Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: pand

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 5
Volgende pagina

ADO supporter Leidschenveen

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Chinese traktatie voor ADO DEN HAAG - Trainer John van den Brom en zijn staf bij ADO Den Haag ondergaan maandag een speciale behandeling in het Chinese gezondheidscentrum Yu Zu Tang. Dat meldde een woordvoerster van de voetbalclub zondag.


Yu Zu Tang opent pas dinsdag officieel de eerste Europese vestiging in Den Haag. Het bedrijf is gespecialiseerd in traditionele Chinese geneeskunde. Yu Zu Tang denkt erover om ADO te gaan sponsoren. Mede daarom ligt Van den Brom maandag op de massagetafel.

 

bron: Teleneus

Chinees gezondheidscentrum komt naar Den Haag DEN HAAG - Het Chinese gezondheidscentrum Yu Zu Tang opent dinsdag zijn eerste vestiging in Europa. Dat heeft de gemeente Den Haag zondag gemeld.


Foto: REUTERS Het wellnesscentrum, dat is gespecialiseerd in behandelingen op basis van traditionele Chinese geneeskunde, vestigt zich in een pand aan de Amsterdamse Veerkade in Den Haag. Het is de bedoeling dat Yu Zu Tang op korte termijn meer Europese filialen opent, waarvan drie of vier in de Haagse regio.

In China is Yu Zu Tang marktleider in zijn sector met 68 vestigingen en 4,5 miljoen bezoekers per jaar. Het filiaal van het Chinese gezondheidscentrum in Den Haag biedt werkgelegenheid aan ongeveer veertig mensen. Er kunnen jaarlijks 45.000 bezoekers worden behandeld.

De officiële opening wordt verricht door wethouder Henk Kool (Economie). De komst van Yu Zu Tang naar Den Haag is het gevolg van een intensieve Haagse lobby om meer Chinese bedrijven naar de hofstad te lokken.

 

0
Zondag 30 januari 2011 om 17:16 uur

JB

<FCDH> schreef:

Waarom heb ik toch een vermoeden dat 020 nu een bod gaat uitbrengen op verhoek?????

Dan hoop ik dat vd Kallen niet net zo onderhandeld als ze daar hebben gedaan.

 

Ze krijgen daar MAXIMAAL 26,5 miljoen.

 

Die hele transfer hangt van termijnbetalingen en "als dit gebeurt, dan krijgen jullie dat" clausules aan elkaar.

 

Hebben Wetzel of vd Pol soms namens A onderhandeld? ;)

 

Dus als ze komen:

 

5 of 6 miljoen en gewoon alles in 1 keer bij de kassa afrekenen voordat je het pand verlaat.

 

Als ze op afbetaling spelers willen kopen, moeten ze naar Zwolle.

Naar het hoofdkantoor van Wehkamp.

0
Vrijdag 28 januari 2011 om 18:59 uur

ADO supporter Leidschenveen

In veel buitenlandse steden hebben alle clubs in de winkelcentra een eigen Football-store, vooral in Groot-Britannië. Ik weet niet of daar genoeg vraag naar is in de regio Haaglanden.

Vergeet niet dat er ook ontzettend veel kosten aanzitten. Personeel, alle artikelen moeten beveiligd worden, huur pand enz. Alleen ADO artikelen verkopen kan nooit winstgevend zijn, maar als je het inderdaad koppelt aan kaartverkoop, aanmaal CC, aanvraag SCC moet het wel kunnen volgens mij. Maar ook dat vergt investeringen, want er moet ook zo´n biometrische camera geplaatst worden.

0
Donderdag 1 oktober 2009 om 17:29 uur

Haagse Roel

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Hoi Roel, helemaal met je eens!
Volgens mij durven de pubertjes nu niet meer 
zo goed, want je moet je immers eerst bij Ome MAX registreren en zelfs dat lukt ze geeneens....
Geniet van je biertje en jouw laatste week vakantie!  ;-D
Thanx , nog ff over Coutinho, vind het toch een rare zaak. Hij heeft die loods met een partner ( 455.000 euro) gekocht. Vervolgens zou hij hem verhuurd hebben aan derden. Tot nu toe niets vreemds al vind ik dat aankoopbedrag erg hoog maar goed ik ben niet thuis in de makelaardij van de agrarische sector.

Als je die loods echter verhuurd wat doe je dan op je enige ( bloedhete) vrije dag van de week in Ens bij die loods ???? Als verhuurder , er vanuitgaande dat hij een normaal huurcontract heeft opgesteld, heb je niet eens toegang tot het pand. Zoals ik al eerder aangaf is hier op de regionale TV in een nieuwsitem gemeld dat de politie Flevoland voldoende aanwijzingen heeft om Coutinho vast te houden. Ben natuurlijk "De Cock " niet maar ik vrees het ergste voor Coutinho.
0
Donderdag 6 augustus 2009 om 12:51 uur

rien1

<FCDH> schreef:

als je 3 dagen langer word vast gehouden weten hun denk ik al meer?anders houden ze je niet langer vast?
Ja kijk, de loods en nog een pand staan allebei op zijn naam en van een vrouw. Daarbij is hij op die plek aangetroffen. Dat is (zo denk ik) nou precies de link die ze nodig hebben bij justitie. Hier in huize Rien  wordt gezegd dat de wouten nu zelfs nog maar hard moeten maken dat hij er wat mee te maken heeft of ervan weet. Maar dit lijkt mij een appeltje eitje. Helaas dan. Maar hij zal ongeacht of hij hard nodig is of niet zijn ontslag dan wel krijgen. Daar is niks aan te doen. Keeper wordt hij (hier) waarschijnlijk niet meer.  
0
Woensdag 5 augustus 2009 om 19:30 uur

JB

Kees schreef:

Voor mij is de begroting niet maatgevend maar het kapitaal dat op het veld staat.

Bijvoorbeeld: Groningen heeft een begroting van 17 miljoen. Die van ons bedraagt 15 miljoen.

Wat zal het verschiil zijn qua selectie in miljoenenwaarde? Eufemistisch uitgedrukt toch wel zo`n 20 miljoen in het voordeel van Groningen.

Kortom: de stelling dat de begroting de plek op de ranglijst grotendeels bepaalt gaat voor mij niet op.

Sorry, ik moet afhaken. Gegroet en tot de volgende keer. Hoi.
Het kapitaal op het veld is het gevolg van investeren over een termijn van heel wat jaren.
Vandaar het verschil tussen bijv. Groningen en ADO.

Ook in een bedrijf zit bijv. de aanschafwaarde van een pand niet de begroting, maar de jaarlijkse afschrijving.
Hirdoor komt die aanschaf verdeeld over heel wat jaren in de begroting.

Het kapitaal op het veld zal in de loop van een paar jaar naar het niveau van bijv. Groningen toe kunnen groeien.
Al is daarin met het binnenhalen van Derijck, Buijs en vd Bergh al een behoorlijke inhaalstap gedaan. Natuurlijk zijn het afgelopen seizoen ook Ammi, Pique en Soltani nog binnengehaald.

En als bijv. Powel en Milic er een paar inschoppen, dan gaat het hard met de waarde van het kapitaal op het veld.
Tel daar nog het toekomstperspectief van bijv. de jonge Pique, Ignacio, Vicento, van Hese, Caracciolo (die komt na een verhuurseizoen zo meteen zijn doelpunten hier maken!).
We komen er aan!

Even resumeren wat de hier zo vaak verguisde TD AW in de afgelopen 12 maanden aan directe basisspelers naar binnen heeft gesleept:

1. vd Bergh
2. Buijs
3. Derijck
4. Ammi
5. Pique
6. Soltani
7. Milic
8. Powel
9. Waterman

Dat begint toch verdacht veel op de ideale opstelling van de meeste zwartkijkers te lijken ;-))
0
Woensdag 29 juli 2009 om 14:04 uur

Aad02

super fc denhaag schreef:

laten ze het dan maar in hun hol douwen heel dat supportershome. toch te ver weg. zat cafetjes in denhaag waar het waarschijnlijk ook veel gezelliger is ook.

Ik vraag me al een jaar lang het volgende af: Hoe passen we in godsnaam met z`n allen in dat nieuwe home. Volgens mij kan er krap 15 man in?? Maar daar lekker een fanshop ofzo en geef ons een groot pand op de plek waar nu de fietsen staan :)

0
Woensdag 20 augustus 2008 om 23:25 uur

Advertentie

Fransje

Hans schreef:

Doe jezelf erbij, dan hebben we die nul erbij te pakken. Je kent de sponsormarkt zo goed.......
Als je werkt doe je dat bij de overheid, waar ze ook geen idee hebben hoe de wereld in elkaar zit. En maar shouten!
Ik denk dat die 500.000 idd alleen voor shirtsponsoring is (voorkant shirt) en dat voor de ruimte in het pand en eventuele buitenreclame gewoon apart betaald moet worden (volgens mij is die ruimte ook helemaal niet van ADO maar van een onroerendgoed investeerder)
0
Woensdag 4 juni 2008 om 09:48 uur

Aardig stukkie

Bericht op adoroodgroen.nl

Gemeente in de houdgreep. Martin nog niet over de streep.
Zoals ik reeds eerder aangaf zit de gemeente in een houdgreep waarin ze zich zelf hebben gemanouvreerd. Een stadion bouwen schept verplichtingen, geld lenen ook. Vrijdagavond vond er koortsachtig overleg plaats tussen club en gemeente, vergis u niet, het was slechts een excuus bijeenkomst waarin getracht is plooien glad te strijken. Of het helemaal gelukt is zullen we nooit weten, of het belangrijk was wel, de gemeente zit klem. Het was op zich wel aardig om te horen dat Mark van der Kallen als grote redder van AOD optrad, 800.000 lenen aan de club met een garantstelling van de gemeente, zo lust ik er nog wel een paar. Overigens was de vergunning voor zijn nieuwe pand ook voorwaarde, dat hij deze gekregen heeft zal u duidelijk zijn.

Dan Martin, hij was inderdaad samen met broer Cock op HBS. En als Martin naar het voetbal gaat dan gaat John Blok vaak mee. Ook bij de laatste HC Cup was dat het geval. Tja, en dat van RIngelensteijn er op een gegeven moment naar toe ging heb ik ook gezien. Dat Martin hem "beleefd" aandacht gaf zag ik ook. De uitstraling was er een van "dit komt nooit meer goed" en zolang van RIngelensteijn en Jansen de scepter (proberen te) zwaaien gaat Martin niet naar ADO. De club zit hiermee in een soort van spagaat. Overigens weten van RIngelensteijn en Jansen ook dat Cock de functie van tenchisch directeur ambieert en per direct (prutser) van Alkemade aan de dijk zet. Op zich geen verkeerde keus als meneer van Alkemade zijn heil elders zoekt. Carlos Roeleveld, Raymond RIjntjes en wellicht John Blok, laten we ook Albert van der Dussen niet vergeten, zullen in zijn kielzog meegaan. Wordt de club weer echt Haags, krijgen talenten weer de kans om door te stoten en zal het weer spoken in het fantastische stadion.

Even ging onder oud Ado-ers het gerucht dat Martin de nieuwe trainer wordt. Onzin begreep ik van iemand heel dichtbij het Jol kamp. Regelrechte onzin. Of het echt zo is..... Martin is een ondoorgrondeljke man, als speler maar ook als trainer en de mens achter de trainer.

Soms droom ik helemaal weg.... zie ik Martin een koprol maken na de 2-1 tegen Feyenoord... wat kan dromen toch heerlijk zijn. Desalniettemin is volgende week cruciaal. De club vecht nog steeds voor haar bestaan en kan zonder geldinjectie en goede trainer (want Vloet blijft dramatisch presteren met de ploeg) geen kant op. Deze club hoort op het hoogste niveau. Laten we NAC als voorbeeld nemen..... dat kan en moet hier ook.
0
Maandag 11 februari 2008 om 15:59 uur

JP

KKH - kalekophagenees schreef:

Mooi gedaan gastuh en op 18 januari nog effe met de collecte bus erover heen voor terras verwarming of zo.

Gewoon collecteren en verbouw het stadion naar onze smaak, Buiten groen gele lampen die in band breedte geel groene banen langs het stadion verlichten.

Inderdaad super gaaf idee,..het kpn pand op de binckhorst wordt in de avond ook verlicht. Lijkt me heel gaaf en sfeervol als de buitenkant met spots groen geel wordt uitgelicht (kleine investering maar dan heb je ook wat unieks)

Goed idee KKH
0
Maandag 7 januari 2008 om 22:04 uur

Nu online

Wahter, tjapi01, Aad, Franky, TheMariner, ypenburg070, guru, Bleek, GroenGeelHart070, GGH, Ap happie en 84 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 5
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Jort van der Sande Henk Veerman Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong Ajax
2-1
1 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo Roda JC Logo ADO Den Haag
8 maart 2024 om 20:00 uur
Parkstad Limburg Stadion, Kerkrade

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 28 - 57
2 Roda JC + 28 - 54
3 ADO Den Haag 28 - 53
4 FC Dordrecht 28 - 49
5 Graafschap 28 - 49
6 FC Groningen 27 - 48
7 NAC Breda 28 - 43
8 Jong AZ 28 - 40
9 FC Emmen 27 - 39
10 SC Cambuur 28 - 39
11 VVV-Venlo 28 - 39
12 MVV Maastr. 28 - 37
13 Helmond Sp. 28 - 35
14 FC Eindhoven 28 - 34
15 Jong Ajax 28 - 30
16 Jong PSV 28 - 28
17 Telstar 28 - 24
18 TOP Oss 28 - 23
19 Jong Utrecht 28 - 23
20 FC Den Bosch 28 - 20