Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

kojak1

120 shouts gelezen waarvan ik er 115 onzin vind.lijkt wel of er tegenwoordig niemand meer blij en gelukkig is met onze club.we spelen nog steeds eredevisie hoor,het elftal van het laatste seizoens gedeelte staat er ook nog,is niemand weg.we zijn veertiende geworden,komen uit de kelder en niemand is hier echt blij,nee erger nog,we maken elkaar liever voor rotte vis uit.bij mij zit de club in mijn hart,bij anderen waarschijnlijk niet,zitten liever hier uit verveling onze td en spelers,onze spelers,af te kraken.
0
Woensdag 8 juli 2009 om 09:58 uur

ADO500

Jongens hou nou toch op met dat negatieve gedoe. Het gaat de club goed op dit moment, beter als ooit tevoren. Maar we hebben nog een lange weg te gaan.

Het is voor ADO echt niet makkelijk om toppers te halen. Vergeet niet dat we nog maar net terug zijn in de eredivisie en vorig jaar eigenlijk gewoon degradatievoetbal hebben moeten spelen.

De transferpperiode duurt nog 7½ week dus er is nog van alles mogelijk. En de betere spelers wachten tot het laatst voordat ze beslissen om naar ADO te komen. Die willen liever naar een top 5 ploeg of kijken hoe de ontwikkelingen bij hun eigen club zijn.
0
Woensdag 8 juli 2009 om 09:54 uur

Remon - Capelle

Zonneveld wil weg bij pisvee. Wetzel?
0
Woensdag 8 juli 2009 om 09:54 uur

Vlakko



TEGELEN/ROTTERDAM - Met de definitieve handtekening van Sekou Cissé krijgt de selectie van Feyenoord zijn beoogde vorm. 

De club rondde de transfer gisteren in het Limburgse Tegelen af, onder toeziend oog van technisch adviseur Leo Beenhakker. Met 3,5 miljoen euro is Cissé de grootste zomeraankoop van Feyenoord.

Als de club deze week ook keeper Kamil Contofalsky definitief vastlegt na een proefperiode, heeft Mario Been op alle beoogde `probleemposities` een versterking. Ondanks de grote financiële zorgen en met dank aan een groep externe financiers, die de transfers mogelijk maakte.

De posities van rechtsback (Dani Fernandez), rechter centrale verdediger (Aleksander Ignjatovic), vleugelaanvaller (Cissé) en keeper (Contofalsky) zijn dan allemaal ingevuld. Been zou het liefst nog een extra aanvaller willen. ,,Om nog wat meer te kunnen variëren,`` aldus de coach. ,,Dat kan een echt aanspeelpunt zijn, maar ook een ander type.``

Geld om ook aan die wens van Been te voldoen, is er op dit moment niet. Slechts als Feyenoord nog spelers kwijtraakt, is er ruimte voor versterking. Nicky Hofs en Dwight Tiendalli zoeken een nieuwe club, ook Jonathan de Guzman staat open voor een transfer.

Omdat het contract van de middenvelder komende zomer afloopt, is ook Feyenoord bereid mee te denken over een vertrek. Dat geldt al langer voor spelers zoals Denny Landzaat, Tim de Cler en Kevin Hofland. Zij moeten niet per se weg en ze maken deel uit van de plannen van Mario Been, maar gezien hun salaris is een transfer nog altijd bespreekbaar.

IK ZOU ZEGGEN BELLEN MAAR WETZEL
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 23:41 uur

lernst

Franss schreef:

Ik blijf voortaan weg omdat iedereen hier pro Wetzel is. Wetzel maakt den haag kapot
blijf lekker weg dan zeikerd
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 23:21 uur

Franss

Ik blijf voortaan weg omdat iedereen hier pro Wetzel is. Wetzel maakt den haag kapot
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 23:18 uur

...

Frans is weg hier volgens mij
weggejaagd door jullie!
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 23:12 uur

Advertentie

Vlakko

En een lichte toevoeging als mensen dan toch graag een zondebok zoeken. Vergeet Ruurd de Boer niet, met daarnaast dhr. Deetman.

Deze 2 heren zijn er voor het grootste gedeelte verantwoordelijk voor dat we bijna geen club meer hadden en een stadion wat onaf was bij oplevering en alle reserves weg. 

0
Dinsdag 7 juli 2009 om 21:25 uur

Vlakko

Ooievaar schreef:

Het is inderdaad de hele dag over Wetzel gegaan. De discussie had wellicht een andere wending kunnen krijgen als de man eens had gedaan waar hij vorstelijk voor wordt betaald. En dat is een elftal neerzetten wat dus niet onderin hoeft mee te draaien.

 

Wanneer ga jij eens stappen maken Wetzel? Je weet het altijd zo mooi te brengen in de media maar goed 3 weken voor de competitie is het elftal nog lang niet op orde. 

Nee die reclameborden van jou interesseren me geen moer, kapitaal moet op het veld staan niet ernaast(...)

 

 

Ik verbaas me erover hoe sommige altijd feiten weten te draaien dat het slecht is gedaan door Wetzel of dat hij profiteert van dingen die anderen hebben gedaan..

Wetzel zou liever gister als vandaag een topteam neerzetten bij DH, Maar ja dat kost een hoop munten en die hadden en hebben we niet aan een boom groeien. Dus kom je terug op het aantrekken van talenten en gokjes die minder duur zijn. 

Nu heeft Wetzel vorig jaar al eens aangegeven dat ie zich is rot geschrokken van de desorgnisatie in de scouting ed. er lag geen rapport of schaduwelftal klaar er was nagenoeg nul aandacht in voogaande jaren besteed aan talenten en amateur velden in de omgeving. Al deze jongens gingen naar andere clubs want bij DH zaten mensen te slapen of te lang te vergaderen.

Dit alles zijn Wetzel en co nu aan het verbeteren maar ja een inhaalslag van niets naar iets is niet makkelijk. Er gaat op dit gebied nu ook structuur ontstaan en dat heeft tijd nodig veel tijd. 

Daarnaast word er eindelijk weer eens geld en organisatie rondom de jeugdopleiding in gestopt. Sterker nog de KNVB wilde in DH geen regionaal jeugdcentrum opzetten maar wel 2 in Rotjeknor?! V/d Kallen en Wetzel zullen er alles aan doen dat er in Den Haag gewoon zo een regionaal centrum gaat komen. Daarom word er nu meer geld uitgetrokken voor de jeugdopleiding wat ook een eerste elftalspeler/salaris had kunnen zijn. Maar er word eindelijk beleid gevormd/gevoerd.

We hebben als club jarenlang van dag tot dag geleefd, daarom zitten we bij de KNVB nu in categorie 1 van clubs met extra toezicht. Dit word door v/d Kallen en co binnen een paar seizoen weg gepoetst. 

Dit soort dingen hebben tijd nodig en helaas is er geen toverstaf dat we nu direct toppers kunnen aantrekken of een nieuwe toptalent hebben klaar staan. Elftal is echt wel in orde de bank is denk ik te dun bezet en ik verwacht dat er voor eind augustus echt nog wel wat gebeurt. we kunnen ons geld maar 1x uitgeven en anders staan er meerdere mensen weer te zeiken dat we miskopen hebben..

Dat er ook eindelijk aan reclame borden en de commerciele kant wat gebeurt geweldig, alles wat je daar zelf inversteert verdiend zich 4 dubbel terug met sponsoren en extra uitstraling.

Wel is het imago 110% verbetert afgelopen jaar vooral dankzij ons supporters en zijn we meerdere keren uiteverkocht geweest (unicums) Ik kom nu zo een 23 jaar bij DH maar ik kon het me niet meer heugen 14.500 man bij wedstrijden. Ik hou ook wel van een opstootje (daar ben ik mee opgegroeid en weet niet beter) maar zie heel goed in net als een hoop dat er nu hele positieve dingen gebeuren er beleid en toekomst ontstaat bij mijn cluppie en dan kan het snel gaan, als wij ons positief blijven opstellen.

Ja we moeten zeker opmerkzaam blijven richting gehele organisatie opdat nooit meer gebeurt wat er de afgelopen jaren is gebeurd. Wetzel maakt zeker fouten maar doet ook een hele hoop goede dingen. Er gebeurt iets bij onze club wat ik sinds de tijd van Stoop niet meer meegemaakt heb.

Laten wij weer net als afgelopen seizoen vol achter de club en zijn beleids bepalers gaan staan 2 eenheid en we gaan vanzelf omhoog.


0
Dinsdag 7 juli 2009 om 20:55 uur

MikeDH

haagse goser schreef:

Danny Buijs speelt ook volgend seizoen voor ADO Den Haag. De 26-jarige middenvelder stond in de belangstelling van Vitesse en NAC. De Alblasserdammer heeft een contract tot medio 2010 getekend bij ADO Den Haag. Volgens een woordvoerder van ADO Den Haag heeft Buijs de mogelijkheid om er nog een jaar vast te plakken. Buijs werd in de winterstop gehuurd van Feyenoord en speelde zich in de kijker. Bron: fr-fanatic.com
Mooi nieuws natuurlijk, alleen dit was al in de winterstop gebeurd(contract tot 2010).
Alleen Buijs had in zijn contract staan dat hij voor een bepaald bedrag weg mocht.
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 18:20 uur

Nu online

Kees, Bolskie, Nees, haagse jr, Lellow, bennyboy1960, Wallace en 137 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26