Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X (Twitter)

Volg Cadd op X  (Twitter)

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: ch��

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 3
Volgende pagina

Zuiderparker

Beest schreef:

ook weer zon media geile oplossing wat niet gaat werken dit is namelijk geen voetbal maar een marokanen probleem en als je een beetje heb opgelet de afgelopen jaren is het gewoon een verkapte vorm van racisme want een andere marokaan of moslim pakken ze niet alleen de nederlanders

in zwitserland is het zo dat als je twee keer als vreemdeling verdacht wordt van een misdaad moet je het land uit en niet alleen de crimineel van de familie maar het hele gezin moeten ze hier ook invoeren lkkr terugsturen die handel scheelt heel veel aan uitkeringen en dergelijke want nederlands praten kunnen ze niet maar een uitkering of zorgtoeslag lukt wel
Stimmt!! Daar zijn ze sowieso veel strenger en wordt iedere "vreemde" behoorlijk vaak naar papieren gevraagd...Geen werk? Ben je heel snel CH uit. En CH is geen EUlid, blij dat ze zijn!!
0
Dinsdag 11 december 2012 om 17:39 uur

Haagse Roel


Wordt ADO sterker van spelers die Swansea in Den Haag wil stallen?ch of

NEE !! Heb vanavond ff Match of the Day gekeken. Niveau is niet best , als we daar de reservespelers van krijgen...... Vorm was wel weer in vorm.

NB : Fantastische goal van Van Persie zeg !!
0
Zondag 11 december 2011 om 01:15 uur

olaf1982

Speelt onze vriend Keller niet voor deze club?:

Tsjetsjeense eigenaar Xamax bedreigt spelers en trainer

De Tsjetsjeen Bulat Tsjagaev, hoofdaandeelhouder van Xamax Neuchâtel. © REUTERS
De Tsjetsjeense zakenman Bulat Tsjagaev, hoofdaandeelhouder van de Zwitserse voetbalclub Xamax Neuchâtel, heeft zaterdagavond zijn spelers en trainer bedreigd na de competitiewedstrijd tegen Lausanne. Dat meldt de Zwitserse internetsite 20minutes.ch.


Xamax-trainer Joaquin Caparros. © REUTERS
Xamax, voorlaatste in het klassement, kwam tegen hekkensluiter Lausanne niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Na de wedstrijd trok de Tsjetsjeense eigenaar begeleid door gewapende lijfwachten naar de kleedkamers. `Om een paar dingen duidelijk te stellen`, reageerde een woordvoerder van de club.

`We werden gewoon geterroriseerd`, getuigden enkele spelers anoniem. `Zo kan het niet langer. Volgende keer schiet hij ons gewoon dood. In deze omstandigheden kunnen we niet goed voetballen. Niemand heeft nog vertrouwen. Je moet er niet aan denken wat er kan gebeuren na een slechte pass of een foute controle. Zaterdag wilde Tsjagaev onze coach naar de keel vliegen omdat die hem van antwoord diende. Zijn lijfwachten hebben hem moeten tegenhouden.`

Steunbetuiging
Tsjagaev nam Xamax in mei over. Toen de club op de tweede speeldag een 2-0 nederlaag leed in Basel ontsloeg hij meteen de volledige directie en technische staf.

`Dit gaat veel te ver`, zegt nu Jean-François Gaillard, een kleinere aandeelhouder. `We moeten niet wachten tot er doden vallen.` Gaillard wil naar de rechter stappen om Tsjagaev te onteigenen.

Als steunbetuiging aan spelers en trainer staken de fanclubs Tigers 95 en Fanati`X 03 hun activiteiten.
(Redactie)
0
Maandag 29 augustus 2011 om 09:20 uur

pmc

Kees schreef:

Het leek hier afgelopen nacht wel op "de nacht van Schmelzer".

Met bewondering alle shouts gelezen waar wel overduidelijk is op te maken dat iedereen begaan is met ADO. En dat is de grootste winst.

Ach, die nieuwe spits komt er best wel. Alleen sommige namen die circuleren slaan echt nergens op. M.a.w. ben ik bang dat de uiteindelijk nieuwe spits qua naam tegenvalt. Maar daar is nog niets mee gezegd.
ch Kees wie had een jaar geleden van Bulykin gehoord
0
Vrijdag 19 augustus 2011 om 10:36 uur

ADO supporter Leidschenveen

Wat baal ik van die kans van Verhoek in de eerste helft zeg, ALS ALS ALS hij hem er gewoon inprikt............. Vond hem de matigste van alle spelers. De inzet en kansen bieden wel perspectief voor zondag, maar Jezus Ch....... wat missen we een balvaste en kopsterke spits.
0
Donderdag 4 augustus 2011 om 22:48 uur

Advertentie

pmc

 De voorbereiding van ons team voor de wedstrijd van morgen tegen Den Haag. De missie bestaat uit:

Georgallides-Fraskareli

Vinci-Spoungkin-Karipidis-Alampi-Booth-Ch. Charalambous

Salatits-Kaseke-Da-Silva Leandro-Agkouiar

-Abraham-Ephraim Christofi

Tadic-Renchifo

 

0
Donderdag 28 juli 2011 om 10:12 uur

Ferdy

Ferdy schreef:

De club is helemaal niet gestopt, er is alleen een gezonde twijfel.

Wat wel weer leuk is dat de club ook meeleest op CADD en af en toe in een deuk licht van alle geruchten. Anderszijds waardeert men wel de clubliefde van t overgrote deel van de supps..

Trouwens..ik behoor niet tot de "inner circle" van de club hoor.

licht met ch...mooi he!

0
Vrijdag 10 juni 2011 om 18:06 uur

Johannes

Het klonk leuk, dat plan van het afmelden per mail en dan die n iet bezette SCC-plek nog een keer verkopen, maar... bij nader inzien door de kritische reactie van medeshouters kom ik toch tot andere gedachten.

 

Hoe goed het ook gaat nu, het blijft wel ADO. Oftewel organisatorisch gaat er wel 's wat mis. Het risico is levensgroot dat je geblokkeerde SCC ook de tweede wedstrijd nog geblokkeerd kan zijn. Zie de drama's die we de afgelopen jaren met dat fijne biometrische systeem gehad hebben.

 

Als je allemaal heel positief rekent dan zou het de club maximaal 6000 euro op kunnen leveren. Daar komt bij wijze van spreken onze commercieel manager nog niet eens zijn nest voor uit. Die 6000 euro ben je voor een deel al weer kwijt aan het extra werk dat het oplevert om die hele administratie bij te houden. Als we even Feyenoord erbij pakken: daar mag je je SCC zonder veel gedoe gewoon aan iemand anders uitlenen (in elk geval op dagen dat er geen risicowedstrijd is). 0 administratie, 0 klachten, tòch een volle bak.

 

Als je wat wil met de bezetting van het stadion (en daar nog geld aan verdienen ook) dan moet je echt aan de slag met een statribune achter het goal en natuurlijk met die roemruchte tweede ring erop. Ik kan niet wachten...

0
Dinsdag 15 februari 2011 om 21:25 uur

ADO supporter Leidschenveen

“Spionnen op training van Profclubs” Van onze Telesportredactie
 

AMSTERDAM - Diverse clubs in de eredivisie sturen spionnen naar de training van komende tegenstanders. Dat stellen PSV-trainer Fred Rutten en zijn ADO Den Haag-collega John van den Brom, die vanavond tegenover elkaar staan in Eindhoven. ,,Ik weet dat er clubs zijn die analisten naar trainingen sturen”, aldus Rutten, zonder namen te noemen. Van den Brom herkent zich in de woorden van de PSV-coach: ,,Ik heb het zelf nog nooit gedaan, maar zie bij onze trainingen in het oude Zuiderpark-stadion soms wel vreemden op de tribune zitten met een opschrijfboekje.”


John van den Brom Foto: Fotopersburo Dijkstra bv PSV-trainer Fred Rutten Van den Brom ziet er geen been in om het Zuiderpark af te sluiten. ,,Misschien als je een keer iets nieuws wilt proberen, maar het spel van ADO is hartstikke duidelijk. Wij hebben eigenlijk geen geheimen.”

,,Iedereen mag het op zijn manier doen”, vindt Rutten. ,,Maar als ik langs de kant zo’n analist herken, zou het onlogisch zijn om nieuwe dingen uit te proberen. Maar vaak valt er voor buitenstaanders toch weinig te herkennen in mijn trainingen”, lacht Rutten, die aanwezige cameraploegen gisteren wel verbood opnames te maken. Titelconcurrent FC Twente ging deze week een flinke stap verder, door een zwart doek langs het trainingsveld te hangen om te voorkomen dat stiekem tóch iemand meegluurt.

Over de zin of onzin van al deze geheimzinnigheid zegt Rutten (die zelf bij PSV pas één keer besloten trainde in het stadion, maar dat wel wat vaker zou willen doen): ,,In het blad de Voetbaltrainer werd een keer een geweldige ingestudeerde vrije trap uiteengezet, compleet met looplijnen. Nou, dank je wel! Toen wij kort daarna tegen dat team speelden, herkenden mijn spelers die vrije trap en viel er geen goal uit.”

 

0
Zaterdag 5 februari 2011 om 11:45 uur

Johannes

Vincent schreef:

Ofschoon ik altijd een fan was van zoefzoef, vraag ik me af waarom we hem terug zouden moeten halen.

we willen hogerop en youssef komt bij heerenveen niet eens in het 1e elftal voor...waarom dan wel goed genoeg voor ons?

 

leuk hoor dat, nu we goed spelen, al die spelers ineens voor ado willen voetballen.. maar laten we wel kritisch blijven

Ik denk dat dit zo'n speler is die boven zichzelf uitstijgt als hij happy is. In Den Haag en in Nijmegen was hij dat. Als het nou zo is dat Van den Brom het niet ziet zitten met alleen Piqué (fitheid/blesuuregevoeligheid?) dan kan het een mooie transfer zijn. We weten al dat Van Hese geen minuten krijgt en vermoedelijk verhuurd gaat worden. Supusepa is vooral in het tweede actief (en dan ook nog als centrale verdediger). Bosschaart komt hopeloos tekort. Samengevat: Shouf is tòch een versterking, maar dan gaat e.e.a. wel op de schop in de selectie.

 

Met evt. nog Brouwer en Nijland erbij zijn we helemaal klaar voor de strijd om plek 8!

0
Dinsdag 28 december 2010 om 12:39 uur

Nu online

Max, adorob, StefanNL, Edwin Post en 146 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 3
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Daryl van Mieghem Matteo Waem Jort van der Sande

Laatste wedstrijd

Logo Helmond Sport Logo ADO Den Haag
3-2
1 december 2023

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
8 december 2023 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II 17 - 38
2 Roda JC + 17 - 32
3 FC Emmen 17 - 32
4 ADO Den Haag 17 - 30
5 Graafschap 16 - 29
6 SC Cambuur 17 - 28
7 FC Dordrecht 16 - 26
8 NAC Breda 16 - 25
9 FC Groningen 17 - 25
10 Helmond Sp. 17 - 24
11 Jong AZ 17 - 24
12 FC Eindhoven 17 - 23
13 VVV-Venlo 17 - 23
14 MVV Maastr. 17 - 19
15 Jong PSV 16 - 17
16 Jong Utrecht 16 - 17
17 Jong Ajax 17 - 17
18 Telstar 16 - 13
19 FC Den Bosch 17 - 11
20 TOP Oss 17 - 8