Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: janmaat

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 4
Volgende pagina

rd..

ADOZoetermeer schreef:

Janmaat in combi met Advocaat zou ik toejuichen op technisch vlak. Misschien gewoon ook weer onervaren trainer aanstellen waar Advocaat ook klankbord voor kan zijn. Of er moet met geld gesmeten worden. Maar wat er nu vrij is voor trainerschap is of niet haalbaar of niet goed genoeg, dan kan je beter gebruik maken van Advocaat als adviseur/mentor voor onervaren trainer en td.
Nee. Niet Janmaat. Echt niet. Moet je niet willen.
0
Vrijdag 24 maart 2023 om 07:47 uur

ADOZoetermeer

slash070 schreef:

Niet. Waarom zou een fatsoenlijke td' een adviseur nodig hebben. Een fatsoenlijke td' heeft zelf kennis van zaken. Anders moet je een Janmaat terughalen.
Janmaat in combi met Advocaat zou ik toejuichen op technisch vlak. Misschien gewoon ook weer onervaren trainer aanstellen waar Advocaat ook klankbord voor kan zijn. Of er moet met geld gesmeten worden. Maar wat er nu vrij is voor trainerschap is of niet haalbaar of niet goed genoeg, dan kan je beter gebruik maken van Advocaat als adviseur/mentor voor onervaren trainer en td.
0
Donderdag 23 maart 2023 om 23:24 uur

slash070

GroenGeelHart070 schreef:

Met een fatsoenlijke TD kan hij wel degelijk technisch adviseur worden. Niet zozeer voor de club, maar wel voor de nieuwe hoofdtrainer.. hij zal vast Bakkati voorgedragen hebben
Niet. Waarom zou een fatsoenlijke td' een adviseur nodig hebben. Een fatsoenlijke td' heeft zelf kennis van zaken. Anders moet je een Janmaat terughalen.
0
Donderdag 23 maart 2023 om 21:29 uur

Law

Wie zegt of waar staat dat Kuyt al die spelers heeft gehaald ik verras me daar telkens weer over het zelfde geld eigenlijk voor Janmaat die heeft ook zgn een hele dikke vinger in de pap gehad mbt het aantrekken van spelers.

En de advocaat euforie tsja de prestaties zeggen al genoeg dus dat is mooi voor ons de club en de spelersgroep want als Je wint of punten haalt heb je vrienden. Toch nog wel een kritische noot…gisteren weer te laat wisselen. Klas heeft het al aan dat de vermoeidheid op het middenveld op een gegeven moment aanwezig was dat ze teveel moesten kantelen en praten hoe dat in te vullen op het veld. Was ook duidelijk zichtbaar zelfs op een stream. We waren de druk op de bal compleet kwijt. Aanval was op een gegeven moment niet om aan te gluren en het team kwam niet onder de druk uit. Getuige de 1-1 waar totaal geen druk meer op de bal zat en Eindhoven op een bepaalde plek zonder druk een voorzet kon geven die je normaal gesproken eruit moet halen. Ben blij met advocaat en de resultaten die ze met zijn allen behalen maar een man met zoveel kunde had wat mij betreft al meerdere wedstrijden een ander wisselbeleid mogen hebben
0
Dinsdag 14 maart 2023 om 16:01 uur

Wahter

Kees schreef:

Dat lijkt me dus helemaal niets. Advocaat heeft daar, met alle respect, niet de competenties voor. Van voetbal heeft hij meer verstand dan wie dan ook echter de overige facetten van een T.D. mist ie.
Beetje flauw Kees maar hadden Janmaat en van As wel de competenties.

Advocaat kan er wel voor waken dat een Directeurtje vanuit Portugal of een passant van een trainer allerlei spelertjes binnenhaald die geen enkele toegevoegde waarde of potentie vertegenwoordigen, onder het mom van dubbele bezetting.
Dus je kan Dick ook in een bepaalde rol nemen dat hij aangeeft wat we gaan halen en waar we vanaf moeten. Kortom de lijnen uitzetten.
Over die competentie beschikt hij zeker, moet hij ook willen uiteraard.
0
Dinsdag 14 maart 2023 om 15:05 uur

Vos

Als club zijnde kom je natuurlijk nooit zelf op de naam Dirk Kuyt afgelopen mei. Die is het geworden door de lobby van Rob Jansen en/of collega's. Want die is natuurlijk dikke mik binnen de HFC en dus Edwin Reijntjes. Janmaat exact hetzelfde verhaal. Binnen een nauwelijks functionerende organisatie met personeelstekort twee mensen aanstellen zonder ervaring en dan verwachten dat een algemeen directeur van een club in een ander land Daryl wel even zal begeleiden.

Gigantische fouten die er wellicht voor zorgen dat we dit jaar promotie mislopen.
0
Maandag 13 maart 2023 om 09:37 uur

Haagse Haas

Van Hanegem ergert zich: 'Het lag niet aan Kuyt, maar aan andere mensen'


Willem van Hanegem heeft zich zondagochtend gestoord aan het optreden van Dirk Kuyt in het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie. Van zelfkritiek was amper sprake, constateert De Kromme.

Na zijn ontslag bij ADO, eind november, verdween Kuyt in de luwte, maar zondag deed hij uitgebreid zijn verhaal. Van Hanegem kreeg er een onbestemd gevoel van. 'Dirk stond tot zijn ontslag met ADO nagenoeg onderaan in de eerste divisie, maar ik begrijp nu pas dat het allemaal niet aan hem lag. Wel aan allerlei andere mensen', reageert hij in zijn wekelijkse column voor het Algemeen Dagblad.

'Dat je dan als interviewer (Milan van Dongen, red.) na tien van dat soort antwoorden niet even zegt: Nou, Dirk, heel even hoor. Jij won geloof ik twee wedstrijdjes en ook nog met geluk. Het was niet om aan te zien. Wat deed je zelf eigenlijk allemaal fout?', vervolgt Van Hanegem. 'Maar Dirk ratelde maar door. Dat de directeur niet naar hem luisterde. En dat hij Dirk Heesen er zo graag bij had gehad als assistent en dat hij die verdikkeme niet kreeg. Alsof hij met Heesen opeens de top had bestormd met ADO.'

Kuyt zei onder meer dat hij 'helaas niet de tijd heeft gekregen' en dat hij samen met technisch manager Daryl Janmaat in een 'heel onveilige' omgeving heeft gewerkt. Hij werd vervangen door Dick Advocaat, die de weg naar boven weer heeft ingezet met ADO.

Goede column van die ouwe...
0
Maandag 13 maart 2023 om 07:50 uur

derput

Sprinkhaan070 schreef:

Vind Kuyt erg goed voorkomen en geloof hem ook direct met hetgeen wat hij zegt.
Vind ik ook. Janmaat daarentegen zit er wel maar wil eigenlijk niks zeggen.
Blijft natuurlijk een feit dat beiden door wat voor omstandigheden dan ook hele slechte resultaten haalden
0
Zondag 12 maart 2023 om 17:45 uur

Advertentie

slash070

Kuyt vindt vooral Kuyt heel erg goed, die gozer mankeert wat. Maar de mensen die hem bij ons naar binnen hadden gebracht, mankeren nog een poepie meer.

Janmaat weet tenminste van zichzelf dat hij geen technisch manager is. Heeft trouwens als ex speler verder helemaal niks met ADO, ook nooit gehad.
0
Zondag 12 maart 2023 om 13:02 uur

grijze gek

ADO wacht al maanden op getreuzel van eigenaar Bolt, maar er lijkt licht aan het einde van de tunnel
Terwijl ADO Den Haag zich tegen TOP Oss gisteren op het veld naar een belangrijke zege knokte (2-3), ging het daarbuiten toch ook over iets anders. De Haagse club wacht richting volgend seizoen namelijk nog altijd op duidelijkheid over enkele cruciale posities. Blijft Dick Advocaat aan de club verbonden en wie volgt Edwin Reijntjes op?

Natuurlijk ging het gisteren in Oss in eerste instantie voornamelijk over voetbal. En logisch ook, want ADO moet nog alle zeilen bijzetten om de play-offs te halen en zo nog iets van het seizoen te maken. De driepunter in het Frans Heesen Stadion kwam wat dat betreft uitstekend uit voor de Haagse club.

Maar wat in Noord-Brabant minstens zo’n groot thema was, zijn de belangrijke posities binnen de club.En de uitspraak van trainer Dick Advocaat een dag voor de wedstrijd, toen hem werd gevraagd of hij al een gesprek heeft gehad over zijn toekomst als ADO-trainer. Advocaat antwoordde ontkennend, omdat Ignacio Beristain, voetbaladviseur van eigenaar Bolt, volgens hem ‘andere plannen heeft’.

Irritatie
Bij de Haagse trainer leek er wat irritatie bij te zitten. En als je bedenkt wat er bij ADO speelt, of beter gezegd niet speelt, is dat ook niet zo vreemd. Richting volgend seizoen staat bij de club nog niets op touw. Er is nog geen nieuwe technische man en voor de in juli vertrekkende algemeen directeur Edwin Reijntjes is nog geen opvolger gevonden. En zelfs met Advocaat is dus nog niet gesproken over volgend seizoen, terwijl het al bijna half maart is.

Het resultaat? Onduidelijkheid over de te varen koers. Niet ideaal, nu er de komende maanden in Den Haag allerlei belangrijke dingen op de to do-lijst staan. Neem het wel of niet verlengen van spelerscontracten, het aanstellen van een nieuwe trainer, het opzetten van een scoutingsapparaat en het maken van een plan richting volgend seizoen. Allemaal zaken waaraan ADO de afgelopen tijd niet verder heeft kunnen bouwen.

Crystal Palace
Waarom het zo lang duurt? De meest simpele, in de voetbalwereld desondanks ongebruikelijke verklaring: planning. Bij een groot concern als dat van Bolt, dat ook eigenaar bij onder andere NBA-club Philadelphia 76ers en Premier League-club Crystal Palace is, geldt ADO simpelweg niet als grootste prioriteit. Is de club eenmaal ‘aan de beurt’ geweest, moet het weer netjes op zijn beurt wachten, zo klinkt het vanuit ADO. En blijkbaar gaat daar telkens weer een behoorlijke periode overheen.

Dat neemt niet weg dat Bolt de voorbije maanden ruim de tijd had om in actie te komen. Het roept dan ook vragen op waarom dat niet eerder is gebeurd. Van Reijntjes is al sinds zijn contractverlenging halverwege vorig jaar duidelijk dat hij vertrekt. En het opstappen van technisch manager Daryl Janmaat dateert ook al van vier maanden geleden. ADO stond er de voorbije periode op verschillende vlakken door stil, iets wat Bolt zich moet aanrekenen.

ADO aan de beurt
Toch lijkt er nu licht aan het einde van de tunnel te komen. Eind maart, als ADO bij Bolt weer ‘aan de beurt’ is, hoopt de club de plannen voor de cruciale posities voor volgend seizoen te ontvouwen. Wat die plannen zijn, is nog ongewis. Maar aangezien Advocaat dus nog niets vanuit Bolt hoorde, is het de vraag of hij onderdeel van die plannen uitmaakt.

Hoe dan ook lijkt eindelijk duidelijkheid en dus ook rust op komst. De focus kan vervolgens nog minstens twee maanden vol op het lopende seizoen, waarin ADO na het duel met TOP Oss nog alles heeft om voor te spelen.

0
Zaterdag 11 maart 2023 om 08:59 uur

Nu online

Marcie, Francisco, KickOff, James, Hansiehansie, Kees, rh_vakm en 188 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 4
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
1-2
20 juli 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo SV Zulte Waregem
24 juli 2024 om 17:00 uur
Besloten

Advertentie