Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: veerman

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 5
Volgende pagina

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

'Veerman gaat nog praten met ADO
Het is nog onduidelijk waar Henk Veerman komend seizoen speelt.
Lees het nieuwsbericht
1
Donderdag 30 mei 2024 om 14:35 uur

James

BLEISWIJK-1 schreef:

Vitesse en vd Brom staan er gewoon volgend jaar. Hebben ook nog wel wat leuke jonge spelers. En vd Brom is gewoon een goede trainer.

Volendam is ook nog even afwachten.
Volendam heeft zeker 40 goals als voorhoede.. Veerman en Muhren
0
Woensdag 29 mei 2024 om 11:20 uur

R.E.

John Wright schreef:

Maar onze geniale trainer zag dat anders.
Precies, hoewel die zwakte van Excelsior bij voorzetten en corners dus al algemeen bekend was. Oplossing: Ideho en Van Mieghem op de flanken voor de voorzetten op Veerman en Van der Sande (en in noodgevallen op Esajas, die twee koppen groter is dan elke verdediger van Excelsior).
3
Dinsdag 28 mei 2024 om 22:01 uur

grijze gek

Ben benieuwd of ze nog een week door trainen, zoals Kalizec wilde
Of zou dit een verplichting zijn?
Heb zo'n idee dat Veerman al op de dijk in Volendam een vissie aan het eten is
1
Maandag 27 mei 2024 om 12:20 uur

opper

GroenGeelHart070 schreef:

Het meeste? Heb ik geen idee van hoe het in de zomer ervoor stond. Duidelijk was dat een heel salarisbudget beschikbaar was vanwege het vertrek van een heleboel spelers waarbij i.p.v. Verheijdt -volgens zeggen hier- 2/3 spelers betaald konden worden.
Joris heeft ook spelers aangetrokken die uit de koker van Kalezic kwamen, w.o. Waem en Sürmeli.
Door een complete selectie opnieuw samen te moeten stellen werd ook het 2-jarenplan genoemd.
Iedereen (ik ook heus wel) lijkt deels te zijn vergeten hoe het er voor afgelopen zomer voor stond
Ben ik eens. Deze zomer was er een totale leegloop. Van de spelers van vorig seizoen hebben eigenlijk alleen Asante, Absalem, Siereveld en Esajas veel gespeeld dit seizoen. Logisch dat je dan veel nieuwe spelers moet halen en niet alles een voltreffer kan zijn.

Aankopen als Ideho, Vlak en Waem zijn toekomstgericht. Met van Mieghem, Veerman en Van der Sande is voor dit niveau bewezen kwaliteit ingekocht/gehuurd. Qua huurlingen hadden we pech met Che die na zijn blessure weinig meer bracht. Koudossou vond ik nuttig en een prima invaller door zijn inzetbaarheid op beide flanken. Surmeli is geen gekke speler om in je selectie te hebben, je moet hem alleen niet als eerste op je formulier zetten. Zelfde voor van Hintum, Vigen en Schalk.

Derijck, Granli, Marsman, Hamdaoui, van Wolfgang waren niet nodig geweest.
8
Maandag 27 mei 2024 om 09:57 uur

FC Den Haag!

Vanuit een artikel op vi:

Welkom in de play-offs’, concludeerde Marinus Dijkhuizen. Vier dagen laten hadden de Rotterdammers nog geen helft nodig om duidelijk te maken hoe de verhoudingen werkelijk lagen. Het surplus aan kwaliteit werd nu wel in cijfers omgezet. Met een ontketende Troy Parrott als grote roerganger – niet alleen qua goals, maar ook door zijn arbeid - sneed de thuisclub kinderlijk eenvoudig door de Haagse defensie.

Dat wat alle ADO-volgers en ADO-fans al een heel seizoen hadden gezien, werd nogmaals onderstreept. Na de 1-2 in het Bingoal Stadion hadden trainer Darije Kalezic en verdediger Tyrese Asante nog het hoogste woord. ‘Het had wel 5-1 kunnen worden’, zei de trainer met enig gevoel voor overdrijving. ‘Ze schijten in de broek voor ons’, had Asante gemeend te moeten melden. Het was misplaatste grootspraak voor een ploeg die alleen door opportunistisch te spelen met de lange bal richting spits Henk Veerman gevaarlijk kon worden. Bij ADO Den Haag hadden ze zichzelf wijs gemaakt dat ze nog een kans hadden, maar die hoop was ijdel en helemaal nergens op gebaseerd.

De aanhang van de residentieclub bezoedelde de naam van de club nog verder door zich weer eens te misdragen. Na de vorige escalatie in de play-off tegen Excelsior is het lange tijd goed gegaan, maar de frustratie over de wanprestatie van het elftal kreeg de overhand.

Kalezic en zijn spelers dropen na afloop met gebogen hoofd af. Voor praatjes was geen plek meer, de realiteit is dat ADO Den Haag weer opnieuw moet beginnen en dat de eigenaar ongeduldig begint te worden. Wat de spelers van ADO Den Haag in de return lieten zien had veel weg van een spelersstaking. Het is een publiek geheim dat het grotendeel van de selectie – en met name de bepalende spelers – al een tijd klaar zijn met de grillen en fratsen van Kalezic. Off the record bevestigen ze dat, het woord is aan technisch directeur Joris Mathijsen en de directie van de club.
2
Zondag 26 mei 2024 om 13:11 uur

Advertentie

opper

grijze gek schreef:

https://www.espn.nl/video/clip/_/id/13706582

Zo te horen is Kalizec dik tevreden over dit seizoen
Vorig jaar werden we nog twaalfde en haalden we geen play offs. Nu vijfde en worden we helaas uitgeschakeld door de nummer 16 van de Eredivisie. Meneer vergeet alleen dat hij in tegenstelling tot vorig jaar met Van Mieghem Veerman Ideho Van der Sande de beste KKD aanval had in jaren en hij in de winterstop een voor ADO ongekend bedrag mocht investeren om de selectie verder te 'versterken'. Maar goed het ligt aan iedereen behalve Kalezic.
12
Zondag 26 mei 2024 om 08:34 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Veerman in ongewisse over nieuwe seizoen
Henk Veerman weet nog niet wat hij in het nieuwe seizoen gaat doen.
Lees het nieuwsbericht
0
Zondag 26 mei 2024 om 01:00 uur

Bollie74

lulijzer schreef:

Even wat anders, ik weet dat het muggenziften is... Maar... Hoe kan het zijn dat we van de VAR geen penalty hebben gekregen? Ik hoor graag iemand die dat kan uitleggen. Mis ik een spelregelinterpretatie?
Domme uitleg was dat hij hem eerst tegen zijn benen/schoen kreeg en er dus een via moment is. Volgens mij klopt dit niet want het is een schot goal net zoals bij Veerman dus was een penalty terecht geweest. Had wel de 4-2 kunnen betekenen. Zegt nog niks maar toch
3
Zondag 26 mei 2024 om 00:59 uur

Sprinkhaan070

Langebach2 schreef:

Gaat gewoon bij Volendam samen met Muhren in de aanval spelen daar. Volendam gaat hem echt niet verkopen aan een concurrent.
Zo zeker is dat niet. De vraag is wat voor salaris heeft Veerman en wat staat er in zijn contract mocht Volendam degraderen. Misschien willen zij juist wel van hem af vanwege het salaris.

Voor mij maakt het niet uit of Veerman volgend jaar bij ons is of niet. Ik ga er vanuit dat onze investeerder voldoende budget creëert om een selectie te kunnen neerzetten die voor promotie speelt. Dan nog wel een goede trainer graag. Het liefst Steijn of Groenendijk.

Ik verwacht wel dat de KKD minder sterk is als dit jaar. Groningen en Willem hadden een zeer sterke selectie. Roda JC had ook een sterke selectie echter valt die selectie aardig uit elkaar.

Ik heb nog steeds het volste vertrouwen in Mathijsen als TD betreft spelers halen.
3
Zondag 26 mei 2024 om 00:26 uur

Nu online

BLEISWIJK-1, Bolskie, Langebach2, Aad, Erik070, James, Lellow, Ronaldo, Vakkie-G, ADOZoetermeer, Sebastiaan, John Wright, ADO079, Edwin Post, Madmax en 218 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 5
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
1-2
20 juli 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo SV Zulte Waregem
24 juli 2024 om 17:00 uur
Besloten

Advertentie