Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

DHFC070

Zal me niks verbazen als Derksen een verre familielid heeft die een joodse achtergrond heeft en wat is die Tukker allemaal aan het brullen? Zit ons imago gewoon te redden whaha. Waait wel weer over allemaal dit eerst nog even Witteman en Pauw en de uiteindelijk straf en we kunnen weer door waar we gebleven waren. 

0
Maandag 21 maart 2011 om 20:52 uur

Ferdy

Max schreef:

Hoeveel geld heeft Van der Kallen aan die jakhals betaald?

Goed he die gozer...eindelijk een tegengeluid!

0
Maandag 21 maart 2011 om 20:51 uur

Max

Hoeveel geld heeft Van der Kallen aan die jakhals betaald?

0
Maandag 21 maart 2011 om 20:49 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO meldt zich voor Boerrigter
ADO Den Haag heeft zich gemeld voor Derk Boerrigter, dat zegt Johan Derksen in het TV-programma Voetbal International.
Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 21 maart 2011 om 20:48 uur

ado-kenner

die twentenaar neemt het voor ons op!!!!

0
Maandag 21 maart 2011 om 20:45 uur

Haegsche Nees

Khadaffi en Japan op alle zenders uit de lucht gedrukt door Lex Immers die een liedje zingt. Schitterend, what a wonderful world.  

0
Maandag 21 maart 2011 om 20:39 uur

Advertentie

Kees

<FCDH> schreef:

Soms denk ik wel is dat jij van gaal ben? jij heb het altijd over ik zei dit en dat en zie je wel voor welke club ben jij eigenlijk? ik keur niks goed maar sommige hier keuren echt alles af wat haagse supporters doen zeker nooit midden noord gestaan zeker?

In het heetst van de strijd zegt iedereen, ook ik, weleens iets dat niet door de beugel kan. Zijn we allemaal mensen voor.. Maar je kunt deze actie toch niet bijdehand van Immers noemen?

 

Overigens schreef ik vanochtend al dat ik het eigenlijk verder alleen over het voetbal wil hebben en niet verder op de zaak wil ingaan omdat de club en Immers er al afstand van hebben genomen.

 

Overigens heb ik het ook voor Immers opgenomen. Zie onderstaande tekst:

 

Ik wil het absoluut, absoluut, absoluut niet goed praten maar zoiets gebeurde in een vlaag van domme spontaniteit naar afloop tussen feestende supporters in een vlaag van verstandsverbijstering.

 



 Zoals ik schreef: ik wil het verder weer over voetbal hebben. Het tweede is net met 6-0 de kuikenbak ingegaan.

0
Maandag 21 maart 2011 om 20:21 uur

<FCDH>

Kees schreef:

Een van de beste shouts die ik vandaag heb gelezen. Zelf heb ik hier een week geleden op de shout nog geageerd tegen het feit dat Ajaxsupporters steeds joden worden genoemd. Is zo uitgemolken en achterhaald.

 

Echter de allerlaatste regel ben ik het niet mee eens. Wat er ook gebeurt in die Arena, acties zoals die van Immers kunnen niet door de beugel.

 

nb Jong ADO overigens na 31 minuten met 1-0 achter in de uitwedstrijd tegen jong Heracles.

Soms denk ik wel is dat jij van gaal ben? jij heb het altijd over ik zei dit en dat en zie je wel voor welke club ben jij eigenlijk? ik keur niks goed maar sommige hier keuren echt alles af wat haagse supporters doen zeker nooit midden noord gestaan zeker?

0
Maandag 21 maart 2011 om 20:01 uur

<FCDH>

Rouvoet wil Donner horen over ADO-wangedrag

DEN HAAG - André Rouvoet van de ChristenUnie wil morgen van minister Piet Hein Donner (Binnenlandse Zaken) horen hoe die wangedrag als afgelopen zondag bij ADO Den Haag denkt aan te pakken. Ook vindt Rouvoet dat het Haagse college van b en w aan de slag moet.

Dit laat zien dat antisemitisme niet alleen een probleem is van islamitische Marokkaanse jongeren, maar helaas ook een breder maatschappelijk probleem vormt. Dit soort verwerpelijke taferelen op en rond het sportveld zijn echt onacceptabel. Laat bijvoorbeeld de Haagse wethouder Karsten Klein als de bliksem met ADO om de tafel gaan zitten over hoe de club hier zijn verantwoordelijkheid gaat nemen.
André RouvoetVandaag ontstond commotie naar aanleiding van filmpjes op het internet. Daarop viel te zien hoe ADO-middenvelder Lex Immers met zijn ploeggenoot Charlton Vicento en de trainers John van den Brom en Maurice Steijn in het supportershome een feestje vierden na de triomf zondag tegen Ajax (3-2). Daarbij klonken kwetsende liederen over Ajax en Joden. Staand op de bar zong en danste Immers vrolijk mee. Vicento, Van den Brom en Steijn lieten zich toezingen op het buffet.

Als invloedrijke mensen dit zonder meer laten gebeuren, legitimeren ze het, vindt Rouvoet. ,,Dit laat zien dat antisemitisme niet alleen een probleem is van islamitische Marokkaanse jongeren, maar helaas ook een breder maatschappelijk probleem vormt. Dit soort verwerpelijke taferelen op en rond het sportveld zijn echt onacceptabel. Laat bijvoorbeeld de Haagse wethouder Karsten Klein als de bliksem met ADO om de tafel gaan zitten over hoe de club hier zijn verantwoordelijkheid gaat nemen.''

De PVV heeft inmiddels schriftelijke vragen gesteld aan het kabinet. ,,Deelt u de visie van de PVV dat het oproepen op jodenjacht te gaan te allen tijde walgelijk is en ook als zodanig bestempeld dient te worden? '', vraagt de partij van Geert Wilders. Ook informeert de PVV welke maatregelen er kunnen worden getroffen.

De clubleiding van ADO Den Haag heeft Immers inmiddels al wel een onbekende boete opgelegd. (ANP)

0
Maandag 21 maart 2011 om 19:57 uur

Ferdy

Ik wordt een beetje onpasselijk omdat hier een aantal hypocriete personen zit te shouten die zichzelf nu ineens als heilig boontje opstellen en nooit neeeeuuhhh nooit het woord "joden" in de mond nemen als ze t over 020 hebben.

Degenen waar ik t over heb die weten t wel.

 

 

 

0
Maandag 21 maart 2011 om 19:55 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 127 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24