Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Haegsche Nees

Hahaha, 

 

schitterend Kees en Haagsche tieten gaat hem kaalscheren. Je moet motivatie trainer worden ! 

0
Vrijdag 25 maart 2011 om 19:35 uur

kako

Ferdy schreef:

Zou mooi zijn om met alle supporters in de Eredivisie eens een blok te vormen tegen de KNJB en Ajakkus.

Op elke fansite lees je dat elke supporter het belachelijk vind!

 

Als Utrecht t flikt ga ik in ieder geval klappend in t stadion staan daar als dat spandoek komt. 

Zou inderdaad mooi zijn, heb hier nog niet gereageerd op de affaire Lex, maar ziek ben ik er nog van dat alles zo opgeblazen werd en dat de KNVB deze straffen uitdeelt. Accepteren oke, maar daarom reageer ik op deze shout, ik hoop dat alles en iedereen zich tegen Ajax keert. Onbegrijpelijk dat ze zichzelf Joden mogen noemen en vlaggen van Israel ophangen. Had al een bloedhekel aan alles wat met Amsterdam en de KNVB te maken heeft ( de bond die meet met twee maten ) dat ik zelfs hoop op een nederlaag voor Oranje vanavond. En wat betreft de steun aan Lex........

 

LEX, TREK HET JE NIET AAN, JE BENT EEN KANJER IN ALLE OPZICHTEN!!

 

Zo, dat moest ik even kwijt, nu weer over tot de orde van de dag, uit tegen Utrecht ga ik voor een punt.

0
Vrijdag 25 maart 2011 om 19:33 uur

Kees

0
Vrijdag 25 maart 2011 om 19:28 uur

Haegsche Nees

Iets om even over na te denken nu er niet wordt gevoetbald...... Na de hele hectische toestand met Lex moeten wij ons afvragen hoe wij in het vervolg met Joodse mensen omgaan en welke consequenties daaraan verbonden zullen gaan worden. Want ik garandeer je dat er provocaties zullen komen en niet te zuinig ook. Wat zal er bij voorbeeld gebeuren als Barbara Barend verslag komt doen bij een wedstrijd. Krijgen we dan "Rooie Joodse Pot" vanaf de tribunes of gaan we haar provocatief een staande ovatie geven onder het motto "Joden bedankt". Of doen we gewoon zoals we al jaren gewoon tegen haar doen. Er hoeven maar een paar AJAX-joden met ADO-sjaaltjes op de tribune te gaan zitten die een of andere Jood uitschelden en ze staan gegarandeerd weer beeldvullend op de tv. En uiteraard is ADO dan weer de lul. Dus laat je niet te makkelijk provoceren de komende tijd en al zeker niet als er camera's in de buurt zijn. Tel eerst rustig tot 10 ........ 

0
Vrijdag 25 maart 2011 om 18:59 uur

Haagse Kelt

Ferdy schreef:

Het is prima om door te ontwikkelen en overal los en vast zittende Juupvoetballers te halen maar mijn eerste keuze zou zijn om deze selectie (op een paar uitzonderingen na) vast te houden. Daar moet je focus liggen. Ongebreideld kopen van jongens die in de Juup opvallen (één seizoen) lijkt me zwaar opportunistisch. Hand op de knip en consolideren dus! 

Nou, ik denk dat vd Brom als geen ander de krenten wel uit de Jupilerpap kan halen. Daarbij zit je nu al krap in je voorhoedespelers en zal je r minimaal 1 (Verhoek?) kwijt raken.

Je kan beter nu shoppen dan straks als je bijv. een Verhoek voor veel centjes hebt gekocht en andere clubs de hoofdprijs vragen.

0
Vrijdag 25 maart 2011 om 18:22 uur

Advertentie

Haagse Roel

HB schreef:

Je zou het hier is kunnen proberen! ;-)

 

http://www.th-tees.nl/

Hij staat erop HB

0
Vrijdag 25 maart 2011 om 18:14 uur

Ferdy

Marcel schreef:

Ben er nog steeds niet uit wie ik stommer vind Immers met ze joden en gegil of die die het daarna op internet zetten zodat je zeker weet dat er ellende gaat komen.

 

Als er iets met Boelykin gebeurd wie moet er dan gvd in de spits ? Immers doet dat uitstekend zie oa afgelopen zondag maar voetbal en hersens zijn blijkbaar heel afwijkend bij hem.....................

nou, Immers doet t op een moment waar op ie een x aantal biertjes op heeft.

Die supporter doet t omdat ie wil delen met anderen hoe mooi de overwinning op die neuzen is, ik neem t die jongen niet kwalijk.

Beiden dom.

Qua Buly....Brouwer...en desnoods Immers..maar die speelt een tijdje niet..met dank aan de KNJB en annverwante zielige stumpers in NL.

 

3-2!

0
Vrijdag 25 maart 2011 om 18:14 uur

Marcel

Ben er nog steeds niet uit wie ik stommer vind Immers met ze joden en gegil of die die het daarna op internet zetten zodat je zeker weet dat er ellende gaat komen.

 

Als er iets met Boelykin gebeurd wie moet er dan gvd in de spits ? Immers doet dat uitstekend zie oa afgelopen zondag maar voetbal en hersens zijn blijkbaar heel afwijkend bij hem.....................

0
Vrijdag 25 maart 2011 om 18:05 uur

Kees

Haagse Roel schreef:

Hahaha......je gaat je gang maar Kees, zolang je maar niet op die glijer van een R. de Mos stemt de volgende keer........Grote bek achter het hek zullen we maar zeggen. Partijleider Wilders, gefinancierd door rechts Joods Amerika en Israel, gaat voor Richard natuurlijk boven het clubbelang. Tot op heden nog geen enkele reactie gegeven over die hele affaire maar nu komt alle frustratie eruit : Wat in de 2e wereldoorlog is gebeurd is heel erg maar wordt nu misbruikt ( schande !!!) door alles wat Joods is of sympathie heeft met Adam : Diverse Joodse Organisaties,  F. Barend , Gelder, Wilfred de Jong, Telegraaf , Geen Stijl , Dumpert.nl  enz :  ik zeg, mag ik dat zeggen , ja dat mag ik zeggen: ..Joduh

 

Haha, laat ik je nou vertellen dat Richard twee jaar lang 2 keer per week bij mij thuis kwam om mijn dochter bijles te geven.

 

Een heel aardige jongen en we hebben tezamen tig vaten wijn gedronken. Echter met die partij van hem ben ik het absoluut niet eens en ook nu wilt ie scoren over de rug van Immers. Walgelijk!

0
Vrijdag 25 maart 2011 om 18:00 uur

Ferdy

Jullie allemaal met je gezeik over voetbal!

Er komt hier net een blonde stoot in een kort rokje en hoge hakken voorbijlopen die je alle ellende en misschien zelfs de 3-2 doet vergeten!

 

Haagse lente! En zelfs buiten t voetbal!

0
Vrijdag 25 maart 2011 om 17:57 uur

Nu online

Franky, JB96, wiegah070, yesyes en 68 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 Jong AZ 36 - 53
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24