Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: vol

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 4
Volgende pagina

Lellow

DHFC070 schreef:

Hear hear!
Ik heb dezelfde hoop mbt een nieuw sfeervak op die positie.
Dan hebben andere supporters die niets met een trommel hebben of een andere sfeerbeleving gewend zijn hier geen last meer van. =win/win.

Met de wetenschap dat de sfeer juist enorm aan het verbeteren was de laatste weken is gister weer een vervelende bladzijde waar we er nu alweer zoveel van hebben.
Gelukkig hebben we boeken vol geschreven met incapabele personen binnen de organisatie.
1
Zondag 26 mei 2024 om 17:00 uur

Dappere dodo

Wahter schreef:

Maar de supporters mogen zeker wel laten blijken dat verdedigend voetballen tegen jong psv niet acceptabel is Eens dat niet de supporters bepalen uiteraard.
Bij zijn aanstelling zei Kalezic dat hij voetbal ging spelen wat past bij een club als ADO. Je kan het teruglezen. Deze meneer vergeet gewoon dat voetbal vermaak is en plezier moet brengen.
Vanaf januari, met zijn dure aankopen, is het niet meer om aan te gluren. Geen speelwijze geen plezier dus geen resultaten meer en de spelers murw geluld dus geen zelfvertrouwen meer in de ploeg.
Hij heeft waarschijnlijk onbewust spelers kapotgemaakt.
Het debacle was eigenlijk gewoon een logisch gevolg.
Met de meest kwaliteiten missende speler op een voetstuk zetten eergisteren heeft hij bij de spelers het laatste beetje respect verloren.
Weet niet of het aan de dure winteraankopen ligt, eerder aan zijn belachelijke 5-3-2 en dat maar stoïcijns vol blijven houden
0
Zondag 26 mei 2024 om 15:39 uur

DHFC070

schreef:

gsteren zeiden ze dat de mensen van fan suppor vak g t de namen gingen doorgeven en fotos.
Dan ben je lekker geinformeerd. Juist een aantal bekenden vanuit Fansupport waren gister helemaal doorgeslagen, wist niet wat ik zag. Zo erg zelfs dat eentje door een AT team even in die kiem werd gesmoord. Of dat was voor vol in beeld een strobo op het veld gooien of het meermaals slaan van medesupporters weet ik niet.

Ga hier niet de moraalridder uithangen. Vuurwerk op het veld is vervelend voor je naam/goodwill etc. maar dat was de spelersstaking op het veld ook. Een paar strobo's op het veld als dat nou alles is. Zie het liever zelf alleen maar op de tribunes maargoed wekelijks bij een club wel aan de hand vuurwerk op het veld.

Ik vind het slaan van medesupporters wel echt not done! Hoewel het niet heel slim is om te blijven staan als een groot gedeelte van de harde kern je sommeert om te vertrekken hoor je gewoon van medesupporters af te blijven Punt!

En dan kom je thuis en zit je voor het eerst dit jaar ook nog eens tegen die kop van v.Grinsven aan te kijken. Wat een vertoning en ook nog extra diep erbij in de camera kijken. Die griet heeft nog heel veel te leren laten we het daar maar bij houden.
12
Zondag 26 mei 2024 om 14:43 uur

Thehague070

opper schreef:

Door 'supporters' als JvDH zal het stadion nooit structureel voller komen.
En vol waarmee dan? Van die zitvakjes die hup ado roepen en 10 minuten voortijdig vertrekken want ze willen nie in de file staan?
3
Zondag 26 mei 2024 om 11:56 uur

kako

Zondagochtend 5.00 uur, kan niet meer slapen, is het mijn dagelijkse ritme of is het omdat ik zo heb liggen woelen in bed, de hele nacht een beetje “unheimisch” gevoel. Stap mijn bed uit richting mijn koffie en kook er maar een eitje bij, een zacht gekookt eitje, moet gelijk aan gisterenavond denken, Kalezic, is in mijn ogen ook een zacht gekookt eitje. Hoe kon het toch zo vreselijk mis gaan?

Halverwege het seizoen hadden we het nog in eigen hand al zaten er toen ook al wedstrijden bij die niet om aan te gluren waren, maar omdat de meeste ploegen ook punten lieten liggen viel het allemaal nog wel mee. Oké, de eerste twee wedstrijden moest het team nog vorm krijgen omdat her en der nog spelers vandaan moesten komen maar in september / oktober liet de ploeg al weer acht punten liggen middels vier gelijke spelen tegen zwakkere broeders. Een bekerwedstrijd in Noordwijk ging ook nog maar net goed via de kleinst mogelijke overwinning.

Vervolgens was Jong PSV zo aardig om ADO op mijn verjaardag te laten winnen maar van de vijf daar opvolgende wedstrijden weer twee nederlagen, twee gelijke spelen en maar een overwinning op Jong Utrecht. De opleving kwam met een overwinning op NAC thuis en een bekeroverwinning op Sparta terwijl de laatste wedstrijd voor de winterstop Jong AZ nog op een nederlaag werd getrakteerd.

De positie op de ranglijst zorgde er voor dat promotie nog steeds in eigen hand lag. De andere ploegen lieten ook zat punten liggen. Tot aan de winterstop speelde ADO in ieder geval herkenbaar voetbal, raakte op elkaar ingespeeld en haalde het de meeste punten na een achterstand ( 27 ) Analisten wisten het zeker en de supporters toch ook, dit moest promotie op kunnen leveren.

Daarnaast zal de eigenaar gedacht hebben, poeplap trekken, want met een paar versterkingen moest een plek bij de eerste twee toch zeker mogelijk zijn. Eerst werd er een keeper gehaald ( ? ), mocht Timothy maar weer eens terugkomen op het oude nest, want we hadden een leider nodig achterin en werd Vlak als duurste aankoop ooit gepresenteerd. De keeper ( dat was toch bekend ? ) was en bleek een chaotische en onrust zaaiende en geen punt pakkende Messi fan. Vlak heeft na zijn doelpunt alleen nog maar in de weg gelopen en Timothy was tot aan zijn blessure ook verre van gelukkig, maar waarom gehaald, we hadden toch Sürmeli, waarvan het zacht gekookte eitje zei dat die altijd moest spelen door zijn ervaring?

Na de winterstop ging het vreselijk bergafwaarts. Er werd bijna niets meer gewonnen, ja de bekerwedstrijd in Maassluis met de hakken over de sloot maar de volgende ronde tegen NEC waren we kansloos, het voetbal verder leek nergens meer op. De coach maakte de spelers niet beter, ze gingen stuk voor stuk slechter spelen, het zelfvertrouwen was helemaal weg.

Na de bekernederlaag tegen NEC moest ADO nog veertien competitiewedstrijden spelen. Daar werden er maar vier van gewonnen. Henk bleef nog wel zijn doelpuntjes meepakken maar daar was ook alles mee gezegd. Na de nederlaag tegen Groningen ging ons zacht gekookt eitje het een en ander uitproberen, hij ging 5-3-2 spelen, nou nou, het was niet meer om aan te zien. Spelers die eigenlijk zouden moeten spelen zaten op de bank, spelers die hopeloos uit vorm waren liet hij gewoon staan en spelers werden op de verkeerde plek gezet. De man was echt de weg kwijt maar mocht van Joris gewoon doorgaan, wat Naat er van vond geen idee, die was met een 100 dagen plan bezig of zo en zag ik alleen maar de burgermeester een bakkie pleur geven tijdens het uitbrengen van ons mooie dikke ADO jubileumboek.

Kalezic werd een karikatuur van zichzelf, kraamde de meeste onzin uit en je zag en hoorde ( Ideho ) dat zijn spelers hem ook niet meer snapte. Kalezic zelf snapte het wel en legde nog maar eens uit dat hij aan het zoeken was naar de beste ploeg voor in de NC, het seizoen was bijna klaar maar de trainer wist nog niet hoe
hij het meeste rendement uit zijn team kon halen. Onbegrijpelijk, hij probeerde van alles, zette Henk zelfs op de bank, Ideho werd als wingback neergezet en de keeper zorgde er voor dat er totaal geen rust in de verdediging zat. O ja, hij ging ook nog besloten trainen, tuurlijk, de concurrentie mocht niets zien van wat hij uit de hoge hoed ging toveren.

Gelukkig was De Graafschap zo slecht dat daar nog een overwinning behaald werd maar thuis met zijn 5-3-2 was het wederom met de hakken over de sloot.

Wat ik miste was een trainer die, net als Francken, zijn team kon ophitsen in de juiste zin van het woord, oftewel schuim op die bekken. Maar in plaats daarvan liep men er bij alsof men hoopte dat het seizoen snel afgelopen zou zijn. Nou dat zou het ook. Trauma ploeg Excelsior kwam als nummer zestien van de Eredivisie op bezoek. Ondanks de kansen van ADO werd het een kleine nederlaag en mocht Excelsior van geluk spreken dat het met een overwinning naar Kralingen kon terug reizen.

Kalezic wist het zeker, ADO had haar beste wedstrijd gespeeld en ging vol vertrouwen naar wedstrijd nummer twee. Nog even deze horde pakken en dan zou via NAC de doelstelling gehaald kunnen worden.
Het trauma van Excelsior van 29 mei 2022 werd niet weggepoetst maar er kwam gewoon een tweede trauma bij, die van 25 mei 2024. Na een goede start, hahaha, dat kan dan maar maximaal twee minuten zijn geweest, keek men al weer tegen een achterstand aan. Waem liet zijn man weer eens lopen, Marsman lag al weer op de grond zodat een stiffie gegeven kon worden en de koppen gingen hangen. Jort van der Sande die geen schim meer was van de Jort van het begin gaf Excelsior de kans op de twee nul. Het zacht gekookt eitje zat er bij en keek er naar ( al liet hij al snel zijn hoofd overduidelijk in zijn twee handen rusten als teken van capitulatie ).

Dat het trauma uitliep op een 7-1 eindstand was vreselijk. Erger vind ik het dat een bestuur een trainer zo zijn gang heeft laten gaan zonder ingrijpen. De man was al maanden de weg kwijt. Na afloop had hij het ineens over een twee jaren plan en was hij trots op waar zijn ploeg nu stond. Ach ach, waar hebben we dit toch aan te danken. Helaas lieten “wij” ons weer eens van onze slechtste kant zien door net als De Graafschap vuurwerk op het veld te moeten gooien. Dat men nog steeds niet begrijpt dat als “wij” dat doen dit veel erger op de samenleving overkomt dan wanneer die superboeren dat doen is jammerlijk.

Naat gaf een statement op ESPN waarop ze alle supporters van ADO met de grond gelijk maakte en gaf aan dat keiharde actie zou volgen. Fijn, hoop dat ze woord houdt maar een vraag heb ik wel aan haar…..waarom nam je niet samen met Joris een statement in tegen Kalezic? Man had allang ontslagen moeten worden. Dan had het nieuwe hoofdstuk aan ons mooie Jubileumboek er heel anders uit gezien.

2024 – 2025 nieuwe kansen, we blijven ADO toch wel trouw, zeker zo lang we blijven bestaan. Hopelijk volgend seizoen met een andere trainer, voor comedy ga ik wel naar het theater. Ik wens u sterkte met het verwerken van dit nieuwe trauma.
34
Zondag 26 mei 2024 om 08:50 uur

opper

poemba schreef:

Dus het ligt altijd aan iemand anders. En daarom mogen we ons weer laten gaan.

Zo gaat het altijd het ligt aan de trainer of spelers of de td of de directeur.
Ik was weer trots op onze supporters, maar helaas de laatste wedstrijd doet ons weer de das om jammer .
Dit is niet alleen op dappere dodo gericht maar maar wel op diegene die het weer verknalt hebben.
En dit is mede de reden dat het zelden vol zit. Er is juist bij mogelijk succes altijd een groep die het weet te verkloten als het op het veld tegenvalt. Snap wel dat je gemiddelde supporter weinig zin heeft in een wapenstok in de nek.
5
Zondag 26 mei 2024 om 00:14 uur

Edwin Post

Als onze trainer nog een klein beetje zelfrespect heeft stapt hij vanavond nog op. Heeft meerdere spelers kapot gemaakt hij heeft Mathijssen en de eigenaar voor lul gezet en het allerergste dat hij heeft gedaan is de supporters die hij denigrerend de overkant noemde zo erg voor schut heeft gezet vanavond dat dit nooit meer goed gaat komen. Ook niet een jeugdspeler heeft hij laten doorbreken af en toe een keer opstellen en dan snel weer weken lang wegwezen. Dan een systeem bedenken die echt niemand snapte en ook nog eens de slechtste keeper van het betaald voetbal in de basis zetten inclusief zijn vriendje Surmeli en tweede miskoop Schalk wekelijks opstellen enz enz ik kan nog wel een half uurtje doorgaan. 7-1 van een van de slechtste ploegen met een bout trainer verliezen daar ben ik de komende weken nog ziek van en ik schaam me dood. Je dacht iedere week bij deze trainer het kan niet slechter maar hij heeft dat gepresteerd om dit tot de laatste wedstrijd vol te houden. Kalazic oprotten. En als laatste op een paar jonge spelers na niet 1 contract meer verlengen en volgend jaar verplichten dat als er een versterking nodig is dan of uit de eigen jeugd halen of weghalen bij een van de top amateurclubs in onze regio en kappen met dit nutteloze geldverslindende beleid dus Grunholz samen met Polak snel aan de gang bij onze mooie club.
8
Zaterdag 25 mei 2024 om 23:14 uur

Gast

4-0 jezus ... vol op de enkels aub bloed aan de schoenen
0
Zaterdag 25 mei 2024 om 20:42 uur

Advertentie

Gast

fcdh17 schreef:

Niet mee eens. Als je heel het jaar al het team steunt door elke uitwedstrijd te gaan en je loopt nu een kaart mis omdat mensen die nooit uit gaan, maar nu wel opeens gaan omdat we plays offs spelen is dat vrij kansloos
Gelul alsof er altijd uit vak vol was hahah. Hier zitten er ook veel die nooit thuis en uit gaan. Maar die reageren wel altijd als eerste met kritiek. hebben die ook geen recht van shouten dan? Alleen de capuchon schreeuwers? Ook die nooit gaan zijn supporters. Hebben net zo veel rect om club te volgen. En die in uitvak vanavond hebben scc. Ik ben 6x uit geweest.en dacht 9x thuis. Heb ook nog een baan en gezin. Mischien moet na de kantoor kliek nu de supporters kliek geruimd worden. Dat kan met hun privileges. Veel plezier allemaal vanavond we gaan door en promoveren
2
Zaterdag 25 mei 2024 om 11:06 uur

Gast

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

'Puntensysteem voor kaarten uitwedstrijden'
Bij ADO Den Haag wordt gepraat over invoering van een puntensysteem bij de kaartverkoop voor uitwedstrijden.
Lees het nieuwsbericht
Wat een onzin. iedereen heeft met zoveel recht. En zeker als scc houder. Tegen graafschap uit waren er zelfs kaarten over. Uit vak is al jaren niet vol geweest. Maar je kan wel overal llezen wie er nu geen kaart heb pffff Die denken dat ze Jezus zijn. Die voelen zich boven andere mede supporters verheven. Heel eng en walgelijk dat. Mooi dat het anderen wel geluk is om snel kaart te regelen
5
Vrijdag 24 mei 2024 om 23:56 uur

Nu online

stevie, Jk23, Edwin Post, Ronaldo, James, Langebach2, Erik070, Aad, Marcie, Lellow, RF, Campania, yesyes en 196 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 4
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
1-2
20 juli 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo SV Zulte Waregem
24 juli 2024 om 17:00 uur
Besloten

Advertentie