slash070

Barend schreef:

Ook Dick Advocaat speelde in 1956/57 enkele maanden bij Celeritas.

(wikipedia)
Ja, dat korte termijn zat al vroeg in hem, die is niet zo moeilijk.
0
Donderdag 11 mei 2023 om 13:09 uur

slash070

Wahter schreef:

Het is nog niet zover.......

En ik heb al vele malen gedacht dat het niet slechter kon.
We glijden als club wel heel ver weg qua eigenlijk alles. Het is in heel erg weinig nog een prof club.
Voorlopig zie ik het elk jaar minder worden, van bestuurskamer tot op het veld, en alles daar omheen. Zijn nu echt een rechterrijtje club in de kkd.

Vraag mij af of beginnelingen op vitale posities daar de middelen voor bezitten, en vooral krijgen, om de club op korte termijn daar uit te trekken. Of dat die er neer gezet worden omdat die toch alles maar slikken. (Sorry Natascha, voor vieze medeshouters die dit natuurlijk weer hijgerig anders lezen. . .)
0
Donderdag 11 mei 2023 om 12:51 uur

BLEISWIJK-1

Grote verwarring over komst algemeen directeur bij ADO, Mark Ruijl bedankt voor technische functie

ADO Den Haag-eigenaar Bolt heeft vanmiddag voor een bizarre plottwist gezorgd. Bij ADO dacht men op korte termijn de komst van Marcus Keane als opvolger van Edwin Reijntjes bekend te maken, maar Bolt kwam vanmiddag plots met de boodschap dat de Nederlandse-Amerikaan dat tóch niet wordt. Natascha van Grinsven zou nu op pole position liggen.

0
Woensdag 10 mei 2023 om 19:34 uur

Vink

ton schreef:

WSH World Soccer Holdings
Als ik het goed heb zijn zij maar voor 25% eigenaar en was MVV als bezig met een lange termijn visie. Dat het dit seizoen er leuk uit zag ligt niet aan Bob en consorten.
0
Maandag 8 mei 2023 om 15:24 uur

Advertentie

slash070

rd.. schreef:

Ze moeten de selectie (team) met zorg samenstellen, in plaats van lukraak maar wat mensen binnenhalen. Dat schiet echt niet op.

Dan kan je Advocaat voor een groep hebben, maar ook hij kan er geen chocola van maken. Met zorg dus. En dan moet er snel iemand op de stoel van TD komen te zitten, anders beginnen we wéér met een achterstand.

Bovenin beginnen. De selectie zou samengesteld moeten worden door een Td die de lange termijn bewaakt, niet door een passerende trainer en leurende makelaars.

Zie trouwens net hier de 'voorlopige opstelling' voorbij komen. Zoals het er nu voorstaat is volgens mij daarvan alleen Verheydt volgend seizoen nog hier.

Aan de hand van de selectie volgend seizoen kunnen we in elk geval de ambities aflezen.
0
Maandag 8 mei 2023 om 11:09 uur

rd..

slash070 schreef:

Mijn mening als supporter is zwart/wit De nieuwe directie moet van de eigenaar de middelen krijgen om een spelersgroep samen te stellen die kan promoveren. Zet daar een trainerstaf bij wat een beetje past. Wie dat zijn, en hoe of wat zal me een rotzorg zijn.

Binnenkort alweer het derde kkd jaar, zo snel mogelijk weg uit deze horror. Opbouwen kan in deze tijd toch zowat niet meer, onzin en zeker niet in de kkd, zie Finn Van Breemen.

Bolt, of GFH, of weet ik waar de papieren dalijk heen gaan, heeft geen ene hol aan een kkd cluppie.
Nou ja. Als je vanuit het Multi Club Ownership kijkt en de jeugdopleiding zou op orde zijn/is op orde, dan kunnen ze stevig wat verdienen aan onze jonge jongens op termijn. KKD of niet... Het maakt niet zo uit waar we spelen. In die zin is 1 eigenaar hebben uitermate onbehaaglijk en onwenselijk. Uiteindelijk zitten ze weer naar voor een ding en daar is niet de club zelf, dat is altijd een bijzaak als ze kijken naar het grotere geheel.
0
Zondag 7 mei 2023 om 19:42 uur

Nu online

Fido, purnie&pino, ton, Bolskie, Langebach2, RayBvH, DenHaagFC17 en 190 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 14
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
Vandaag om 11:30 uur
Besloten

Advertentie