Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: pand

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 2
Volgende pagina

Mikebroekhuizen

Net even het pers moment terug gekeken.

De woorden van Jol zijn veelbelovend.
Jol wil Den Haag weer ECHT op de kaart gaan zetten en zo iemand heeft Den Haag op dit moment ook nodig!
Wat Jol zegt over Mo dat hij de hele dag lachend door het pand loopt moet ook wel veel zeggen over het vertrouwen wat er nu is over en met elkaar!
Een goede en sterke RvC en een goede en technische staf dat staat er nu daar is denk ik geen twijfel over.
Het kunstgras eruit voor natuur gras.
Nu gaan bouwen aan een goed en stabiel elftal!
Ik denk dat zowel Jol, Ranko, Knopper, Santoni & Hoogendorp over een goed netwerk beschikking om spelers te kunnen overtuigen om naar Den Haag te komen!

Ik ben eigenlijk sinds dat ik de namen hoorde van de staf positiever gaan kijken naar de toekomst van ons ADO!

Hopen om een mooi en sterk seizoen en zoals in de persconferentie werd gezegd hopen dat dit “hart” er jaren kan gaan blijven!
0
Maandag 18 mei 2020 om 19:09 uur

Law

Aad schreef:

Het moet een hele klap geld kosten. De doeken en de verf.
Wordt dat allemaal opgehoest door supporters of doet ook de club een duit in het zakje?
Voor zover ik het weet word dat bekostigd door merchandise wat verkocht word door fan support en fcdh. Supportersvereniging draagt daar aan bij. Eens in de zoveel tijd word er voor gecollecteerd. Of de club daar daadwerkelijk financieel aan bijdraagt weet ik niet.

Wel weet ik dat er bedrijf weleens in het weekend zijn pand beschikbaar stelt om grote doeken te maken
0
Dinsdag 26 maart 2019 om 13:13 uur

grijze gek

Langebach2 schreef:

Met open mond aan het kijken naar wat er net in de Jan vd Heijdenstraat gebeurd is. Sterkte voor de mensen die er wonen.
0
Zondag 27 januari 2019 om 16:56 uur

Kaos

Max schreef:

Wie gaat dat betalen dan? Ik denk niet dat je op die plek een rendabel ADO-fanshop kan exploiteren. Begin eerst eens in het centrum van Den Haag.
Wellicht in het zelfde pand. Kunnen ze de kosten delen.
Vind het wel Een goed initiatief. Je ziet vaak dat toeristen die bijvoorbeeld op Scheveningen zijn geweest alsnog iets mee willen nemen. Als je dan je hele vakantie in den haag bent geweest.. waarom niet.
0
Donderdag 30 augustus 2018 om 11:13 uur

Edwin

pwr schreef:

Volgens mij naast het hofbad
Nee, aan de andere kant van de plas van Reef. Tegen de spoorbaan aan, achter het pand van de Hartstichting.
0
Woensdag 17 januari 2018 om 17:44 uur

DHFC070

Feyenoord uit? Sla over ivm verplichte buscombi, duur, laatste keer lat in me nek voor niks en zeer lang onderweg/van huis.
Begrijp eerlijk gezegd niet waarom iedereen daar altijd naartoe gaat en de overige uitwedstrijden links laat liggen.

Mbt de "ADO bioscoop" betreft het neem ik aan dat ding in Ypenburg? Google maar even op de Euroscoop in Ypenburg en je ziet waar die moet komen naast het KPMG pand.
0
Woensdag 17 januari 2018 om 14:59 uur

Petah

marcellino schreef:

Mijn clupje is al 44 jaar ADO.maar goed je hebt jaloerse mensen die het niet kunnen hebben als je ook bij andere clubs gaat kijken dat heet gek van voetbal zijn.dat is misschien ons verschil jij de ballen verstand van voetbal als het bier maar lekker is en ik ga puur voor het voetbal en ja dan kijk ik ook graag naar andere teams.je bent toch zielig als je telkens je nek breekt om even te melden dat mijn clupie nog moet hoe zielig kan je zijn.maar goed zie een ploeg die vooruit wil voetballen wat in uitvoering nog niet helemaal lukt..en wat jij van mij of mijn andere clupie vind lekker belangrijk
Op wat moet ik jaloers zijn dan je bent een pathologische leugenaar financiel onafhankelijk werkt zoveel uur in de week maar kan toch schijnbaar 2 x per week naar t voetbal

Woont bij de Moerweg wou dat je weg kon maar huis stond onder water man je lult onzin en liegt erop los als je zo vermogend ben verhuur je dat pand gewoon en ga je ergens anders heen

Maar goed blijf aub posten wat het is reuze vermakelijk
0
Vrijdag 11 augustus 2017 om 21:08 uur

Petah

marcellino schreef:

we zitten in deze fase door van der kallen niets meer en niets minder of zie jij dat ook anders .wie verkocht ado aan wang mag ik dat even van jou horen.
na 6 maanden geen gehoor wie bleef toch volharden aan wang mag ik het even horen.
wie riep dat wang de juiste man was mag ik het even horen.
Als jij je huis verkoop aan iemand en diegene sloopt het hele pand

Hoe is het dan jou schuld dat het pand gesloopt is

0
Zondag 4 december 2016 om 17:18 uur

Advertentie

Haagse Dick

slash070 schreef:

De manier van Wang/United Vansen slaat toch ook helemaal nergens op.

Stel dat je een leeg winkelpand koopt, want die locatie heeft best potentie om iets op te zetten: Je zet er een ouwe toonbank met een lege kassa neer, zonder enige inventaris om te kunnen verkopen, neemt twee werknemers en een manager in dienst, en verteld hun dat ze maar met een plan moeten komen hoe ze aan geld voor inventaris denken te komen om aan de man te kunnen brengen. Of het nou een kleding-, meubelzaak of restaurant wordt, het zou je een worst of loempia wezen. Vervolgens ga je naar huis en wenst hun nog vriendelijk glimlachend veel succes.

Vervolgens ga je over een maand of 4 of 5 nog eens kijken hoe het er voor staat en blijkt verdomme de kassa nog leeg, want er is nog geen inventaris om te kunnen verkopen omdat ze geen investeringsgeld hebben kunnen vinden daarvoor, dus je gaat weer kwaad en stampvoetend richting huis. Nogal logisch toch, wat denken ze daar wel niet. Ze hadden je wel meermalen daarover gebeld en gemaild, maar ja, daar reageer je natuurlijk niet op, laat lekker bellen, je bent immers geen filantropische instelling he. Ze moeten hun eigen broek maar ophouden daar.

Vervolgens ontsla je de manager uiteraard wegens falen en neem je gewoon een nieuwe aan, in de hoop dat die wel kan toveren door uit niets iets te kunnen maken.
Wang (UVS) heeft geen leeg pand gekocht maar 1 die al draaiden, toch wel een belangrijk detail. Maar er zal een rede zijn waarom er nog niet meer investeringen zijn gedaan en ik denk de beursgang die tegen zit. Al is de begroting wel hoger dan onder Kallen. De echte oorzaak weten wij allemaal niet en investeren heeft geen zin als er geen bestuurders zitten die ermee om kennen gaan
0
Zondag 20 november 2016 om 22:24 uur

JB

GroenGele schreef:

Kees jij weet net zo goed als ik dat investeringsmaatschappijen en voetbalclubs niet samen gaan gelet op Doyen en Twente, dat was wel een andere constructie maar tog. Ik ben er niet gerust op. Wat er online staat is dat wel zo betrouwbaar. Ik weet het niet maar je kan mij niet vertellen dat als je weet met welk budget je werkt je dan tog het risico neemt Door meer uit te geven dan je budgeteerd of geld uit geeft wat er nog niet is. Dat noem ik slecht beleid. Gebeurd bij het bedrijf waar ik werk echt niet. Daar is op = op.
Geen enkel bedrijf werkt enkel met het geld dat er al is.

Dat kan eenvoudig weg niet.

Neem een winkel.
Daar zal men toch eerst voorraden en inventaris moeten kopen, een pand moeten huren, personeel aannemen voordat men 1 enkele klant de winkel binnen laat.
Dit gebeurt met geleend geld. Of met krediet van de leverancier.
Geld dat er dus nog niet is, maar waarvan verwacht wordt dat het gezien de plannen die er zijn (ondertekend en in het Chinees en wel in dit geval) dat geld op termijn binnen gaat komen.

Bedrijven werken dus ALTIJD met toekomstig geld.
Alleen als je je zaakjes heel goed voor elkaar hebt en over langere tijd flinke winsten heb kunnen maken (zoals Apple bijv), kan je gaan denken over interne financiering van je plannen.

Kijk bij het bedrijf waar jij werkt nog maar op de balans.
Daar staat in ieder geval
debiteuren (klanten die nog moeten gaan betalen = toekomstig geld, waarvoor je al uitgaven gedaan hebt),
crediteuren (leveranciers, die al wel geleverd hebben, maar die je nog niet betaald hebt)
en waarschijnlijk leningen van banken en/of aandeelhouders-moedermaatschappijen.
0
Donderdag 5 mei 2016 om 07:44 uur

Nu online

Edwin Post, Kees, bennyboy1960, FC Den Haag!, Lellow en 204 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 2
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
Vandaag om 11:30 uur
Besloten

Advertentie