Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

JoostJ

ADO Den Haag gaat vol voor vijfde plaats


ADO Den Haag kan met nagenoeg een fitte selectie toewerken naar de play-offs om Europees voetbal. Komend weekend moet er echter eerst nog worden aangetreden tegen Heracles Almelo. "Het gaat vooral op het gevoel."


De selectie van trainer John van den Brom is fit en heeft de afgelopen week wat extra rust gekregen, zo vertelt de coach aan het Algemeen Dagblad. "De afgelopen week hebben wij het iets rustiger aan kunnen doen omdat we geen wedstrijd hadden in het weekend. Daardoor konden we de spelers wat vaker vrij geven. Ik moet zeggen dat dit goed uitkwam. Niet alleen om fysiek bij te komen, maar vooral mentaal."

De rust heeft de selectie goed gedaan, zo vervolgt Van den Brom zijn verhaal. "Je ziet aan de jongens dat ze weer opgeladen zijn en klaar voor de kaatste en beslissende weken van het seizoen."

Ondanks ADO Den Haag de play-offs niet meer kan ontgaan is het duel in Almelo is volgens Van den Brom wel degelijk nog van belang. "Het gaat vooral op het gevoel. Als je wint van Heracles ga je met een lekker gevoel de play-offs in. De wedstrijden volgen al heel kort op de laatste wedstrijd. Bovendien kunnen wij nog vijfde worden. Voor de club is dat prettig, omdat er meer premies binnenkomen. Ten slotte geeft de eindstad weer invloed op wie je treft in de play-offs. Reden genoeg om er vol tegenaan te gaan."
 

0
Dinsdag 10 mei 2011 om 14:34 uur

Kees

DenHaagFC schreef:

Tjaronn Chery gaat vandaag een meerjarig contract tekenen bij ADO Den Haag.

 

ADO Den Haag heeft met FC Emmen overeenstemming bereikt over een transfersom.

 

Als het goed is komt de club morgen naar buiten met een persbericht.

Als dat juist is hebben we heel goede zaken gedaan. Chery, Höcher en Vogel behoren tot de top tien uit de Jupiler.

 

Mertens en Chadli waren anderhalf seizoen geleden ook Jupileraanwinsten voor Utrecht en Twente.

0
Dinsdag 10 mei 2011 om 14:16 uur

Kees

Informatie kaartverkoop play-offs
Op dinsdag 10 mei start de officiële Seizoen Club Card verkoop voor volgend seizoen 2011-2012 in het Kyocera stadion. En…op woensdag 11 mei is het zo ver, dan start voor Seizoen Club Card houders de kaartverkoop voor de 1e ronde en 2e ronde van de play-offs.
Op dit moment weten wij nog niet of wij onze eerste wedstrijd uit of thuis spelen en wie onze tegenstander wordt. Dit wordt na de uitwedstrijd tegen Heracles bepaald.

Het play-off schema ziet er als volgt uit: Ronde 1 op 19 mei (20.45 uur) en 22 mei (12.30 uur of 14.30 uur). Ronde 2 wordt op 26 en 29 mei gespeeld. Toch kunt u nu al uw kaart(en) kopen.

Voor Seizoen Club Card houders
De verkoop gaat op woensdag 11 mei van start via de Ticketbox verkooppunten. Deze verkoop loopt tot en met 18 mei. De prijzen hiervoor staan vermeld in onderstaand schema, dit is exclusief Ticketbox toeslag.

Voor Club Card houders
De verkoop gaat op zaterdag 14 mei van start via de Ticketbox verkooppunten. Deze verkoop loopt tot en met 18 mei. De prijzen hiervoor staan vermeld in onderstaand schema, dit is exclusief Ticketbox toeslag.

Vrije verkoop aan het stadion
Op maandag 16 mei start de eventuele dagkaartverkoop (afhankelijk van de tegenstander) aan de stadionkassa. Hiervoor gelden onderstaande prijzen, exclusief € 4,- handlingsfee. De definitieve informatie hierover wordt op 16 mei op onze website bekendgemaakt.

Prijzen play-off wedstrijden, exclusief Ticketbox toeslag of handlingsfee
Wij willen u als trouw supporter van ADO Den Haag enorm bedanken voor de (jarenlange) steun. Wij hebben diverse scenario’s overwogen voor de prijzen die wij zouden moeten hanteren. Zoals u weet variëren de normale prijzen voor losse kaarten van € 19,00 op de Aad Mansveld tribune tot € 27,50 op de Haaglanden tribune. Wij menen echter dat wij uw trouwe steun moeten belonen en stellen onderstaande prijzen voor.

Aad Mansveld tribune: volwassenen en jeugd € 15,-
Familie tribune: volwassenen en jeugd € 15,-
Haaglanden tribune: volwassenen en jeugd € 20,-

Wanneer de tegenstander bekend is, zal er in Ticketbox overgeschakeld kunnen worden naar 4 op 1 verkoop (afhankelijk van de tegenstander). Dat houdt in dat elke SCC- of CC houder dan 4 kaarten kan kopen. Tot die tijd is er alleen 1 op 1 verkoop mogelijk.

2e play-off wedstrijd
Ook kunnen er al kaarten worden gekocht voor de 2e play-off ronde. Koopt u de kaarten voor de 1e en 2e ronde tegelijk, dan betaalt u de prijs zoals hierboven vermeld (dus € 30,- of € 40,-). Koopt u een los kaartje voor de 2e play-off ronde, dan betaalt u € 10,- extra op de bovenvernoemde prijzen.
In het scenario dat we onverhoopt de finale niet zouden halen, zal er GEEN restitutie plaatsvinden op de aangeschafte kaarten. Dit geld zal ten goede komen aan het verstevigen van de selectie voor 2011-2012. Supporters en ook sponsors hebben zelf dus de keuze.

Wij vertrouwen op uw steun in een uitverkocht Kyocera stadion!




 

0
Dinsdag 10 mei 2011 om 14:14 uur

Aad

DenHaagFC schreef:

Tjaronn Chery gaat vandaag een meerjarig contract tekenen bij ADO Den Haag.

 

ADO Den Haag heeft met FC Emmen overeenstemming bereikt over een transfersom.

 

Als het goed is komt de club morgen naar buiten met een persbericht.

Ik hoop dat ze zijn 13e maand en de verhuiskosten gelijk goed regelen ;)

0
Dinsdag 10 mei 2011 om 13:14 uur

Arjen

BLEISWIJK-1 schreef:

Als je het stukje op de VI site leest en de reactie van v.d. Brom in het tv programma hoort, kan je volgens mij slechts twee conclusies trekken.

a. ADO bestuur (incl. technische staf) wil nog steeds heel graag door met Bulykin en ze gaan er nog steeds vol voor.
b. Bulykin wil graag bij ADO blijven. Anders zou je niet zo reageren.

Ondanks de ondertoon van het bericht heb ik nog steeds goede hoop!
 

Tuurlijk doen ze hun uiterste best om Buly te houden. Mensen komen voor hem naar het stadion. Ik heb in jaren niet zo genoeten van een Den Haag speler. Wat een sensatie! Wat een kicke seizoen!

... en dan te bedenken dat we jaren geleden stonden  juichen met het binnenhalen van "toppers" zoals Van Schijndel,  Van der Roer, Platvoet, Lievaart en Vink :)  Mijn god wat komen we van ver...

0
Dinsdag 10 mei 2011 om 13:12 uur

DenHaagFC

Tjaronn Chery gaat vandaag een meerjarig contract tekenen bij ADO Den Haag.

 

ADO Den Haag heeft met FC Emmen overeenstemming bereikt over een transfersom.

 

Als het goed is komt de club morgen naar buiten met een persbericht.

0
Dinsdag 10 mei 2011 om 13:10 uur

Advertentie

Karel KLaver

Bert schreef:

'Met alle respect, mij zul je niet in het VVCS-team zien spelen'
Dinsdag, 10 mei 2011 om 00:25
Ricky van den Bergh voelt er weinig voor om zich komende zomer te melden bij het VVCS-team, de selectie werkloze voetballers die oefenduels speelt om zich in de kijker van een nieuwe werkgever te spelen. De spits die in het verleden nog eens zeventien en 22 doelpunten maakte in twee opeenvolgende Sparta-jaren, is straks transfervrij. Hij voorziet een overstap naar de Topklasse.

Van den Bergh (30) verkaste na enkele succesvolle jaren in Rotterdam naar RKC Waalwijk. Daarna ging het bergafwaarts bij Heracles Almelo en zelfs bij de club uit zijn geboortestad Den Haag, ADO, wilde het niet vlotten. De laatste maanden speelt Van den Bergh weer op het oude nest in Spangen. Hij zegt in Voetbal International dat hij zich beraadt op zijn toekomst.

“Er is nog geen interesse. Als er niets komt, dan kap ik gewoon met betaald voetbal. Dan ga ik lekker in de Topklasse spelen. Met alle respect, mij zul je niet in het VVCS-team zien spelen. Ik ben dertig, ik maak me niet meer zo druk. Daarbij komt dat de Topklasse een geweldige competitie is. Ik heb eerst een gesprek gehad met Michel Vonk, de nieuwe trainer. Dat was erg positief. Daarna heb ik samen met Wiljan Vloet en mijn zaakwaarnemer om tafel gezeten. Sparta kon mij de helft betalen van wat ik bij ADO verdiende.”

Van den Bergh besloot het voorstel van de Kasteelclub niet aan te nemen. “Ik begrijp de situatie van de club, maar ik heb het voorstel opzij geschoven. Ik wil verder kijken. Het verhaal dat Sparta niet met me verder wilde, slaat nergens op. Als ik akkoord was gegaan, dan had ik ook volgend jaar op Het Kasteel gespeeld.”

Op dat geniale steekpassje tegen Ajax na laat die jongen al minstens vier jaar geen donder meer zien -en dan nog (salaris)eisen stellen? Ik ben nog elke dag blij dat hij is vertrokken.

0
Dinsdag 10 mei 2011 om 13:05 uur

Max

Ferdy schreef:

2Max, op de off site staat onderstaand:

Je vergist je een dag

Kaartverkoop play-offs start dagje later
Door een benodigde update van het ticketingsysteem, start de verkoop van kaarten voor de play-offs niet dinsdag 10 maar woensdag 11 mei. De informatie over de prijzen van de kaarten en dergelijke, komen dinsdag op deze website.
De verkoop van Seizoen Club Cards begint wel gewoon op dinsdag 10 mei, dus laat u niet tegenhouden uw plek voor volgend seizoen zeker te stellen!


<< Terug

Ja, idd. Slordig, heb het gelijk aangepast.

0
Dinsdag 10 mei 2011 om 12:05 uur

ADODENHAAG

Leiden schreef:

Hocher: de Gouden Stier

Chery: Talent v/h jaar

Beugelsdijk: Speler v/h Jaar Rijnmond

 

(Iets zegt mij dat het met de jeugd/scouting wel okay zit)

Het schijnt dat Tommie Beugelsdijk ook al interesse van andere clubs heeft. Ik hoop dat de club zuinig op onze huidige talenten met o.a. Vicento, Beugelsdijk, Toornstra is. Je kan goud in handen hebben.

0
Dinsdag 10 mei 2011 om 11:56 uur

Kees

Zo slecht had Wetzel het ook weer niet gezien met Johan Voskamp en Mo Allach.

0
Dinsdag 10 mei 2011 om 11:53 uur

Nu online

fcdh-denhaag, Bolskie, tjapi01, yesyes, Marcie, wiegah070 en 87 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24