Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: termijn

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 3
Volgende pagina

Johannes

Aad schreef:

Ik denk ook dat het beleid om steeds maar dure oudere spelers binnen te halen en niet op je eigen kweek (die op den duur zelfs geld zou kunnen opbrengen) wil vertrouwen bakken met geld heeft gekost..

Ja, dat is een ander beleid en het kan best een paar seizoenen KKD duren om een selectie te krijgen die mee kan doen om op zijn minst een playoff plaats. Maar het is beslist noodzakelijk om financieel gezond te worden.

Maar helaas is er één grote factor die tegenhoudt dat ADO-bestuurders hiervoor kiezen. En die factor zijn de supporters. Die eisen promotie op basis van de begroting en het feit dat Den Haag de derde stad van Nederland is.
Ik volg jouw redenatie en ben het met je eens, maar...
Een half of heel seizoen leuk spelen in de KKD en weg is je jonge speler. Je krijgt gewoon nooit langer dan een seizoen om te bouwen. Dat is echt wel een van de redenen voor het halen van de oude mannen, de korte termijn.
3
Maandag 18 maart 2024 om 12:24 uur

Rob2002

ADOZoetermeer schreef:

Mijn vrees van begin van het seizoen begint vorm te krijgen. Hele dure selectie en niet promoveren. Wederom weggegooid geld als je niet promoveert! Hoe lang gaat die Amerikaan dat nog leuk vinden. Zolang je niet op een goede fundering bouwt gaat het lastig worden om te promoveren en gaan de tekorten alleen maar meer worden!
Ik heb het gevoel dat je je over die Amerikaan niet heel druk hoeft te maken. Voor ADO is men na een jaar stilte met Reijntjes met Matijsen en Van Grinsven een hele andere weg ingeslagen en lijkt men die fundering juist aan het opbouwen zijn. Dat kan niet binnen een paar jaar, ondanks dat handelen binnen de voetbalwereld vaak op korte termijn gaat. Vallen (vorig jaar met Kuijt) en opstaan (dit jaar) hoort daarbij.

Mochten we niet promoveren heb ik niet het gevoel dat men ADO gaat verkopen. Volgens mij hebben ze die andere clubs ook al langer. Het lijkt geen gekke Chinees met korte termijn politiek of andere rare belangen. Laten we hopen dat Bolt erin gaat slagen sinds de eind 70-er jaren eindelijk er een goede club van te maken.
2
Zondag 17 maart 2024 om 10:36 uur

GroenGeelHart070

Het stukje ervaring is doorgeslagen in de basiself.
In elke linie moet 1 oudere, ervaren speler staan, liefst in de as. Om hem heen de jongere, talentvolle spelers die aangestuurd moeten worden. Pas dan ontwikkelen die jongens zich en dat was het primaire doel. Het zijn ook juist die jongere gasten die de hele wedstrijd energie moeten brengen.

Het doel moet dan ook blijven om aan de hand van ervaren spelers de jongeren te laten doorontwikkelen. Niet alleen om restwaarde te creëren, maar vooral om het niveau van de hele groep op termijn op steeds hoger niveau te brengen.

Naarmate het einde van het seizoen in zicht kwam werden keuzes gemaakt om promotie te behalen dus leek het primaire doel voorbij gestreefd te worden. En juist deze keuze lijkt nu het hele seizoen om zeep te helpen en alle opbouw van de samengestelde selectie in de 1e seizoenshelft te hebben vernietigd. Als promotie nu niet wordt behaald is alles weer terug bij af, een onnodig verloren seizoen. Waardoor? Ongeduld! Is trouwens na angst de slechtste raadgever.

De basis gisteravond;
Marsman (33), Derijck (36), Van Hintum (37), Schalk (31), Van Mieghem (34) en Veerman (30).
Hiernaast zijn Sürmeli en Van der Sande (al) 28 jaar.

Snel terug naar het primaire doel, anders is alles voor niets geweest!
4
Zaterdag 16 maart 2024 om 10:50 uur

Johannes

Olitano schreef:

Alles was er op gericht om dit seizoen te promoveren naar de ere divisie. Want dan zouden we weer winst maken en stapjes kunnen zetten.

Althans, dat was de hoop. Nu dit scenario dreigt niet te lukken moeten we afwachten wat onze Amerikaanse eigenaar gaat doen. Dit seizoen was een verlies van 6 miljoen begroot. Door de versterkingen met dito salarissen en zelfs een transfervergoeding, is het niet uitgesloten dat het verlies dit seizoen op 7 miljoen plus uitkomt.

Ondanks de ingezette bezuinigen, net als als het vorige seizoen, weer een megaverlies. En dat zonder uitzicht op hogere inkomsten vanwege promotie.

Directie, ga er maar aanstaan.
Balen is het op dit moment zeker, maar het seizoen is nog niet voorbij. Over de inzet van de Amerikanen maak ik me geen zorgen in elk geval. Die zitten er in voor de langere termijn en die gaan hun investering niet slopen uit teleurstelling. De emoties zitten bij ons, niet bij hun. Wat mooi was aan het einde van de wedstrijd gisteren was hoe het publiek de selectie heeft laten weten dat we boos zijn, gevolgd door weer dikke support. En zo moet het. Zoals Marco B. ooit zong (toen we nog niet wisten dat 'ie een tikkie pedo was): even slikken en weer doorgaan.
De staf heeft 2 weken de tijd om te bedenken dat er bij afwezigheid van Ideho weer 5-3-2 gespeeld moet gaan worden. Coremans of Nikiema nemen het over van Marsman, die weer lekker mag gaan praten over Messi bij Jack aan tafel. Stevige rugdekking achterin met Waem, Derijck en Asante. Absalem en Ché op de vleugels die aanvallend gevaarlijker zijn dan dat ze kunnen verdedigen (en dat mag met die 3 nog achterin). Vlak en Vigen mogen het spel verdelen. Van der Sande gaat veel energie leveren achter de spits en Henk en Daryl loeren op hun kansen.
6
Zaterdag 16 maart 2024 om 10:25 uur

TheMariner

Wat een vernedering: je wordt gepiepeld door de nummer 18 op de ranglijst. Langzaam maar zeker is het leven, het geloof, de overtuiging en het vuur uit dit elftal verdwenen. En vindt het hier op een vrijdagavond zijn ondergang in Velsen. Het is misschien opportunistisch maar wel duidelijk: op korte termijn moet er een keuze worden gemaakt: doorgaan met dit elftal bestaande uit dooien met een dag verlof, of dan maar met jongens die misschien ‘van mindere kwaliteit’ zijn maar die wel willen…?
0
Vrijdag 15 maart 2024 om 22:06 uur

Advertentie

Eeuwig Den Haag

Domper voor ADO: blessure Joel Ideho valt niet mee. De buitenspeler is niet op de korte termijn terug.

Schalk, Hamdaoui en Van Wolfgang trainen op zijn positie.
0
Woensdag 21 februari 2024 om 12:39 uur

FC Den Haag!

Kees schreef:

Ik vind het gevoerde beleid drie keer niks. Echter wel begrip dat Derijck is toegevoegd. Wel of niet als gewenste basisspeler. Als je na het afgelopen seizoen wilde doorpakken dan heeft de club dat wat betreft de samenstelling van de selectie goed gedaan.

Echter de lange of misschien wel korte termijn zal uitwijzen of Bolt je favoriete huwelijkspartner was of slechts een one night stand .
Dan is het wel een goede partner die dan iets van 17,5 miljoen hebben gestort. Gezien de gedane toezeggingen ga ik er echter wel vanuit dat ze voor een langere termijn onze partner blijven
1
Vrijdag 9 februari 2024 om 16:40 uur

Kees

Ik vind het gevoerde beleid drie keer niks. Echter wel begrip dat Derijck is toegevoegd. Wel of niet als gewenste basisspeler. Als je na het afgelopen seizoen wilde doorpakken dan heeft de club dat wat betreft de samenstelling van de selectie goed gedaan.

Echter de lange of misschien wel korte termijn zal uitwijzen of Bolt je favoriete huwelijkspartner was of slechts een one night stand .
4
Vrijdag 9 februari 2024 om 16:38 uur

Bolskie

Sprinkhaan070 schreef:

Derijck was tm eind november basisspeler. Daarna hommelus met hogere hand.
Dat zeg ik maanden niet gespeeld Dec en Jan niet dan toch. Maakt verder niet uit vraag me alleen af hoe fit is iemand van 36 omdat die doorgaans langer nodig hebben, hoop van harte dat die op korte termijn fit is.
1
Vrijdag 9 februari 2024 om 16:05 uur

Superfan

Aad schreef:

Ik ben in het algemeen sowieso al geen voorstander van het terughalen van spelers en in dit specifieke geval al helemaal niet.
Niet omdat ik denk dat Derijck te oud of te slecht is maar omdat hij, als hij basisspeler wordt, de ontwikkeling van Asante en Waem in de weg staat.

En dat zijn de spelers waarvan wij het in de toekomst (ook financieel) moeten hebben.

Ik zou mij levendig kunnen voorstellen dat Asante dan al helemaal weg wil en dan niets opbrengt omdat hij al een poosje niet in de basis staat. Voor Waem idem dito.

Wordt Derijck voor de breedte gehaald dan vind ik dat een dure kostenpost.
Hij kan rust achterin brengen en een achterhoede leiden maar hoe men dit op een termijn, langer dan een half jaar ziet, mogen ze toch nog eens uitleggen.
2
Vrijdag 9 februari 2024 om 11:01 uur

Nu online

derput, Aad, Joost70, Marinus, kevin, Bleek en 147 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 3
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie