Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

Het is voor ado van groot belang dat we de eerste ronde in de EL doorkomen des de groter is de kans dat iedereen blijft ?

0
Woensdag 13 juli 2011 om 08:00 uur

DJ

Voor alle Gastuh die naar Litouwen gaan onwijs veel plezier en suc6, voor diegene die niet kunnen ook natuurlijk. Mooi avontuur, geniet er van!! Come on THE Hague op naar de volgende ronde;-)
0
Woensdag 13 juli 2011 om 07:36 uur

wvdd

nou daar gaat-ie dan, litouwen here we come

0
Woensdag 13 juli 2011 om 07:16 uur

CrazieD

wo 13 jul 2011, 05:49
Met hart voor ADO
DEN HAAG -  Er was de nodige Engelse belangstelling voor Lex Immers en FC Utrecht wilde met Wesley Verhoek, Timothy Derijck en Jens Toornstra het kloppende hart van ADO transplanteren, maar vooralsnog gaan de Hagenaars Europa in met de vier kernkrachten. „We hebben een rommelige, maar goede voorbereiding gehad”, zegt Verhoek over de dagelijkse berichten dat er aan groen-gele spelers werd getrokken. Voor diverse Hagenaars spelen er wel degelijk sentimenten mee in hun beslissing om bij hun club te blijven. Zoals Toornstra klip en klaar vertelt: „Ik heb het echt gedaan voor het duel van donderdag tegen Tauras. Daar kijk ik naar uit. Ik wilde daar (in Litouwen) per se spelen met ADO.”

Wesley Verhoek (l) met Jens Toornstra. Wesley Verhoek (l) met Jens Toornstra. Foto: Rob de Jong

ADO dwong afgelopen seizoen het behalen van de tweede voorronde in de Europa League af met een ploeg die voor elkaar door het vuur ging. Het blijkt een meerwaarde die de belangrijkste spelers er nu toe bracht om – in elk geval voorlopig en misschien wel nog voor veel langer – in de hofstad te blijven. Het getuigt van gevoelens die bijna uitgestorven werden geacht in het betaalde voetbal. „Dat dacht ik ook. Er is altijd geroepen dat er geen clubmensen meer bestaan in het hedendaagse voetbal, maar wij hebben er een paar in de gelederen die het tegendeel bewijzen. En dat terwijl ze elders bij goede clubs veel meer konden verdienen. Dat is iets unieks, en zegt iets over deze club, staf en groep”, zegt trainer Maurice Steijn. „Het hele plaatje klopt op dit moment. Er is deze club dan ook veel aan gelegen om de bepalende spelers nóg langer aan zich te binden, zodat we ons structureel in het linkerrijtje kunnen spelen.”

Het klinkt als muziek in de oren van Mark van de Kallen, de redder en grootaandeelhouder van de club, die het bewogen verleden liever laat voor wat het is. „Zó is het leven ook, die fase hebben we afgesloten. Daar zijn we al jaren klaar mee, er is een heel nieuw ADO ontstaan. Er wordt nu flink aan een paar spelers getrokken, maar ADO is niet meer het lelijke eendje in het betaalde voetbal. We betalen behoorlijke salarissen, we staan er sportief goed voor en de spelers hebben het allemaal naar hun zin. Bedenk dan zelf maar wat nog de argumenten zijn om te vertrekken. Natuurlijk, als er een (internationale) topclub komt voor één van die spelers, dan is het klaar. Maar wij werken komend seizoen ook met een begroting van 13,6 miljoen euro. En de verschillen zijn niet meer zodanig dat ze meteen roepen niet bij te tekenen. We gaan stapje voor stapje omhoog.”
Geconcentreerd

„Iedereen is nu dan ook geconcentreerd op het duel tegen Tauras”, zegt Verhoek. „Dat is iets waar we met zijn allen keihard voor geknokt hebben, een beloning voor een fantastisch jaar. Daarom heb ik daar ook heel veel zin in. Het is aan ADO om deze ploeg bij elkaar te houden. Maar als dat lukt, dan hoop ik de prestaties van afgelopen seizoen te kunnen evenaren. Dit is alvast fantastisch om mee te maken. Het is voor mij ook de eerste keer ’Europees’. En dat met een club uit de stad waar je vandaan komt.”

Derijck, voor wie Vitesse belangstelling heeft: „Het is voor ons een serieuze afweging geweest dat we een heel leuke groep hebben, waarbinnen iedereen het leuk vindt om met elkaar te voetballen. De drie jongens die voor Utrecht bedankt hebben, zijn heel gelukkig met deze groep, met de mensen van de club en de supporters. En dan is het natuurlijk ook van belang wat je vorig seizoen met zijn allen gepresteerd hebt.”

Plezier

Jens Toornstra is er nog het meest uitgesproken over. „Geld is niet altijd doorslaggevend. Al komt dat misschien omdat ik pas twee jaar betaald voetbal speel. Ik voetbal nog altijd voor mijn plezier, en wel zo hoog mogelijk, wat momenteel op Europees niveau met ADO is. Wij zijn een soort vriendenteam. Zozeer zelfs, dat ik dat gevoel niet eens had bij de amateurs. Ik vind het hier écht leuk. En zeker nu de anderen ook blijven, kijk ik uit naar het volgende seizoen.”

0
Woensdag 13 juli 2011 om 06:22 uur

Rome

Die trainingsshirtjes vind ik er trouwens ook erg mooi uitzien. 

0
Woensdag 13 juli 2011 om 00:09 uur

pmc

De Sutter Tom
Chavarria Pablo
Veselinovic Dalibor
en Bulykin dan en die is de oudste die andere 3 aanvallers, zo als die Belgen spitsen noemen, ken ik niet.

0
Woensdag 13 juli 2011 om 00:09 uur

Advertentie

Tommy

pmc schreef:

En nu vergist ik mij zelf, hij is al vanaf 2008 in dienst van Anderlecht dus als hij daar blijft tot 2012 heeft hij totaal 5 miljoen gekost voor 10 wedstrijden.

ze hebben zelf een miljoen neergelegt en hem dat salaris gegeven.

Als hij er dit seizoen 25 maakt wordt anderlecht misschien kampioen.

 

nu moet ik eerlijk zeggen dat ik alleen weet dat lukaku daar in de spitst speelt en dat die best kans maakt op een transfer.

Ik weet niet wie daar nog meer in de spits spelen en of die goed zijn

0
Woensdag 13 juli 2011 om 00:03 uur

pmc

En nu vergist ik mij zelf, hij is al vanaf 2008 in dienst van Anderlecht dus als hij daar blijft tot 2012 heeft hij totaal 5 miljoen gekost voor 10 wedstrijden.

0
Dinsdag 12 juli 2011 om 23:56 uur

pmc

Tommy schreef:

het kan natuurlijk ook zo zijn dat ze hem in de etalage willen zetten om nog 1 poging te doen hem te kunnen verkopen.

Ik snap sowieso niks van die belgen.

ze kunnen hem wel gebruiken volgens mij maar ja wie ben ik

Je moet niet vergeten dat voor Anderlecht Bulykin een financieel fiasco gaat worden.

Hij heeft 10 wedstrijden gespeeld voor Anderlecht en hij heeft 1 miljoen gekost plus 1 miljoen per jaar hij gaat dus zeker 3 miljoen kosten tot eind van het seizoen.

Ze hebben iets terug gekregen via verhuur aan  Fortuna Düsseldorf en ADO Den Haag.

Deze verhuur brachten geen 1 miljoen per jaar op dus Anderlacht heeft er ieder jaar op moeten toeleggen.

 

0
Dinsdag 12 juli 2011 om 23:53 uur

b.fijman

BLEISWIJK-1 schreef:

Hij stond gisteren ook op de teamfoto van Anderlecht! Hangt er daarom nog wel aan!!!

Juist, je hebt gelijk.

Ik heb het videofilmpje bekeken van Anderlecht z'n photoshoot 2011 en daar staat Buly bij.

0
Dinsdag 12 juli 2011 om 23:51 uur

Nu online

Tante Wil, Rooie91, Ado Vakkie S en 124 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25