Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: vol

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 3
Volgende pagina

Edwin Post

Onze directeur heeft dan wel niet de terugkeer naar het Zuiderpark verzonnen maar heeft er wel voor gezorgd dat de gemeente weer nauw betrokken is bij onze club. De gemeente had zijn buik vol van de types Manders/ Reijntjes en al die andere luchtfietsers. En aangezien er niet bekend is hoelang de Amerikanen nog zin hebben in hun geldverslindende speeltje is een goede relatie met de gemeente van levensbelang. Dus onderschat niet hoe groot haar waarde nu al is voor onze club. En ja ze maakt ook fouten mag het ook bij zo’n onrustige club.
13
Maandag 3 juni 2024 om 20:14 uur

Lellow

Het interview van Joris staat al enkele dagen online en ik kon mij er niet toe zetten om die te bekijken.
Het aanblijven van Kalezic verbaast mij dan ook niet.
Ergens in de herfst zal de conclusie toch wel getrokken worden.

Toch lijkt het me heerlijk om in een organisatie te kunnen werken met de doelstelling “alles wordt gedekt” en dan bedoel ik niet de tafeltjes.

3000 of 13000 SCC verkopen het maakt allemaal niet uit.
Eretribune vol of gevuld voor 30% het maakt allemaal niet uit.
Waarde op het veld creëren of geld uitgeven aan spelers in de nadagen van de nadagen in hun carrière,het maakt niet uit.

Je creëert een omgeving van een bepaalde mindset van middelmaat,niet het uiterste halen uit een organisatie.

Maar we keren terug naar het Zuiderpark,stond overigens al jaren in de planning maar die kan Naat mooi op haar cv zetten.
Dames elftal geïntegreerd in de NV, nog een plusje.

Die campagne voor een SCC 24/25 loopt aardig toch ?
11
Maandag 3 juni 2024 om 07:29 uur

morley

Zal wel de enige zijn maar het stukje op West komt op mij ook over als heel erge stemmingmakerij, bijna een soort persoonlijke afrekening. Vol zaken die misschien toch wel enigszins uit de context zijn gehaald en uitvergroot (bijvoorbeeld de inmiddels verwijderde ‘stand off’ tussen Sürmeli enerzijds en Veerman en Vlak anderzijds, Hamdaoui die werd teruggezet naar Jong), aannames (bijna alle spelers waren tegen het 5-3-2 systeem) en rare conclusies (wissel Van der Sande was niet tactisch want Jort is een publiekslieveling, Klas had marktwaarde -ondanks dat zijn contract na dit seizoen afliep-, kritiek op rechtsback positie van Asante -terwijl hij daar onder Franken al vaak speelde en het prima deed), etc.

Maar goed, neemt niet weg dat Kalezic het buiten een tactisch falen het ongetwijfeld op people management ook niet goed heeft gedaan.
5
Zaterdag 1 juni 2024 om 20:58 uur

Eeuwig Den Haag

Enige positieve is wel dat de eigenaar vol in blijft zetten op promotie komende jaren met zowel financiele als technische middelen en kennis.
1
Vrijdag 31 mei 2024 om 15:53 uur

pajam

Aad schreef:

Duidelijk een ADO-productie. Niet één kritische opmerking of vraag en duidelijk opgenomen vóór het stuk van Jim.

Ik heb Joris in dit interview wel 10 keer hetzelfde horen zeggen en dat was dan nog een cliché van de eerste orde.
Hij zit er een vol jaar en uit niks hoor of voel ik binding met de club. Praat met een bepaalde afstand, los ook van wat je terecht zegt, geregisseerd geheel.

Bah, Bah, Bah!!
4
Vrijdag 31 mei 2024 om 15:33 uur

Advertentie

Ano-Niem

"de vijfde colonne" gaat zich eindelijk roeren.
Hele stuk is de spijker op z'n kop en het is gewoon schokkend/stuitend om te lezen hoe slecht die gekke Bosnier met mensen om kan gaan (met uitzondering van lievelingetje Sürmeli).

Als er toch nog geen reden was om afscheid te nemen dan is deze reconstructie van het seizoen het wel. Dankzij in de incompetentie van onze trainer is een mooie eerste seizoenhelft met een vechtmachine vol zelfvertrouwen helemaal naar de kl*te geholpen.
9
Vrijdag 31 mei 2024 om 12:25 uur

GroenGeelHart070

Daily Shorts schreef:

Het is ongelooflijk dat zo’n kut club als nac met 20 punten minder dan Roda, en op basis van doelpuntensaldo mee kon doen aannde playoffs en dit nog gaan winnen ook. Echt te absurd voor woorden.
Ze worden wel laatste volgend jaar in de eredivisie maar toch. Wij spelen er niet….
Wie weet wat ze zouden kunnen investeren. Breda en elke wedstrijd vol stadion hoort gewoon in de ED.
Maar eerst zondag nog. Ik zie gewoon hetzelfde gaan gebeuren als ons overkwam. Ik gok 5-1 en verlengen
2
Woensdag 29 mei 2024 om 00:15 uur

Filosoof

slash070 schreef:

Filosoof, áhwe reus, ik had toch wel een wat uitgebreider charme offensief voor onze directrice verwacht van je.

Dat de club 'de handen met haar dicht mag knijpen' , en dat ze 'alle hectiek en waan van de dag uit de weg gaat', en dat vervolgens de weerwoorden van @Kees en @Aad worden doorverwezen naar ' heb je al met haar zelf gesproken' is toch wel beetje makkelijk.

Geloof het of niet, er zitten op andere tribunes dan Zuid ook nog anderen in het stadion, en zelfs thuis voor de buis. Wat is er nou eigenlijk voor hun positief zichtbaar veranderd sinds deze directie, in vergelijking met hun voorgangers, hier in een gespreid bedje kwam. Seizoen is alweer voorbij, verkwanseld door een passant trainer, we spelen nog steeds KKD, er is opnieuw een vermogen aan spelers budget over de balk gegooid aan niks.

Al met al ben ik er nog steeds niet uit wie of wat nou de schuldige is, want zo gaat dat in voetbal, aan de 2023/2024 flop.

Is dat:
A- De eigenaar
B- De directie
C- De trainersstaf
D- De Eenzame zaterdag arrestant

Voor de rest doe je je naam zoals altijd eer aan Filosoof , je stukjes lezen met rust op de box.
Slash, bedankt voor je fijne reactie! Ik ben ontwaakt uit mijn winterslaap. Zag weer het nodige voorbijkomen op deze box en ja, dan kriebelt het.

De directie heeft mijn charme offensief, voor zover daar overigens sprake van is, niet nodig. Sterker, het is alleen nuancering van mijn kant. En ik reageerde primair op Kees - die ik overigens redelijk goed ken - en zijn in mijn ogen warrige opmerking (marketing vs algemeen directeur onder andere). Bovendien door hem geschreven vanuit de stoel, zonder maar ooit een woord gewisseld te hebben met de directeur.

Je moet mensen, dus ook de directie, de kans geven nietwaar. Daarom heeft zij van mij vooralsnog het voordeel van de twijfel. Ook omdat het belangrijk is dat er continuïteit komt (en blijft). Geef de 2-koppige directie daarom tijd en gelegenheid (met mandaat van de eigenaar!) om te bouwen.

Over dat bouwen, op de site van ADO staat klip en klaar wat de visie is van de club. Voor de volledigheid, dit staat er:

"ADO Den Haag groeit naar een organisatorisch en financieel stabiele voetbalorganisatie, die structureel in een vol stadion meestrijdt om Europees voetbal. Het geïntegreerde ADO Den Haag Vrouwen strijdt structureel mee om de play offs . ADO Den Haag realiseert dit door het opleiden en ontwikkelen van talent, op en naast het veld. ADO Den Haag streeft ernaar om de maatschappelijke impact in de regio Haaglanden te vergroten door een leidende rol op zich te nemen op het gebied van sportiviteit, diversiteit en verbinding. Deze verbinding met ADO Den Haag zoeken we in de gezamenlijke (voetbal)passie van supporters, medewerkers, vrijwilligers, sporters, lokale overheden en het bedrijfsleven."

Je kunt het luchtfietserij, opportunisme, over-ambitieus of de dromen van een halve gare noemen, maar het staat er wel. En dat betekent dat de club in al haar geledingen zich daaraan moet conformeren. Je had het tenslotte ook niet hoeven opschrijven nietwaar.

Over die zichtbaarheid en wat je ervan merkt, dat ben ik wel eens. Weinig tot niets. Kun je ook uitleggen als geen nieuws is goed nieuws. Maar dat daar steken vallen, is duidelijk. Ik vond de interviews van de directeur jl weekend tenenkrommend. Gaat daar bijna staan janken, omdat er een paar pijltjes op het veld komen. Doen alsof een levenswerk in een klap wordt vernietigd. Hier had vanuit haar kant meer relativering gepast. En dan kun je nog steeds de acties veroordelen.

En jouw laatste opmerking; eigenlijk is dat ook wel de charme van betaald voetbal. Je kunt nog zoveel plannen, kopen, trainen en praten, maar uiteindelijk regeert de waan van de dag. In 90 minuten wordt de toekomst bepaald.
5
Dinsdag 28 mei 2024 om 21:34 uur

grijze gek

FC Den Haag! schreef:

Treurige tendens helaas in het NL voetbal maar ook daarbuiten in de maatschappij. Vele korte lontjes en nog maar weinig normen en waarden.
En dan vinden ze het gek dat het stadion niet vol zit, een hoop mensen blijven weg voor dit dus……………..
4
Zondag 26 mei 2024 om 20:55 uur

JP

De bladen en social media staan weer vol van de overtuigende en gestuurde mening van onze prinses op de dop mevrouw Natascha van Grinsven-Admiraal.

Geen enkele vorm van empathie maar wel windowdressing.
En nog erger de actie van de supporters gebruiken om hun eigen falen en probleem te verschuiven naar de achtergrond. Narcisten gebruiken dat ook. Het het gaslighting.

Omroep west, Haagsche courant en Rijswijk dagblad nemen zonder enige terughoudendheid haar stellingname over.

Kortom je eigen falen afschuiven op andere..

Ach ik help:

Gaslighting is een vorm van emotionele manipulatie waarbij een gaslighter zijn/haar zelfvertrouwen voedt door de waarheid overtuigend te verdraaien. Dit zaait twijfel bij het slachtoffer, en deze begint steeds meer op de gaslighter te leunen, wat de gaslighter zich belangrijker laat voelen.
2
Zondag 26 mei 2024 om 20:39 uur

Nu online

James, Law, Baco070, Franky, jbdh, JB96, Aad, Langebach2, Erik070, BLEISWIJK-1, rh_vakm, yesyes, Appie en 208 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 3
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
1-2
20 juli 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo SV Zulte Waregem
24 juli 2024 om 17:00 uur
Besloten

Advertentie