Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 4
Volgende pagina

FC Den Haag!

Vak_W schreef:

Dames hebben meer aanwinsten dan de heren...
Als je (voor minder geld) betere spelers binnen wil halen is het verstandig om te wachten tot richting einde transferperiode. Praktijk wijst uit dat je dan de beste deals kan sluiten.

Een beetje jammer dat Mathijsen dat alleen niet eerlijk communiceert en een mooi verhaal gaat ophangen over de selectie al grotendeels compleet hebben bij de start van de voorbereiding. Dat is idealiter wel het mooiste om op elkaar ingespeeld te raken. Echter wist hij toen ook al wel dat dit niet zou gaan gebeuren.
4
Dinsdag 9 juli 2024 om 18:54 uur

FC Den Haag!

Edwin Post schreef:

De negativiteit van Asante heeft in de twee keer dat hij nacompetitie heeft gespeeld een grote invloed gehad op de resultaten sowieso was het een naar mannetje en iedere trainer bij ons had twijfels over deze jongen dus ben ik blij dat hij weg is . Hij mag van mij succes hebben dat gun ik iedere speler die vertrekt en dat is ook nog eens goed voor de naam onze club. Ideho wil ook niet verlengen dus wees slim en verkoop hem gewoon en haal een speler die wel trots is om ons shirt te dragen. In de kkd hoef je niet zo heel veel te kunnen dus laat de scouting een keer zijn werk doen sterker nog er moeten allang spelers op de radar zitten zodat je gelijk kan schakelen als er een speler vertrekt die nu nog een contract hebben van 1 jaar. Bij iedere club vertrekken tenslotte altijd de leukste spelers dus daar lig ik in ieder geval geen seconde van wakker.
Wat nou vooral jammer is dat de club weer te laat lijkt te zijn met het verlengen van zijn contract. En eigenlijk (als men hem al zag als iemand met potentie) hadden ze hem vanaf begin af aan al een contract van drie/vier seizoenen moeten aanbieden.

Op die manier creëer je een team met transferwaarde ipv een selectie waar vaak spelers voor weinig of transfervrij de deur uit lopen.
4
Dinsdag 9 juli 2024 om 16:51 uur

Rob2002

Vorig jaar heeft Kalezic de tweede plaats verspeeld door na een paar onnodige nederlagen in paniek het systeem om te gooien, ipv een goede CV te halen. Een onhaags systeem met als exodus de grootste blamage ooit.....bij Excelsior.....
Daardoor heeft ie heel veel krediet verspeeld, zeker bij de supporters.

Het siert het management dat hij mag blijven zitten maar Kalezic moet gewoon leveren, net als de anderen. We zullen zien of ie weer van die rare capriolen uit mag halen (dan zal ie toch wel weg moeten?) of dat ie gewoon een selectie krijgt waar zelfs Dirk K. uit K. kan promoveren.
0
Zondag 7 juli 2024 om 10:12 uur

GroenGeelHart070

John Wright schreef:

Helemaal mee eens. En het trieste is, dat iedereen in voetballand dit weet en spelers die ons iets extraas kunnen brengen, wel tien keer nadenken om te komen. Gevolg: er komen pal voor de competitie weer buiten de boot gevallen spelers of talentjes van clubs uit de Boltgroep. Kan onze trainer weer lekker doorgaan op dezelfde weg. Geen probleem, wordt politiek correct goedgepraat door de directie. Ben overigens nog benieuwd naar de reactie van de directie op het "laakkwartiergebeuren".
Het aantrekken van Steven van der Sloot als voorsorteren op een vertrek van Asante juich ik toe, denk dat Vd Sloot een hele leuke speler voor ons gaat worden. Joris is dus bezig met wat hij moet doen, spelers aantrekken volgens benodigd profiel. Zo zal hij dus ook wel al bezig zijn met anderen. Als de selectie op tijd redelijk compleet is gaat het wegen van het plan door, ook voor de hoofdtrainer is mijn gevoel want hij ligt echt wel onder een vergrootglas. Hij krijgt hierdoor nog even de tijd om zich te kunnen bewijzen. Er ligt een plan en wie niet levert kan het veld ruimen. De directie laat voor mijn gevoel zien dat zij bepaalt, en dus niet de supporters (al hebben deze de eindpass wel gegeven)
2
Zondag 7 juli 2024 om 10:05 uur

Baco070

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

‘Transfer Asante op details na rond’
Tyrese Asante staat op het punt om ADO te verlaten.
Lees het nieuwsbericht
Sinds de komst van Kalezic de meest ongemotiveerde speler van de selectie, jammer had meer ingezeten. Hoop op een goeie doorverkoop percentage…
1
Zaterdag 6 juli 2024 om 14:56 uur

fcdh-denhaag

Nou de 1e training is achter de rug, helaas nog volop rookgordijnen rondom de huidige stand van zaken. Een aantal voorzichtige conclusie zijn inmiddels wel te trekken, "Amerika'; ziet geen heil in het vervangen van meerdere stafleden al dan niet vanwege het kostenplaatje. Vrede zal zijn lot wel aan Kalezic gekoppeld hebben terwijl dat voor Mathijssen aan Kalezic evenzeer lijkt te gelden.
Sinds januari & de ingezette koerswijziging is er veel onduidelijk op een aantal dossiers, de club heeft qua transparantie misschien 10% opgehelderd (de eigenaar zet nog steeds in op promotie en stelt daar budget voor beschikbaar) maar anderzijds heeft met name Mathijssen uitspraken gedaan waar je misschien een kind van 12 mee tevreden stelt maar een betrokken supporter neemt daar geen genoegen mee.
Als je over een omstreden interview van West zegt dat je het zelf niet gelezen hebt maar wel op wil reageren ben je of onprofessioneel of je probeert mensen af te wimpelen met een wazig verhaal over een veilige werkomgeving.
De supporters constateren een rel rondom v.d Sande en nog altijd hangt daar de zweem omheen van een verstoorde relatie tussen hem & de trainer. Aangezien hij een van de belangrijke spelers is mag je daar qua beeldvorming ook wel wat aan proberen te verbeteren.
Hopelijk volgen er snel de 1e versterkingen, wordt het rustiger en neemt het vertrouwen weer toe (het geraamte van de selectie staat wel) maar ook potentiële aanwinsten zullen de onrustige situatie mee laten wegen.
3
Maandag 1 juli 2024 om 17:39 uur

Advertentie

FC Den Haag!

Op Twitter zie ik dat er Kalezic Out spandoeken zijn opgehangen bij het trainingscomplex.

Vandaag de eerste training in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Normaal gesproken vind ik dit altijd een leuke tijd met de oefenpotjes en geruchten met betrekking tot nieuwe spelers. Nu merk ik bij mijzelf dat het nog niet zo leeft.

Aan de ene kant is het te prijzen aan Mathijsen dat hij niet meteen en onder druk van supporters afscheid neemt van Kalezic. De andere kant is dat het afgelopen seizoen Kalezic wel zo'n vreemde beslissingen heeft genomen dat ook ik heel weinig vertrouwen heb in een nieuw seizoen onder Kalezic.

En dan heb je nu te maken met een deel van de supporters die niet alleen weinig vertrouwen in Kalezic hebben, maar er ook alles aan zullen (blijven) doen middels acties om hem weg te krijgen.

Dat kan nooit lang goed gaan vrees ik! En daarnaast is het Mathijsen (om welke reden dan ook) niet gelukt om al voordat we nu het nieuwe seizoen starten de nodige nieuwe spelers vast te leggen.

Gezien de situatie met Kalezic en de selectie die nog niet op sterkte is vrees ik voor wederom weer een verloren seizoen.
7
Maandag 1 juli 2024 om 10:01 uur

Johannes

Aad schreef:

Ik had verwacht en gehoopt dat Kalezic het veld moest ruimen, maar nu ik er goed over nadenk ben ik het wel met je eens. Ik mag aannemen dat intern Kalezic wel is gewezen op zijn minder geslaagde acties van afgelopen seizoen en dat hij beterschap heeft beloofd. En daar rekenen we dan maar op.

Essentieel is natuurlijk wel dat er direct een selectie staat die ook echt kan meedoen om de bovenste 2 plaatsen. Zo nee heeft Kalezic weer alle redenen om zijn afgelopen beleid door te zetten. Zal hij ongetwijfeld zeggen.

De zet is dus nu aan vrind Joris.
Een klein 'plusje' is dan dat een aantal spelers dat echt niet meer met Kalezic wil werken weg is. Dus los van dat verhaal over ruzie tussen Surmeli en andere speler(s) en natuurlijk Jort v.d. Sande kan het best zijn dat de selectie er wel weer zin in heeft. Joris moet initiatief nemen en Kalezic en Jort uitnodigen voor een bakkie, hetzelfde voor anderen die nog iets dwars zit.
1
Zaterdag 29 juni 2024 om 15:09 uur

Aad

Kees schreef:

"""Kortom ontslag was het enige juiste geweest en had een mooi nieuw begin geweest van het nieuwe seizoen nu begint het al met chagrijn doordat de club weer dezelfde fouten maakt zoals altijd. """""

Je kunt ook stellen dat de club juist niet dezelfde fout maakt als in het verleden en het vertrouwen uitspreekt in de technische staf.
Ontslaan om te ontslaan is niet altijd de beste oplossing.
Ik had verwacht en gehoopt dat Kalezic het veld moest ruimen, maar nu ik er goed over nadenk ben ik het wel met je eens. Ik mag aannemen dat intern Kalezic wel is gewezen op zijn minder geslaagde acties van afgelopen seizoen en dat hij beterschap heeft beloofd. En daar rekenen we dan maar op.

Essentieel is natuurlijk wel dat er direct een selectie staat die ook echt kan meedoen om de bovenste 2 plaatsen. Zo nee heeft Kalezic weer alle redenen om zijn afgelopen beleid door te zetten. Zal hij ongetwijfeld zeggen.

De zet is dus nu aan vrind Joris.
5
Zaterdag 29 juni 2024 om 12:59 uur

BLEISWIJK-1

Bolskie schreef:

Vergeet ook vlak nog
Op zich kan je nu al een redelijk elftal opstellen. Behalve een linksback. Het is alleen handig als je ingespeeld op ellaar bent. En iedereen topfit is. Daarom zou het goed zijn om de selectie snel compleet te hebben.
2
Zaterdag 29 juni 2024 om 12:14 uur

Nu online

Haraldberg1, Superfan, Lellow, DHFC070 en 205 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 4
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
Vandaag om 11:30 uur
Besloten

Advertentie