Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADODENHAAG

Richard bij Ochtendspits over ADO en Voetbalwet

 

http://tinyurl.com/6kwfs4r (tussen minuut 9.18 en 13.46).


Ik heb Richard gemaild en hij is daar in een paar minuten veel duidelijker dan wat er in het begin is gegild.

0
Donderdag 24 maart 2011 om 12:48 uur

Karel KLaver

oodh schreef:

Wellicht heb ik wat gemist op de shoutbox. Kan iemand mij vertellen waarom Zwinkels een contract heeft gekregen? Dat betekent dan toch dat v.d. Brom hem hoger aanslaat dan Pellatz? We gaan toch niet met vier keepers zitten?

Ik was het ook ff kwijt. Maar Zwinkels blijkt een contract te hebben tot 2012. Hij heeft dus geen nieuw contract, hij is gewoon nog een jaar in dienst.

0
Donderdag 24 maart 2011 om 12:38 uur

oodh

Wellicht heb ik wat gemist op de shoutbox. Kan iemand mij vertellen waarom Zwinkels een contract heeft gekregen? Dat betekent dan toch dat v.d. Brom hem hoger aanslaat dan Pellatz? We gaan toch niet met vier keepers zitten?

0
Donderdag 24 maart 2011 om 12:16 uur

Karel KLaver

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Beerens wil weg bij Heerenveen. Jammer dat hij nog twee jaar onder contract staat, hij is daardoor niet te betalen.

Huren wellicht ?

D'r willen er wel meer weg bij Heerenveen, geloof ik. Jans heeft daar nog niet dezelfde credits als hij in Groningen had ;)

0
Donderdag 24 maart 2011 om 12:05 uur

toma

Wat is nou de werkelijke aanleiding van alle commotie rondom Lex Immers.
en hoe maken we daar een win win situatie van.

Ado heeft door de winst op Ajax, dat door de KNVB als vlaggenschip gezien wordt voor het Nederlandse voetbal, ervoor gezorgd dat het clubje uit Amsterdam, nu zelfs in de problemen kan komen om zich rechtstreeks te plaatsen voor Europees voetbal.

Dat is niet leuk vindt men in Zeist, je moet maar afwachten wat die rare Hagenaars volgens seizoen voor elftal op de been kunnen brengen. Gelukkig hebben we nu een aanleiding om die rechtstreekse concurrent voor de vierde plaats het leven zuur te maken bedacht men daar in de bossen. Dat is beter voor het Nederlandse voetbal.

We roepen de media te hulp en blazen wat eigenlijk iedere week al jaren lang in verschillende stadions gebeurt, maar nu uitgevoerd door Lex Immers in het bijzijn van John vd Brom, op tot een werkelijk onnoemelijk groot maatschappelijk probleem, van een uitermate asociaal karakter. Er komt zelfs hulp van iedereen die maar denkt iets Joods in zijn bloed te hebben, vreselijk wat die lelijke Ado mensen allemaal roepen. Straf, hele zware straf, dat moeten ze hebben daar in Den Haag. Het lukt de heren uit Zeist, de media draait op volle toeren en de meeste maffe claims komen uit alle hoeken aanwaaien. Als klap op de vuurpijl eist de aanklager een absurde straf. Ze durven nu toch niet tegen te sputteren hebben ze gedacht, inderdaad dat vond men in Den Haag (ik vindt onterecht) ongepast.

Win Win
Laten we dan hopen voor ons allen, dat deze actie van de KNVB om Ajax te redden, direct in alle stadions en bij alle supporters groepen, ook bij die van Ajax, het gevolg heeft dat het geroep om of over Joden niet meer gebeurd. Laat dan nu het recht gelden, wat bij Ado niet kan, moet dan ook nergens anders meer mogelijk zijn. Afgelopen nu, overal, in dat geval is Lex Immers over een jaar een HELD. Is hij de aanleiding geweest dat het vreselijke gescheld tegen of over Joden in de Nederlandse stadions voor goed is afgelopen.

CV
Lex Immers scoorde het eerste doelpunt in het nieuwe stadion, speelde in het elftal wat in één seizoen tweemaal van Ajax won, was de aanleiding om leuzen over Joden te stoppen in heel Nederland. (scoorde het 1e doelpunt in Europees verband??) Mooi toch.

We mogen wel een collecte houden voor onze toekomstige Held Lexie om bij te dragen in zijn boete

Ps.
Als we dan toch bezig zijn ik hoorde vanmorgen op de radio een paar moppen over Antillianen en Marokkanen, nou daar was Immers heilig bij, maar ja een DJ kan je natuurlijk niet schorsen voor een paar uitzendingen. Of zou er onderscheid zijn in bevolkings groepen
in Nederland,

we love you Lexie, we do!
 

0
Donderdag 24 maart 2011 om 11:56 uur

Advertentie

Johannes

Fransje schreef:

Heksenjacht (mag je dat wel zeggen?) op Immers gaat ook vandaag gewoon door. Die joodse instantie wil Immers in het Israelisch-Palestijnse conflict betrekken.

Ik ben het zelden met je eens, maar nnu voor 1000% wel. Schandalig hoe Lex misbruikt wordt door iedereen (politici, journalisten enz.) die wil scoren en door alle clubjes die een extra zakcentje of stukje subsidie willen veiligstellen.

Bah bah en nog eens bah. 

 

En dat terwijl die jongen al lang en breed sorry gezegd heeft, ik geloof nu al drie keer; hij heeft al een boete gehad en ADO komt met een rondetafelgesprek als gebaar. Met 4 wedstrijden schorsing als kers op de taart. 

 

Met het risico dat ik nu ook als antisemiet wordt weggezet: we love you Lexie, we do!

0
Donderdag 24 maart 2011 om 11:36 uur

Johannes

MTB schreef:

precies. ik geloof echt niet dat hij serieus bedreigd zal zijn. er zal heus wel iets op zijn Haags gemaild zijn maar dat is niet serieus.

 

Hij laat heel duidelijk zijn ware kleuren zien, eesrt proberen stemmen te winnen door leuk klinkende (maar onhaalbare) voorstellen te doen en jezelf de grootste ado supporter te noemen, vervolgens gebeurt er iets wat de grote baas niet leuk vindt en meteen meehuilen zonder enige nuance (die hij zou moeten hebben als supporter zijnde) en vervolgens krijgt ie wat nare reacties en gelijk in de krant gaan lopen huilen. Alles bedoel puur en alleen om aandacht te vragen.

als hij serieus bedreigd zou zijn had hij echt wel aangifte gedaan want dat doet zijn grote baas ook altijd, ik denk gewoon dat de politie hem had uitgelachen als hij hiermee was gekomen.

 

ik ben blij dat we nu de ware Richard de Mos kennen. Een supporter kan je hem niet noemen, hij heeft maar één belang eigenbelang!

 

Laat hem nu nooit meer namens ons spreken.

Bravo MTB, ik hed het echt niet beter kunnen verwoorden.

0
Donderdag 24 maart 2011 om 11:31 uur

Aad

Haegsche Nees schreef:

Ik ben niet juridisch geschoold maar is het "delict" dat Lex heeft gepleegd geen uitlokking door AJAX-joden ??  Van uitlokking is sprake als iemand een ander aanzet tot het plegen van een delict, waarbij die ander wel zelf verantwoordelijk is voor zijn daden. Citaat komt van wikipedia site. 

Laten we alsjeblieft ophouden over het geval Immers. Er kan niets meer aan teruggedraaid worden en we (=ADO en betrokkenen) hebben het geaccepteerd.

Gauw rust in de tent en geen "wraakacties" op wat voor een manier dan ook. Laten we zorgen dat de buitenwereld en de KNVB voorlopig (en het liefst voor altijd) geen enkele reden hebben om ADO weer aan te pakken. Alleen maar goede publiciteit in de vorm van goed voetbal. Dan komen er (grotere) sponsors en spelers.

0
Donderdag 24 maart 2011 om 10:46 uur

ADO supporter Leidschenveen

Beerens wil weg bij Heerenveen. Jammer dat hij nog twee jaar onder contract staat, hij is daardoor niet te betalen.

Huren wellicht ?

0
Donderdag 24 maart 2011 om 10:03 uur

Haegsche Nees

Ik ben niet juridisch geschoold maar is het "delict" dat Lex heeft gepleegd geen uitlokking door AJAX-joden ??  Van uitlokking is sprake als iemand een ander aanzet tot het plegen van een delict, waarbij die ander wel zelf verantwoordelijk is voor zijn daden. Citaat komt van wikipedia site. 

0
Donderdag 24 maart 2011 om 09:33 uur

Nu online

ADO079, James, kojak1, Lellow, kipf, Edwin Post, FC Jeff en 147 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24