Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: goal

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 3
Volgende pagina

Bolskie

DH1905 schreef:

Ik zie een hoop positieve berichten. Ik zie het minder positief in.

Tot de tegengoal geen vuiltje aan de lucht. Daarna volledig de kluts kwijt. Veel trage spelers, weinig druk op de tegenstander en de bal. Laf verdedigend voetbal. Bewegelijkere, explosievere spelers bij Excelsior tegen trage stront van Den Haag.

Laatste 20 minuten maakt een hoop goed. Maar dan komt het aan op het maken van doelpunten en die kwaliteit ontbreekt. Veerman wil er zo nu en dan een maken, maar verder heb ik mijn twijfels wie de goals verder moeten maken.

Hopelijk krijg ik ongelijk…
Nou die eerste goal was meer geluk dan wijsheid. Excelsior zegt niet voor niets tis een wonder dat we de wedstrijd hadden gewonnen. En zo keek ik er ook na met de gedachten dat ik ze uit beter als thuis vind, heb ik de hoop er nog wel in. Alleen moet je de kansen wel benutten
2
Donderdag 23 mei 2024 om 10:35 uur

Johan vakkie M

Eeuwig Den Haag schreef:

Wat viel Asante zwaaar tegen zeg. Werdverdedigend kapot gemaakt en is de hele wedstrijd met alle ruimte van de wereld aanvallend in de tang gehouden door die linksback van Excelsior (die was sowieso niet slecht)
2e goal groot deel zijn schuld. Echt hij stond de hele eerste helft lucht te dekken. Geen idee waar z'n man staat.
0
Donderdag 23 mei 2024 om 09:07 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Veerman: maakt geen reet uit, moet een goal zijn
Henk Veerman wond na afloop van de wedstrijd tegen Excelsior geen doekjes om zijn enorme misser in de extra tijd.
Lees het nieuwsbericht
1
Woensdag 22 mei 2024 om 23:04 uur

Langebach2

FFL schreef:

We hadden met 3 goals verschil kunnen winnen.
Helaas te slap en onnauwkeurig 1ste helft.

1-2 is niet onoverkomelijk
Niet kansloos. Je kan vandaag 2-2 maken en zaterdag na 3 minuten achter staan. Het blijft voetbal.
Duimen voor zaterdag dat we een goal scoren en zij heel zenuwachtig achteruit gaan lopen. Voetballend dient Excelsior in principe ons de baas te zijn, omgaan met de stress maakt straks het verschil.
1
Woensdag 22 mei 2024 om 21:14 uur

wdr

Uitwedstrijd met een goal achterstand, wordt erg moeilijk. Maar het zou wel de mooiste wraak zijn als het toch lukt...
1
Woensdag 22 mei 2024 om 20:54 uur

Gast

GroenGeelHart070 schreef:

In de ED kostte een wedstrijdkaartje tussen €15 (Sparta) en €28,50 (PSV).
Al met al is een wedstrijdkaartje bij ons dan dus verhoudingsgewijs te duur.
Dat ook de groep 13-17 jaar bij ons dezelfde prijs als volwassenen betalen is extra schandalig, dan wil je gewoon geen nieuwe generatie supporters en een vol stadion.
Dit alles betreft het eigen beleid, zonder invloed van de zogenaamde driehoek. Laat dit een hoofdreden zijn waarom het stadion zelden vol zit
achter de goal kost 12,50 en belangrijke wedsstrijd 16,50. en achter andere goal is een kids vak. er zitten er hier op internet die pochen dat ze eigen bedrijf hebben. en paar keer per jaar vakantie zijn. eigen huis verbouwen. en op andere dagen klagen over paar euro. zo is er altijd wel wat te verzinnen. als die eigenaar er is kom ik niet. als diespelers er zijn kom ik niet. als de trainer er is kom ik niet. paar euro te duur kom ik niet. en straks speelt de finale is het stadion weer te klein. allemaal gelul. hoop mensen vinden zeiken om het zeiken heerlijk op internet. die gaan nooit naar stadion. als er gewonnen is heb er een speler niet goed gedaan. dan gaat het daar over paar dagen. echte supporters gan toch wel. is hun club. get a life
8
Maandag 20 mei 2024 om 12:56 uur

Vos

GroenGeelHart070 schreef:

Ik denk dat het een aanhoudende ontmoedigingsprijs is om MN achter het goal te krijgen. De prijzen achter de goals (19,50 en 16,50) zijn echt een enorm verschil in kosten.
Ik snap dat niet zo goed, houd het toch intact. Ze moeten de prijzen voor A en C gewoon lager maken om mensen die niet op Noord willen zitten alsnog (enigszins) op de lange zij te laten plaatsnemen. Zo ziet die eretribune er tenminste ook nog een beetje gevuld uit.

De toegangsprijzen moeten toch sowieso niet hoger zijn dan €20?! Of willen ze nooit een vol stadion ofzo
MN kan simpelweg niet achter het goal. Daar zijn veel te weinig plaatsen voor.
Sommige mensen willen niet op Noord staan of zitten en ook niet achter de goal. Als je die voor een leuke prijs plaats laat nemen op de hoekvakken van de eretribune sla je inderdaad twee vliegen in 1 klap. Die stoelen komen namelijk door sponsoren toch nooit vol. Daarnaast hebben die mensen direct wat leuks om naar te kijken en luisteren aan de overkant. Zeker nu de sfeer beter is sinds kort en nog beter gaat worden.
1
Maandag 20 mei 2024 om 12:08 uur

GroenGeelHart070

haagse jr schreef:

27 euro langszijde. De club heeft nog steeds niet door dat het de fans heel hard nodig heeft in de play-offs. Maak er gewoon 15 van en dat heel het stadion vol zit.
Ik denk dat het een aanhoudende ontmoedigingsprijs is om MN achter het goal te krijgen. De prijzen achter de goals (19,50 en 16,50) zijn echt een enorm verschil in kosten.
Ik snap dat niet zo goed, houd het toch intact. Ze moeten de prijzen voor A en C gewoon lager maken om mensen die niet op Noord willen zitten alsnog (enigszins) op de lange zij te laten plaatsnemen. Zo ziet die eretribune er tenminste ook nog een beetje gevuld uit.

De toegangsprijzen moeten toch sowieso niet hoger zijn dan €20?! Of willen ze nooit een vol stadion ofzo
3
Maandag 20 mei 2024 om 11:56 uur

Advertentie

DHFC070

Dappere dodo schreef:

Net ff de hele wedstrijd op mijn gemakkie terug zitten kijken, hier en daar doorspoelen.
Wat mij gelijk opvalt, de microfoons voor de sfeer staan overduidelijk heel dicht bij het uitvak. Want op tv lijkt het nu net of De Graafschap de overhand had met liedjes en sfeer, maar als je op Midden Noord staat beleef je dat toch heel anders. Maatje van ons op G vond ook dat de sfeer echt van Midden Noord kwam, en dat ze op G amper wat deden.

Graafschap had echt wel toffe pyro acties, respect daarvoor, maar zoiets moet toch eigenlijk helemaal niet kunnen? Bizar dat zoiets mee kan naar binnen. De scheids had waarschijnlijk ook al opgemerkt dat er wat ging gebeuren, want die liep 1 minuut voor de actie van de Superboeren naar Buttner toe om hem iets toe te spreken.

Overigens ben ik van mening dat je door te wisselen sterker kan worden, (graafschap) of onthutsend veel zwakker (Kalezic). Ik snapte echt zijn wissels niet, Kebabsalem speelde al langer met vuur na zijn gele kaart, die had er echt eerder afgemoeten, desnoods voor Koudoussou en dan Assante laten staan ofzo. Veerman wissel je nooit, zeker niet met dit soort wedstrijden. Maar goed, nu tot 16.25u wachten wie de volgende wordt: of tegen Van Duinen of tegen Kramer
Bij ons begint er eindelijk na jaren bagger eindelijk weer wat sfeer in te komen (trommel heeft effect) maar dit komt op tv in ieder geval nog niet over. Nu nog wat meer en betere liedjes met een lekker ritme.

Dat met die microfoons is al jaren maar gister wel echt bizar op tv in vergelijking met in het stadion. Natuurlijk had de Graafschap een fanatiek uitvak maar 10 man hoorde je harder dan dat heel MN (100en mensen) mee zongen.

- heeft ESPN bewust geen microfoons bij MN staan i.v.m. alle kkr.s die er vanaf komen?
- is het omdat MN verder van de hoofdcamera's/microfoons op de eretribune afstaan in vergelijking met andere clubs waar het sfeervak achter de goal is?
- windrichting vanaf het prins clausplein pal op MN waardoor al het geluid letterlijk wegwaait van de microfoons?

Achja lekker boeiend eigenlijk.
Op naar Excelsior thuis (Rkc staat voor)
0
Zondag 19 mei 2024 om 15:00 uur

Bleek

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Marsman: voelde het na de 2-0 al aankomen
De vorige thuiswedstrijd nog uitgefloten, nu hield Nick Marsman zijn team in de hectische slotminuten overeind in de play-offs.
Lees het nieuwsbericht
Met Marsman in de goal voel je hem altijd aankomen..
2
Zondag 19 mei 2024 om 12:03 uur

Nu online

BLEISWIJK-1, James, Erik070, Langebach2, yesyes, Edwin Post, Lellow, Sebastiaan, Bolskie en 222 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 3
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
1-2
20 juli 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo SV Zulte Waregem
24 juli 2024 om 17:00 uur
Besloten

Advertentie