Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: supporters

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 2
Volgende pagina

JP

ADO Den Haag: De Blinde Volgelingen van het Masterplan.

Terwijl het nog steeds klote weer is en de vakantie bijna gaat beginnen voor JP, zitten wij, de trouwe ADO-supporters, te fronsen bij het laatste nieuws. Nee, het gaat niet om een onverwachte transfer of een grandioze nieuwe aankoop. Het gaat om de briljante beslissing van onze club om de resterende vier oefenwedstrijden achter gesloten deuren te houden. Jazeker, u hoort het goed: we mogen onze jongens niet zien voetballen. Geblinddoekte supporters, welkom bij de nieuwste trend in het Forepark!

Stel je voor: je bent een toegewijde ADO-fan. Je hebt je groene en gele sjaal om, je nieuwe uit of thuis tenue klaar om aan te trekken, en je hebt je stem al weken gesmeerd voor het nieuwe seizoen. Maar nee, ho, stop, je mag niet komen. De poorten blijven dicht, en de enige manier om je club te volgen is via vage roddels, cryptische omschrijvingen en fake news op de shoutbox.

Veel fans vinden het maar niks, en terecht. Wat is het nut van oefenwedstrijden als niemand ze kan zien? Voor wie oefenen ze eigenlijk? Het lijkt wel een geheim genootschap, een mysterieuze sekte waar alleen ingewijden toegang hebben. Misschien verwachten ze dat we thuisblijven en ons blind vertrouwen geven aan de “toekomstvisie” van de club. Maar als het verleden ons iets heeft geleerd, dan is het dat toekomstvisies bij ADO vaak meer lijken op dromen na een avondje stevig doorzakken.

En waarom achter gesloten deuren? Zit hier het masterplan achter? Misschien. Misschien hebben we te maken met een revolutionaire strategie, een briljant plan dat ons in een mum van tijd terugbrengt naar de Eredivisie. Of misschien is het gewoon een manier om de chaos op het trainingsveld te verbergen. Wie weet wat er gebeurt als niemand kijkt? Misschien oefenen ze een nieuwe dansroutine in plaats van hoekschoppen.

Het enige wat we weten, is dat we niets weten. De club blijft stil en wij, de blinde volgelingen, moeten maar hopen dat dit alles deel uitmaakt van een grootse, ongekende strategie. Maar als je niets kunt zien of horen, is het lastig om je vertrouwen te behouden.

Misschien moeten we accepteren dat onze rol als supporter is veranderd in die van een blinddoekdragende gokker, die hoopt dat er iets moois gebeurt achter de gesloten deuren. Of misschien moeten we gewoon wat meer Haagse humor en nuchterheid toepassen. Laten we erom lachen, want wat kunnen we anders doen?

Laten we ons voorstellen dat onze spelers in het geheim trainen op magische trucs, klaar om ons in het nieuwe seizoen te verrassen met hun ongeëvenaarde vaardigheden. Hoe dan ook, als de poorten eindelijk opengaan en we onze helden weer kunnen zien, laten we hopen dat het wachten de moeite waard was. En tot die tijd, beste medesupporters, houden we ons vast aan onze blinde hoop en Haagse humor. Want bij ADO Den Haag is het leven nooit saai, zelfs niet achter gesloten deuren.
7
Woensdag 17 juli 2024 om 10:37 uur

broodjebal070

Langebach2 schreef:

Communicatie is uitermate slecht.
Speel dan een keer tegen Quick Boys of Scheveningen als een profclub als Deinze al niet meer kan.

Ik heb leuke herinneringen als kind aan oefenwedstrijden.
Zo kan je ook mensen kennis laten maken met de club.
Zeker als ze spelen in de buurt.
de marketing en communicate afdeling van ADO mag inderdaad wel wat meer doen aan verbinding met de supporters. Wordt de club ook beter van op lange termijn als er meer mensen naar het stadion komen. Moet allemaal wel een beetje leuk blijven natuurlijk, ik kom hier voor mijn rust en plezier
4
Woensdag 17 juli 2024 om 00:45 uur

BLEISWIJK-1

Sebastiaan schreef:

Zijn ze van een hoop kritische supporters af…… nou dat blijkt ! Doel gehaald ! En wat zullen de sponsoren blij zijn. En de spelers ! Nee je hebt gelijk, doel gehaald ! En nu zijn ze ook nog van die kritische supporters af !
Jij bent echt de weg kwijt. Er zijn misschien een handjevol supporters waar ze wat voor over hebben. Maar aan de meeste sponsors en zeker de spelers hebben ze maling. Het waren toch ook de spelers die kritisch op Kalezic waren.
5
Dinsdag 16 juli 2024 om 22:48 uur

Sebastiaan

BLEISWIJK-1 schreef:

Tot je over een paar weken hoort dat trainingen ook besloten zijn. En ja dan kan je het ook voor ze opnemen. Want dan kunnen ze goed geheime corners oefenen.

Voetbal is gemaakt voor supporters. Er zijn heel veel manieren om voetbal bij de supporters te krijgen. Deze lui vinden het prima zo. Zijn ze van een hoop kritische supporters af.
Zijn ze van een hoop kritische supporters af…… nou dat blijkt ! Doel gehaald ! En wat zullen de sponsoren blij zijn. En de spelers ! Nee je hebt gelijk, doel gehaald ! En nu zijn ze ook nog van die kritische supporters af !
2
Dinsdag 16 juli 2024 om 22:44 uur

BLEISWIJK-1

GroenGeelHart070 schreef:

Ik ben het met je eens, maar vraag me af wat je grens om kritiek is. Gezang, een spandoek, oké. Maar je bent het toch wel met me eens dat vernielingen en molestaties niet mogen gebeuren?
Enige wat ik dan denk is dat zij als zogenaamde doorgeleerde huppelk#tten ludieke acties moeten verzinnen om dit te voorkomen i.p.v. de makkelijkste weg te kiezen, nl. dat de goeden moeten lijden onder de kwaden
Ik vraag me inmiddels af of de goede werkelijk onder de slechte lijden. Door dat polderen veranderd er namelijk niks. Dat hebben we toch de afgelopen maanden gezien.

Ik moet vaak denken aan dat beeld van die Mexicaan bij Roda JC, die door de supporters het stadion uit werd gezet. Dat zou ik erg toejuichen inmiddels.

Maar de moraalridders zullen zo wel weer opstaan. Want dat is natuurlijk een stap te ver.
4
Dinsdag 16 juli 2024 om 22:43 uur

BLEISWIJK-1

Sebastiaan schreef:

Wat zouden zij er voor belang bij hebben dat en wedstrijden zonder publiek worden gespeeld ? Wie zou hier blij mee zijn ? Alleen een burgemeester die de publieke veiligheid niet kan garanderen is blij dat ee geen publiek komt. Tis gelul maar laten we daar eens over gaan nadenken met zen allen. Dat schijnbaar zon burgemeestertje denkt dat er een paar losgeslagen gekken af komen op zen wedstrijd. Nogmaals, tis gelul maar dat beeld ia er dus. Dit heeft tich niets te maken met de directie ? Zij alleen maar luisteren wat anderen beslissen. Ik wil ook graag naar die westrijden en baal er ook van, laat dat duidelijk zijn ! Laten we nou eena als geheel nadenken over een oplossing ipv elkaar in de haren te vliegen.
Tot je over een paar weken hoort dat trainingen ook besloten zijn. En ja dan kan je het ook voor ze opnemen. Want dan kunnen ze goed geheime corners oefenen.

Voetbal is gemaakt voor supporters. Er zijn heel veel manieren om voetbal bij de supporters te krijgen. Deze lui vinden het prima zo. Zijn ze van een hoop kritische supporters af.
1
Dinsdag 16 juli 2024 om 22:31 uur

Advertentie

slash070

Johannes schreef:

Ze communiceren nauwelijks, dus we weten het niet. Zo simpel is het toch?
En ook ik mis mijn oefenpotjes met of zonder pilsje erbij.
Ja ho effe, lekker makkelijk, jij schreef die verzachtende omstandigheden voor de directie, ik niet hahaha. En dat terwijl we het niet weten zeg je ook nog

---------------

quote:
"als er een andere profclub de tegenstander is, heb je te maken met supporters van 2 clubs. Dan komt de plaatselijke overheid er ook bij kijken en dan zegt een gemeente (ook de onze) al gauw nee, zeker in de vakantieperiode. Ook oom agent wil namelijk op vakantie, dus er zijn veel verloven. Nou heeft Excelsior uit niet direct mee geholpen, het is weer ouderwets makkelijk om op ADO en risico te wijzen en geen vergunning te geven. Overal personeelstekorten"

Wat mij betreft vind de directie het wel prima zo. Die hebben behalve hun salaris sowieso geen reet met ADO Den Haag, dat was vanaf hun eerste adotv opzeg interview al duidelijk. Dat vind ik er van.
3
Dinsdag 16 juli 2024 om 20:23 uur

Sebastiaan

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Komende vier oefenduels allemaal besloten
Veel fans vinden het maar niks, maar de resterende vier oefenduels van ADO Den Haag zijn allemaal achter gesloten deuren.
Lees het nieuwsbericht
Lekker dan ! Maar hoe zou t komen ? Door de directie ? Of door de lokale driehoek ? En waarom durven ze t niet aan ? Blijft een kutverhaal ! Voor de welwillende supporters, spellers , sponsoren, directie en iedereen die ons clubje een warm hart toedraagt !
1
Dinsdag 16 juli 2024 om 18:59 uur

DenHaagFC17

Johannes schreef:

De stemming die je graag maakt is duidelijk.

Mij bevalt het ook niks dat ik deze zomer niet lekker ff naar een oefenwedstrijd kan. Toch even om het van de andere kant te bekijken: als er een andere profclub de tegenstander is, heb je te maken met supporters van 2 clubs. Dan komt de plaatselijke overheid er ook bij kijken en dan zegt een gemeente (ook de onze) al gauw nee, zeker in de vakantieperiode. Ook oom agent wil namelijk op vakantie, dus er zijn veel verloven. Nou heeft Excelsior uit niet direct mee geholpen, het is weer ouderwets makkelijk om op ADO en risico te wijzen en geen vergunning te geven. Overal personeelstekorten...
Het zou de club sieren om hier een keer duidelijker over te zijn.
Ja, maar wij hebben zulke lieve supporters! Er gebeurt hier nooit wat, dus hoe kan het nou daaraan liggen?
De club wil gewoon niet dat welwillende supporters voetbal komen kijken, ze willen lege stadions, weinig interactie en dat ligt allemaal aan het bestuur!
1
Dinsdag 16 juli 2024 om 18:29 uur

Johannes

Bleek schreef:

1ADO
De stemming die je graag maakt is duidelijk.

Mij bevalt het ook niks dat ik deze zomer niet lekker ff naar een oefenwedstrijd kan. Toch even om het van de andere kant te bekijken: als er een andere profclub de tegenstander is, heb je te maken met supporters van 2 clubs. Dan komt de plaatselijke overheid er ook bij kijken en dan zegt een gemeente (ook de onze) al gauw nee, zeker in de vakantieperiode. Ook oom agent wil namelijk op vakantie, dus er zijn veel verloven. Nou heeft Excelsior uit niet direct mee geholpen, het is weer ouderwets makkelijk om op ADO en risico te wijzen en geen vergunning te geven. Overal personeelstekorten...
Het zou de club sieren om hier een keer duidelijker over te zijn.
6
Dinsdag 16 juli 2024 om 18:22 uur

Nu online

Marcie, RF, Lellow, Edwin Post, James, Erik070, Langebach2, Aad, Campania, yesyes, Ronaldo, ADO079, Bleek, 10, kojak1, BLEISWIJK-1 en 186 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 2
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
1-2
20 juli 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo SV Zulte Waregem
24 juli 2024 om 17:00 uur
Besloten

Advertentie