Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: termijn

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 5
Volgende pagina

Sprinkhaan070

Moet er ook niet wat weg willen we in de winterstop wat gaan halen? Volgens mij hebben we best een brede selectie.

Verdedigers:
Ché, Koudossou, Asante, Granli, Siereveld, Werker, Waem, van Hintum, Absalem, Nigro.

Middenvelders:
Sürmeli, Klas, Vigen, Esajas, Komljenovic, Gustina, van der Sande, Sellouki

Aanvallers:
Van Mieghem, Ideho, Hamdaoui, Struick, Veerman, van Wolfgang

Achterin heb je dus al 10 spelers voor 4/5 posities echter heb je ze wel allemaal nodig gehad deze seizoenshelft. Naar mijn mening moet je zorgen dat Werker en Nigro vertrekken. Hier moet je 1 linksback voor terug halen.

Op het middenveld heb je wanneer iedereen fit is ook voldoende spelers. Of je moet Vigen en/of Klas vervangen en één van die 2 laten gaan. Dan zou je Toornstra kunnen halen.

Voorin komt Struick te kort. Hamdaoui valt erg tegen en van Wolfgang is alleen nog maar geblesseerd geweest. Voor Veerman is er geen backup. Wanneer is van Wolfgang fit? Hamdaoui zie ik zelf als middenvelder. Een buitenspeler en een spits zijn dus gewenst. Maar wat ga je dan doen met Hamdaoui, van Wolfgang en Struick?

Kostons, Toornstra, Simon Janssen, Schalk vind ik prima versterkingen. Toornstra en Schalk voor de korte termijn. Echter welke buitenspeler moet je gaan halen?
2
Zondag 24 december 2023 om 21:35 uur

Kees

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Denk mee over strategie ADO
Wil je meedenken over de de richting en toekomst van ADO Den Haag, dan kan je reageren op een aantal stellingen.
Lees het nieuwsbericht
Wat een uitstekend initiatief. Inschrijven via onderstaande link. Enkel mailadres en naam intikken.

https://adodenhaag.nl/nl/nieuws/laatste-nieuws/overig/17811-lange-termijn-strategie-ado-den-haag-denk-mee
1
Vrijdag 22 december 2023 om 22:49 uur

Kees

ADOZoetermeer schreef:

Ga jij lekker soja eten! Ga lekker naar zaalvoetbal kijken! Ga lekker die nonsens aankaarten bij de knvb en kap met vervuilen van de box met een herhaling van zetten. Voetbal gewoon koppen en niet soja boys kweken!
Is wel een lekkere peulvrucht hoor.
Barend mag toch gewoon zijn mening verkondigen en op de (lange) termijn krijgt ie gelijk en worden er beschermende regels ingevoerd. Zeker bij het jeugdvoetbal. Daar kun je op wachten.
3
Dinsdag 19 december 2023 om 18:59 uur

BLEISWIJK-1

Ano-Niem schreef:

Volgens mij zit de frustratie vooral in het feit dat we tegen absolute laagvliegers het heel vaak af laten weten en dat zorgt er voor dat je minimaal 4 punten extra had moeten hebben (en dat is nog pessimistisch ingeschat) als we gewoon scherp waren geweest vanaf minuut 1 en we met de juiste instelling de wedstrijden hadden gespeeld. Vooral het potje tegen Telstar en de pot afgelopen weekend tegen Helmond zijn gewoonweg onnodige zeperds tegen hele zwakke ploegen. En juist de punten die je daar laat liggen gaan je opbreken voor directe promotie.

En natuurlijk gaan we de play-offs wel halen, maar ik heb heel eerlijk gezegd niet zo veel vertrouwen in een goede afloop daarvan..
Ik heb ook geen vertrouwen in een goede afloop van de playoffs. Daarvoor is ons elftal gewoon voetballend te matig.

En het is al een stap verder. Maar ik zie op de lange termijn Granli, Vigen, Surmeli, V. Mieghem en vd. Sande ons ook niet verder helpen. Dat zijn allemaal spelers van het nivo Fc Eindhoven. Ze liggen echter nog wel vast voor volgend jaar.

Alleen Waem, Koudoussou, Che, Veerman en Ideho brengen ons wat extra's.
2
Maandag 4 december 2023 om 17:08 uur

Kees

Vink schreef:

Er zijn wel meer dingen die "vreemd" zijn. Er wordt niet gesproken over de auto op kosten van de club (ik weet niet of dat nu nog steeds zo is, maar dat is wel geweest).

Jansen zegt eerst dat het een contract voor het leven is en nu blijkt dat het contract loopt tot en met 2025. Tevens is het contract tegen de wens van Bolt in verlengd door Reijntjes.

Voorheen was er ook sprake van een aflopende contract, waarbij er iedere keer is gekeken of de club en of Lex het contract wou gaan verlengen. Daarnaast is het contract toevalligergewijs bij de club niet te vinden. Jansen spreekt daar schande over dan moet hij bij Reijntjes zijn. Het zal niet voor niets zijn geweest dat het contract niet bij de club ligt.

Dat Bolt nu alsnog wilt stoppen, dat kan en mag. Nu vraag ik mij eigenlijk af waarom je met een "fooitje" een zaakwaarnemer nodig heb. Als het dan toch een fooitje is.

Het lijkt er op dat er in de Haagse en paar vermogende "supporters" zich weer roeren in rustige tijden om weer chaos te creeeren. Laat je vooral niet opstoken door deze heren.

Zij hebben der kans gehad..
De kern van de zaak is dat de club van Lex Schoenmaker af wil. Dat is het uitgangspunt.
Helaas heeft de Amerikaanse eigenaar geen historische banden met de club.

Het optreden van Jansen of "loopdame" Van Grinsven is van secundair belang. Reijntjes had goed door dat je de binding met het verleden niet moet willen afsnijden.

Bijzonder triest dat de club zich steeds meer gaat vervreemden van de achterban. je ziet dat bij veel clubs in het binnen- en buitenland. Jammer, en op (de lange) termijn is dat een slechte ontwikkeling met alle sores van dien.
0
Woensdag 15 november 2023 om 11:12 uur

GroenGeelHart070

rd.. schreef:

Eens. Het was een dampende puinhoop na Wang. De indruk nu na een aantal maanden Bolt is dat eea zorgvuldig en gedegen op is gezet vanuit een beleid. Dat is echt 100% winst, zelfs als de resultaten er nu nog niet waren. En dat zeg ik ook als we er vanavond met 3-0 af gaan in Emmen.
Eens. Hoe pessimistisch er gereageerd werd in de richting van Bolt, vergelijkingen werden getrokken met China.
Momenteel zie ik Bolt als eerste partij ooit die van de grond af een volledige organisatie aan het neerzetten is, eentje met een specifieke structuur, met doelen. Dat heb ik nog nooit bij onze club gezien!
Wat heb ik me gestoord aan het extra jaar dat Reijntjes er zat om nog meer met een sloopkogel te werk te kunnen gaan. Dit bleek dus nodig. Op de achtergrond was Bolt wel degelijk bezig om een organisatiestructuur op te zetten en er de juiste poppetjes bij te vinden. Toen hun puzzel in elkaar begon te vallen werd Reijntjes dus zonder iets te moeten overdragen aan de zijlijn gezet.
Besef, de basis wordt nog steeds op elk vlak vormgegeven, dat staat niet binnen 5 maanden in een grote organisatie. Dat de prestaties er zijn betekent dat de goede weg is ingeslagen, maar dat had ook anders kunnen zijn.
Ik denk niet dat we nog tegen zeperds als grote nederlagen aan zullen lopen, maar er kan een moment zijn dat de resultaten nog wat tegenvallen. Dat moet dan maar. Voor de langere termijn heb ik wel het gevoel dat er iets moois ontstaat bij onze club. Geen rotzooi buiten de lijnen, hard werken erbinnen. Het niet hebben over sleeping giant, maar organisatorisch blijven ontwikkelen. We waren altijd te klein voor een tafellaken, maar te groot voor een servet. En dat lijkt nu eindelijk zichtbaar te veranderen. Het kost misschien dit seizoen (hopelijk niet), maar we kunnen allemaal wel veronderstellen dat we blij worden van wat we allemaal zien. Het moment dat de hele regio trotse aanhanger is van ons cluppie gaat aanbreken!
3
Vrijdag 20 oktober 2023 om 12:40 uur

Aad

slash070 schreef:

Die uitspraak van ' vergeet niet waar we vandaan komen' is onzin. Er is een nieuw bestuur, trainersstaf, selectie, en de eigenaar heeft de middelen gecreerd om te functioneren. Alles en iedereen met een schone lei, zonder ADO-ellende baggage.

En dat 'begrip voor een tussenjaar' is ook bull shit. Staat nu een selectie die mee moet doen om te promoveren.

Moest ik effe kwijt want dat is zo, vind ik. Wij zijn niet 'maar ADO', wij zijn ADO!

Emmen - ADO 0-2
Die uitspraak van ' vergeet niet waar we vandaan komen' is onzin

Vind je? Was het vóór dit seizoen dan allemaal zo geweldig?

Ik heb deze trainer inmiddels hoog zitten. Heeft visie, geeft rust en zelfvertrouwen en (belangrijk) heeft aanpassingsvermogen.
Daarnaast een directie en zelfs een aandeelhouder die blijk geven van kennis van zaken maakt dat ik voor het eerst in pakweg 25 jaar tijd de mogelijkheid zie dat we op niet al te lange termijn een stabiele plek krijgen in het linkerrijtje van de eredivisie.

En dat voor een geboren pessimist.
0
Vrijdag 20 oktober 2023 om 11:21 uur

opper

GroenGeelHart070 schreef:

Ook jouw reactie begrijp ik.
Je moet alleen ook wel denken aan de toekomst van onze club en selectie en niet aan die van Brøndby of Augsburg. Diepteinvesteringen.
Maar goed, als we promoveren kijk ik niet terug op wie er in de basis stonden
Gelukkig is er maar 1 bepalend over de opstelling haha
Als het goed gaat met spelers van Brøndby of Augsburg dan gaat het ook goed met ons. Is allemaal dezelfde Bolt familie natuurlijk. Als onze trainer die huurlingen niet opstelt dan denk ik dat Bolt ook weer een keer komt vragen wat we denken te doen. Uiteindelijk gaat het om presteren (op de lange en korte termijn).
0
Donderdag 19 oktober 2023 om 16:41 uur

Advertentie

GroenGeelHart070

Kees schreef:

Volslagen onbelangrijk dat verdienmodel voor de supporters. Van een opbrengst van 1 miljoen blijft veel minder dan de helft over. Investering van kopen van de club, fee voor de zaakwaarnemer en alle andere kosten moeten er ook nog vanaf.

Daarnaast: we zijn een voetbalclub en geen bancaire instelling.
Oké ik voel wat je zegt en snap je wel. Ik bedoel te zeggen dat je je sterkste 11 altijd moet opstellen. Alleen als een eigen speler minstens gelijkwaardig is aan een huurling, dan móet je altijd je eigen speler opstellen.

En die eigen speler moet je al zeker opstellen als hij in jong Oranje speelt. Dat gaat namelijk goede prestaties van eigen club en veel geld in de toekomst opleveren. Ook daar is het juist om te doen Kees want dat kan op termijn dan ook weer geïnvesteerd worden in eigen selectie zodat we een steeds betere groep krijgen en hoger niveau gaan aantikken. De club wordt daarnaast ook financieel gezonder.

In geval van Asante zet ik hem niet als concurrent van Granli, Waem en Van Hintum, maar als concurrent van Che en Koudossou. Dit, uiteraard afhankelijk van de formatie
0
Donderdag 19 oktober 2023 om 16:01 uur

Vink

Aad schreef:

Helemaal eens. Onderste steen boven.
Brood & Co die weg zijn hebben een vaststellingsovereenkomst getekend, waardoor men niet veel kan en of mag zeggen (termijn weet ik niet).

Dit gaat niet meer plaatsvinden, want Bolt heeft zelf ervaren hoe vies het hier kan gaan. Zodoende ook van veel oud gediende afscheid genomen en nieuw bloed binnen gehaald.
0
Maandag 9 oktober 2023 om 09:25 uur

Nu online

Rob2002, Rikkie1, Aad, Joost70, bimboembam, Ano-Niem, S.upporter, yesyes, ADO079, Jacco en 140 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 5
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie