Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: pand

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 3
Volgende pagina

Petah

Zou je als gemeente niet kunnen gaan dwarsliggen met bepaalde inspecties verhoging huur verbeteringen aan t pand iets in die trent

Ik weet uit ervaring dat de gemeente ook al heb je een contract je het leven onmogelijk kan maken ze doen niet anders bij bepaalde mensen

Dus zouden ze dit zelfde niet bij united vansen kunnen doen
0
Vrijdag 8 januari 2016 om 10:07 uur

grijze gek

IS ER IEMAND WAT KWIJT GERAAKT GISTERMIDDAG????

Den Haag - De politie heeft vanmiddag aan de Goudslagersgaarde een hennepplantage aangetroffen.

Agenten vonden in een woning een in werkingzijnde hennepplantage waarbij de ongeveer 300 planten `oogstrijp` waren. Dit wil zeggen dat de `bloemen` van de plant volgroeid zijn en afgeknipt kunnen worden.

Van deze `bloemen` worden de welbekende softdrugs gemaakt die `geconsumeerd` kunnen worden.

De politie heeft alle planten en bijbehorden kweekapparatuur in beslag genomen. Een gespecialiseerd bedrijf heeft alle planten direct ter plaatse vernietigd. De politie doet onderzoek naar de eigenaar van de planten en het pand.
0
Woensdag 8 juli 2015 om 09:58 uur

Marijn

Ronaldo schreef:

Weet iemand hoe het zit met veranderingen op de vakken BCL en BCR?
Err mag niet meer via de hoofdingang het stadion in gegaan worden. Ze mogen ook niet na de wedstrijd het pand via de hoofdingang gebruiken. Ze moeten via de normale crowd control hekken het pand betreden en verlaten.
0
Woensdag 13 mei 2015 om 18:05 uur

Jos Raaf

lasoog1 schreef:

Op de Aftrap flinke bezuinigingen gaande. Hoop onvrede. Of t momenteel slechter gaat weet ik niet maar iig niet beter..Wang is idd kort eigenaar maar je mag toch verwachten dat die man zn planmen klaar en uitvoerbaar heeft liggen. De soap duurt al 8 maanden. Maar ja...ik kap er maar even mee want amders ben ik weer de pispaal....
WAAR haal je het weer vandaan!!! Onvrede is een onzin en "bezuinigingen" in tegendeel! Het is in jaren niet zo goed gegaan. As we speak wordt veld 1 vervangen in een kunstgrasveld. Sloophamer komt deze maand in het oude pand en er komt een topsport waardige gebouwen voor terug. Ook het rijtje ex spelers wie opgenomen zijn in de jeugdopleiding als trainer/assisetent wordt steeds langer
Alexander Ranckovic
Bas Lambooij
Roy Kappenburg
Rick Hoogendorp
Gabor Horvath
en sinds deze week getekent Cedric van der Gun En er komen er nog meer aan. Dus ik zou zeggen zet je lasbril af en ga eens kijken op het complex ;-)
0
Vrijdag 10 april 2015 om 18:29 uur

yellowgreen1905

Dubieus Chinees gokbedrijf vestigt zich in Den Haag

Het Chinese gokbedrijf AsiaBet opent binnenkort een kantoor in Den Haag. AsiaBet is een van de grootste gokbedrijven van China. Het bedrijf kwam vorig jaar een aantal keren in opspraak omdat hun naam in verband werd gebracht met matchfixing praktijken.

Ze hebben een groot pand gekocht op het bedrijventerrein Forepark, een aantal kilometer vanaf het centrum van Den Haag. Op het bedrijventerrein bevindt zich ook de voetbalclub ADO Den Haag. Opmerkelijk is dat de Haagse voetbalclub vorige maand is overgenomen door Chinees Hui Wang. Bekend is dat Hui Wang en eigenaar Liu Chu van AsiaBet al vanaf jongs af aan goede vrienden van elkaar zijn. Of de komst van AsiaBet naar Den Haag te maken heeft met de overname van ADO Den Haag is vooralsnog niet bekend.

Maarten Fontein, directeur van ADO Den Haag, zegt niets af te weten van de komst van het Chinese gokbedrijf. ’Ik hoor het voor het eerst. Maar dat wil niet zeggen dat het niet interessant is voor ADO Den Haag. Elke multinational is momenteel interessant voor ADO Den Haag. Binnenkort kan Liu Chu een uitnodiging ontvangen voor een oriënterend gesprek.’

AsiaBet werd vorig jaar voor het internationaal gerechtshof gesleept door de Engelse voetbalbond. De FA had harde bewijzen voor gemanipuleerde voetbalwedstrijden in League One, de derde Engelse voetbalcompetitie. Deze bewijzen zijn echter door de rechter allemaal van tafel geveegd. Ook een hoger beroep mocht niet baten.

www.facebook.com/hetvelt
0
Dinsdag 17 februari 2015 om 17:25 uur

Gast

H@@GenEES schreef:

Nogmaals jij maakt een denkfout, de hypotheek is een schuld maar één die je gewoon aan kunt gaan, iedereen die een huis koopt heeft een schuld van vaak meerdere tonnen, betekent niet dat je failliet bent en bij de voedselbank moet vreten.

Pas als je de hypotheek niet kan betalen komt de bank komt de rest van het openstaande bedrag eisen en dan heb je wel een acute schuld waardoor je in de problemen kunt komen.
In relatie met de waarde van het (onder) pand.......
0
Vrijdag 23 januari 2015 om 21:49 uur

grijze gek

HET HOOFDKANTOOR VAN ZIGGO ZIT GVD IN DE HAAG!!!
IK ZEG OP NAAR HET SPAARNEPLEIN EN SLOPEN DAT PAND
Waarom 020 sponseren??
0
Vrijdag 7 november 2014 om 10:02 uur

Advertentie

Kees

Voor de niet AD abonnementhouders:

DEN HAAG - De Chinese overheid heeft de eerste stempels gezet, maar de overname van ADO Den Haag is nog verre van rond. Grootaandeelhouder Mark van der Kallen stelde het bedrijf dat ADO Den Haag wil overnemen, United Vansen, onlangs een ultimatum, maar weet nu al dat het bedrijf niet op korte termijn zal betalen. Over twee weken verloopt de uiterste betalingstermijn.
`Die stempels bevestigen in ieder geval dat het Chinese ministerie met de behandeling van de overname van ADO door United Vansen bezig is, maar het zegt me verder niets`, aldus Van der Kallen.

`Het gaat uiteraard om die laatste stempel en het geld (ruim acht miljoen euro, red.) dat op onze rekening moet staan, en dat is er nog altijd niet`, vervolgt Van der Kallen. `Dat kan nog zeker twee weken duren, want de Chinese overheid heeft in deze periode vakantie en dan gebeurt daar niets. Ik heb uiteraard wel laten checken of die vakantie de werkelijke reden van de vertraging is, maar het Chinese ministerie is deze periode echt gesloten`.

Gaat u dan door deze vertraging bij het ministerie in China de betalingstermijn voor United Vansen verlengen?


`Nee, we houden geen rekening met de vakantieperiode daar. Medio oktober moet het geld bij ons op de rekening staan en daar houden we United Vansen aan. Als het geld er dan nog niet is, kijken we in hoeverre er vooruitgang is geboekt door de Chinese overheid en bepalen we hoe we daarop moeten reageren. Inmiddels heb ik persoonlijk contact gehad met meneer Wang (eigenaar United Vansen, red.). Dat levert hoopvolle informatie op, maar nog steeds geen garantie dat de deal rondkomt. Zoals ik al eerder zei, moet het niet te lang duren. Dan zijn we genoodzaakt de deal met de Chinezen af te blazen en gaan we naar andere opties kijken.`
U bevestigde twee weken geleden tegenover Omroep West dat er andere internationale overnamekandidaten zijn, voert u daar inmiddels ook gesprekken mee?


`Er zijn inderdaad meerdere bedrijven die hun interesse kenbaar hebben gemaakt. ADO is voor veel partijen een interessante club, maar er is nog niets concreet. We richten ons nog steeds op de deal met United Vansen. Als die onverhoopt niet doorgaat, gaan we pas met de andere geïnteresseerde partijen om de tafel.` Gisteren verscheen in de media het verhaal dat het geld voor de overname inmiddels al op de rekening staat van de Engelse bank HBOS. Dat zou een goed teken zijn voor het doorgaan van de deal met ADO.


`Volstrekte onzin. Meneer Wang zal best een internationale bankrekening hebben, maar dat is totaal niet relevant voor de kansen van de overname. Nogmaals: de Chinese overheid moet goedkeuring geven voor de deal en pas dan kan het geld overgemaakt worden. Of dat geld dan van een Chinese of Engelse bankrekening komt, doet er helemaal niet toe.`
In TV West Sport van afgelopen maandag vertelde Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, dat hun correspondent tijdens een zoektocht in China naar United Vansen was gestuit op lege panden en op personeel dat nog nooit van de overname van ADO Den Haag had gehoord.

`Dan hadden ze beter moeten zoeken en naar het juiste pand. Kijk, wij gaan niet over één nacht ijs in deze overname en hebben goed onderzoek gedaan naar United Vansen. We hebben in ons dossier alle jaarstukken en concern-schema`s waaruit heel concreet blijkt met welk bedrijf we zaken doen. In de cijfers die we hebben van United Vansen constateren we niets vreemds.

Er zouden ook twijfels zijn over de daadwerkelijke macht van Wang Hui. Hij zou geen grootaandeelhouder of eigenaar zijn van United Vansen en dus ook niet alleen de beslissingen kunnen nemen, onder andere over de deal rond ADO. Wat weet u van zijn status?

`Uit alle bedrijfsinformatie die we hebben blijkt dat hij daadwerkelijk de grootaandeelhouder en eigenaar is van United Vansen. We doen rond deze overname ook alleen maar zaken met meneer Wang.`

Hoe groot schat u op dit moment de kans dat United Vansen daadwerkelijk ADO Den Haag gaat overnemen?

`Ik schat het in op 80 procent. Ik blijf positief, ook door de laatste informatie die ik nu persoonlijk van meneer Wang heb gekregen waaruit blijkt dat de Chinese overheid ermee bezig is. Maar de tijd is de grootste vijand want we houden vooralsnog vast aan medio oktober als betalingstermijn. We kunnen bij ADO niet alsmaar blijven wachten`.


Het laatste nieuws op je mobiel bekijken? Pushberichten ontvangen bij brekend nieuws in jouw regio? Download de gratis apps van Omroep West voor je tablet of telefoon.

0
Woensdag 1 oktober 2014 om 12:32 uur

Heino

Het hele artikel uit de Telegraaf:

Nog geen pingping uit Peking
Van onze correspondent Marcel Vink

PEKING – Het is het lot, zei de breeduit lachende Wang Hui, dat zijn onderneming United Vansen en ADO Den Haag elkaar vonden. Maar nu er al enkele betalingsdeadlines zijn verstreken en er nog geen cent is overgemaakt sinds de Chinezen alle aandelen overnamen, neemt het wantrouwen toe. Een zoektocht in Peking naar de achtergronden van het sportmarketingbureau toont aan dat het ’lot’ waarschijnlijk het ’noodlot’ gaat worden.

„Nooit van gehoord”, zegt een receptionist in het bedrijfsgebouw waar een kantoor van United Vansen zou moeten zitten. Op de vierde verdieping van dit oude pand in Huairou, een ver buitengebied van Peking, zitten een verzekeringsonderneming en een decoratiefirma, maar dus niet het naar eigen zeggen wereldwijd opererende sportmarketingbureau dat een groot internationaal netwerk heeft.
„En het heeft er ook nooit gezeten”, vervolgt de Chinees. „In ieder geval niet zolang ik hier werk. En dat is al heel wat jaren.” Een merkwaardig verhaal, dat niet via de website van United Vansen kan worden gecheckt, want die ligt al weken plat. Een melding van de Chinese overheid geeft aan dat de bedrijfsregistratie niet in orde is, er serverproblemen zijn, of dat er ’ongepaste’ informatie staat vermeld.

Opmerkelijk is ook dat niemand van Vansen ervan op de hoogte blijkt dat hun website – normaal toch een visitekaartje en belangrijkste informatiekanaal – onbereikbaar is. „Offline? Daar weten we niks van af”, zegt werkneemster Ding Ding. „Ik zal vragen of onze technische afdeling ernaar gaat kijken.” Een ruime week later is er nog niets veranderd.
Een tweede kantoor van Vansen bestaat overigens wel: een unit in een bedrijfsverzamelgebouw in het centrum van Peking. Een receptie, een paar werkplekken met schermen, een vergaderkamer en dat is het. Vanuit dit vertrek van enkele tientallen vierkante meters moet de afronding van de overname van ADO Den Haag worden geregeld.

Als het daar tenminste ooit nog van komt. Het management houdt zich schuil, ondanks enkele toezeggingen helderheid te verschaffen. Wang, in Den Haag al Wangbetaler genoemd, is al langere tijd onbereikbaar voor commentaar. „En hij houdt zich hoogstpersoonlijk met deze deal bezig, dus helaas kan niemand anders er iets over zeggen”, zegt Giovanna Gargiulo, een Italiaanse manager.
Bovendien lijkt ADO – er zou vertraging in de betaling zijn omdat de overheid nog geen toestemming heeft gegeven – niet het voornaamste project te zijn, al had de nieuwe eigenaar zelfs al ambitieuze plannen een tweede ring op het zelden uitverkochte Kyocera-stadion te bouwen.
Op papier houdt Vansen zich bezig met heel veel zaken: het organiseren van wedstrijden, ticketverkoop, sportreizen in binnen- en buitenland, en daarbij beweert het ook een vinger in de pap te hebben als het gaat om tv- en radiobelangen. Dat laatste is ongetwijfeld waar de onderneming op doelt als het stelt ’300 miljoen Chinezen te bedienen’.

Dankzij het internationale, uitgebreide netwerk van Vansen zou ADO Den Haag door de Aziatische overname, zo beweert Wang, inmiddels ook ’een bekende club’ zijn in China, maar een insider in de Chinese voetbalwereld lacht daarom. „Geloof me, als er 100 mensen zijn in het land die ADO Den Haag kennen, dan zijn het er veel.” In de Chineestalige media is ook nauwelijks iets over de overname van ADO terug te vinden.
De betaling van ruim 8 miljoen euro voor de ADO-aandelen lijkt ver weg, en het zou niet de eerste deal van Vansen zijn die mislukt. Tijdens een eerder bezoek aan Den Haag zei Wang dat hij de Spaanse Supercup naar China had gehaald, maar Barcelona en Real Madrid weigerden al meteen akkoord te gaan. Ondanks afspraken over meerjarige contracten is er nog geen enkele editie van de Supercopa in China gespeeld.
Een breed aangekondigde overname van Sampdoria ging eveneens niet door. Nadat er met veel vertoon een contract was getekend, houdt de samenwerking waar United Vansen mee pocht niet meer in dan ’promotie’ in China van de Italiaanse Serie A-club.

Maar, het moet gezegd, sommige projecten slagen wel. Vansen haalde bijvoorbeeld de strijd om de Italiaanse Super Cup naar Peking, en ook de Franse werd in de Chinese hoofdstad gespeeld – begin augustus speelden Paris Saint-Germain en Guingamp er om de bokaal die het Franse voetbalseizoen inluidde.
Ook speelde de onderneming een rol bij de ’planning’ van de openings- en sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Peking in 2008. Er zijn al langere tijd plannen om de Duitse strijd om de Supercup naar China te halen; daar was ook de inmiddels wegens belastingfraude gedetineerde voormalige Bayern München-president Uli Hoeness mee bezig. Maar ondanks voortvarende Chinese plannen lijkt een supercupwedstrijd in de communistische volksrepubliek mijlenver weg.
Hoewel grootaandeelhouder Mark van der Kallen allerlei instanties in China zegt te hebben ingeschakeld om duidelijkheid te krijgen, laat de Nederlandse ambassade in Peking weten geen verzoek van ADO Den Haag te hebben ontvangen om de eredivisionist bij te staan. Van der Kallen noch ADO wil reageren.
0
Zaterdag 27 september 2014 om 10:39 uur

Ronaldo

Helaas geen rechten in de Telegraaf. Maar belooft vandaag weinig goeds.

United Vansen moet ADO Den Haag nog altijd een bedrag van acht miljoen euro betalen voor het overnemen van de aandelen. Of het Chinese bedrijf dat ook gaat doen, is nog maar de vraag.


De Telegraaf nam een kijkje bij een van de panden van United Vansen, waar gek genoeg niemand af wist van de firma. "Nooit van gehoord", zegt de receptionist, die het bestaan van United Vansen ontkent. "En het heeft er ook nooit gezeten. In ieder geval niet zolang ik hier werk. En dat is al heel wat jaren."

Naast het niet-bestaande pand in Huairou, een ver buitengebied van Peking, ligt ook het digitale thuis van het bedrijf `plat`. Bovendien geeft de Chinese overheid aan dat de bedrijfsregistratie niet klopt. Een werknemer van United Vansen weet niets van die problemen. "Offline? Daar weten we niks van af."

Wang Hui, die de miljoenen naar Den Haag moet overmaken, is niet bereikbaar voor commentaar. "En hij houdt zich hoogstpersoonlijk met deze deal bezig, dus helaas kan niemand anders er iets over zeggen", reageert een van de managers tegenover het eerdergenoemde dagblad.

"Geloof me, als er honderd mensen zijn in het land die ADO Den Haag kennen, dan zijn het er veel", aldus een Chinese insider. Grootaandeelhouder Mark van der Kallen zou in China allerlei instanties hebben ingeschakeld, maar navraag van De Telegraaf laat weten dat de Nederlandse ambassade geen reactie heeft ontvangen van ADO Den Haag.
0
Zaterdag 27 september 2014 om 08:09 uur

Nu online

adorob, Aad, Alle ballen op Jort, Heino, Erwin vm, fcdh-denhaag, Ranthehague, adonees_015, Tante Wil en 93 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 3
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Jort van der Sande Henk Veerman Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong Ajax
2-1
1 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo Roda JC Logo ADO Den Haag
8 maart 2024 om 20:00 uur
Parkstad Limburg Stadion, Kerkrade

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 28 - 57
2 Roda JC + 28 - 54
3 ADO Den Haag 28 - 53
4 FC Dordrecht 28 - 49
5 Graafschap 28 - 49
6 FC Groningen 27 - 48
7 NAC Breda 28 - 43
8 Jong AZ 28 - 40
9 FC Emmen 27 - 39
10 SC Cambuur 28 - 39
11 VVV-Venlo 28 - 39
12 MVV Maastr. 28 - 37
13 Helmond Sp. 28 - 35
14 FC Eindhoven 28 - 34
15 Jong Ajax 28 - 30
16 Jong PSV 28 - 28
17 Telstar 28 - 24
18 TOP Oss 28 - 23
19 Jong Utrecht 28 - 23
20 FC Den Bosch 28 - 20