Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

marcellino

pmc schreef:

Tommy dat komt om dat hier bijna iedereen denk dat we, na de 7de plek van vorig jaar, dit jaar kampioen kunnen worden.

wat een onzin pmc

ik kijk niet naar de plek waar we misschien eindigen.

maar een mongxxl die ziet dat je kwaliteit hebt ingeleverd.
je bent gewoon twee van je beste voetballers kwijt geraakt.

en heb twee spelers in je team die liever weg gaan(immers en verhoek)
ook deze twee zijn bepaalende spelers.

je krijgt daar jupiler spelers voor terug.
niks mis mee maar dan weet je dat je kwaliteit inleverd.
tuurlijk kan je mazzel hebben wat we met toornstra en immers hebben gehad.

maar nu bestaat het team uit teveel jonge en onervaren spelers.
of spelers die op dit niveau nog niet hebbengevoetbald.

normaal kan je deze spelers rustig brengen maar door de verkoop van bepalende spelers worden ze voor de leeuwen geworpen en zie je gewoon dat ze er nog niet aan toe zijn.

hebben we tijd om daar naar toe te groeien nee dsat hebben we niet.
voor je het weet verlies je de eerstkomende drie wedstrijden en is het paniek in den haag en dat heeft ado dan puur aan zich zelf te danken.

mosterd komt na de maaltijd ,je moet nu je team op orde hebben en niet over misschien twee weken.

waar ze eindigen ik hoop in ieder geval tot plek 15 en dan hoor je mij niet klagen.

maar als je zo een mooi seizoen helemaal de prullenbak ingooid is het mooi voor ons en een jaar om nooit te vergeten maar zijn we terug bij af
0
Dinsdag 16 augustus 2011 om 09:46 uur

JB

Zijn de degradanten al bekend dit jaar?

Vreemde Gelderse contracten verbazen spelersvakbond ProProf
16 augustus `11 09:12 door Mitchel Pronk

De Graafschap en Vitesse hebben een opmerkelijke truc uitgehaald om geld te besparen bij het afsluiten van contracten met talenten. De Superboeren en de Arnhemmers hebben verscheidene begaafde jongelingen laten tekenen als antennebouwer, facilitair medewerker of kraanmachinist.

Dat meldt de spelersvakbond ProProf, dat vol verbijstering heeft gereageerd. "Het zijn gekunstelde constructies die niet passen in het voetbal en zeker niet in de Eredivisie", zegt directeur Ko Andriessen tegenover VI. "Clubs willen wél spelers binden, maar níét de consequenties daarvan aanvaarden. Sommige bepalingen zijn gewoon in strijd met de wet. Dat heeft niets te maken met professioneel voetbal."

Wat vooral opvalt, zijn de uitzendcontracten bij Vitesse. De ploeg van trainer John van den Brom biedt aanwinsten immers een half miljoen euro aan salaris. "Tja. Vorig jaar hebben we op verzoek van de clubs de CAO verder versobert. Vanwege de crisis. Dan mag je toch op zijn minst verwachten dat de afspraken ook worden nagekomen. Als je een speler niet goed genoeg vindt, moet je hem ook geen contract aanbieden."

Dit heeft niets meer met "niet nakomen van afspraken" te maken, dit is regelrechte (CAO)-fraude, waarvoor elk bedrijf in Nederland een hele forse douw krijgt als ze die "truc" ook uithalen.

Bovendien zijn door deze CAO-ontduiking de begrotingen moedwillig en doelbewust onjuist ingediend en wordt er oneerlijke concurrentie gepleegd door deze clubs.

Voor de KNVB zijn er maar 2 opties: een hele berg strafpunten of de licentie intrekken.
0
Dinsdag 16 augustus 2011 om 09:44 uur

Dennis72

Het worden spannende dagen, we hebben gewoon versterkingen nodig,maar ik zie ook licht puntjes cherry , duinen en de eventuele contracten die ze willen open breken

Afgelopen seizoen was gewoon extreem goed, ik zie het niet weer gebeuren.We schrijven volgens mij nog steeds geen groene cijfers.

Als we plaats 10 tot 12 spelen hebben we een goede prestatie geleverd
0
Dinsdag 16 augustus 2011 om 09:42 uur

pmc

DHFC070 schreef:

Zo te lezen is de paniek na zondag ineens erg groot , het is afwachten op de eerste paniekaankoop ala Roiha.

Je weet al een half jaar dat Bulykin weggaat en je hebt nog geen vervanger. Je weet ookal een half jaar dat Derijck weggaat en je hebt nog geen vervanger. Nee we gaan allemaal middenvelders en buitenspelers halen. En dan is de paniek groot en komen we aanzetten met Keller en Poepon? Ik dacht dat we vooruit wilde kijken en stappen maken. Dit soort spelers zijn leuk voor de breedte maar we hebben het hier over 2 nieuwe steunpilaren.
Ach ik vind het allemaal prima als we maar rond de 10e plaats weten te eindigen.
Volgens mij vergeet iedereen hier een beetje dat we ook een trainer hadden die het allemaal wist, en die trainer was er ineens vandoor en volgens mij lag er een toekomst plan klaar van deze trainer die op eens weg was.
0
Dinsdag 16 augustus 2011 om 09:42 uur

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

Ik las hier gister de naam van Poepon. Dat kan ik echt niet begrijpen. Heb je niks aan Verhoek en Höcher op de vleugels. Dan moet je ook nog op zoek naar een lange spits die tezamen met hem het centrum van de aanval vormt. Kan me absoluut niet voorstellen dat ADO in hem geïnteresseerd is. Onmogelijk.
Kees, Poepon is sowieso uitgesloten. Wat denk je dat de Graafschap wil hebben? Als je nu komt, vragen ze gewoon 2 miljoen. Voor de Ridder die nog maar een contract voor een jaar had vroegen ze al meer dan een miljoen!

Als je naar `redelijk` goedkope spitsen kijkt. Dan moet je denken aan spitsen zonder contract of die weg mogen. Vennegoor, Amoah, Boussaboun etc. Wat een goede spits betreft zal het niet makkelijk worden.

Als je trouwens naar het `nieuwe` interview van Steyn op RTV West luisterd. Dan is het duidelijk dat ADO met het vertrek van Derijck nog twee verdedigers wil aantrekken. Ik denk Keller en Zomer?

0
Dinsdag 16 augustus 2011 om 09:36 uur

Advertentie

JB

Tommy schreef:

Als je gister die alex pastoor hoort die het heb over op elke linie nog een versterking halen lijkt het me sterk dat zomer nog naar den haag komt, maar ja je weet het nooit.

Wel is het een nadeel dat je zo laat in de transferperiode nog een speler wil kopen die niet weg hoeft bij zn club want die zijn gewoon duurder nu.
NEC zit in categorie 1.

Die kunnen/mogen helemaal niks halen, tenzij ze spelers verkopen en dat geld gebruiken.......
0
Dinsdag 16 augustus 2011 om 09:34 uur

pmc

Ooievaar schreef:

Preceis gooz we zitten hier niet in Noord Korea. Ieder zijn mening. En dit is de mijne.

Overigens zeg ik nergens dat ik Steyn de zwarte piet geef, en ook niet dat ADO miljoenen moet uitgeven. Maar het is te triest voor woorden dat er geen - normale - schaduwlijst is. Als je met Boussabon komt aanzetten en een uitgerangeerde Utrecht speler dan voorspelt dat weinig goeds.

Met dit soort brandhout aankopen speel je stijf onderin, en kan je weer gaan kijken wat Excelsior en RKC hebben gedaan.

Dat gekwijl met die Mark v.d. Kallen wordt ik ook onpasselijk van. Dat is een zakenman, een passant die vertrekt zodra hij er de balen van heeft. De gemeente Den Haag heeft er tientallen miljoenen inizitten. Geef die de credits.

ADO moet zelf beleid gaan maken en dus de eigen broek op gaan houden, en niet afhankelijk zijn van een sterke man. Gaat vroeg of laat fout aflopen.

Kijk naar die duikboot die verkoopt de mercedes en haalt een trabant terug. Kan je toch moeilijk spreken van een doordacht beleid. Ook daar zitten die td en andere lieden er voor de kat z``n kut bij.

Tot slot hoop ik dat Derijck zondag de winnende maakt voor ons wel te verstaan. Dat vind ik een passend afscheid voor hem. Neem hem niets kwalijk hij is een broodvoetballer, maar hij wilde wel met alle geweld weg. Prima dan, nu speel je bij de tegenpartij dus hoop ik dat hij in eigen goal knalt. Of had iemand gedacht dat ik hoop dat hij zondag de sterren van de hemel speelt en weer scoort, maar dan tegen ons?
Volgens mijn wou de gemeente Den Haag niets meer doen en is toen vd Kallen gekomen.

En als Derijck nu met ``alle geweld`` weg wou had hij niet gewacht op psv maar naar fietstas of utrecht gegaan.
0
Dinsdag 16 augustus 2011 om 09:30 uur

Haagse_Aad

Kees schreef:

Ik las hier gister de naam van Poepon. Dat kan ik echt niet begrijpen. Heb je niks aan Verhoek en Höcher op de vleugels. Dan moet je ook nog op zoek naar een lange spits die tezamen met hem het centrum van de aanval vormt. Kan me absoluut niet voorstellen dat ADO in hem geïnteresseerd is. Onmogelijk.
Nee Poepon is inderdaad een prima spits maar niet voor het spelletje dat ADO wil spelen.. in dat kader is de naam van Rob Friend weer een stuk logischer... al betwijfel ik of hij de kwaliteits-injectie is die ADO nodig heeft..
0
Dinsdag 16 augustus 2011 om 09:19 uur

pmc

Tommy schreef:

ik geef gewoon even een paar dingen aan waarom het logisch is dat vdb verder is in zijn ontwikkeling als steyn, verder wilde vorig jaar helemaal niemand trainer van den haag worden en trokken we vdb aan die nog nooit in de eredivisie trainer was geweest.

Ik weet nog dat we play-offs moesten gaan spelen tegen roda dat niemand nog een cent voor ons gaf omdat we 3 wedstrijden op rij waren weg gespeelt, Dus we kunnen nu wel elke dag over steyn beginnen maar we zijn amper begonnen en voorlopig heeft hij na 2 wedstrijden meer punten gehaald dan vd b vorig jaar
Tommy dat komt om dat hier bijna iedereen denk dat we, na de 7de plek van vorig jaar, dit jaar kampioen kunnen worden.

0
Dinsdag 16 augustus 2011 om 09:19 uur

ahj215

proefspeler "Laszlo Lence" morgen eindelijk op training.
0
Dinsdag 16 augustus 2011 om 09:17 uur

Nu online

GroenGeelHart070, malle eppie en 131 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24