Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

pmc

We hebben het over een potje voetbal. Vermaak. Competitie. Uitgevochten door spelers die bereid zijn om in de rust een beter contract bij de tegenstander te tekenen. Net als de trainer. En supporters zijn bereid je invalide te schoppen. Om de kleur van je shirt.

Toen mijn zoon klein was vroeg hij waarom ik geen ADO tatoeage had. Antwoorden ik, omdat ik de naam van mijn club nog zelf kan onthouden. Een goed en sportief 2012

0
Zaterdag 31 december 2011 om 13:02 uur

DJ

D.H.zuid-west schreef:

Nou vooruit dan maar:
Brevet van onvermogen / mediageil. De heer Beyersbergen heeft het weer voor elkaar, veel brullen maar weinig realiseren. Dit is het resultaat van het gemis van een ervaren TD die dit toch slimmer had gespeeld. Ben benieuwd wat er nu echt gaat komen in de winterstop (als er al iemand komt).


Hierbij wil ik iedereen een prettige jaarwisseling toegewensen en een sportief, gelukkig maar vooral gezond 2012.
Heee Spakenburg ook naar Marbella? Misschien heeft ado dan afgesproken met die jonge gozer om daar met ado mee te trainen?
0
Zaterdag 31 december 2011 om 12:46 uur

Kees

Volgens mij ben ik een echte jongen uit de polder. Ben het zowel met de criticasters alswel met degene eens die het beleid verdedigen. Voor de meeste argumenten is veel te zeggen.

Misschien is een mix van beiden wel het beste. Maar ja, dan gok je weer op twee paarden en dat is ook niet goed heb ik op de paardenmarkt geleerd. Ik weet het echt niet meer.

Het enige dat ik wel constateer is dat Beijersbergen een kloon van Jagersma is. Beiden kakelen veels te veel voor haar beurt in de media.
0
Zaterdag 31 december 2011 om 12:31 uur

D.H.zuid-west

BLEISWIJK-1 schreef:

Jongens kom er maar in. Beyersbergen was weer eens te snel!

Van den Meiracker voor stage naar NEC
30 december 2011: 19:51

Danny van den Meiracker gaat van 3 tot en met 6 januari meetrainen bij NEC.

De 22-jarige aanvaller van Spakenburg stond ook nadrukkelijk in de belangstelling van ADO Den Haag, maar koos uiteindelijk voor een stage in Nijmegen. ,,Zij kwamen met het beste aanbod’’, zegt Van den Meiracker eerlijk. Dat aanbod betreft voorlopig enkel trainingen, maar zou daarna zomaar tot een overgang kunnen leiden.

NEC heeft namelijk dringend behoefte aan een scorende spits. De Nijmegen Eendracht Combinatie trof in haar eerste zeventien wedstrijden slechts zeventien keer doel en staat op een matige vijftiende plaats in de Eredivisie. Van den Meiracker is met vijftien treffers uit veertien gespeelde wedstrijden topscorer in de Topklasse. ,,Het is nu al een droom die uitkomt’’, reageert Van den Meiracker. ,,Ik ben er heel blij mee.’’

Vooralsnog is het bedoeling dat Van den Meiracker op 7 januari gewoon met Spakenburg in het vliegtuig stapt richting Marbella voor een trainingskamp
Nou vooruit dan maar:
Brevet van onvermogen / mediageil. De heer Beyersbergen heeft het weer voor elkaar, veel brullen maar weinig realiseren. Dit is het resultaat van het gemis van een ervaren TD die dit toch slimmer had gespeeld. Ben benieuwd wat er nu echt gaat komen in de winterstop (als er al iemand komt).


Hierbij wil ik iedereen een prettige jaarwisseling toegewensen en een sportief, gelukkig maar vooral gezond 2012.
0
Zaterdag 31 december 2011 om 12:20 uur

ADODENHAAG

BLEISWIJK-1 schreef:

Sander Keller komt in iedergeval niet naar Denhaag. Krijgt volgende week een medische keuring bij De Graafschap!
Die zat toch ondertussen al bij Graafschap?
0
Zaterdag 31 december 2011 om 11:58 uur

Ooievaar

pmc schreef:

Ik stel voor om ooievaar per direct op te nemen in de RvC !
Dan komt de loop bij de club er weer in want dan gaat ADO weer knalluh, en zou deze RvC niet meer stomzinnig zitten lalluh.

Want dan trap ik die hele rotzooi ijdeltuitende nietsnutten er uit met als boodschap: nooit meer terugkomuh. Dus De Balluh.



0
Zaterdag 31 december 2011 om 11:31 uur

BLEISWIJK-1

Sander Keller komt in iedergeval niet naar Denhaag. Krijgt volgende week een medische keuring bij De Graafschap!
0
Zaterdag 31 december 2011 om 11:29 uur

pmc

Ik stel voor om ooievaar per direct op te nemen in de RvC !
0
Zaterdag 31 december 2011 om 11:16 uur

Advertentie

Ooievaar

Aad schreef:

Gezien de negatieve reacties van een aantal shouters moeten we hier dan blij mee zijn. Volgens hen gaat hij zeker niets toevoegen.
En dan zou het alleen maar geld over de balk zijn en dat moeten we sparen omdat we vd Kallen moeten uitkopen. Niet waar Ooievaar? (Of leg jij die euro`s op tafel en ga jij dan proberen om binnen een poep en een zucht van niets iets te maken?)

Overigens ook eens ophouden over "de derde stad van Nederland". Den Haag heeft, op een paar seizoenen na eind zestiger jaren, nooit een subtopper voortgebracht. Den Haag heeft geen voetbaltraditie en geen voetbalpubliek. Jammer maar de werkelijkheid.
De gemeente Den Haag zou inderdaad de fout moeten herstellen om deze cowboy niet de club naar de kloten te laten helpen. Dus inderdaad uitkopen, en nee, daar heb ik inderdaad de middelen niet voor. Had ik het allang gedaan, alleen had niemand dat ooit geweten overigens.

Ik zou wel zorgdragen voor mensen met verstand van zaken, en niet idioten zoals Beyersbergen of Jagersma de koers mede te laten bepalen.

Met een beetje beleid komen hier ook 25.000 man, bij Heerenveen b.v. zater er ook 3.800. Je ziet maar als je dus wel beleid maakt dan komen de mensen echt wel.

Er is alle reden om de kat de bel aan te binden. Met Ringeling zat ik er volgens `de kenners `ook mijlenver naast, maar je ziet wat er van komt.

En ja, een amateur van Spakenburg heb ik niet al te veel vertrouwen in . Toornstra is een witte raaf. Dus dat kan je echt niet maatgevend noemen. Het begrip scouten hebben ze blijkbaar nooit van gehoord.

Het ego van Mark v.d. Kallen kan me gestolen worden, dus opsodemieteren met die vent, voordat we allemaal weer jankend richting gemeente kunnen.

Met deze RvC is de club op weg naar de ondergang. Als haags ingezetene en belastinbbetaler is dat erg triest te noemen.
0
Zaterdag 31 december 2011 om 11:06 uur

Haagse Kelt

miq72 schreef:

Prima shout weer Roel!!
Vooral met de zin waarin je vermeld dat iedereen blij is als we niet degraderen .De box staat hier op zijn kop als we keer van een matig ploegje als De Graafschap winnen en het merendeel van de mensen is blij met een 11e plaats .
Timothy Derijck had anderhalf jaar geleden al een sterk verbeterde aanbieding moeten hebben maar Kallen wilde daar niet aan tot 3 keer aan toe .
Als dat wel was gebeurd had hij nog hier gespeeld !!
Psv koopt hem voor de afgesproken 7 ton maar had dit nooit voor bijv 3 miljoen gedaan als de clausule toentertijd uit zijn contract was geschrapt .
Voor Bulykin hadden er inderdaad voor Ado begrippen veel centen moeten worden betaald maar voor een van de beste zo niet de beste spits die we ooit hebben gehad had ik dat maar gedaan .
Met deze 2 spelers erbij en tov vorig jaar Chery erbij had je voor Haagse begrippen een topelftal gehad wat absoluut niet onder had hoeven te doen voor ploegen als bijv.Heerenveen en Feyenoord .
Om nog maar te zwijgen van de mislukte europa cup avonturen!!
Het extra geld voor Vooral Buly had je zonder enige twijfel zoals enkele andere shouters hier ook al hebben gemeld terug hebben verdiend met extra sponsers ,toeschouwers en opbrengsten uit bijv.de stand op de ranglijst .
Nu zit je naar een zwoegend elftal te kijken wat met een beetje pech 15e word en een beetje geluk 10e .
Ook zijn er enkele jongens die liever zouden willen vertrekken .
Al met al een grove inschattingsfout van v-d Kallen dje inderdaad nog een stuk slechter had kunnen aflopen dan een 11e plaats in de winterstop .
Maar feit blijft dat er een kans verloren is gegaan om met ons aller Ado aan te sluiten bij de sub top van Nederland .
Van Derijck ben ik helemaal met je eens, maar Buly is een ander verhaal. Die had je min. 5 ton moeten bieden en dat kan je niet verkopen aan de andere spelers. Is bijv. een Wesley Verhoek 2 x zo weinig waard? Kortom, dat had een gezeik opgeleverd die zijn weerga niet kent. Bovendien, hoe goed Buly ook is, voor hetzelfde geld scheurt hij a la Rank na 5 min zijn kruisband en daar ga je.
Wat me ook nog zorgen baart is het niet doorpakken op technisch gebied, dat zie je nu met vd Meiracker. Er komt wel in de media dat ADO belangstelling heeft, maar ineens is die naar NEC. Vind het prima dat ze met een Twente model werken, maar dan moet je wel snel kunnen beslissen en handelen en dat gebeurt dus niet.
Verder moeten we de hand in eigen boezem steken. Het is te gek voor woorden dat wij een stadion van 15.000 man gewoon niet wekelijks vol hebben zitten.
Desondanks moeten we niet vergeten dat we de 1e seizoenshelft gewoon nooit een vast team hadden, straks met de Verhoekjes erbij ben ik er van overtuigd dat we nog leuke wedstrijden gaan krijgen, waarbij ik het meest hoop op een prachtige 18 maart...
Fijne jaarwisseling allemaal!
0
Zaterdag 31 december 2011 om 11:00 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 55 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 Jong AZ 36 - 53
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24