Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: termijn

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 15
Volgende pagina

Rob2002

Ik ben voor Franken. Eventueel met die Feyenoorder of Groenendijk als TD.

Als je echt wat wil en een kans op promotie wil maken zou je naast een redelijke selectie echt heel veel strijd, passie en bluf in wedstrijd moeten brengen. Dat laatste willen wij toc zien!

Je zag aan Franken dat ie een elftal harder kon laten werken en strijden, iets wat Kuijt en Advocaat (op het begin na) niet gelukt is. NAC doet het nu hetzelfde met die Hyballa (ook zo'n komediant), die met matig materiaal en een hoop werklust toch mooi de nacompetitie en misschien wel meer haalt.

Wil Bolt/Globalon op een langere termijn wat doen, zou je ook een ander type trainer moeten zoeken. Een typetje Alex Pastoor ofzo, iemand met een uitgesproken visie. Ik denk dat een Buijs niet voor de lange termijn zou zijn.
0
Zondag 7 mei 2023 om 17:22 uur

GroenGeelHart070

GroenGeelHart070 schreef:

Je kent wel alle spelers uit opleidingen die het 1e van Feyenoord (nu) niet redden, maar die een podium nodig hebben en wekelijks moeten spelen, waar nog rek in zit.
Ook bij amateurclubs in de regio waar veel talent rondloopt zal hij veel van weten.
En het heeft er alle blijk van dat veel meer gevraagd zal worden van de eigen jeugdopleiding en het scoutwerk. Lijkt hij me dan ook heel geknipt voor
Je=Ruijll
Het ziet ernaar uit dat Bolt wil investeren in de opleidingen en deze wil professionaliseren. Grotere kans op behoud en doorstroming van eigen talenten. Dit verhoogt op termijn het clubniveau en inkomsten uit transfers.
Het ideale plaatje realiseren, BilbADO
0
Vrijdag 5 mei 2023 om 20:24 uur

ADOZoetermeer

ADO-directeur Edwin Reijntjes snapt dat fans snakken naar duidelijkheid: ‘Maar Bolt laat zich niet opjagen’

Terwijl de voorbereiding op het nieuwe seizoen van ADO Den Haag al over een maand of twee start, is er nog altijd niets bekend over de cruciale posities voor volgend seizoen. Supporters snakken naar duidelijkheid, weet ook vertrekkend algemeen directeur Edwin Reijntjes. ,,Maar Bolt laat zich niet opjagen.”

Stan Wagtman 03-05-23, 18:19 Laatste update: 20:15

Waarom wacht de ADO-achterban al zo lang op duidelijkheid over de positie van algemeen directeur, technisch directeur en trainer?
,,We weten pas sinds een aantal weken dat Dick en ik stoppen. Als wij door waren gegaan maar we ook al een ander plan in de steigers hadden staan, konden die plannen de prullenbak in. Na de beslissing van Dick is er doorgeschakeld. Sowieso moet je voor een proces als dit de tijd nemen. Ik begrijp dat de achterban langzaamaan zenuwachtig wordt, maar die mensen zijn gewoon nieuwsgierig naar wat er gaat gebeuren.”

Op welke termijn verwachten jullie duidelijkheid?
,,Na het seizoen komt er duidelijkheid over de positie van algemeen directeur en technisch directeur. Zij gaan vervolgens samen naar de trainerspost kijken. Bolt heeft zelf al wel helder hoe de posities in te vullen.”

Zijn jullie inmiddels niet al te laat om nu nog een stabiele basis richting volgend seizoen neer te zetten?
,,Dat denk ik niet. Bolt laat zich niet opjagen. Het is een groot internationaal bedrijf en werkt met een strakke planning. ADO staat op de lijst, maar niet iedere dag. In de voetbalwereld is dat ongebruikelijk, maar het is hoe het werkt. Het had sowieso voor veel onrust gezorgd om de hele organisatie middenin het seizoen op te schudden. En achter de schermen gebeurt er bij ons uiteraard genoeg.”

Begrijp je de zorgen van Haagse supporters, die niet weten welke koers Bolt met de club gaat varen?
,,Die begrijp ik. Maar dat Bolt meer afstand houdt, betekent niet dat ze ADO niet verder helpen. Het plan van Bolt is om de komende tien jaar met ADO aan de gang te gaan en er een sportief en financieel gezonde club van te maken. Dat is ook met de andere clubs in hun portefeuille gelukt. Op de vraag of de keuze voor Bolt een goede is geweest zeg ik nog steeds volmondig ‘ja’.”

Maar is het niet de plicht van Bolt om te vertellen wat het met ADO van plan is?
,,Bolt heeft tientallen sportclubs ter wereld. Als zij constant zouden moeten communiceren met media dan zou men daar een dagtaak aan hebben. De policy bij Bolt is dat de algemeen directeur geldt als spreekbuis van de club. Ik ben het er wel mee eens dat één van de eerste dingen die de nieuwe algemeen directeur moet doen is aangeven wat Bolt met ADO wil. Dat is alleen niet meer aan mij.”
Er zijn supporters die zeggen: ‘Bolt is nog slechter dan UVS’.
,,Dat is echt onzin. Allereerst had ADO zonder de miljoenen van UVS (de voormalige eigenaar van ADO, red.) niet meer bestaan. Buiten dat heeft Bolt al veel geld in ADO gestoken, door het overnemen van de club en het verlies van acht miljoen af te dekken. Dat doen ze niet zomaar. Het is een onderbuikgevoel van supporters, dat ik begrijp maar niet terecht is.”

Verwacht je dat er zo’n goede basis bij ADO komt te staan dat volgend seizoen wél om promotie kan worden gestreden?
,,Als we één ding van vorig seizoen hebben geleerd, is het dat we komend seizoen niet gaan roepen dat we gaan promoveren. Misschien moet ADO wel een pas op de plaats maken en met meer jeugd gaan spelen. Zoveel als er vorig seizoen qua staf en spelers is geïnvesteerd, kan komend seizoen niet meer. En voor Bolt kan promoveren ook over langer dan een jaar. Dat is wellicht frustrerend, maar de nieuwe realiteit.”
0
Woensdag 3 mei 2023 om 20:22 uur

rd..

Mr.070 schreef:

Dat is precies waarom het al jaren fout gaat bij Ado. Daar zitten blijkbaar mensen met een ''gunfactor'' en vergeten te kijken naar voetballend vermogen.
500% beter dan wat er nu achterin hobbelt. Op van Breemen en termijn Assante na.
0
Dinsdag 2 mei 2023 om 17:58 uur

GroenGeelHart070

We moeten nou eens op korte termijn duidelijkheid krijgen hoe het beleid uiteengezet gaat worden.
Talenten als Gullit proberen te halen en jongens uit eigen opleiding laten doorstromen is oké, maar naast elke 2 talenten moet er ook een ervaren kracht voor de aansturing (geen ervaren bankwarmhouder dus) komen. Ook hiërarchie moet weer gecreëerd worden.
Over de eigenaar valt verder eigenlijk niets te zeggen. Als zij komend seizoen 1/3 van de som in de club steken van het bedrag dat ze dit seizoen hebben overgemaakt om een enorm financieel gat te dichten, dan kan er echt iets gaan ontstaan.

Als er helemaal geen kans meer is op play offs, stel eens wat talenten op of laat ze invallen. Graag i.p.v. jongens als bijv. Severina. Leuk dat zij voor zichzelf gaan kiezen door niet bij te tekenen, maar we moeten ze geen etalage (meer) bieden.

Ik denk dat het daar ook voor een groot deel in zit, stel gewoon jongens op die graag voor onze club voetballen.
De basis moet zijn dat je grootste klant (het publiek) vermaakt wordt
0
Zaterdag 29 april 2023 om 01:42 uur

slash070

twitter.com
Stan Wagtman 2 u.
@stanwagt

ADO verwacht op korte termijn reactie van de licentiecommissie van de KNVB over de aandelenoverdracht van Bolt naar Global Football Holdings. De Haagse club gaat ervan uit dat de licentiecommissie niet direct groen licht geeft en terug zal komen met aanvullende vragen.
0
Woensdag 19 april 2023 om 10:06 uur

BLEISWIJK-1

rd.. schreef:

Dat zei hij ja, was wel onder zijn verantwoording. Al had hij als pro deo TM de situatie dat ze hem nooit konden afrekenen op zijn aanname beleid. Er is daar echt veel geld kapot geslagen. Helaas dus ook zeker onderdeel van het probleem.

Ik vind de gedachte van Bleis overigens niet gek. Het kan. Het is een scenario, laat ik het zo zeggen.
Het klopt dat hij heel veel fout gedaan heeft. Maar de insteek we gaan voor regionale jeugd. En we gaan onze jeugdopleiding weer nieuw leven in blazen sprak in zijn voordeel.

Maar laten we eelijk zijn. Ook met Advocaat hebben we de plank misgeslagen. Je had net zo goed Kuijt kunnen laten zitten. Was ook goedkoper geweest.
Advocaat heeft Sleegers en Stevens binnengehaald. Is nu achteraf ook zonde geld geweest. Als je Nikiema had laten keepen. Dan was je ook 10e geworden. Maar dan had je vastgehoiden aan de lange termijn.

Het idee van Jol was dan ook goed. Alleen kon dit pas op lange termijn vruchten afwerpen.
0
Maandag 10 april 2023 om 18:04 uur

Eeuwig Den Haag

Interessant dit

Bij ADO krijgt Scott McLachlan steeds meer invloed: wie is deze voormalig hoofdscout van Chelsea?
PROFIELWaar voetbaladviseur Ignacio Beristain vanuit eigenaar Bolt lang de belangrijkste man was om de boel bij ADO Den Haag te runnen, valt achter de duinen nu steeds vaker de naam van Engelsman Scott McLachlan (53). Wie is deze voormalig hoofdscout van Chelsea?

Stan Wagtman 06-04-23, 193
Het is nergens officieel te lezen, maar volgens bronnen binnen de club krijgt Scott McLachlan achter de schermen bij ADO Den Haag steeds meer invloed. Dat komt voort uit zijn functie bij Global Football Holdings, de investeringsmaatschappij waaronder ADO op korte termijn hoopt te gaan vallen. Nu is de club namelijk nog in handen van Bolt ADO Den Haag Holding LLC van David Blitzer, maar het proces om de Haagse club over te hevelen naar Global Football Holdings (GFH) is in gang gezet.

Lees ook
Nog drie thuisduels kan het ADO-publiek genieten van Dick Advocaat, of volgt er een gouden afscheid?
PREMIUM
Nog drie thuisduels kan het ADO-publiek genieten van Dick Advocaat, of volgt er een gouden afscheid?
En van die investeringsmaatschappij is McLachlan hoofd voetbalzaken. Dat houdt in dat hij de overkoepelende ‘technisch directeur’ van de clubs is die onder GFH vallen, zoals Brøndby IF, SK Beveren, Estoril en FC Augsburg.

Gesprek met Advocaat
Recent was de Engelsman in die hoedanigheid een aantal dagen in Den Haag. Daar voerde hij vele gesprekken met mensen binnen ADO, onder wie Dick Advocaat. Bij de gesprekken zou de Engelsman een kundige indruk hebben gemaakt en leek hij goed te weten waar hij het over had.


Iets wat gezien zijn verleden niet verrassend is, want McLachlan heeft ruim dertig jaar ervaring in de voetbalwereld. Hij was werkzaam bij clubs als Southampton en Fulham, haalde een master in Sports Coaching Science en kwam in de zomer van 2011 bij Chelsea terecht. ,,Scott is een kenner. Een aardige, maar serieuze man, die niets aan het toeval overlaat”, vertelt Piet de Visser (8, die als scout bij Chelsea vele jaren met McLachlan samenwerkte.

Volgens De Visser had McLachlan bij Chelsea - in het succesvolle tijdperk van de Russische eigenaar en miljardair Roman Abramovitsj - als hoofd internationale scouting op Stamford Bridge een ‘belangrijke functie’. ,,Alle scouts moesten aan hem over spelers rapporteren. Hij besprak dat weer met de mensen boven hem. Wie dat waren? Een aantal. Petr Cech (voormalig topkeeper, red.), de technische man, bijvoorbeeld. Scott ging voor beslissingen geregeld op data af, maar is ook een voetbalman en heeft oog voor talent.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Piet de Visser werkte jarenlang als scout voor Chelsea en kent zodoende ook Scott McLachlan
Piet de Visser werkte jarenlang als scout voor Chelsea en kent zodoende ook Scott McLachlan © Dolph Cantrijn
Wat concreet zijn invloed is geweest, is lastig te duiden. De Visser kan daar vanuit Chelsea weinig over kwijt. Maar in de jaren van McLachlan bij de Londense club kwamen onder anderen Eden Hazard en N’Golo Kanté naar de club. Het is aannemelijk dat de Engelsman, die door The Athletic wordt gezien als een ‘pionier van de analyse van sterkte en zwakke punten van een atleet’, daar een aandeel in heeft gehad. Daarnaast zou McLachlan cruciaal zijn geweest in het verbeteren van Chelsea’s ‘slimme en efficiënte’ scoutingsysteem.

Werken in de luwte
Hoewel McLachlan, die na de komst van nieuwe eigenaar Todd Boehly in september in goed overleg bij Chelsea vertrok, binnen de Engelse club een gewaardeerde kracht was, wisten Chelsea-supporters weinig over hem. Wat dat betreft weet De Visser wat de ADO-fans van McLachlan kunnen verwachten. ,,Scott werkt het liefst in de luwte. Hij trekt succes niet naar graag zich toe. Dat zal hij ook niet doen als hij bij ADO een goede speler haalt”, aldus De Visser.

Of dat laatste überhaupt gaat gebeuren, moet blijken. Bolt wil bij ADO immers een technisch directeur aanstellen, die vanuit Den Haag het technische beleid voert. Maar op de achtergrond zal McLachlan vermoedelijk constant meekijken. De Visser: ,,Hij kent de internationale voetbalwereld op zijn duimpje en weet precies waar talent zit. Dat kan ADO alleen maar van pas komen.”
0
Donderdag 6 april 2023 om 19:15 uur

Advertentie

FJDH

Een grootaandeelhouder die zich niet roert.
We staan niet eens op hun website en/of linked in.
Onbereikbaar voor commentaar/tekst/uitleg.

Een Spaanse adviseur die het een beetje erbij doet en die zich eens in de 3 weken even laat zien en weer zsm vertrekt. Onbereikbaar voor commentaar/tekst/uitleg.

Een algemeen directeur die zelf geen idee heeft en constant liegt, zelfs in de pers.
Is in korte tijd al meerdere malen tegengesproken door Advocaat om zijn beweringen. Komt overal mee weg en blijft lekker zitten. Bolt als kopende partij gekozen, zodat hij zelf directeurtje mocht blijven spelen. €€€

Geen Technisch Directeur.

Geen technische staf voor aanstaand seizoen.

14 contracten selectie opgezegd;
Koopmans, M. Mulder, Kemper, Komljenovic, Breinburg, Kishna, Severina, Catic, Bilate
Einde huur;
Stevens, Hall, Wehrmann, T. Thomas, Zwarts

Waarvan enkele allang verlengd hadden moeten worden, omdat deze (op termijn) makkelijk verkocht kunnen worden. Recentelijk liepen ook Ebuehi, Becker en Steijn transfervrij de deur uit. Je zou denken dat ze eens leren van t verleden, maar god o god wat een incapabele bende.

Jaaaaa hij gaat weer lekker hoor.
Zo vaak gedacht dat het niet slechter kan, maar constant krijgen ze het voor elkaar om dat toch te laten slagen.

Triest, kansloos, profclub onwaardig.

Maar… op naar vanavond! Drie punten.
0
Vrijdag 31 maart 2023 om 11:37 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Eerst nieuwe directeur, dan pas trainer en technische man
Op korte termijn wordt bij ADO Den Haag allereerst een algemeen directeur aangesteld.
Lees het nieuwsbericht
0
Dinsdag 28 maart 2023 om 20:14 uur

Nu online

Marcie, FC Jeff, Haraldberg1, Martgroen, BLEISWIJK-1 en 192 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 15
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
Vandaag om 11:30 uur
Besloten

Advertentie