Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

olaf1982

Ik vind Steijn een een steeds meer ontspannen indruk maken voor de camera`s. Ik weet niet wat de opinie is hier op de box, omdat ik het een paar weken wat minder volg hier, maar er was nogal wat twijfel over Steijn. In de eerste weken speelde Ado erg ongelukkig en zag het er allemaal niet zo mooi uit natuurlijk. Ook Steijn maakte een nog wat onzekere indruk in zijn rol als hoofdtrainer. Wat ik toen al meldde vind ik eigenlijk nog steeds: Steijn is een integere kerel. Misschien volgens sommigen wat te lief, maar ik denk dat hij steeds beter positie in neemt en durft te nemen. Ik heb veel liever een integere vent die niet van alles schreeuwt dan al die blaaskaken die er rondlopen in het trainersvak.
Hopelijk keert met het resultaat van gisteren de sfeer van afgelopen seizoen weer wat terug binnen ado...Om eerlijk te zijn was het goede gevoel bij mij ook wat verdwenen...en is het nog steeds niet helemaal terug
0
Zondag 4 december 2011 om 16:38 uur

Kees

Gezien de tussenstanden blijven we vandaag op zeker een gedeelde elfde plaats innemen. Goed wij kunnen ziek zijn van het vertrek van Bulykin, Derijck en Kubik. Maar als je dat bij Utrecht ziet, helemaal leeggekocht, en geen enkel vooruitzicht op goeie tijden met zo`n enorme schuldenlast. Pffff.

Vind ik toch jammer want ik heb altijd een zwak voor clubs a la Nac, Utrecht en Feijenoord. Mooi publiek, uitzonderingen daargelaten, die er altijd zijn en waar er net als bij ons intens gejuicht wordt. Let maar eens op de beelden altijd.
0
Zondag 4 december 2011 om 15:10 uur

Kees

pmc schreef:

Kees de sfeer was prima en war zouden 12000 man geweest zijn, zou best kunnen het was weer ik heb een prima avond gehad zelfs luksik speelde goed.
De beste helft van Luksik was tegen Scheveningen voor de beker uit toen hij in de tweede als linkermiddenvelder mocht spelen. Een paar prima voorzetten en hij speelde alsof hij daar al jaren speelde.

Het kan toch ook niet zo zijn dat een Slowaaks international er helemaal niets van bakt.
0
Zondag 4 december 2011 om 14:45 uur

pmc

Kees schreef:

Daar zat ik al op te wachten op zo`n opmerking. Maar volgens mij klopt het aardig.

Baal nog steeds als een stekker dat ik er gister niet bij was. Marcellino heeft wel een goed punt hoe je Ali, nu we hem toch hebben, moet gebruiken.
Kees de sfeer was prima en war zouden 12000 man geweest zijn, zou best kunnen het was weer ik heb een prima avond gehad zelfs luksik speelde goed.
0
Zondag 4 december 2011 om 14:34 uur

Kees

pmc schreef:

Kees je kan rekenen als een Aad de Mos
Daar zat ik al op te wachten op zo`n opmerking. Maar volgens mij klopt het aardig.

Baal nog steeds als een stekker dat ik er gister niet bij was. Marcellino heeft wel een goed punt hoe je Ali, nu we hem toch hebben, moet gebruiken.
0
Zondag 4 december 2011 om 14:32 uur

pmc

Kees schreef:

We hebben nu een gemiddelde, ondanks de heel beroerde start, van 1.2 punt per wedstrijd. Je eindigt zo op 34 x 1.2 = 40.8 punten.

Bonuspunten vind ik de drie bij Feijenoord behaald. Verliespunten zijn 3 tegen RKC, 2 tegen Excelsior en 2 tegen Utrecht.

Hadden we nu op een gedeelde zesde plaats gestaan. Heracles thuis wordt dus heel belangrijk.

Als je het programma na de winterstop bekijkt moeten er toch minimaal 17 punten haalbaar zijn.
Kees je kan rekenen als een Aad de Mos
0
Zondag 4 december 2011 om 14:20 uur

Karel KLaver

Francisco schreef:

Het was gisteren inderdaad een geweldige overwinning, goede inzet en een keer geen onnodige kaarten. Het is wel duidelijk dat Vincento snelheid heeft maar dat Höcher veel meer voetbalinzicht heeft en hij is 2 benig. Ik zou hem toch de voorkeur geven. Verder zullen we de volgende week iets minder slordig moeten zijn met uitverdedigen: NAC kreeg door slordig spel 2 goede mogelijkheden en ik weet haast zeker dat Heracles dat wel afstraft. Ik zie daarom volgende week met vertrouwen tegemoet.
Ik niet. We hebben niet bepaald een indrukwekkend verleden als het om Heracles gaat:

15 Mei 2011 Heracles Almelo 3 - 0 ADO Den Haag
25 September 2010 ADO Den Haag 3 - 2 Heracles Almelo
2 Mei 2010 Heracles Almelo 4 - 2 ADO Den Haag
13 December 2009 ADO Den Haag 1 - 4 Heracles Almelo
17 Januari 2009 ADO Den Haag 2 - 2 Heracles Almelo
24 Oktober 2008 Heracles Almelo 3 - 1 ADO Den Haag
4 Maart 2007 Heracles Almelo 3 - 1 ADO Den Haag
28 Oktober 2006 ADO Den Haag 2 - 0 Heracles Almelo
19 Februari 2006 Heracles Almelo 1 - 3 ADO Den Haag
20 Augustus 2005 ADO Den Haag 1 - 2 Heracles Almelo
0
Zondag 4 december 2011 om 13:55 uur

Advertentie

Karel KLaver

marcellino schreef:

mooie winst.

gister gewerkt vanochtend de westrijd nogmaals bekeken.
mensen die hier elkaar aanvallen en afvallen op deze shout.

wat zuid tribune schrijft hef hij helemaal gelijk in toch ben ik dan maar weer een van de mensen die volgens vele negatief zijn maar verder kijken dan een overwinning.

bousaboun was dat niet de speler waarvan het bestuur zij die komt niet past niet in ons plaatje?????
maar was dat nou niet de broodnodige speler die we miste.
kan de bal bij zich houden heeft een goed inzicht en heeft scorend vermogen op het moment dat hij erin kwam kon den haag druk zetten op de helft van de tegenstander deze voetbal kwaliteiten hebben van duinen en verhoek jammer genoeg niet.
hocher is dat niet de speler waar ik een vele die wel eens de eerste divisie hebben bekeken over te meden hadden dat hi veel inzicht had een een goede trap alleen nog handeling snelheid mist.maar dat wel komt als je hem de tijd geeft,is dat niet de speeler die twee wedstrijden lang laat zien toch wel van waarde kan zijn voor ado,is dat ook niet de zelfde speler waar steijn het niet in zag zitten en mocht vertrekken in de winterstop????


ado winst tegen nac ,een mooie wedstrijd en zeer verdiend.
maar is dat niet weer korte termijn denken.
utrecht,excelsior.nac en heracles hier hadden minimaal 9 punten gehaald moeten worden dit aantal kan al niet meer gehaald worden dus als je rieel bent missie gefaald.

het elftal ik denk dat niemand hier op deze shout vind dat we een bagger elftal hebben,ook ik heb vaak uitgelegd dat 8 van het elftal van vorig jaar hier nog voetballen maar dat je spelers op belangrijke plaatsen mist.
veel wedstrijden zijn we optes beter maar kunnen we het niet afmaken en bij veel voetballers gingen dan de kopies hangen.
zijn we he voetbal verleerd nee hebben we dezelfde kwaliteit als vorig jaar nee.
deze competitie zij er 4 a 5 ploegen die er boven uit stijgen,de rest kan vechten voor de plaatsen er onder met het elftal van vorig jaar hadden we ook zeker bij de eerste 8 gestaan.

daarom is het dood en dood zonde dat ado niet door heeft gepakt.
nu de nood hoog is en ali wel aangetrokken moest worden hebben we het geluk dat ali precies in het plaatje past waar ado het beste in rendeerd,presie voetbal de bal inspelen op de spits aanluiten en via de combinatie het doel zoeken .
spelers als vicento,immers en toornstra kunnen dan hun eigen spel spelen ipv achter de tegenstander aan lopen.

simpele shouters die hier shouten hebben het al vaker aan gegeven.
alleen zagen de beleids bepalers en de trainer dat niet.

en dat kan je ze zeker kwalijk nemen,dus als vele shouters nu hier roepen dat de negatievelingen hun bek moeten houden.

zou ik als ik jullie was toch maar even de wedstrijd terug kijken en bepalen waarom den haag nu wel op de helft van de tegenstander kan voetballen en nu wel de combinaties resulteren in goals.

voetbal ka zo makkelijk zijn als je daarbij maar wel de juiste spelers aantrekt.en het hoeft geen bakken met geld te kosten want onze ai speelt voor een appel en een ei

Dus Steijn heeft het met Boussabon wel goed gezien, en met Höcher niet. Dan mogen we blij zijn dat het bestuur heeft ingebonden ten aanzien van Ali, en mogen we hopen dat Steijn Höcher wat meer krediet en vooral speeltijd geeft,
0
Zondag 4 december 2011 om 13:49 uur

Mr. FC DEN HAAG

Ooievaar schreef:

Prima shout vriend. Voorop gesteld ik ben ontzettend opgelucht door de overwinning. Echter, de mensen die zij gebleven zijn niet de types de de lijnen uitzetten en leiderscapaciteiten hebben. Die had je gisteren niet nodig tegen een onthutsend zwak NAC. Neemt natuurlijk niet weg dat ADO een prima prestatie geleverd heeft maar de tegenstand was van jupiler niveau.

Ondanks de overwinnig hebben we heel veel kwaliteit ingeleverd, en lieden die het behalen van een 12e plek een prestatie van formaat vinden leggen de lat wel heel erg laag, met z`on begroting en dat stadon.

Natuurlijk had er doorgepakt dienen te worden, na het prima seizoen van het afgelopen jaar. Dat moet voor mij gewoon de norm zijn een top 7 klassering, anders hadden we net zo goed in het zeer gezellige Zuiderpark kunnen blijven door daar de zaak te renoveren.

Uiteraard hoef je geen miljoenen uit te geven aan dure spelers, maar had dan eens echt werk gemaakt van een soutingapparaat, en niet afhankelijk zijn van versleten aankopen en af en toe een dagsuccesje boeken.

Hoe blij ik ook ben met het behaalde resultaat is er nog steeds 0,0 voetbalkennis aanwezig in de RvC en die zie ik niet verschijnen ook. En dat is bepaald triest te noemen. Natuurlijk zitten ze bij de RvC nu hoog op het paard, maar dat getuigt van weinig realiteitszin.

Tot nu toe speelt ADO af en toe een behoorlijke pot, maar in zijn totaliteit is het erg mager, tenzij je een twaalfde plek prima vindt, dan houdt het op.

Dus stel als de wiedeweerga een echte voetbalman in het bestuur of staf, steek geld in de scouting en de jeugdopleiding.

Anders kan het wel eens heel vies gaan tegenvallen, zeker als Toornstra en Immers dadelijk in de etalage worden gezet.

Nogmaals prima overwinnig, maar niet meer dan een dagsucces.
Een zeer mooie en verhelderende shout, beste Ooievaar maar ik ben natuurlijk niet anders van jou gewend....
Wat het scoutingsapparaat betreft er loopt inderdaad 0,0% goochem bij en laten we het maar niet meer over de jeugd teams hebben a.u.b. want die is inmiddels helaas afgegleden naar een zeer bedroefend en bedenkelijk niveau! Helaas is het met dit huidige ADO Bestuur kwaad/slecht kersen eten....
0
Zondag 4 december 2011 om 13:36 uur

marcellino

BLEISWIJK-1 schreef:

Wat een verhaal man. Maar er zitten zeker wat punten in waar je gelijk in hebt!

Eerst even over Ali. Je ziet inderdaad dat hij wat meer rust heeft dan van Duinen en Verhoek. Maar wat ik gisteren ook zag is dat van Duinen de verdediging van NAC constant aan het opjagen was. Hierdoor kwam NAC, voornamelijk de 2e helft amper aan opbouwen toe. Het grappige is dat Chery en Vicento hier ook in meegingen. Met als gevolg dat Chery halverwege de 2e helft er een paar minuten volledig doorheen zat. Wat ik hiermee wil zeggen is dat Ali dit nooit 90 minuten zou kunnen doen. Het is daarom ook waar je voor kiest. Het voordeel is nu dat je uit twee verschillende soorten spitsen kan kiezen.

Wat betreft Hocher. Mischien dat het niet de meest nette manier is hoe er met Hocher omgegaan is. Maar als Steyn hem door zijn uitspraken geprikkeld heeft en Hocher het nu echt gaat laten zien, dan heeft de trainersstaf het gewoon goed gegaan. Ook dit kan je heel negatief benaderen, maar soms hebben spelers ook gewoon een schop onder hun kont nodig.

Nog iets waar jij het niet over gehad hebt. Ik denk dat op termijn Supusepa de leider van de verdediging gaat worden. Het is een jongen die durft een lange bal te geven (gaat nog niet altijd goed!), schuift in en hij stond er gisteren ook als Visser een gaatje liet vallen. Bovendien is hij nog jong. 21 of 22 jaar meen ik. En als je dan kijkt hoeveel hij in een jaar gegroeid is!

Marcelino ik zal nooit zeggen dat de negatievelingen hun bek moeten houden. Maar ik zal jullie altijd bestrijden met argumenten als ik daar rede toe zie. Maar laten we vandaag lekker genieten van de overwinning!!!
het probleem is ook niet datdevoetballers niet kunnen voetballen.
als je alle competitie wedstrijden van ons bekijkt zijn we meestal opties de betere ploeg.

het afjagen van v duinen prima maar levert dat wat op .vaak is het door jeugdigheid en nog het missen van ervaring en inzicht leuk om te zien maar opbrengst nul komma nul.

je geeft zelf het antwoord al,je hebt met bulykin en dereijck veel voetbal gogme ingeleverd horvarth,sususepa en van duinen hebben dat niet.
als toeschouwer is de instelling van deze spelers gewoon goed ,maargewoon goed is niet genoeg om het verschil te maken.

ik heb een aantal shouts terug al gezegd dat als den haag een ploeg hebt om degradatie te voetballen ik mij daar bij neer legt.
maar als je ziet dat je het elftal op 8 plaatsen hebt behouden en weet dat het erin zit maar het bestuur e de trainer verkeerde keuzes ziet maken raak je aardig gefrustreerd.
ik ben er van overtuigd dat als we vanaf het begin van de competitie de zelfde soort spelers hadden gehaald als bulykin en dereijck we nu op plek 6 hadden gestaan.
als het bestuur ali wijgert terwijl ieder met voetbal verstand ziet en zag dat hij wel een soort type bulykin is wat betreft bal vasthouden,inzicht en goal gericht en hemvoor een appel en een ei kan halen mogen we toch wel kritiesch zijn op het bestuur.
als je hocher elke week ziet presteren in de eerste divisie vooral met dode momenten en goal gerichtheid moet je hem daar ookvoor gebruiken en is het niet de bedoeling dat hij achter een speler aan moet lopen want dat kan hij niet.

dus met ali kan je meer pressie spelen waar spelers als immers,vicento,toornstra en hocher zich het beste bij voelen.
als wij dat dan zien dan mogen we toch wel verwachten dat een trainer dat ook ziet.
0
Zondag 4 december 2011 om 13:33 uur

Nu online

poemba, Bolskie, S.upporter, Rooie91, Jurriën, Ronaldr2603, wiegah070 en 199 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24