Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 201
Volgende pagina

Ooievaar

Richard schreef:

Bron de nieuwe looduinse krant...

Volgens bronnen zou lvv de postduiven uitermate geinterreseerd zijn in de overname van eljero elia en stefan postma van ado den haag. Het in de 5e klasse uitkomende postduiven wil zo spoedig mogelijk vervangers hebben voor de met pensioen gaande materiaalman, de amateurvereniging zou een bijzonder goed uurloon overhebben van beide profs. Ook is men op zoek naar een bijrijder voor "TOON EI BV" die wegens toenemende drukte het eieren bezorgen niet meer alleen aan kan, er zijn voor deze openstaande vacature verregaande gesprekken geweest met de zaakwaarnemer van dhr Pol, die volgens "TOON" een perfecte partner zou zijn voor het bezorgen van zijn kakelverse eieren.
Zal me niets verbazen als de bakfiets van Toon als spelersbus gaat fungeren wegens gebrek aan munten.  Oh ja, Postma die ster aan het firmanent was ik ff vergeten. Dacht dat hij inmiddels voor FC Vebo uitkwam.
Zondag 27 mei 2007 om 01:37 uur Quote

Advertentie

Richard

christian03 schreef:

ik geloof er niks van
bron ad sportwereld.

Kolk ( ado ) lijkt toch te kiezen voor vitesse arnhem, de arnhemmers zijn bereid om een bedrag te betalen van 250.000 euro, ook is in de deal een overgang gemoeit van danko lazovic, en mads junker die naar ado zullen komen en een contract zullen tekenen voor 3 jaar. Kolk die het afgelopen seizoen een van de smaakmakers was aan Haagse zijde verklaarde aan de pers; Ik ben blij met de overgang naar vitesse en ik garandeer dat dit zeker niet mijn laatste club zou zijn, ik kon ook naar twente maar ik dacht dat ik daar al eens op de loonlijst had gestaan,maar dat bleek juist een van de weinige clubs te zijn die ik nog niet had gehad (red.) Ook was er even contact met Co adriaanse, Co zou komen naar feyenoord als ik me handtekening zou plaatsen om de aankomende 3 jaren in de kuip te spelen, maar ik zag dat niet zitten. Ik probeer nu om via vitesse in oranje te komen want ik ben gewoon beter als ruud van nistelrooy. Ook heb zo lang gewacht met beslissen omdat ik af wilde wachten waar Michael Mols heen zou gaan, ik had graag nog een jaar bij dezelfde club als michael willen spelen, lekker ouwehoeren op hem,zeg nou eerlijk ik ben toch de beste. OH OH DEN HAAG....
Zaterdag 26 mei 2007 om 22:38 uur Quote

John,

Haagse Roel schreef:

Respecteer je mening maar ben het niet met je eens.....volgens mij gaat het niet om honderden gasten !!!! het zijn er volgens mij hooguit tientallen.

Wat men moet doen is een goeie dialoog opstarten met MN. Vroeger ( mijn tijd) had je op MN een aantal  gasten die de "baas" waren en waar de rest naar luisterde. Dus : Vuurwerk prima maar als de wedstrijd is begonnen klaar, was er een wijsneus die dat niet deed dan werd hij wel binnen MN gecorrigeerd met een paar knallen voor z`n kanus.

Kortom, het Bestuur is het contact met z`n supporters verloren door iedereen op Noord als tuig aan te merken.

MN moet zelf orde op zaken stellen, de " ouderen " onder hen moeten ook binnen MN  de orde handhaven, en vervolgens in goed overleg met FCDH de sfeerakties bepalen.
Corrigeren op MN prima, maar zeker niet op de manier zoals dat vroeger gebeurde. Die zgn gasten die de "baas" waren, voelden zich ook alleen maar sterk omdat ze in een groep zaten en dachten ook alleen maar aan zichzelf en zeker niet in het belang van de club. Kijk maar een paar seizoenen geleden, toen die harde kern een ordedienst werd. Oh wat voelden ze zich belangrijk. In plaats van in de groep te staan, gingen ze er boven staan en dan gaat het fout.
Woensdag 23 mei 2007 om 07:30 uur Quote

Rep

Oh ja, afgelopen week de column van Ringeling in het AD gelezen? Hij was zacht gezegd not amused vanwege het stuk in Elf. Hij verklaarde de betreffende journalist direct als staatsvijand nummer 1.
Maandag 21 mei 2007 om 09:08 uur Quote

supporter

<FCDH> schreef:

FC DEN HAAG IS HET
oh ja?  heb je de statuten gelezen? de hele samenleving heeft het over ADO  ern gij heeft het over Fc Den Haag
het verleden bepaalt je toekomst.....daarom heeft ADO alles tegen.
Zondag 20 mei 2007 om 18:27 uur Quote

Max

Ries schreef:

Neen.
Nou dan.
Bestuur zal er inderdaad niet roepen "oh oh oh wat is het erg dat alle fansites uit de lucht zijn." Maar ook al was dat wel zo geweest, dan hadden ze het om die reden ook niet teruggedraaid.

Iedereen weet nu wel wat wij als (het overgrote deel van de) supporters vinden. Daar bestaan geen misverstanden meer over.
Donderdag 17 mei 2007 om 22:05 uur Quote

Homo fan

Aad schreef:

Over welke volle tribunes heb je het? Die van de sponsors? Forget it. Die vakken N, O en P? Dan moet je er nog minstens 999 zoeken die er net zo over denken als jij. Al die mensen die in het verleden op Zuid zaten krijgen nu de mindere plaatsen toegewezen. Daarvan zullen er een aardig aantal afhaken. Ik wens je veel plezier op een koude vrijdagavond met 2.000 mensen in een stadion dat bedoeld is voor 12.000 man.
Aad, tel mij er maar bij, dus nog maar 998,, oh ja en ik ben ook nog homo, kom al 15 jaar bij ADO. Klasse bestuur, men vroeg daadkracht en nu heeft men daadkracht getoond.
Donderdag 10 mei 2007 om 20:00 uur Quote

supporter

mars schreef:

ik kan rick best wel goed en hij wil zelf heel graag,maar waarschijnlijk denken de mensen bij den haag daar anders over ze hebben al vaker de kans gehad om hem te halen maar telkens duurde het te lang voor dat ze konden beslissen.
Veel mensen van de leiding zien het niet zo in hem zitten waarom weet ik niet.
Nu ze bezig zijn elia te verkopen en rick daar in wordt betrokken is het een kwestie van onderhandelen en binnen halen,als het dit keer weer niet lukt is het bestuur daar verantwoordelijk voo.
Alle Hagenezen willen  oh.... zo graag voor ADO uitkomen, maar ze tekeenen liever voor RKC en RBC.
laat die gasten door de stont zaken en neem liever een paar Afrikanen in dienst die willen graag werken voor hun brood. 
vb: kah van Roda jc.
Zondag 29 april 2007 om 18:48 uur Quote

ado-er

EEN MACHTELOOS GEVOEL
Net op de fiets naar het werk naar het stadion gereden, schoten de tranen mij weer in de ogen. Wat een drama gisteren. Een drama voor de club, de echte supporters, voor Lex, voor Mols en vele anderen die de club een warm hart toedragen. Mijn vader, die mij aan zijn hand voor het eerst meenam naar het Zuiderparkstadion, is jaren geleden al afgehaakt en heeft mij gezegd dat het nooit meer wat met die club zou worden. De beste man is al sinds 1986 niet meer geweest. Mijn broer is afgehaakt na Vitesse thuis. En ik moet eerlijk bekennen, dat ik, als wij straks met min 10 moeten beginnen of als ik als seizoenkaarthouder weer een betaalde wedstrijd door mijn neus geboord krijg (wedstrijd(en) zonder publiek), het ook niet meer kan opbrengen.
Wat hebben die randdebielen bereikt?
Allereerst hebben zij duizenden mensen een klote gevoel bezorgd. En verder:
- Een hoofdsponsor die zich terug trekt.
- Zal moeilijk worden sponsors aan te trekken.
- Spelers die nu zeker weg willen (denk aan Delorge)
- Zal moeilijk worden om spelers aan te trekken.
- En een enorme - terechte sanctie - van de KNVB
BEDANKT!

Oh ja: Als Deetman en ADO beweren het stadion vooraf grondig op vuurwerk gecontroleerd te hebben en dat er goed gefouilleerd is, moeten zij toch overwegen om beter personeel aan te nemen!

Maandag 23 april 2007 om 08:59 uur Quote

Freek

Dit is DE waarheid, ook Lex is schuldig!! schreef:

ADO Den Haag degradeert weer na 4 jaar
ADO Den Haag is gedegradeerd naar de Jupiler League. Wie zijn de hoofdschuldigen aan dit doemscenario?

Allereerst is het bestuur van ADO Den Haag hoofdverantwoordelijk. Zij hadden Frans Adelaar aan het eind van vorig seizoen na de 2-0 thuisnederlaag tegen Sparta makkelijk kunnen ontslaan.

Ook het feit dat diverse spelers afgelopen zomer vertrokken was te wijten aan zowel het bestuur en trainer Adelaar. Dorus de Vries, Youssef El Akchaoui, Roy Stroeve, Geert den Ouden, Peter Jungschlager, Edwin de Graaf, Tommy van der Leegte, Spira Grujic, Tomasz Rzasa en Sjaak Polak vertrokken allemaal bij de Haagse club!

Tweede hoofdschuldige is spelersmakelaar Rob Jansen. Hij werd binnen gehaald als `adviseur` van de club maar lag al snel dwars met technisch-directeur Rob Baan door zijn `eigen` spelers binnen te willen werken. Gevolg: Baan nam na 3 maanden in dienst ontslag wegens een onwerkbare situatie.

Spelers die in de stal van Jansen zaten werden aangetrokken als `versterkingen` maar feit blijft dat de meesten, de uitzondering daar gelaten, afgerangeerde voetballers zijn die voor ADO Den Haag wel als een `versterking` werden beschouwd. Een belediging opzich richting de Haagse aanhang.

Spelers uit de stal van Jansen die sinds zijn aanstelling bij ADO Den Haag tekenden zijn Pascal Bosschaart, Richard Knopper, Goran Bunjevcevic en Sergio Sanchez. Maar ook Frans Adelaar, John O`Brien, Cedric van Gun, Sjaak Polak, Gill Swerts en Kazuyuki Toda stonden allemaal onder contract bij Jansen.

Jeugdspelers die vervolgens weigerden om voor Jansen te tekenen kregen geen contract aangeboden en zullen deze zomer vertrekken bij ADO Den Haag, met als grootste voorbeeld Hakan Turkoz die gedurende dit seizoen plotseling aan FC Omniworld werd verkocht.

De conclusie mag dan ook zijn dat Rob Jansen puur uit eigen belang bij ADO Den Haag zit en echt niet aan de toekomst van de club denkt.

De volgende schuldige is interim-coach Lex Schoenmaker. Schoenmaker lijkt er helemaal niets van te begrijpen en vind het vaak leuker om grappen te maken dan als hoofdtrainer op te treden.

Sinds zijn aanstelling na het ontslag van Adelaar kent ADO Den Haag zijn slechtste periode uit de geschiedenis van de Haagse club: 15 wedstrijden zonder overwinning. Dat is nog slechter dan onder Frans Adelaar en dat is een prestatie op zich.

Het tactisch vermogen van Schoenmaker is lachwekkend. Hij wisselt vaak de verkeerde spelers door zijn beste spelers eruit te halen en de slechtste te laten staan en doet verkeerde wisselingen in het elftal waardoor hij de hele organisatie over hoopt haalt.

Bosschaart en Bakatti vallen al het hele jaar door de mand maar op de een of andere vreemde manier blijf Schoenmaker hen een hand boven het hoofd houden. En vorige week zat Eljero Elia thuis op de bank omdat Schoenmaker verkoos om Wesley Verhoek mee te nemen als centrale spits!

Een aantal weken geleden stuurde hij zelfs een aantal spelers terug naar het tweede elftal maar zij mochten wel met het eerste elftal meetrainen! Niet echt geloofwaardig, zeg maar.

Mooiste voorbeeld is nog het aantrekken van spits Rick Hoogendorp. Iedereen weet dat Hoogendorp in een twee-spitsen-systeem het best tot zijn recht komt. Hoogendorp werd aangetrokken als scorende spits, maar wat doet Schoenmaker? Die zet `m neer als rechtshalf tegen Willem II, linkshalf tegen Vitesse en nog vaker op die rare plaatsen.

Wat gaat er in godsnaam om in het hoofd van die man? Dieptepunt van gisteravond is nog het zingen van `We love you Lexie` door Midden Noord. Daar zijn echt geen woorden ...

Ten slotte mag ook een grote wijzende vinger worden gewezen naar de spelersgroep. Onderlinge verdeeldheid tussen oud en jong, te veel geloven in hun eigen `talent` en tot treurens aan toe blijven denken dat `alles wel goed komt`.

Het hele seizoen, op de kleine uitzonderingen na, is er totaal geen strijd geleverd. Nog nooit zijn er in de historie van de club zo weinig overtredingen gemaakt.

Er is dit seizoen totaal geen beleving en benen werden ingetrokken in duels waar spelers als Aad Mansveld, Martin Jol, Cor Lems en Tommy van der Leegte in het verleden liever het been braken van de tegenstander dan de bal te verliezen. Tegenwoordig lijkt het belangrijker te zijn dat je haar goed zit en dat je mooie voetbalschoenen hebt, dan dat je alles geeft voor je club.

Het meest trieste aan dit alles is het afscheid van Michael Mols aan het betaalde voetbal. De 36-jarige spits gaat na 16 jaar betaald voetbal en een fantastische loopbaan afsluiten met een degradatie.

Mols verdient meer dan dat, veel meer dan dat! Hij is de enige speler die wekelijks tot het uiterste ging om degradatie te voorkomen en wat kreeg hij als dank, dat hij een aantal weken geleden door zijn ploeggenoten werd afgevallen als negatieveling.

Hoe durven zij dit in godsnaam in hun hoofd te halen?! Wat hebben zij allemaal al gepresteerd in hun carriere... Zelfs bij elkaar kunnen zij nog niet eens aan Mols tippen!

De thuiswedstrijd tegen FC Groningen zal in het teken staan van het afscheid van het Zuiderpark. Ik hoop alleen dat Michael Mols een net zo mooi afscheid zal krijgen als hij verdient. Bedankt voor de spaarzame mooie herinneringen aan dit seizoen Michael!

Beste schrijver. Weer een mooi voorbeeld van de klok horen luiden, maar niet weten waar de klepel hangt. En hoe simpel kun je een degradatie verklaren door naar een paar mensen te wijzen: die zijn verantwoordelijk.

Rob Jansen ondersteunde de club toen ADO op de voorlaatste plaats in de eerste divisie bivakkeerde. Hij nam het voortouw om onze club nieuw leven in te blazen. Waar was jij? Waar was iedereen toen eigenlijk? Precies, niemand te bekennen behalve John van Ringelenstein en Rob Jansen. Toen stond iedereen hem op zijn schouder te slaan van enthousiasme. Dankbaar, omdat er tenminste een Hagenees was die zijn nek durfde uit te steken op adviserend en financieel gebied. Ook Piet de Zoete, Aad Kila, Gerard Slager en Rene Pas vonden het geweldig interessant om in zijn nabijheid te verkeren, met hem op de foto te kunnen gaan. Nu vinden deze minkukels het schitterend om overal waar ze maar kunnen de zaak af te breken. Het zegt meer over dit volk, dan over Jansen.

En afdankertjes als spelers door Jansen aangebracht? Michael Mols een afdanker? Santi Kolk een afdanker? Sjaak Polak een afdanker? Cedric van der Gun? Gill Swerts? Als je dat echt denkt, neemt je mening volledig in waarde af. Oh ja, ter informatie: keeper Sanchez komt niet uit de stal van Jansen. Maar als je iets wilt aandikken, wie let er dan op een of meerdere details die niet kloppen. Net zo goed als het verhaal dat Jansen geregeld zou hebben dat al zijn spelers zo maar transfervrij de deur uit kunnen lopen. Niet dus.

Rob Baan was een verhaal apart. De man bleek niet competent en had geen enkele kennis van zaken meer. Hij opperde spelers te halen die in de eerste divisie op de bank zaten. En als hij dat niet deed, zat hij op uitnodiging van louche makelaars in Zuid-Amerika. Te kijken naar spelers die ADO toch niet kon betalen. Hij presteerde het zelfs om daar vakantie te vieren, terwijl er hier in Den Haag zaken moesten worden gedaan op technisch gebied. De beste man was een volslagen miskoop. Er is zelfs getwijfeld aan zijn verstandelijke vermogen. Zielig, omdat hij in het verleden wel zijn waarde bewees. Nu bleek hij een achterhaalde status te hebben. Down Under zal hem beter liggen.

En jeugdspelers die kunnen vertrekken als ze niet door Jansen worden begeleid? Hij heeft nog nooit contact gehad met Turkoz weet ik uit een goede bron.

Teleurstelling mag en moet er zijn. Maar niet doorslaan, ook al heb je er wellicht bedoelingen mee die alleen de mensen in je directe nabijheid kennen. Misschien kom je wel uit het verzuurde groepje rond Piet de Zoete (nog nooit enige inbreng gehad; wordt het voor hem niet de hoogste tijd om zijn conclusies te trekken?), Aad Kila (gefrustreerd omdat hij weg moest bij ADO wegens wanpresteren) en Rene Pas die op zijn werk flessen wijn verwedt als ADO maar degradeert. Zijn dit de mensen waar ADO de toekomst mee in moet? Lijkt me toch van niet. Zondag nemen wij wat spandoeken mee om juist deze figuren eens in het openbaar aan te pakken. Wel aanpakken wie er aangepakt moeten worden.

Wel ben ik het met je eens dat Michael Mols zondag een mooi afscheid verdient. En bedank Rob Jansen dan ook meteen even. Hij heeft hem tenslotte naar ADO gehaald...


Maandag 16 april 2007 om 14:20 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

keesvld en 70 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 201
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Peet Bijen

Laatste wedstrijd

Logo Sparta Rotterdam Logo ADO Den Haag
6-0
22 november 2020

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo SC Heerenveen
28 november 2020 om 20:00 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 9 - 24
2 Vitesse 9 - 22
3 Feyenoord 9 - 21
4 PSV 9 - 20
5 FC Twente 9 - 18
6 Heerenveen 9 - 17
7 AZ 8 - 14
8 FC Groningen 9 - 14
9 FC Utrecht 8 - 10
10 Sparta R'dam 9 - 9
11 PEC Zwolle 9 - 8
12 Willem II 9 - 8
13 Heracles 9 - 8
14 VVV-Venlo 9 - 8
15 RKC Waalwijk 9 - 6
16 ADO Den Haag 9 - 4
17 FC Emmen 9 - 3
18 Fortuna Sit. 9 - 3