Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

Bert schreef:

Die kunnen wij niet halen. Dost wordt betaald door externe financiers van 010.

Met alle respect maar die club had allang uit de competitie genomen moeten worden met zoveel schuld

0
Dinsdag 10 mei 2011 om 11:30 uur

<FCDH>

Karel KLaver schreef:

Als het waar zou zijn wel, ja. Maar de bal ligt bij Anderlecht, niet bij ADO.

Volgens vd brom zijn ze wel bezig om buly te behouden

0
Dinsdag 10 mei 2011 om 11:29 uur

JoostJ

Van de officiële site:

 

De trainer vertelt over seizoen en unieke actie!
Supporters en sponsors, de bal ligt bij u! Het worden belangrijke weken voor ADO Den Haag. Terwijl de succesvolle hoofdmacht van de club zich volop aan het voorbereiden is op de play-offs om een plaats in het Europese voetbal, wordt op de kantoren in het Kyocera stadion hard gewerkt aan de voorbereidingen voor deze play-offs en uiteraard de voorbereidingen voor het seizoen 2011-2012. Dinsdag 10 mei zal een echte D-Day zijn. Op deze dag zullen alle ticketing- en klantensystemen gereed zijn voor de start van de verkoop van de Seizoen Club Card, Club Card en de tickets voor de beide thuiswedstrijden in de play-offs.
John van den Brom is druk met de trainingen van zijn selectie. Het zonnetje schijnt boven Den Haag. ´Ja, maar volgens mij schijnt dat zonnetje het hele jaar al. Natuurlijk was het even zuur te beseffen dat de 4de plek niet meer te halen is, maar als je daarna snel beseft wat je daarmee precies zegt dan kun je met beide benen op de grond natuurlijk over een geweldige prestatie spreken. Wie had gedacht dat we 2 keer van Ajax zouden winnen, uit bij PSV, ach noem het maar op. Wanneer je een blik werpt op het afgelopen seizoen kom je die mooie momenten allemaal weer tegen, zo ook bijvoorbeeld de trip naar Warschau.’

‘Vanuit onze supporters kwam het verzoek voor de wedstrijd tegen Legia Warschau binnen, iets unieks natuurlijk. Al vrij snel kreeg ik er een goed gevoel bij en gaf groen licht. Verhalen over een uitverkocht stadion en duizenden Poolse ADO Den Haag supporters die ons op zouden wachten deden de ronde en alles wat vooraf onmogelijk leek bleek in Warschau helemaal waar. Ruim 10.000 Poolse supporters stonden al 2 uur voor de wedstrijd, en wellicht dus al langer, op ons moment te wachten. Om ons toe te zingen. Ongelooflijk, ik heb nog nooit zoiets meegemaakt ook. Op dat soort momenten besef je hoe belangrijk deze club is voor de mensen, zelfs tot ver over de grens. Je gaat beseffen hoe groot deze club kan worden, en ook ooit geweest is. En juist wanneer dat besef er is geeft het extra voldoening om hier, met alle spelers en iedereen van de staf, aan mee te mogen werken.

De afgelopen periode heeft onze trainer zich met regelmaat laten informeren over de groei van de club. Aan het eind van vorig seizoen werden bijvoorbeeld ruim 20 procent van de Seizoen Club Cards opgezegd, dit seizoen nog geen 5 procent. En dat terwijl er gedurende het afgelopen seizoen juist een enorme groei is geweest in de Seizoen Club Cards met de acties van de halve en kwart SCC. De verwachting van John van den Brom en iedereen bij ADO Den Haag is dat deze groei de komende weken een enorme impuls gaat krijgen. We zijn 9 keer op rij uitverkocht geweest, uniek voor ADO Den Haag. Supporters willen er weer bij horen. Maar ook sponsors willen zich aan deze club verbinden.

Maar we zijn er nog niet voor dit seizoen. ´Ik wil nog 2 uitverkochte thuiswedstrijden aan het lijstje toevoegen dit seizoen’, aldus Van den Brom. ‘Ik durf nu te zeggen dat het balletje bij De Supporters en De Sponsors ligt, ik hoop en reken dus op nog 2 uitverkochte thuiswedstrijden en een geweldige run op die Seizoen Club Cards.’

Unieke actie Play-Offs
We hebben wederom iets leuks bedacht bij ADO Den Haag, in navolging van bijvoorbeeld de verplaatsing van 25 VVV supporters om nog 900 supporters een kaartje te kunnen laten kopen in het uitvak´, vervolgt hij. De hype die ADO Den Haag heet, de run op kaarten, de verschillende geluiden over inzamelingsacties om geld te generen voor de club om spelers te behouden en de wens om bepaalde spelers te behouden maar daar tegenover voor nu nog wel het financiële tekort, heeft geleid tot een plan.

Vanaf 11 mei zal de verkoop voor zowel de eerste play-off ronde als voor de Finaleronde van start gaan. De prijzen voor de Finaleronde zullen uiteindelijk 10 euro hoger zijn dan de eerste ronde. Maar wie meteen het kaartje voor de Finaleronde aanschaft, kan met 10 euro korting naar die wedstrijd. Er zit natuurlijk wel een MAAR aan.

Op dit moment weet niemand of we die Finaleronde gaan halen. Mochten we de eerste ronde niet door komen dan stopt de verkoop natuurlijk, maar kunnen de supporters en sponsors die al een kaartje voor twee duels gekocht hebben geen geld terug krijgen. De supporters en sponsors kunnen zelf de keuze maken, per ronde een kaart kopen en dan voor de Finale meer geld betalen voor een kaart. Of twee kaarten vooruit kopen en mocht ADO Den Haag de finale niet halen, dan het bedrag naar het versterken van de selectie zien gaan. Het is geen verplichting, maar het is een uitgelezen moment om te laten zien hoe u er over denkt. De bal ligt bij u!
 

0
Dinsdag 10 mei 2011 om 11:22 uur

Ferdy

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Play-offs-kaarten dinsdag te koop
De kaartverkoop voor de play-offs start niet maandag, maar dinsdag vanwege werkzaamheden aan het ticketingsysteem.
Lees het nieuwsbericht

2Max, op de off site staat onderstaand:

Je vergist je een dag

Kaartverkoop play-offs start dagje later
Door een benodigde update van het ticketingsysteem, start de verkoop van kaarten voor de play-offs niet dinsdag 10 maar woensdag 11 mei. De informatie over de prijzen van de kaarten en dergelijke, komen dinsdag op deze website.
De verkoop van Seizoen Club Cards begint wel gewoon op dinsdag 10 mei, dus laat u niet tegenhouden uw plek voor volgend seizoen zeker te stellen!


<< Terug

0
Dinsdag 10 mei 2011 om 11:21 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Play-offs-kaarten dinsdag te koop
De kaartverkoop voor de play-offs start niet maandag, maar dinsdag vanwege werkzaamheden aan het ticketingsysteem.
Lees het nieuwsbericht
0
Dinsdag 10 mei 2011 om 11:09 uur

Bert

'Met alle respect, mij zul je niet in het VVCS-team zien spelen'
Dinsdag, 10 mei 2011 om 00:25
Ricky van den Bergh voelt er weinig voor om zich komende zomer te melden bij het VVCS-team, de selectie werkloze voetballers die oefenduels speelt om zich in de kijker van een nieuwe werkgever te spelen. De spits die in het verleden nog eens zeventien en 22 doelpunten maakte in twee opeenvolgende Sparta-jaren, is straks transfervrij. Hij voorziet een overstap naar de Topklasse.

Van den Bergh (30) verkaste na enkele succesvolle jaren in Rotterdam naar RKC Waalwijk. Daarna ging het bergafwaarts bij Heracles Almelo en zelfs bij de club uit zijn geboortestad Den Haag, ADO, wilde het niet vlotten. De laatste maanden speelt Van den Bergh weer op het oude nest in Spangen. Hij zegt in Voetbal International dat hij zich beraadt op zijn toekomst.

“Er is nog geen interesse. Als er niets komt, dan kap ik gewoon met betaald voetbal. Dan ga ik lekker in de Topklasse spelen. Met alle respect, mij zul je niet in het VVCS-team zien spelen. Ik ben dertig, ik maak me niet meer zo druk. Daarbij komt dat de Topklasse een geweldige competitie is. Ik heb eerst een gesprek gehad met Michel Vonk, de nieuwe trainer. Dat was erg positief. Daarna heb ik samen met Wiljan Vloet en mijn zaakwaarnemer om tafel gezeten. Sparta kon mij de helft betalen van wat ik bij ADO verdiende.”

Van den Bergh besloot het voorstel van de Kasteelclub niet aan te nemen. “Ik begrijp de situatie van de club, maar ik heb het voorstel opzij geschoven. Ik wil verder kijken. Het verhaal dat Sparta niet met me verder wilde, slaat nergens op. Als ik akkoord was gegaan, dan had ik ook volgend jaar op Het Kasteel gespeeld.”

0
Dinsdag 10 mei 2011 om 10:26 uur

Leiden

Hocher: de Gouden Stier

Chery: Talent v/h jaar

Beugelsdijk: Speler v/h Jaar Rijnmond

 

(Iets zegt mij dat het met de jeugd/scouting wel okay zit)

0
Dinsdag 10 mei 2011 om 09:32 uur

Advertentie

MTB

BLEISWIJK-1 schreef:

Als je het stukje op de VI site leest en de reactie van v.d. Brom in het tv programma hoort, kan je volgens mij slechts twee conclusies trekken.

a. ADO bestuur (incl. technische staf) wil nog steeds heel graag door met Bulykin en ze gaan er nog steeds vol voor.
b. Bulykin wil graag bij ADO blijven. Anders zou je niet zo reageren.

Ondanks de ondertoon van het bericht heb ik nog steeds goede hoop!
 

inderdaad, die conclusie had ik ook getrokken.

 

tis gewoon allemaal een spelletje wat er gespeeld wordt. van beider kanten. Je zit hetzelfde met Derijck en Verhoek. spelers krijgen niet (meteen) het topcontract wat ze willen dus leggen ze er wat druk op in de media in de hoop dat er alsnog wat bij komt. Ik denk dat wij helemaal niet weten wat er allemaal speelt. ik heb vertrouwen in vd Kallen. Die zal alles doen wat mogelijk is maar geen onverantwoorde risico's nemen.

0
Dinsdag 10 mei 2011 om 08:18 uur

Ferdy

Kaartverkoop play-offs start dagje later
Door een benodigde update van het ticketingsysteem, start de verkoop van kaarten voor de play-offs niet dinsdag 10 maar woensdag 11 mei. De informatie over de prijzen van de kaarten en dergelijke, komen dinsdag op deze website.
De verkoop van Seizoen Club Cards begint wel gewoon op dinsdag 10 mei, dus laat u niet tegenhouden uw plek voor volgend seizoen zeker te stellen!

0
Dinsdag 10 mei 2011 om 08:16 uur

Vincent

Opvallend dat niemand het erover heeft dat de kaarten die morgen in de verkoop gaan voor 19-05 20:45 zijn..

hetgeen betekend dat we dus 7e blijven ?

 

of koop ik morgen een kaartje voor de 19e, maar als we winnen wordt die omgezet in een kaart voor de 22e..

met uiteraard de vermelding dat als je de 22e niet kan je wel gewoon je geld kwijt bent...

 

als het toch allemaal niet zo'n vaart gaat lopen, en ik volg kees daar een heel eind in (donderdag om 20:45 is toch ff anders dan zondag om 14;30'... wacht ik wel ff af wat ze dit weekend doen.

 

betaal trouwens liever 10 euro extra voor die 2e wedstrijd,dan nu op voorhand voor beide...

 

oja vakantiegeld maand mei;

afrekening gas en licht, ozb, waterschap, milieheffingen etc :-))

 

 

0
Dinsdag 10 mei 2011 om 01:39 uur

Nu online

WestlandSupport, Priapus_Rex, t e, Steef070, MikeDH, RF en 142 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25