Tag: wedstrijd

Pagina 5

Eeuwig Den Haag

Ranthehague schreef:

Jong psv meer kansen dan ons…. Maar vooral gezellig liedjes blijven zingen en vrolijk in je handjes klappen ipv anti Kalezic en onvrede laten blijken🤣🤣
Dat zou 1 wedstrijd voor de playoffs ook niet heel verstandig meer zijn, veels te laat voor
1
Vrijdag 10 mei 2024 om 20:35 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Periode van uitproberen voorbij
Wordt de wedstrijd tegen Jong PSV de generale repetitie voor de nacompetitie?
Lees het nieuwsbericht
1
Donderdag 9 mei 2024 om 20:14 uur

slash070

Barend schreef:

Ik weet niet waar ik naar heb zitten kijken. Eerste helft tegen NAC ging nog wel, met doelpunten uit standaardsituaties (corner; penalty).
Tweede helft was alleen tegenhouden en lange ballen peren op Veerman., die er ook niks mee kon. Verheijdt II.
De ploeg die combineerde, tempo maakte, kansen creëerde - dat was niet ADO. Een 2-0 voorsprong verspelen binnen 45 min.- waar ben je dan mee bezig, in deze fase van de competitie.
Een van de weinigen die iets met een bal kan, Sellouki, veel te laat ingebracht.
Groot gedeelte eerste helft werd er vooral vooruit verdedigd, groot gedeelte tweede helft werd er vooral tegen de eigen zestien verdedigd. Dat kwam niet alleen door nac, maar volgens zijn eigen zeggen, vooral door de taktiek van Kalezic zelf. De spelers kregen dus opdracht daar toe.

Proberen om meerdere systemen in één wedstrijd te spelen is de grootste bullshit in de kkd. En vooral als je al met een gemankeerde verdediging moet spelen, wat zelfs in de tweede helft nog zo nodig opnieuw door elkaar moest worden gegooid.

En wat je Kaars betreft, die kreeg dat doelpunt kado, net als veel tegenstanders punten kado kregen door ons idiote gewissel, gespaarde spelers, taktieken door onze stratego coach Kalezic. Omgba is trouwens een geweldige speler, niks mis mee dat hij orofiteerde.

Conclusie Barend, pak je potlood en blocnote; --> Resterende wedstrijden is ons grootste gevaar waar we op moeten letten onze eigen trainer. Dat is de oorzaak dat we niet rechtstreeks promoveren, ondanks alle investeringen in de selectie. Punt.

Superjantje schreef:

Toen we 0 2 voor stonden hoorde ik alke negatievelingen niet..
In na competitie zullen we idd pas zien wat we waard zijn hopelijk met fitte selectie.
Wat is er negatief aan 0-2 ? Wat negatief is dat we angsthazen voetbal spelen en dat we nu al weken lang de deksel op ons neus krijgen ana het einde van de wedstrijd. Wrdwtrijden die worden ingegaan met het doel doelpunten te voorkomen ipv ze te maken, wrstrijden waarin continu defensief wordt gewisseld en wedstrijden waarin geen normale aanval op de mat wordt gelegd. En dat allemaal onder het mom van ‘ voorbereiding op de nacompetitie’……. Je gaat op deze manier de nacompetitie in met een moreel geknalte ploeg met een taktiek waar de ploeg bewezen zich niet senang bij voelt. Of vond jij t na de winterstop beter gaan dan daarvoor ? Ik hoop dat ik ongelijk heb maar ik heb idd weinig vertrouwen op deze manier en ben daar idd negatief over. En ja, okk bij mij gloorde er hoop toen t 0-2 werd.
3
Zaterdag 4 mei 2024 om 12:23 uur

slash070

Ondanks dat er veel spelers niet inzetbaar waren vond ik het gisteren heel behoorlijk, had ik niet verwacht. Of het zegt meer over de voorgaande wedstrijden na de winterstop, dat kan ook.

Wel jammer dat Ideho de hele linkerkant moest bestrijken, want zodra die jongen aanvallend bij de zestien tegenstander komt zijn er gelijk drie tegenstanders de weg kwijt. Schalk is heel actief, maar is met z’n eigen wedstrijd bezig. Hij wil van alles overal doen, behalve wat een speler op die positie zou moeten doen. Vond het achterin best verrassend goed gaan samen, jammer van die wisselingen daar want ging ten koste van de organisatie.

Ik denk trouwens dat NAC ook wel misschien één van hun betere wedstrijden speelde, anders hadden ze wel hoger gestaan. Maar was gisteren voor hun dus niet genoeg, carnavalsstadion was behoorlijk stil, het uit-aquarium was zelfs te horen. Wat mij vooral daar opviel waren de verwensingen van nac-fans naar hun trainer V. Gastel, het positief toezingen van onze inval keeper Corremans, en de grote plastic bierbekers mét handvat(!).

Al met al, laten we ons niet te druk maken, doet het bestuur blijkbaar ook niet. Het was maar een oefenpotje.

4
Zaterdag 4 mei 2024 om 10:37 uur

Goed nieuws over blessures Marsman en anderen
De blessure die Nick Marsman opliep in de wedstrijd tegen NAC Breda valt mee.
1
Zaterdag 4 mei 2024 om 10:23 uur

Aad

Toegegeven. Ik heb maar met een half oog gekeken. Dordrecht - Willem II op mijn laptop en daarnaast op mijn telefoon NAC - ADO

Ik vond ons helemaal zo slecht nog niet. In ieder geval beter dan de afgelopen weken. Tot aan de 1-2 niks aan het handje. Ideho als absolute uitblinker in de 1e helft. Die back van NAC werd er helemaal gek van. Verdedigend stond het wel aardig. Met name Esajas speelde een prima wedstrijd. De klad kwam er eigenlijk in toen hij geblesseerd raakte. En toen Marsman uitviel (die een goede wedstrijd speelde en ons bij de stand 0-2 een paar keer prima redde) was de organisatie helemaal weg waardoor het nog 2-2 werd. Maar tot het laatste moment hadden we ook met een 2-3 van het veld kunnen gaan.

Dus zo tevreden als Kalezic ben ik niet maar wel wat positiever ten aanzien van de promotiekansen.
4
Zaterdag 4 mei 2024 om 09:49 uur

Sprinkhaan070

Als je vandaag had gewonnen dan had je volgende week gewoon nog voor de 4e plek kunnen spelen.

Esajas en Siereveld achterin beviel mij wel vandaag. Sowieso ben ik wel fan van Esajas. Wat mij betreft blijft hij daar centraal staan of komt op 6 te staan.
Absalem moet je linksback zijn, van Hintum is niet beter.
Vlak speelde een prima wedstrijd. Weet goed de ruimte te vinden. Zelf weet ik niet zo goed wie er naast Vlak moet komen te spelen.
Schalk niet meer opstellen. van der Sande moet absoluut op 10 en anders Sellouki op die plek. Voorin is het duidelijk.